Barbatul Capricorn - Dragoste si cucerire

Un semn astrologic al pamantului, guvernat de puternica planeta Saturn, barbatul Capricorn da dovada de mare tenacitate atunci cand isi doreste cu adevarat ceva (sau pe cineva!). Tapul de munte, simbolul acestei zodii, se catara pe cele mai inalte piscuri, de unde isi urmareste, cu atentie, femeia pereche, calculandu-si cu atentie fiecare miscare. Nu face nici un salt nesabuit si nu se lasa deloc in voia norocului, astfel incat sa aterizeze mereu cu picioarele pe un pamant solid. Tapul vrea sa se asigure intotdeuna ca ajunge pe un teren ferm, asa ca barbatul Capricorn are adeseori tendinta de a aborda viata dintr-o perspectiva oarecum conservatoare.

In loc sa se lase imboldit de impulsuri de moment, el obisnuieste sa faca apel la remarcabila-i abilitate diplomatica atunci cand vrea sa obtina ceea ce il ispiteste. Pe de alta parte, multi nativi din aceasta zodie nu au nici o urma de timiditate in cazul in care ajung sub luminile reflectoarelor, bucurandu-se de multe ori de o cariera de succes intr-o profesie precum actoria sau politica (de parca ar fi vreo diferenta intre cele doua joburi...).

Ambitia nemasurata a barbatului Capricorn il provoaca sa fie mereu pe primul loc, cel putin in tinerete. Daca nu s-a cununat inca cu slujba, este in mod sigur indragostit de profesia sa. Aceste trasaturi se reflecta cu pregnanta si in viata personala. Motoul sau este "Ordine, disciplina si fiecare lucru la timpul potrivit". In pofida sau tocmai din cauza acestei rigori sau scortosenii exterioare, el are nevoie de o intensa eliberare sau dezlantuire erotica. Capricornul isi doreste o femeie capabila sa ii desluseasca fiinta interioara dincolo de aparenta sa rigiditate, o partenera in stare sa ii sparga cochilia si sa patrunda in profunzimile sufletului sau.

Totodata, acest tip de barbat poate surprinde prin standardele ori pretentiile sale fata de o femeie, cu precadere din cauza inclinatiei de a o vedea deja ca o sotie ce trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor sale sociale. Foarte pragmatic si poate prea preocupat de pozitia lui in lume, el este necontenit constient de imaginea pe care o ofera societatii si de legaturile umane avand potentialul de a-l sprijini in implinirea ambitiilor sale.

Asadar, daca iubitul tau din Capricorn ajunge sa se mandreasca cu tine fata de amicii sai personali sau din afaceri, poti considera ca esti pe calea cea buna catre telul tau de a-i cuceri inima, mintea si sufletul!

Ce ii place barbatului Capricorn?

Asemeni majoritatii sexului tare, alesul tau din Capricorn prefera femeile avand capacitatea de a juca doua roluri. Cel dintai este de etern iubitoare femeie si sotie. A doua poastura nu presupune, asa cum te-ai astepta, o erotica rautacioasa si atatatoare, ci o atitudine de grija si dragoste materna. Desi ascunde cu precautie acest lucru, barbatul Capricorn tanjeste dupa un sprijin neconditionat si duios in vreme ca se straduieste sa se inalte in ierarhia sociala ori profesionala. In spatele nonsalantei sale se intrevede, de fapt, un suflet sensibil si nesigur, care, atunci cand este ranit, il poate impinge spre depresie si pierderea vitalitatii. In perioadele stresante, el are nevoie de optimismul partenerei sale si vrea sa se asigure ca ea crede cu adevarat in el. Orice ar fi, reprezentantii de sex masculin ai acestei zodii ajung sa isi duca pana la capat ascensiunea pe muntele aspiratiilor lor, indiferent daca acest lucru dureaza un an, zeci de ani, sau chiar o viata de om. Poate ca, tocmai de aceea, sunt binecuvantati adesea cu o viata foarte, foarte lunga.

Ce nu ii place barbatului Capricorn?

