Cum impodobesti bradul de Craciun in Feng Shui ?

Felul in care iti impodobesti bradul de Craciun (cel putin in viziunea Feng Shui) poate sa iti dea peste cap bunele si frumoasele tale intentii .Nu conteaza sa pui de-a valma niste decoratiuni frumoase ori batatoare la ochi, cat sa stii cum sa amplasezi beculetele si alte obiecte frumoase astfel incat sa nu iti copleseasca spatiul sarbatorilor si sa nu le dea invitatilor o senzatie de supraaglomerare si stanjeneala. Decoratiunile si podoabele de Craciun nu trebuie sa ii puna intr-o lumina proasta nici pe invitati , nici pe oamenii apropiati tie , pastrand un echilibru intre intimtatea si afectiunea specifica acestei sarbatori.Adeseori, persoanele ce vor sa isi demonstreze inaltul lor nivel material ajung da recurga la kitschuri sau chestii stalucitoare mai ales prin prost gust.

In functie de felul cum te iei sau nu dupa aceste minime indicatii Feng Shui despre impodobirea bradului de Craciun , in aceeasi masura vei reusi sa te bucuri cu adevarat de sarbatorile de iarna si de oportunitatile (nebanuite) oferite de acestea …

Nu alege ornamentele, globurile si beteala de Craciun in functie de orice ce auzi sau gasesti pe internet sau din auzite .In limbajul autentic Feng Shui , trebuie sa promovezi acele culori ce au capacitatea de a echilibra sezonul rece de afara , adica sa acorzi cat mai mult spatiu elementului primar “foc” , oferind un cat mai mare spatiu culorilor de nuanta rosie.

Chiar daca trebuie sa te orientezi spre nuantele calde, de gen rosu, purpuriu , sau roz, incearca sa adaptezi aceste culori in conformitate cu starea de spirit a celor care ii astepti langa tine.Unii oameni se pot simti covarsiti de un efect coloristic prea batator la ochi.Persoanele dezechilibrate energetic pot simti nevoia de a se complace cu un argintiu sau o nuanta de alb foarte linistitoare.

Poti avea , fara sa iti dai seama , tendinta de a crea un spatiu traversat de cutezatoare ambitii si aspiratii personale , asociindu-le , vrand-nevrand , celor mai apropiati membrii ai familiei. Tocmai de aceea este necesar, uneori , sa te indrepti spre imbinarea dintre agresivul rosu cu tonurile linistitoare ale albastrului , astfel incat sa poti da nastere unui echilibru ce nu va afecta atmosfera promitatoare a Craciunului cu teluri personale , ce ar putea fi foarte evidente sau stridente pentru cei ce, deocamdata, par a fi mai putin fericiti decat tine si familia ta.

Imbinarea fericita dintre culorile focului si cele ale metalului au potentialul de a izvodi un efect magic , pastrand si evocand armonia dintre persoanele apropiate tie.

Copyright © diane.ro. 2011

Cum impodobesti bradul de Craciun in Feng Shui ? Cum impodobesti bradul de Craciun in Feng Shui ? Reviewed by Diana Popescu on decembrie 15, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Mi se pare o perspectiva de bun simt, dincolo de toate semnificatiile de tip Feng Shui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bradul trebuie sa il impodobesti asa cum iti place, nu ca asa este in tendintele modei. Bineinteles ca este bine sa tii cont de cromatica, nu poti pune toate culorile ca va arata oribil. Important este sa iti placa tie si familiei tale, nu persoanelor care te viziteaza.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.