Horoscop Fecioara mai 2012

Horoscopul Fecioarei din luna mai 2012 anticipeaza o vreme a regasirii sensurilor autentice ale destinului si o focalizare vadita catre profesiune sau scoala.

Pe 6 mai, Luna plina din Scorpion si a treia casa a Fecioarei (casa comunicarii si a influentelor de mediu) te sprijina sa iti decantezi emotiile si sentimentele, atasandu-le o viziune logica si rationala. In acest fel, esti liber sa iti comunici simtamintele, fara a te mai simti vulnerabil sau expus unor atacuri ipocrite.



Sperantele te inalta din 9 mai, chiar daca numai pentru o scurta vreme, deasupra lumii cenusii a cotidianului, gratie intrarii lui Mercur in Taur si a noua casa a Fecioarei (casa filozofiei si explorarii). Ai sansa de a vedea luminta de la capatul tunelului, indiferent daca acest tunel reprezinta dificultatile materiale sau problemele sentimentale. Esti incurajat sa iti arunci navodul curiozitatii peste o multime de noi idei si perspective, capatand, in acest fel, capacitatea de a descoperi proaspete intelesuri ale vietii tale. Aceste semnificative revelatii par a-ti fi furnizate mai curand printr-o prisma intelectuala, prin intermediul cuvantului scris sau vorbit, decat printr-o traire nemijlocita.

Incepand cu 16 mai, ca urmare a trecerii lui Venus in aspect retrograd in Gemeni si a zecea casa a Fecioarei (casa carierei si a dezvoltarii exterioare), esti inclinat sa descifrezi cum esti vazut de catre ceilalti si ce anume gandesc despre tine oamenii din jur. Iti doresti sa fii apreciat si respectat, dar nu poti sa indeplinesti acest deziderat atat timp cat nu iti conturezi cu claritate obiectivele. Ai ocazia de a constientiza astfel ca unele dintre aspiratiile tale nu au deloc de a face cu evolutia ta personala. In final, ai posibilitatea de a culege roadele straduintelor tale si, totodata, de a sadi semintele unor viitoare impliniri.

Sextilul lui Marte cu Pluton din 16 mai aduce si el satisfactie, imboldul tau de a reusi fiind pe punctul de a fi rasplatit cu rezultate pozitive. Perseverenta din acest rastimp te insoteste mai ales atunci cand te avanti, fara ezitari, catre noi si neobisnuite proiecte.

Din 20 mai, calatoria anuala a Soarelui in Gemeni si a X-a casa a Fecioarei te indeamna sa cladesti fundatia unor viitoare impliniri. Planurile pe care ti le faci in aceasta perioada, mai ales cele pe termen lung, au mari sorti de izbanda.

Cuadratul dintre Mercur si Marte din 30 te incarca dintr-o data de stresul si tensiunea ultimelor zile, determinandu-te sa fii mai artagos si mai nervos decat de obicei. Cu atat mai mult, ar fi indicat sa nu iei decizii grabite si sa nu te lasi in voia unor capricii de moment.


Horoscopul dragostei Fecioarei in mai 2012


Mult prea absorbit de viata ta sociala si profesionala, ai predispozitia de a lasa intr-un plan secund dragostea si atentia fata de persoana iubita.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in mai 2012


Odata cu 20 mai, profesia si pozitia ta in societate devin orientari prioritare, ca efect al tranzitului Soarelui in a zecea ta casa. Unele Fecioare sunt atrase de locuri de munca asociate cu legislatia sau serviciile sociale.

In aceeasi zi de 20 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din Gemeni si a X-a casa a Fecioarei accentueaza focalizarea pe cariera si reputatia sociala. Pari a fi imboldit de o navalnica presiune interioara pentru a fi remarcat si a avansa in ierarhia profesionala. Este un interval propice pentru a face a schimbare majora in cariera ori a te lansa in noi proiecte avand de a face cu scoala sau serviciul.

Patrunderea planetei Mercur in sectorul Gemenilor prevesteste din 24 mai o regasire si o benefica reevaluare in domeniul carierei. Niste imprevizibile oportunitati asteapta sa le bagi (sau nu ) in seama!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Fecioara - Dragoste si cucerire

Horoscop Fecioara aprilie 2012
Horoscop Fecioara mai 2012 Horoscop Fecioara mai 2012 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 29, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.