Intrucat este inzestrat cu un simt practic iesit din comun si este infipt cu picioarele in pamant la fel de temeinic ca si un stejar, ultimul lucru pe care si l-ar putea dori un barbat nascut in aceasta zodie ar fi o femeie usuratica, mereu pe drumuri sau plecata frecvent pe alte meleaguri, materiale sau spirituale. Adu-ti aminte ca este aproape obsedat de imaginea lui si, daca tu, ca femeie, esti pasionata de poezie, filozofie, literatura, ori filme, nu te astepta ca el sa-ti impartaseasca fascinatia.

Desigur, poti intalni un barbat Capricorn mai evoluat care, gratie vietilor sale anterioare, ar putea sti cu mult mai mult decat tine intr-un domeniu spiritual ori artistic. Cea mai mare parte a Capricornilor, insa, au tendinta de a ridica spranceana, intr-un mod cinic, atunci cand converstia se indreapta spre lucruri pe care nu le poate vedea, atinge sau acumula.

Pe de alta parte, nativii acestei zodii sunt, de obicei, indragostiti de trecut, de retrairile si relicvele acestuia, un fapt ce nu are cum sa nu se reflecte in respectul lor pentru ritualurile sociale. Nu-ti dai seama cat de mult tine la lucrul asta? Incearca numai sa porti o rochita indraznet ridicata deasupra genunchilor si vei afla! Daca ai nesabuinta de a-l stingheri la o cina de afaceri band un paharel in plus, sau cautandu-i picioarele pe sub masa, nu va mai trece mult timp pana va pune capat relatiei voastre.

In concluzie, o fata cuplata cu un barbat Capricorn trebuie sa fie cat mai serioasa si mai conservatoare in public, foarte mamoasa acasa, si cat mai obraznica in pat. Nu uita ca sub rigidul sau autocontrol se afla un senzual si patimas tap, aidoma unui mitologic satir!


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Psihologia barbatului in dragoste si viata de cuplu

De ce baietilor nu le plac fetele rele ?

Cum atragi un barbat, in functie de zodie?

Barbatul Capricorn - Dragoste si cucerire Barbatul Capricorn - Dragoste si cucerire Reviewed by Diana Popescu on iulie 13, 2012 Rating: 5

34 de comentarii:

  1. descrierea se potriveste perfect, am un iubit capricorn si este exact asa. sunt foarte dificili si rigizi si isi exprima cu mare greutate sentimentele.

    RăspundețiȘtergere
  2. fff adevarat spus despre barbatul capricorn eu sunt leoaica si nu ma las dusa de el lam si batut de citeva ori si ia prins bine noi avem doi copii si eu meam pus toata speranta si increderea in el deci a meritat bataia eu sunt o leoaica fff serioasa si de treaba numi place minciuna urasc asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu "meam" pierdut speranta ca o sa termin de citit postarea ta, fara alte greseli gramaticale. Bravo tie ca macar iti bati sotul. F frumos.. Chiar esti "de treaba" ;) Saracu'..

      Ștergere
  3. Sotul meu a fost capricorn.Am zis ca a fost pt.ca a murit recent.Dar a fost un familist convins,harnic,un bun si preiceput gospodar si tinea f,f,f,mult la familia lui si la copii lui pt care avea planuri mari de viitor.O parte din planuri au fost realizate dar mai avea inca foarte multe de facut atit pt. copii cat si pt.nepoti.Am citit zodia capricorn si intradevar asa era cum il descrie in zodie .Era iubitor,dornic sa fie iubit si punea familia mai presus de orsice.PACAT CA A MURIT ASA DE TINAR - implinise doar 55 de ani pe 02 ianuarie 2013 si nr-a lasat un mare gol in familie si in suflet.Ieri s-a implinit 40 de zile de cind a murit adica pe 19 martie 2013.SI acum il pling cand scriu acest comentariu si o sa-l plingem multa vreme de acum inainte pt.ca era plin de viata ,mereu vesel si glumet si o sa ne lipseasca f.f.f.mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Condoleante!
      Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

      Si eu sunt Capricorn, si, desi sunt abia la inceput de drum, ma regasesc in acest articol.
      Nu cred eu atat de mult in horoscop, dar trebuie sa recunosc ca ma regasesc in acest articol.

