Nascut pe 29 august – Horoscop general | Profil astrologic


Oamenii nascuti in ziua de 29 august au drept zodie Fecioara si sunt sub stapanirea lui Mercur si a Lunii.

Esti binecuvantat cu o foarte bogata imaginatie si o istetime iesita din comun , care te ajuta sa ajungi la o intelegere profunda a destinului tau si al celor din jur.Iti poti prezenta cu succes ideile in fata oricarei colectivitati si ai capacitatea de a convinge oamenii asupra unor subiecte ce pot pare ridicole sau fanteziste la prima vedere.
Iti place sa te implici in orice fel de discutie , indiferent despre ce este vorba , insistand sa iti exprimi parerea ta personala. Evita sa te angajezi in dialoguri sau conversatii frivole , avand potentialul de a-ti risipi sursele averii tale interioare si exterioare .
Orienteaza-te catre transparenta comunicarii , echilibru in viata si posibilitatea de a descoperi spiritualitatea dincolo de zgura realitatii de zi cu zi.
Nu te lasa coplesit de nesiguranta , autocriticism si tendinta de a te adapta la punctele de vedere ale celor din jurul tau.

Culorile tale norocoase sunt albul si verdele.

Pietrele tale norocoase sunt piatra lunii si perla.

Zilele tale norocoase sunt joi , duminica si luni.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 4 , 38 , 27 , 36 , 29 , 44 si 29.

Personalitati nascute in ziua de 29 august : Baptiste Colbert, Charlie Parker, Corina Ungureanu , Elliott Gould, Fatima Robinson , George Montgomery, Georges Benjamin Clemenceau , Hannah Cornett, Ingrid Bergman, Ion Chelaru , Jean-Auguste-Dominique Ingres , Joel Schumacher , John Locke, Maurice Maeterlinck, Michael Jackson, Neculai Culianu , Oliver Wendell Holmes, Petre Magdin , Ray Bradbury .


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Nascut pe 27 august – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 28 august – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 29 august – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 29 august – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on august 29, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.