Horoscop Fecioara 2013

Horoscopul Fecioarei din anul 2013 prefigureaza o necesara armonizare a relatiei cu rudele si oamenii apropiati, un parcurs contradictoriu in sfera financiara si profesionala si o viata amoroasa plina de neprevazut.

Dupa o perioada de introspectie si deslusire a directiilor esentiale ale destinului, un ciclu favorabil atat dragostei, cat si carierei, este initiat din 29 ianuarie 2013 de revenirea lui Jupiter in aspect direct in Gemeni si a zecea casa a Fecioarei. Se anunta o vreme norocoasa profiturilor si succeselor in afaceri, avansarii in profesie, gasirii unui job avantajos, sau obtinerii unei diplome de absolvire. Pari a avea mai multa libertate la serviciu, cu atat mai mult cu cat de bucuri de aprecierea sefilor. Simti ca aproape totul ti se cuvine, iar aceasta atitudine pare a atrage dupa sine numeroase impliniri. Relatia de iubire ajunge pe o treapta superioara, fiind posibila o logodna sau chiar o cerere in casatorie.

Din 18 februarie 2013, intrarea lui Saturn in tranzit retrograd in Scorpion si a treia casa a Fecioarei iti atrage atentia asupra problemelor economice, sufletesti sau spirituale ale unor membri ai familiei sau ale tovarasului de viata. Nu mai poti trece cu vederea aceste lucruri. Trebuie sa iti asumi responsabilitatile, sa te implici si sa dai o mana de ajutor. Pe de alta parte, este posibil sa te concentrezi asupra impacarii cu familia dupa o cearta ori o disputa destul de dura.
Situatia financiara pare a nu fi foarte stralucita, asa ca trebuie sa iti calculezi cu grija fiecare initiativa sau hotarare decisiva legata de bani.

Constientizarea faptului ca ti-ai irosit cumva energiile catre persoane sau proiecte nedemne de incredere, sau ca te-ai indreptat intr-o prea mare masura spre ceilalti, ignorandu-ti satisfactiile si preocuparile personale, este de asteptat sa apara odata cu 12 aprilie 2013, sub impactul intrarii planetei Pluton in turnura retrograda in Capricorn si a cincea casa a Fecioarei. In acest context astral, dragostea devine un camp minat, pe care trebuie sa te misti cu o maxima prudenta. Daca esti la inceputul sau la mijlocul unei relatii de cuplu, nu incerca sa fortezi lucrurile atata timp cat nu esti convins de afectiunea si onestitatea partenerului tau. Nu este timpul potrivit pentru mari efuziuni sentimentale si patetice declaratii de dragoste! Mai curand, straduieste-te sa iti consolidezi terenul castigat pana acum, si sa te asiguri ca viitorul nu iti poate aduce surprize neplacute in legatura de iubire.
In acelasi timp, chiar daca efluviile creativitatii par a fi nitel secatuite, nu te lasa pe tanjeala. Continua sa perfectionezi ori consolidezi proiectele in care esti implicat.

Incepand cu 7 iunie 2013, Neptun retrograd Pesti si a saptea ta casa iti cere si el sa analizezi si sa intelegi in profunzime relatiile cu ceilalti, dar si sa stabilesti pana la ce grad de intimitate pot ajunge acestea. Este necesar sa identifici nevoile tale esentiale si in ce fel au ele impact asupra conexiunii cu alti oameni. Din nou, analizarea felului cum ii percepi pe membrii familie te ajuta sa gasesti noi cai de comunicare cu ei si cu cei din apropierea lor.
In timpul acestei conjuncturi astrale, unii nativi din Fecioara sunt inclinati sa traiasca intr-o lume imaginara, poate si din cauza unor lovituri sub centura primite pe nepusa masa in lumea din afara. Totodata, se poate isca o paguboasa predispozitie de a idealiza conexiunea cu ceilalti in general, relatia de dragoste si persoana iubita, in special. Numai prin intermediul unei reale si sincere comunicari ai sansa de a face diferenta intre iluzie si realitate!

O perioada prielnica apropierii de grupuri de oameni si initierii de noi contacte se intrezareste din 26 iunie 2013, ca urmare a patrunderii lui Jupiter in Rac si a unsprezecea casa a Fecioarei. Cei din jur par a te ajuta intr-o sporita masura, indiferent daca vrei sau nu. Cu toate acestea, nu este de recomandat sa te lasi intru totul la mana amicilor tai, mai ales din punct de vedere financiar. Nu se stie niciodata de unde sare iepurele! Pe de alta parte, sperante si vise ce pareau a se destrama cu timpul, incep sa isi arate indreptatirea. Nu ezita, si profita din plin de orice oportunitate se iveste in calea ta.