      Ștergere
  4. eu.. am dezamagit un capricorn si regret acum... mi-am exprimat iubirea eterna doar prin vorbe, iar prin fapte nu!.. :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Am stat impreuna cu un capricorn cam 1-2 luni si apoi l-am parasit.Eu vroiam doar sa imi bat joc de el dar el sincer ma iubea cu adevarat,iar acum vreau sa-l recastig dar nushu cum.Credeti k mai am sanse...?El sta acum cu o prietena de a mea dar nu cred k o iubeste deoarece mereu o vad suparata si nu prea ii da atentie fetei. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...parerea mea e ca poti sa-l uiti! El nu uita niciodata.

      Ștergere
  6. fff adevarat. sotul meu este capricorn este de nota 10 al iubesc enorm.si ne potrivim de minune an toate. eu sunt taut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact!!un capricorn nu uita niciod.ce i s a facut si daca se va imaca cu tine o va face pt.a se razbuna.mai bine lasa l in urma!!!

      Ștergere
  7. barbatul capricorn...., exact ca in decriere. sunt niste oameni dificili, insa daca reusesti sa ii patrunzi in suflet o sa descoperi cel mai sensibil barbat, cel mai senzual, care te va face mereu sa te simti in siguranta langa el. trebuie sa ai rabdare cu astfel de oameni, insa merita orice. iubesc un capricorn si sunt sigura ca e barbatul langa care vreau sa traiesc toata viata si pe care o sa il iubesc pana la moarte. este ceea ce mi-am dorit toata viata de la un barbat si zic eu ca ne intelegem foarte bine, eu fiind taur.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubesc foarte tare un Capricorn, am petrectut ceva timp impreuna dupa aia a plecat peste hotare..vorbeam pe internet mult, l-am asteptat 4 luni sa vina acasa, a venit acasa am pietrecut o zi si o noapte impreuna, dupa ceea a plecat sa-si vada parinti...Vorbind pe telefon mi se pare ciudat, trist, nu ma suna,....nustiu ce sa cred.Dar s-a comportat frumos si permanent ma saruta si ma tinea de mina. datimi o parrere. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. buna ziua.in momentu de fata am o relatie de care nu sunt multumita si nu ne intelegem....de curatd am cunoscut un barbat capricorn...eu fiind leu....si suntem impreuna de 3 luni...este greu de inteles..,.sa schimbat...nu mai vorbim la fel de mult ca la inceput....am avut dese discutii despre incheierea relatiei mele ...si a promis ca ma va astepta.....nu stiu ce sa mai cred....vorbim mai putin si este foarte distant....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am trecut si eu prin asta, crede-ma ca daca aduce vorba de despartire e nesigur. Nu-l poti tine cu forta. Lasa-l sa aleaga. In final, daca te iubeste, iti va fi alaturi.

      Ștergere
  10. Sunt Capricorn asa este nu inselati k sunteti idioate kre o face ti noi dak iubim iubim nu ne jucam va poop

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubesc un Capricorn care nu e al meu. I am marturisit asta. Stie. Dar sta in banca lui de om cu familie desi se comporta exceptional cu mine. Asta ma face sa l iubesc si mai mult! Ce paradox!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simtul practic si tendintele conservatoriste ale Capricornului nu iti promit mare lucru in aceasta situatie. Incearca sa il uiti si sa-ti gasesti un alt iubit (Capricorn ori nu)!

