Horoscop Balanta aprilie 2012

Daca in prima parte a lunii aprilie 2012, horoscopul Balantei marturiseste despre o balansare intre prioritatile personale si cele ale celorlalti oameni, cea de-a doua parte a lunii este consacrata revizuirii impulsurilor care iti guverneaza universul interior.

Din 3 aprilie, calatoria lui Venus pe taramurile Gemenilor iti rapeste apetitul, atat cat mai era, fata de ritmurile monotone ale cotidianului. Esti incitat de orice este capabil sa iti extinda orizonturile, atat din punct de vedere fizic, cat si spiritual. Poti fi atras cu precadere de persoane si locuri straine, chiar exotice. Simti nevoia sa te exprimi liber, neingradit de opiniile celorlalti.



Sub influenta trecerii lui Mercur in aspect direct in Berbec, ai inclinatia, din 4 aprilie, de a cantari cu grija toate aspectele vietii tale, luand in considerare nu numai necesitatile tale, dar si pe cele ale propriei celorlalti. Din cauza predispozitiei de a tine cont prea mult de parerile altora, pari a sta prea mult in cumpana atunci cand trebuie sa iei o decizie importanta. Pe de alta parte, esti patruns de o mare dorinta de a coopera cu ceilalti, de a-ti lamuri gandurile prin dialogurile cu cei din jur.

Impresia ca faci prea mult pentru altii, primind foarte putin in schimb, tinde a te domina incepand cu 6 aprilie, sub efluviile trimise de Luna plina din Balanta si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior). Incearca sa eviti izbucnirile infantile. Persoana ta conteaza, dar asta nu inseamna ca trebuie sa treci peste ceilalti cu buldozerul ! Este de asteptat sa iti fie puse la incercare abilitatile de lider.

Odata cu 10 aprilie, vreme de circa cinci luni, Pluton devine retrograd in Capricorn si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului), fiind pe punctul de a isca transformari profunde in relatia cu familia si in ceea ce priveste locuinta. Sunt posibile schimbari cruciale ale felului cum tratezi sau esti tratat de catre rude. Casa poate constitui un obiect al ingrijorarii, ivindu-se, eventual, posibilitatea mutarii intr-o noua locuinta.

Daca pesimismul sau o stare de spirit intunecata ti-au dat tarcoale in ultimul timp, reintoarcerea lui Marte, pe 13 aprilie, in turnura directa in Fecioara si a douasprezecea casa a Balantei pare sa iti insenineze cerurile vietii, deschizandu-ti, cu generozitate, noi si promitatoare perspective. Cu toate acestea, nu este de recomandat sa te arunci cu capul inainte, fara a te asigura ca iti stapanesti intru totul fraiele destinului. Chiar daca iti ies in cale sanse extrem de tentante, ramai prudent, si asigura-te ca nu ai de a face cu o Fata Morgana.

Din 19 aprilie, vizita Soarelui pe taramurile Taurului te calauzeste spre viata interioara sau personala, si iti trezeste dorinta unei schimbari notabile a insasi temeliei fiintei tale. Eliberarea de stresante poveri psihice, eliminarea unor metehne invederate par a fi la ordinea zilei. Totodata, pari a fi marcat de nazuinta de a explora secretele incitante ale existentei si a-ti analiza victoriile si esecurile din ultima vreme.

Pe 21 aprilie, Luna noua din Taur accentueza influentele anterioare, si iti inlesneste constientizarea motivatiilor tale celor mai adanci, precum si recunoasterea intentiilor ascunse ale celor din preajma ta.


Horoscopul dragostei Balantei in aprilie 2012


Gratie intrarii planetei Venus in cea de-a treia casa a Balantei, odata cu 3 aprilie, esti inconjurat de o aura de atractivitate, apta de a-ti extinde popularitatea. O relatie de dragoste inceputa in aceasta perioada este asociata, de obicei, cu o persoana de pe alte meleaguri, sau cu una provenind dintr-un alt mediu social ori cultural.

Din 4 aprilie, iesirea lui Mercur din turnura retrograda in a saptea casa a Balantei (casa parteneriatului si relatiilor interumane) te imboldeste sa pui un mai mare accent pe comunicarea cu persoana iubita. Vorbele par a ti se indulci in acest interval, fiind astfel in masura sa abordezi cu o sporita diplomatie eventualele dispute din relatia de cuplu.

Tranzitul Soarelui in cea de-a opta casa a Balantei (casa transformarii si sexualitatii) iti sugereaza sa te retragi cumva din lumea socialului si sa te focalizezi asupra partenerului tau. Intr-un astfel de context, dragostea tinde sa insiste pe intimitate si senzualitate, o orientare intensificata , de altfel, de Luna noua ivita pe 21 aprilie in acelasi sector al Balantei.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in aprilie 2012


Tranzitul lui Venus in a treia ta casa (casa comunicarii si influentelor de mediu) favorizeaza promovarile in profesie si pe acei nativi din Balanta avand de a face cu relatiile cu publicul.

Un ciclu prielnic conturarii unor proiecte financiare si asocierilor in afaceri se intrezareste odata cu 19 aprilie, sub impactul tranzitului Soarelui in a opta casa a Balantei.

Luna noua din a opta ta casa reinvigoreaza necesitatea de a te conforma unei vieti mai stricte din punct de vedere financiar, si iti poate oferi oportunitati in obtinerea unui credit in termeni foarte avantajosi.




Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012



Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Balanta martie 2012
Horoscop Balanta aprilie 2012 Horoscop Balanta aprilie 2012 Reviewed by Diana Popescu on martie 28, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.