8 iulie 2013, ziua de debut a tranzitului direct al lui Saturn in Scorpion si a treia ta casa marcheaza o revitalizare a comunicarii si impartasirii cu cei dragi, desi unii dintre ei par a-ti pune in continuare, fara sa vrea, piedici in evolutie ori in initiativele tale. Este necesar sa insisti pe mai departe in optimizarea interdependentei tale nu numai cu oamenii apropiati, ci si cu cei de care ai nevoie in sfera sociala si profesionala.

O intensificare a senzatiei ca existenta ta a ajuns la capatul unei etape si ca deja ai pasit intr-o noua faza a vietii pare a te strabate odata cu 17 iulie 2013, sub efectul aspectului retrograd preluat de Uranus in Berbec si a opta casa a Fecioarei. Dependenta de unele parteneriate, cu precadere cele de afaceri sau financiare, tinde sa te apese. Tocmai de aceea, poti fi mobilizat de dorinta de a-ti plati datoriile sau de a te achita de obligatii fata de unii oameni, astfel incat sa te bucuri intr-o cat mai mare masura de libertate. Unele legaturi sociale sau personale sunt pe cale sa se destrame, in special cele care sunt foarte superficiale.
Aspectul retrograd al planetei Uranus te aduce mai aproape de izvoarele senzualitatii, favorizand o aprofundare intima, plina de delicii, dar si cumva neobisnuita ori extrema, a dragostei, impreuna cu partenerul tau.

Pe 20 septembrie 2012, Pluton isi reincepe tranzitul direct in Capricorn si a cincea ta casa, eliberandu-te de tensiuni in viata amoroasa si facilitandu-ti recastigarea atuurilor inspiratiei si intuitiei.
Poti sa te scuturi acum de povara unei precautii excesive si sa te lasi purtat, fara nici o teama, de valurile clocotitoare ale sentimentelor. Nativii singuri din Fecioara au ocazia de a fi atrasi intr-o noua si promitatoare poveste de dragoste. Uneori, dorinta nesecatuita de a fi iubiti, ii face pe face pe unii reprezentati din Fecioara sa devina sclavii capriciilor persoanei iubite.

Negocieri cu mari sanse de succes in afaceri  si rezolvarea unor neintelegeri apasatoare cu prieteni si cunostiinte caracterizeaza turnura retrograda a lui Jupiter in Rac si a unsprezecea casa a Fecioarei, initiata pe data de 7 noiembrie 2013. Nu este exclus sa te simti imboldit mai mult ca alta data sa ii sprijini pe oamenii din imediata ta apropiere. Este o perioada oportuna in special pentru cei ce au de a face cu avocatura si scoala. Din punct de vedere negativ, este posibil ca o persoana de la serviciu sa iti caute mereu nod in papura, punandu-ti in primejdie locul de munca. Trebuie sa fii foarte atent cui ii acorzi increderea!

Din 13 noiembrie, reintoarcerea lui Neptun in tranzit direct in Pesti si a saptea casa a Fecioarei aduce o si mai mare stabilitate in viata familiala, precum si un benefic discernamant in relationarea cu cei din preajma. Privesti cu un mai mare realism relatia ta de cuplu, si, din acest motiv pot apare usoare dezamagiri fata de comportamentul ori atasamentul persoanei iubite fata de tine. Daca reusesti sa te ridici deasupra circumstantelor prozaice ale existentei si sa iti regandesti relatia de cuplu dintr-o perspectiva oarecum spirituala, te poti bucura mai din plin de impartasirea afectiva cu partenerul tau.

Independenta materiala si o atitudine increzatoare in destinul personal sunt orientari majore odata cu 17 decembrie 2013, gratie parcursului direct reluat de Uranus in Berbec si a opta ta casa. Se poate ivi in buzunarul tau, ca din senin, o suma insemnata de bani, poate dintr-o mostenire sau o sursa de venit pe care nu ai luat-o in calcul. Pe de alta parte, este posibil sa afli te poti mai baza mai putin pe sprijinul unor persoane care te-au ajutat cu alte prilejuri. Erotismul te aduce mai aproape de pamant in relatia de cuplu.

Nota. Previziunile din acest horoscop s-au realizat pe baza evenimentelor astrale majore din urmatorul an. Pentru aspecte detaliate puteti consulta, pe acest blog, horoscoapele lunare ale Fecioarei pentru anul 2013.

In curand, pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Fecioarei in 2013

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88 . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop Leu 2013

Barbatul Fecioara - Dragoste si cucerire

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013
Horoscop Fecioara 2013 Horoscop Fecioara 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 10, 2012 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Esti super tare. Bafta multa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Horoscopul dragostei fecioara pe 2013 va aparea inca anul asta sau doar la anul??

    RăspundețiȘtergere
  3. sper sa fie adevarat ce imi spun astrele

    RăspundețiȘtergere
  4. horoscopul dragostei fecioarei in 2013 cand apare??

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Diana,

    Cand apare si horoscopul dragostei 2013 pentru zodia fecioara? Il asteptam cu interes!

    Multumesc si succes pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  6. horoscopul pe luna octombrie la fecioara cand apare?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.