      Ștergere
  12. Buna fetelor ! Eu am 41 de ani, sunt Taur si sunt casatorita cu un Capricorn de 13 ani.Ne-am cunoscut cand eu aveam 16 ani si el 18 ani.A fost dragoste la prima vedere pt ambii.Am fost prieteni (iubiti) timp de 3 ani dupa care ne-am despartit pt ca el a plecat in armata iar eu fiind tanara si avand atatia baieti in preajma la aceea varsta (bairamuri, discoteci) m-am indragostit lulea de un alt baiat Peste.Continuam sa ne scriem pt ca ne promisesem marea cu sarea inainte de plecarea lui (ca vom ramane impreuna,ne vom casatori , vom avea copii etc, etc) fara ca eu sa stiu ca de fapt fusesem vazuta cu celalalt baiat la o terasa intre timp de un prieten de-al lui.Ce vreau sa evidentiez eu e ca , desi sunt f conservatori acesti Capricorni,daca iubesc cu adevarat si sunt indragostiti cu adevarat, oricat de mult ar suferi pt infidelitate din partea partenerului...in cele din urma iarta, nu uita ce-i drept, dar important e ca POT IERTA !!! Va spun din propria experienta, pe mine m-a iertat , ba mai mult a inceput sa planga si mi-a cerut sa nu il parasesc pt ca el fara mine nu poate trai si ca se v-a omori daca eu voi renunta la el ! Am renuntat la aceea vreme dar nu pt ca nu il mai iubeam (de iubit il iubeam pe el dar pt ca la pat statea...statea...si astepta sa primeasca totul, era timid,pudic si astfel ma inhiba si pe mine care de fel sunt mai exuberanta) ci pt ca nu aveam curajul sa il mai privesc in ochi dupa toata iubirea si respectul acordat,nu stiam cum sa ma mai comport din acel moment mai departe...Ma rusinam de ce ii facusem chiar daca pe de o parte era de inteles date fiind varsta frageda si lipsa lui de langa mine...doar ca , credeti-ma , acesti Capricorni sunt atat de onesti CU CEI LA CARE TIN ,incat sa ii minti te face pe tine insuti sa nu te poti ierta! Asadar...la 19 ani ai mei si 21 ai lui ne-am despartit dar pana la 28 de ani ai mei (30 ai lui) m-a cauta macar 1-2 ori pe luna la tel, vroia sa ma vada , doar atat, desi avea alte relatii cu alte fete in tot acest timp.
    Deci, concluzia e ca lui m-a iubit atat de mult ca nu a mai iubit dupa mine cu adevarat nici o alta fata, Capricornul poate iubi cum nici un alt semn zodiacal nu stie sa o faca ... dar asta se intampla doar o singura data in viata pentru el !!! Ne-am intalnit asa pe ascuns( eu avand prieten , el avand prietena ) timp de 9 ani pana cand la 28 de ani ai mei si 30 ai lui i m-a lasat insarcinata in mod intentionat, eu neavand prea multa experienta nu mi-am dat seama...si uite-asa m-a facut de am luat decizia finala...am acceptat cererea lui in casatorie desi i-mi era f frica ca nu ma v-a ierta niciodata si ca in sufletul lui i-si v-a aminti mereu de raul, de suferinta care i-am pricinuit-o, dar nu a fost asa...Avem o fetita de aproape 13 ani, ne iubim ca nebunii, i-mi acorda toata libertatea din lume, banii sunt pe mana mea, nu ma intreaba unde sunt si pe ce ii cheltui, suntem plecati cu fetita in afara tarii...o ducem f bine si dpdv economic...suntem fff fericiti ! Deci ...merita sa te indragostesti de un Capricorn, stie cu adevarat sa iubeasca,sa respecte si sa ofere stabilitate familiei ! Este un om de incredere, nu e intersat de aventuri, nu iese nicaieri fara mine...ba mai mult...se roaga mereu la D-zeu sa moara el primul, pt ca nu accepta ideea de a trai fara mine !!! Capricornul, cred eu, vazand cum sunt si alte semne zodiacale, ma refer la sotii prietenelor mele...este cel mai de incredere ca sot si iubit...chiar si in public te face sa te simti regina, te urca mereu pe un piedestal si i-ti acorda tot respectul din lume !!! Dupa 13 ani de casnicie si 25 de cand ne cunoastem ...nu a incetat sa m-i se adresesze cu "viata ", "iubire","scumpica mea"...Par reci dar sunt...fff afectuosi si tandri...insa NUMAI DUPA ce capata incredere oarba in partenera !!!
    Fetelor...daca intalniti un CAPRICORN...nu il lasati sa va scape !!! Mult noroc ...sa fiti iubite!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt Capricorn, barbat, si jur ca nu as reactiona ca sotul tau: sa ma umilesc atat de mult spunanad ca viata nu ar mai avea sens fara... sau ma sinucid daca... in fine
      Parerea mea este ca, te rog sa nu te superi, dar odata ce ti-a intors spatele, e deja o cauza pierduta...
      Sa imi faca mie o fata asaceva, daca as intalni-o pe strada m-as preface prea ocupat ca sa o observ.

