Horoscop Pesti septembrie 2012

Horoscopul Pestilor din luna septembrie 2012 prefigureaza tendinta de a alege graul de neghina in relatiile cu oamenii apropiati si a constientiza care sunt cele mai eficace mijloace ale dezvoltarii personale.

Opozitia dintre Mercur si Neptun din 1 septembrie te lasa prada nehotararii ori nesigurantei. Visele cu ochii deschisi aduc prejudicii comunicarii si concentrarii. Neatent la ceea ce se intampla in jurul tau, reusesti cu greu sa te faci inteles. Nu iti pune semnatura pe nici un act sau contract important!

Odata cu 16 septembrie, gratie calatoriei planetei Mercur in Balanta, intuitia pare a-ti fi un bun aliat, furnizandu-ti mereu indicii pretioase despre oamenii din preajma si trendurile sociale ori profesionale. Este o perioada oportuna investigarii lumii inconjuratoare, implicarii in discutii mereu amanate, poate stanjenitoare, dar necesare.

Revenirea lui Pluton in aspect direct in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor te poate scapa de indoieli privind relatia ta cu o colectivitate, o convingere sau o credinta colectiva. Intr-un astfel de context, gasesti resursele pentru a te elibera de presiunea exercitata asupra ta de un grup de persoane. De asemeni, ai posibilitatea ori taria de a pune capat unei relatii cu o persoana care, in numele prieteniei, se obisnuise sa te vada drept o sursa de profit.

Viata personala si modul cum te descurci in viata sunt aspecte ce capata intaietate din 22 septembrie, sub impactul tranzitului Soarelui in teritoriile Balantei. In aceasta perioada a anului, te poti simti cel mai motivat sa aduci o schimbare de proportii in existenta ta. In acest scop, esti gata sa arunci peste bord balastul unor obisnuite sau tabieturi. Totodata, acest ciclu solar prilejuieste o intelegere profunda a lumii si tendinta de a cerceta ce se afla dincolo de aparentele realitatii. Ai astfel, oportunitatea de a-ti scoate la lumina punctele forte si talentele personale.


Horoscopul dragostei Pestilor in septembrie 2012


O poveste romantica se poate infiripa in sfera profesionala incepand cu 6 septembrie, ca efect al tranzitului lui Venus in Leu si a sasea casa a Pestilor. Pe de alta parte, pari a nu te lasa cuprins de dragoste numai si numai de dragul dragostei. Iubirea trebuie sa iti daruiasca ceva in plus, pe plan material sau spiritual!

Pe 16 septembrie, Luna noua rasarita in Fecioara si a saptea casa a Pestilor vesteste o vreme mai mult decat potrivita focalizarii asupra inchegarii unor relatii de cuplu oneste si rezolvarii unor contradictii intre nevoia de independenta si necesara dependenta dintre cei doi parteneri dintr-o legatura de dragoste.

Concentrarea asupra vietii intime alaturi de tovarasul de viata, invigorarea si reimprospatarea afectiunii prin mijlocirea senzualitatii sunt principalele tendinte ce marcheaza, din 22 septembrie, intrarea Soarelui in acea de-a opta casa a Pestilor.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in septembrie 2012


Din 6 septembrie, prezenta planetei Venus in a sasea ta casa pune accentul pe crearea unui mediu de lucru guvernat de armonie, prin intretinerea unor relatii cat mai cordiale, chiar prietenesti, cu colegii ori colaboratorii. Desi esti respectat la slujba, ai inclinatia sa o lasi mai moale si sa imbini treaba cu placerea. Spiritul de echipa pare a-ti furniza importante satisfactii.

Parcursul lui Mercur in a opta casa a Pestilor este prielnic punerii la punct a unor planuri financiare ambitioase. Inspiratia te calauzeste spre cele mai bune solutii de a economisi sau a face un ban in plus.

Fii prevazator la modul cum iti intrebuintezi banii pe 30 august, intrucat Luna plina ivita acum in Berbec si a doua casa a Pestilor are puterea de a-ti risipi simtul practic. O intensa identificare emotionala cu posesiunile si bunurile materiale te poate face sa pierzi atunci cand te astepti cel mai putin.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Pesti - Dragoste si cucerire

Horoscop Pesti august 2012
Horoscop Pesti septembrie 2012 Horoscop Pesti septembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on august 31, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.