Horoscop Berbec noiembrie 2011

Horoscopul Berbecului din luna noiembrie 2011 anticipeaza un interval in general favorabil redesteptarii interesului pentru evolutia in viata , orientat catre valorificarea abilitatilor personale , mai ales in plan profesional si financiar.

Tranzitul initiat de Venus , pe 2 noiembrie , in Sagetator si a noua casa a Berbecului (casa filozofiei si explorarii) , te face sa iti pui intrebari esentiale despre dragoste, casatorie si alte tipuri de relatii cu oamenii, sugerandu-ti sa pui capat unor asocieri inutile sau chiar paguboase pentru tine.Totodata , esti tentat sa evaluezi cat de mult trebuie sa faci pentru a avea succes si a obtine o pozitie inalta in societate ori sfera profesionala .Uneori, aceasta analiza este de natura a-ti modifica aspiratiile si scopurile principale din viata.Intr-un fel sau altul, trebuie sa simti ca traiesti din plin si ca viata ta are sens.

Pe aceeasi data de 2 noiembrie , Mercur paseste si el in sectorul Sagetatorului , ajutandu-te sa zaresti, cel putin pentru o vreme , luminita de la capatul tunelului, indiferent daca este vorba despre responsabilitati materiale , dificultati emotionale ori sentimentale. Indiferent de confruntarile prezente in existenta ta , Mercur iti mareste receptivitatea fata de ideile novatoare si iti ofera o noua perspectiva despre tine.

Trigonul lui Mercur cu Uranus din 4 noiembrie iti aseza in fata oportunitati legate de integrarea in grupuri sau colectivitati , comunicarea online , si activitati avand de a face cu IT-ul sau stiinta.Prin astfel de mijloace poti obtine acum neasteptate castiguri si avantaje.Intuitia capata noi valente , iar puterea ta de patrundere a ceea ce se intampla in jurul tau ajunge la cote foarte inalte.Ideile originale, creatoare iti sunt la indemana oricand iti doresti si ai parte de niste conversatii revelatoare.

Tot in ziua de 4 noiembrie, trigonul dintre Venus si Uranus iti desteapta dorinta de a te implica in tot ce este nou , neobisnuit , iesit din comun atat intr-o relatie de dragoste cat si in domeniul financiar.Inspiratia iti este un bun tovaras , iar atitudinea ta afabila , cooperanta , este remarcata si apreciata de catre ceilalti.Poate avea loc o vizita surprinzatoare sau neprogramata , sau un eveniment social notabil la care nu te asteptai.

Din 9 noiembrie, Neptun iese din aspectul retrograd in Varsator si a unsprezecea casa a Berbecului (casa prietenie si sperantelor) , eliberandu-te partial de senzatia ca lumea sau chiar prietenii nu te sprijina si micsorandu-ti tendinta de a trai intr-o zona a imaginatiei ce iti putea afecta obiectivele din viata de zi cu zi.Cu toate acestea, se poate sa iti pui in continuare la indoiala unele amicitii si sa tanjesti dupa apropierea de oameni sau grupuri noi ce par a-ti impartasi idealurile ori stilul de viata.

In aceeasi zi de 9 noiembrie, Marte patrunde in sectorul Fecioarei , punandu-ti la dispozitie o mare energie ce poate fi canalizata cu succes in sfera profesionala , dar facand posibile niste mici probleme legate de sanatate.

Pe 10 noiembrie, Luna plina din Taur iti indreapta atentia asupra aspectelor financiare din prezent , a felului cum te apreciezi pe tine insuti si iti valorifici oportunitatile existentei .

Un simtamant fericit de iluminare a fiintei , de revenire a poftei de aventura si a debarasarii de o stare emotiva neproductiva apare odata cu 22 noiembrie, ziua de incepere a tranzitului Soarelui in Sagetator si a noua casa a Berbecului. Esti atras de noi activitati si incerci cumva sa iti purifici mintea, aruncand tot balastul care te impovara pana acum.Ai tendinta de a nu mai pune la inima vechile esecuri si nerealizari, te simti puternic si te indrepti increzator spre viitor.Nu sunt excluse planuri legate de o eventuala calatorie sau de un loc de munca din strainatate.

Mercur trece in turnura retrograda in Sagetator pe data de 24 noiembrie , determinandu-te sa dai o mai mare importanta detaliilor neglijate pana acum.Este cazul sa apreciezi adevarata valoare a lucrurilor aparent marunte si sa le privesti drept ingrediente necesare ale implinirii unor obiective majore.

Eclipsa lunara partiala si Luna noua din Sagetator iti sporesc pe 25 noiembrie setea de aventura si nazuinta de a te angaja intr-o noua, inedita experienta de viata .Atentia acordata treburilor si responsabilitatilor zilnice se estompeaza sub influenta dorintei tale de a te amuza si a trai din plin.Desi se anunta o vreme de relaxare, poate interveni un important inceput sau succes in domeniul studiului ori educatiei.


Horoscopul dragostei Berbecului in noiembrie 2012


Dragostea si profesia par a merge mana in mana incepand cu 26 noiembrie, ca urmare a calatoriei lui Venus in Capricorn si a zecea casa a Berbecului (casa carierei si dezvoltarii exterioare).Este probabila initierea unei povesti de dragoste cu o persoana avand de a face cu serviciul sau obtinerea unor avantaje materiale prin intermediul partenerului de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in noiembrie 2012


Pe 4 noiembrie, trigonul dintre Venus si Uranus iti inspira angajarea in niste intreprinderi financiare mai putin obisnuite.Este un interval favorabil actiunilor financiare asociate cu internetul , tehnologia si arta.

Tranzitul lui Marte in a sasea casa a Berbecului (casa muncii si sanatatii) poate marca o etapa a vietii tale caracterizata de vointa de a te stradui sa te afirmi in profesie ori in ocupatia care te solicita zi de zi.Reusitele de care te poti bucura in aceasta privinta pot constitui repere statornice de confirmare a valorii tale personale.Prezenta lui Marte in a sasea casa nu iti garanteaza totusi 100 % recunoasterea profesionala, asa ca , uneori , spre finalul acestui tranzit pot apare simtaminte de dezamagire si frustrare.

Luna plina aparuta pe 10 noiembrie in a doua casa a Berbecului reprezinta echilibrul financiar dintre ceea ce posezi si ceea ce impartasesti cu persoanele apropiate tie.Este posibil un efort financiar avand drept scop majorarea valorii unei case sau unei proprietati.Luna plina marcheaza, de obicei, finaluri sau incheieri , asa ca se pot ivi schimbari in ceea ce priveste veniturile tale sau situatia ta financiara.

Din 26 noiembrie, tranzitul lui Venus in cea de-a zecea ta casa indica un interval de evenimente norocoase in cariera.Se intrevad aprecieri pozitive ale activitatii tale de pana acum, avand potentialul de a-ti reinsufleti ambitiile si a te face mult mai receptiv fata de oportunitatile din preajma ta.Oricum , pari a fi dispus sa investesti mai mult in viata profesionala si, de obicei, astfel de eforturi sunt incununate de succes.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Berbec 2012

Horoscop Berbec octombrie 2011
Horoscop Berbec noiembrie 2011 Horoscop Berbec noiembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 19, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Multa sanatate ii doresc mamei mele si tot ce ii doreste ea sa se intample, sa se intample in luna noiembrie.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.