      Ștergere
    2. Da, dar nimeni nu a considerat umilinta faptul ca el a stiut sa ierte greseala mea facuta la acea varsta, chiar daca ne facusem atatea si atatea promisiuni...Eram f tineri si iubirea nebuna care ne lega nu ne facea sa constientizam ,sa rationam corect faptul ca trebuia mai intai sa cunoastem si alte persoane , atat eu cat si el, pana sa putem sa ajungem la discutiile legate de casatorie...eram prea tineri.
      Nu consider pt nimic in lume UMILINTA comportamentul lui din trecut, ci mai degraba CARACTER... a iubit prea mult si mai ales ca ii era impartasita iubirea, chiar daca eu eram de parere ca trebuia sa mai avem si alte relatii inainte de casatorie pt ca altfel nu am fi avut posibilitatea de a face comparatie intre ceea ce ne puteam oferi noi si ceea ce ne-ar fi putut oferi alte persoane...
      Cand spunea (si continua si in prezent sa o faca) ca nu poate trai fara mine sau ca nu ar avea sens viata lui fara mine nu ca, chiar si-ar fi pus capat zilelor in acel moment, era doar un mod de a ma face sa inteleg cat de importanta eram si sunt in viata lui !!!
      Si inca ceva...el nu mi-a intors spatele niciodata, eu il convingeam ca trebuie sa cunoasca alte fete pt ca, mai aveam la acel moment ,nevoie de putina libertate... si nu numai de a cunoaste alti baieti, cat si pt a-mi definitiva studiile...deci eu eram cea care incerca sa traga de timp si nu el!
      Dar...�� se intelege ca esti capricorn ...si e ceva pozitiv din punctul meu de vedere, care stiu ce valoros e un barbat capricorn in viata unei femei cu "F"...pt ca ai nevoie de "n " explicatii pt a intelege corect o problema legata de infidelitate, asta pt ca pt voi, atunci cand iubiti cu adevarat nici nu se pune problema iertarii, spuneti..dar nu e asa, desi aparent duri sunteti cei mai sensibili si mai iertatori, persoane extraordinare, dar...numai cand iubiti cu sufletul si mintea simultan, nu cu altceva...Deci, scuza-ma ca-ti spun ca nu cred afirmatia ta ca ai fi fost f ocupat sa mai observi prezenta femeii pe care, ipotetic vb, ai iubio si dorio ca un nebun doar pt ca te-ar fi inselat candva, la 16 ani...
      Si uite, chiar daca nu ne cunoastem i-ti dau un sfat amical, asta bineanteles numai in cazul ca nu esti casatorit sau ca esti divortat: daca iubesti cu adevarat invata sa ierti si sa uiti...si mai ales sa intelegi femeia de langa tine...si vei fi cel mai fericit barbat, asa cum se declara sotul meu in fiecare zi, pt ca voi capricornii
      aveti nevoie de ff multa iubire chiar daca acest lucru nu se observa datorita felului vostru cerebral de a vedea,analiza totul in viata, desi in anumite situatii e bine sa mai gandim si cu sufletul!!!
      Concluzia mea e ca atunci cand se iubeste cu adevarat, nu exista umilinta...
      Mult noroc in viata!!! O tauroaica...

