Horoscop Leu 2013

Horoscopul Leului din anul 2013 anticipeaza o fericita integrare in mijlocul oamenilor, relansarea sperantelor si ambitiilor personale, unificarea personalitatii prin constientizarea universului interior si o sporita preocupare pentru muna si sanatate.

O nestavilita energie focalizata catre activitatile in grup, alaturi de prieteni, si formularea unor teluri ambitioase, pe termen lung, se intrezareste odata cu 29 ianuarie 2013, sub influenta revenirii lui Jupiter in tranzit direct in Gemeni si a unsprezecea casa a Leului. Dupa ce, atata timp cat Jupiter a fost retrograd, ai fost strabatut de indoieli fata de felul cum te integrezi printre oameni si ai “rumegat”, in singuratate incotro sa iti indrepti destinul, acum pasesti cu siguranta in viata, stiind foarte bine ce ai de facut. Aceasta atitudine pozitiva te ajuta sa iti materializezi mai usor obiectivele si poti vedea, adeseori, cum visele ti se transforma, nestingherite de nimic, in realitate.

Din 18 februarie 2013, Saturn capata o turnura retrograda in Scorpion si a patra casa a Leului, deschizand un ciclu de-a lungul caruia poti gandi ca nu este intelept sa faci schimbari bruste sau sa te avanti in noi initiative, fara a pune bine lucrurile la punct mai inainte. Orienteaza-te catre o perspectiva cat mai practica, mai ales ca Saturn tinde sa iti blocheze drumurile si sa te impovareze cu un oarecare pesimism. Nu te da deoparte din fata greutatilor si pastreaza-ti cat poti mai mult rabdarea. Tot ce vei realiza in aceasta perioada nu va fi deloc usor, insa, in cele din urma, vei reusi sa castigi aprecierea celorlalti si sa iti invigorezi respectul fata de propria persoana.

Oportunitatea de a examina cu atentie si a transforma, dinauntru catre in afara, stilul de viata, obiceiurile legate de sanatate si felul cum abordezi munca, apare din 12 aprilie 2013, ca efect al trecerii lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a sasea casa a Leului. Mici dar persistente probleme tind sa apara in viata profesionala. Unii colegi par a fi condusi de capricii care, vrand-nevrand, te afecteaza si pe tine, sau se poate ca cineva de la serviciu sa vrea sa isi asume meritele pentru un lucru facut de tine. Nu este exclusa nici posibilitatea unor conflicte cu sefii.
Pe de alta parte, stresul adunat in ultima vreme se poate face simtit printr-un permanent disconfort ori prin senzatia unei oboseli cronice. Ai nevoie sa iti purifici sufletul, sa te bucuri de momente de liniste, prin mijlocirea lecturii si (de ce nu?) imbunatatindu-ti tonusul fizic si psihic prin intermediul unui lejer dar constant program de exercitii fizice.

Incepand cu 7 iunie 2013, tranzitul retrograd al planetei Neptun in  Pesti si a opta casa a Leului iti sugereaza sa te desprinzi de vechiul tau fel de a fi si sa descoperi, putin cate putin, cine esti cu adevarat, pe masura ce iti explorezi straturile profunde ale subcosntientului. Ingaduie-ti mai mult timp pentru tine insuti, si reflecteaza asupra autenticelor tale obiective din viata.
Intrucat a sasea casa include sexualitatea, moartea, taxele, asocierile financiare si banii celorlalti oameni, este de asteptat ca efluviile lui Neptun retrograd sa se manifeste in aceste aspecte.
Desi senzualitatea pare a-ti rezerva momente de mare deliciu, poti fi calauzit catre parteneri idealizati ori care nu sunt deloc asa cum tinzi sa ii vezi. Nu iti inalta pana la ceruri partenerul de cuplu, pentru a nu cade prada apoi unor crunte dezamagiri sau a fi pus in fata unei inevitabile despartiri.
Moartea isi poate face aparitia nu neaparat la nivel fizic, ci si simbolic. Poate fi vorba de racirea relatiei cu o persoana apropiata…
Finantele nu sunt nici ele promitatoare. Fii prevazator la tentativele unor oameni de a se folosi de banii tai si nu te angaja in nici o datorie in acest interval de timp.

O despartire de temeri interioare nejustificate, de sentimente negative si emotii paguboase, este vestita din 26 iunie 2013 de intrarea lui Jupiter in Rac si a douasprezecea casa a Leului. Acest aspect astral te ajuta sa depasesti dilemele neptuniene, punandu-te in contact cu regiunile profunde ale personalitatii tale. Meditatia iti dezvaluie lucruri neasteptate, benefice, iar visele tind a se imbogati cu sensuri profetice, izvorate din efervescenta-ti intuitie. Unii nativi din Leu au sansa de a incepe o poveste de dragoste cumva magica, dominata de efuziuni mai curand spirituale, decat pasionale. Poti avea revelatia ca fericirea depinde intr-o mai mica masura de bani sau de succesul material. Este vremea sa iti recladesti increderea in tine insuti.

Odata cu 8 iulie 2013, reintoarcerea planetei Saturn in aspect direct in Scorpion si a patra ta casa inlatura majore bariere din calea spre telurile dragi tie. De fapt, limitarile anterioare se poate sa te fi invatat ce poti si ce nu poti transforma, sprijinindu-te sa actionezi cu mai mult realism decat altadata. Casa si/ sau famila par a fi principalele puncte de reper ale acestei perioade, ce iti asigura stabilitate, echilibru interior si un simtamant de fericita siguranta. Chiar daca uneori esti atras de singurate, oamenii apropiati si persoana iubita te stimuleaza sa iti mobilizezi fortele si sa-ti iei in serios responsabilitatile.

