Documente FBI despre extraterestri si farfurii zburatoare

Intr-un memorandum adresat unor oameni de stiinta, autoritatilor americane din domeniul militar si aeronautic, catre unii politicieni si unele publicatii, Biroul Federal de Informatii ( FBI ) descrie farfuriile zburatoare, tehnologia si intentiile extraterestrilor dupa cum urmeaza:

1. O parte din discuri (farfurii zburatoare) au echipaje, iar altele sunt controlate de la distanta.

2. Misiunea lor este una pasnica. Vizitatorii au in vedere stabilirea lor aici.



3. Acesti vizitatori sunt asemanatori fiintelor umane, dar au corpurile mai mari decat cele ale oamenilor.

4. Ei nu sunt oameni excarnati de pe pamant, ci vin din propria lor lume.

5. Ei nu vin de pe o planeta asa cum definim noi acest cuvant, ci de o planeta eterica care se suprapune cu a noasta, si nu poate fi perceputa de noi.

6. Corpurile vizitatorilor, si navele lor, se materializeaza in mod automat atunci cand intra campul pulsator al materiei noastre dense.

7. Discurile (farfuriile zburatoare) poseda o energie radianta sau o raza, ce poate dezintegra cu usurinta orice nava atacatoare. Ei se reintorc in spatiul eteric atunci cand isi doresc, disparand astfel, pur si simplu, din raza noastra vizuala, fara a lasa vreo urma.

8. Regiunea din care vin nu este “un plan astral”, ci corespunde cu Loka sau Tala. Cei care studiaza ezoterismul au capacitatea de a intelege acesti termeni.

9. Probabil ca nu pot fi detectati de undele radio, dar este posibil sa fie localizati prin radar.

Addenda : Asa-zisele Loka (OZN - uri) au o forma ovala, si sunt confectionate dintr-un material rezistent la temperaturi inalte sau un aliaj necunoscut insa. Partea din fata contine aparate de comanda, cea din mijloc un laborator, iar cea din spate armament, constand in esenta dintr-un dispozitiv energetic, probabil laser.

Sursa : Pagina web FBI – vault.fbi.gov


Copyright ©  diane.ro. 2012


Documente FBI despre extraterestri si farfurii zburatoare Documente FBI despre extraterestri si farfurii zburatoare Reviewed by Diana Popescu on martie 25, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. "MATERIA ESTE ENERGIE CONDENSATA, IAR ENERGIA ESTE MATERIE DISIPATA" Gustave Le Bon
    poate exista o transormare a uneia in cealalta intr-o fotrma pe care noi nu o cunoastem... inca!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.