      Ștergere
    3. Sa VA traiasca fetita. Sper ca n-a iesit analfabeta ca tine!

      Ștergere
    4. Wow, ce poveste de dragoste superba! Ca in povesti...cu happy end.

      Ștergere
  13. Si eu am cunoscut un baiat capricorn,dupa o relatie esuata cu un taur,eu fiind tot capricorn :) si avem o relatie foarte frumoasa,am avut si certuri,am trecut prin toate,la inceput mi s-a parut o fire cam rece si serioasa,dar in timp am vazut si latura lui afectiva,apreciez la el onestitatea,fidelitatea,sinceritatea si iubirea care mi-o poarta,mereu imi sta alaturi la greu,si imi face toate poftele,nimic nu-mi lipseste, e cel mai atent iubit pe care l-am avut si care isi doreste sa ramana cu mine pt tot restul vietii,si eu imi doresc acelasi lucru, deci in concluzie,fetelor se merita sa stati langa un capricorn si sa ii intelegeti starile prin care trec uneori,fiti langa ei in orice clipa si oferitile toata dragostea ca va vor rasplati inzecit ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am avut o relatie cu un Capricorn,eu fiind Gemeni. Intr-adevar,sunt foarte dificili,mereu le place sa detina controlul asupra ta,nu sunt genul sa vina cu flori de ziua indragostitilor sau cadouri,e obsedat sa nu fie inselat,sa nu se faca de ras cu persoana iubita in fata lumii,se enerveaza rapid,intotdeauna ei au dreptate,sunt obsedati de situatia financiara,dar sunt iubitori,tandri,sunt protectivi,isi exprima sentimentele,se fac placuti rapid,sunt buni ascultatori,sunt harnici,foarte sinceri si descurcareti -> articolul ii descriu foarte bine
    De ce ne-am despartit? Eu fiind un geaman am nevoie de libertate,sa am prieteni,sa ma plimb,vreau lucruri noi,imi doresc sa stea cat mai mult alaturi de mine. El m-a indepartat de prietenele mele fiindca ele vezi Doamne m-ar invata la prostii (sa-l invel,sa ma despart de el cand avem cate o cearta,etc.),la orice cearta imi spunea ca "mi-am gasit pe altul",mereu imi aducea aminte sa fiu cuminte la facultate,se supara din orice,din cauza situatiei financiare aveam perioade in care ne vedeam rar,nu obisnuieste sa sarbatoreasca ziua indragostitilor,aniversarea noastra,mereu spune de diferenta dintre barbat si femeie,i-a sa stea acasa,el sa umble,daca am facut ceva ce nu-i convine imediat se supara si sunt multe alte lucruri. Cu toate astea i-am fost alaturi 3 ani si jumatate,dar fiindca mereu el era cu impacarea. Certurile noastre erau cam aceleasi,se invarteau in jurul inselatului si mintitului. Din partea mea a primit foarte multa libertate,i-am aratat ca-l iubesc,m-a jignit de foarte multe ori,dar am trecut cu vederea,asa cum a fost il consideream barbatul perfect pentru mine. Cu toate ce faceam tot eu eram vinovata,el avea dreptate mereu,dupa ce iti strica dispozitia ii treceau nervi si incepea cu alintarile,mereu stia sa schimbe vorba,sa te intoarca,sa te manipuleze. De obicei,cand vedeam ca se supara din prostii si e rece cu mine cate 2 zile ma enerva foarte tare si mereu ii ziceam de despartire si spunea ca el e doar o obisnuinta pentru mine,ca nu-l iubesc si ca imi bat joc de el,ca mi-am luat-o in cap,ca nu am fost batuta,daia ii vorbesc de sus si am tupeu cu el. De multe ori m-a amenintat,dar de obicei,vorbeste mult si prost cand e nervos. Un barbat capricorn il vad in stare sa de-a intr-o femeie!
    Inca il mai iubesc,el a fost primul barbat din viata mea,nu am cum sa-l uit,dar nu pot sa-mi dau seama nici acum de ce il iubesc si cu ce m-a cucerit (nu m-a atras absolut deloc la inceput,pur si simplu mi se parea de treaba ca prieten si cam atat). Poate din cauza ca imi oferea dragoste,ma simteam protejata langa el,fiindca avea un caracter puternic,era ambitios si se vedea ca tine foarte mult la mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă regăsesc in tot ce ai spus, am trecut și eu prin fiecare moment din cele descrise cu un capricorn eu fiind pește și nu știu dacă să mai continui relația cu el sau nu. M-aș vedea pt. tot restul vieții langă el dar nu poți răbda toate astea, momentan am luat o pauză pur și simplu nu l-am mai putut suporta.

      Ștergere
  15. Am si eu o relatie de aproape un an cu un barbat capricorn eu fiind nascuta in fecioara, ne intelegem perfect, avem multe planuri impreuna de viitor. Este un barbat fidel, rabdator, sincer, iubitor si nu e deloc rece si singuratic. Acesti nativi dupa ce capata incredere in tine se deschid ca o floare si veo descoperi in acest barbat dur, rece si singuratic un barbat sensibil, dulce, iubitor, fidel si simpatic. Nu este deloc rau. Este barbatul perfect deci daca aveti langa voi un capricorn nu-l raniti si aveti grija de el, e un barbat foarte iubitor si familist, fidel.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna!
    Sunt un capricorn de 43 de ani si citind tot ce s-a scris negativ despre barbatul din aceasta zodie m-a facut pur si simplu sa zambesc!!!
    Desigur...am citit cum ca ar avea si calitati...nu vreau sa ma laud dar...comparandu-ma cu multi dintre colegi de-ai mei barbati, care la randul lor apartin altor zodii, ma consider un SFANT!!! Si am sa va spun si de ce: sunt casatorit de 15 ani, i-mi iubesc sotia ca un nebun, pot sa spun cu mana pe inima ca nu am inselat-o niciodata, e lumina ochilor mei, o ador efectiv,sunt tandru cu ea (ea e taur si e ff pasionala dar mai ales ii dau mereu ceea ce are ea nevoie mai mult decat orice afectiune si importanta, multa importanta ), ii aduc cate un trandafir pe care il pun in dreptul vizorului cand sun la usa, pt a ma recunoaste, o sarut pasional si cand plec la serviciu si cand ma intorc si ii amintesc ca o ador, glumesc mult cu ea pt ca e fire f vesela si stiu ca ii place, o ajut la treburile casnice atat cat pot, nu plec fara ea nicaieri cu prietenii, care e adevarat sunt f putini pt ca sunt f selectiv, nu ies din cuvantul ei, cu copilul nostru de 14 ani rad, glumesc, povestesc, ies la un tenis cand il vad plictisit pt a o scuti pe sotia mea de anumite discutii cu el, pt ca ea e mai severa etc etc
    Deci...pt noi capricornii sau cel putin pt mine familia, sotia, copiii sunt ceva sfant, un angajament luat cu tot sufletul si caruia ne dedicam cu tot ce avem mai bun in noi! De exemplu eu asist la serviciu, domeniul medical, la tot felul de povesti barbatesti, cum le numesc colegii mei, intalniri ale colegilor mei casatoriti cu alte femei, prostituate,tinere cu zeci de ani mai mici ca ei, intalniri fizice sau virtuale, cum ca au facut-o cu doua, trei...cum au facut-o, cu amante...ca toata noaptea socializeaza, chateaza, se masturbeaza...in timp ce sotiile lor sunt femei serioase ce cred ca pot face casa cu acesti cretini, ca altfel nu pot sa-i numesc!
    Deci, dragele mele...un capricorn e orice altceva numai nu mizeria si degradarea sociala de care am amintit mai sus! Scria cineva de violenta fizica, niciodata, nu exista...prin comunicare se rezolva orice problema si mai ales prin RESPECT fata de iubirea de langa tine! Cand tauroaica mea se enerveaza o sarut desi ma respinge, ii cer mii de scuze chiar daca stiu ca de multe ori nu am gresit cu nimic, dar e stresul care il acumuleaza si ea in decursul unei zile de munca la serviciu, acasa, copilul...si ii amintesc cat de mult o iubesc si cat e de frumoasa cand rade...si imediat ii trece tot si coboara si tonul.Asa consider eu ca e cel mai bine sa aplanez discutii lipsite de importanta si mai ales care pot stirbi linistea in viata noastra.
    Deci...cam asta e capricornul din mine, un om iubitor, afectuos, pasional pt ca am cea mai fenomenala sotie iubita, si un tatic care cel mai bine se simte acasa in familie!!!
    Va salut si va doresc sa faceti numai alegeri bune!
    Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iubesc un capricorn, iar el ma adora... Nici daca 1000 de ani cautam nu puteam gasi un barbat mai bun, mai cald, mai profund, mai tandru, mai pragmatic, mai realist...si totusi atat de romantic, atat de sensibil, atat de atent, atat de profund si iubitor! E tot ce mi-am dorit de la un partener vreodata, si mult mai mult de atat... Semnat: o tauroaica fericita!

      Ștergere
    2. Intr-adevar, din cate observ cea mai buna potrivire e capricorn-taur ;)

      Ștergere
  17. In urma cu o luna am cunoscut un barbat Capricorn de 29 de ani(eu sunt balanta).Am avut o singura intalnire,in care am discutat generalitati,lucruri de viata,iar apoi nu mi-a mai dat nici un semn pana acum cateva zile.Mi-a explicat ca la momentul respectiv era cu cineva,dar dorea sa puna capat relatiei si din aceasta cauza nu a putut sa aiba mai mult cu mine.Am iesit din nou,mi-a vorbit de cat de deschis se simte el cu mine,cat de multa ii place sa atinga,sa sarute si alte lucruri care m-au facut sa inteleg ca si-ar fi dorit sex.L-am facut sa inteleaga ca nu caut aventuri,ca nu simt sa trec la alt nivel decat atunci cand ajung sa cunosc persoana de langa mine si a urmat o intreaga discutie cum ca sa nu l inteleg gresit,ca nu si- a propus ceva anume,doar ca asa este el,destul de deschis.Ideea este ca dupa aceasta intalnire nu ne-am mai vazut.Intrebarea este:sa-mi iau gandul de la el ca este doar un "jucator"?Daca barbatul capricorn este asa de serios ca in descriere de ce a reactionat asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate avea instinc de 'jucator' dar daca esti persoana potrivita tu ii poti fi 'singurul manager' 😉..daca ma intelegi....eu sunt capricorn...personal eu ma indragostesc repede,iar tot la fel de repede ajung sa ma distantez de acea persoana daca o vad lipsita de initiativa.de dorinta...daca simt ca nu as 'prezenta interes'

      Dar daca este o tipa dupa placut meu,atunci sunt dispus sa fac multe pentru ai intra in gratii,pentru ca ea are 'sanse' sa fie aleasa mea!<3

      Ștergere
  18. Așa sunt capricorni.Par reci,distanti dar când iubesc se implica total si dau 100%.De unele persoane pot fi luati de "proști". Eu am sta cu o fem.10ani,casatorit,i am fost fidel,am iertat sau mai bine zis am trecut cu vederea niște " greșeli"ale ei,pâna intr o zi când a zis ca pleacă si vrea divortul.Am intrebat ce sa intâmplat,ea spunând că s a indrăgostit de un coleg.I am zis pa,la revedere și fiecare pe drumul lui.Eu ìnca m ai iubind o.Am suferit,inca mai sufăr,dar nu pot uita ce a facut.De iertat am iertat o.

    RăspundețiȘtergere
  19. Capricorn ascendent fecioara eu....El...capricorn ascendent in scorpion. Rezultat? suntem impreuna din clasa a 7a. Casatoriti de 8 ani. 3 copii, un baiat de 7 ani, o fetita de 4 , un baiat de 2 ani si...insarcinata in 8 luni.

    Alta intrebare?? <3

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.