Prezenta lui Uranus in Berbec si a noua casa a Leului te-a provocat pana acum sa iti largesti orizonturile spre alte culturi, alte taramuri si puncte de vedere, tinadu-ti mereu treaza curiozitatea si alungand din preajma ta conformismul. Din 17 iulie 2013, aspectul retrograd asumat de Uranus are potentialul de a-ti schimba credintele, a-ti cere sa privesti inauntrul tau, pentru a aprecia daca poti sa iti transformi si felul de a interpreta lumea. Poti constientiza, dintr-o data, ca viziunea ta despre existenta s-a modificat esential, gratie calatoriilor, lecturilor ori situatiilor inedite de viata prin care ai trecut in ultima vreme. Lasa-te strabatut de alte, inedite idei si opinii, si nu ezita sa inveti ceva nou, un lucru de care esti atras de mult, dar pe care l-ai neglijat sau l-ai amanat mereu.
O parte dintre Lei se pot confrunta cu chestiuni juridice neprevazute!

Din 20 septembrie 2013, Pluton reapare isi paraseste tranzitul retrograd in Capricorn si sasea ta casa, inlaturand implacabil majore surse de stres si neliniste. Daca ai fost mereu in criza de timp ori ocupat pana peste cap cu nenumarate sarcini si responsabilitati, poti respira usurat. O atmosfera de armonie si seninatate pare a te inconjura, asemeni unei aure, prilejuind imbunatatirea relatiilor ce cei din jur, inclusiv cu persoane din zona carierei. Ambiguitatile din traiul cotidian dispar aproape cu desavarsire, si ai ocazia sa iti afirmi, clar si limpede, autoritatea, compenta si talentele. Este un interval prielnic regandirii dietei zilnice si invigorarii starii de sanatate.

Realizarile cer mai multe eforturi sau succesele nu vin de unde te astepti din 7 noiembrie 2013, ca urmare a tranzitului retrograd al planetei Jupiter in Rac si a douasprezecea casa a Leului. Ai sansa de a primi niste bani inapoi, de a fi mai mult sprijinit de rude si persoane dragi, si a obtine avantaje prin intermediul unor scurte calatorii. De multe ori, aceasta conjunctura astrologica indica o implicare mai profunda in religie ori o preocupare sporita fata de literatura. Din punct de vedere negativ, unii prieteni sau asociati sunt pe punctul de a-ti insela increderea, iar conflictele cu oameni aflati pe inalte pozitii iti pot aduce necazuri. Nu te lasa purtat de curentul general si gandeste-te de doua ori inainte de a incepe orice noua afacere sau intreprindere financiara.

Parcursul direct al lui Neptun in Pesti si a opta ta casa te gaseste, odata cu 13 noiembrie 2013, mai edificat asupra directiilor prioritare din viata si mai bine inspirat in manevrarea banilor. Poate ca ai pierdut ceva si continui sa pierzi in continuare, insa ai oportunitatea de a descoperi cum sa castigi in alt fel, astfel incat sa compensezi lucrurile. Impulsurile senzualitatii te strabat cu intensitate pe mai departe, dar ai puterea de a le controla si a nu te lasa inrobit de ele. Straduieste-te sa iti mentii luciditatea si obiectivitatea, si nu vei avea nimic de regretat.

Din 17 decemnbrie 2013, Uranus, reajuns si el in tranzit direct in Berbec si a noua casa a Leului, iti proiecteaza catre lumea exterioara ideile si cautarile pline de originalitate. Inhibitiile ti se evaporeaza, si esti gata sa te relansezi in viata, cu entuziasm si spontaneitate. Legaturi de dragoste ce stagnau de mult timp sau devenisera victime ale rutinei sunt pe cale de a fi destramate, lasand loc unor surprinzatoare inchegari ale iubirii, alaturi de persoane iesite din tiparele conformismului si cotidianului.


Nota. Previziunile din acest horoscop s-au realizat pe baza evenimentelor astrale majore din urmatorul an. Pentru aspecte detaliate puteti consulta, pe acest blog, horoscoapele lunare ale Leului pentru anul 2013.

In curand, pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Leului in 2013

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

 Copyright ©diane,ro 2013

Articole din acelasi domeniu :

Horoscop Rac 2013

Barbatul Leu - Dragoste si cucerire

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013
Horoscop Leu 2013 Horoscop Leu 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 09, 2012 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Interesant! Nu prea apar detalii legate de sanatae, sunt leu din 21 august si din 8 apirlie de abia ma mai tin pe picioare ... Corina

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare tare rau, poate voi gasi o explicatie pentru acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  3. DIN DATA 17 DECEMBRIE NU AM VAZUT NICIO SCHIMBARE CU PERSOANA IUBITA,TOT STAGNEAZA ACEASTA LEGATURA ; NUMAI EU FAC AVANSURI ; DE LA EL NICIUN RASPUNS ...Nu stiu ce sa mai cred... cu acest horoscop...

    RăspundețiȘtergere
  4. poate nu e interesat de tine!si diana scrie horoscoape generale,nu personalizate!iti dai seama ce s ar intampla daca tuturor leilor li s ar intampla exact la fel!pt.o relatie,pt.o iubire trebuie sa lupti intr adevar,dar numai daca merita!merita acel barbat sa i faci tu,,avansuri,,?in general barbatii nu iubesc,nu merita iubirea unei femei,dar nu putem trai singure,avem nev.sa ne simtim,,mintite frumos,,si asta e!!!dar sa te pui la picioarele unui barbat e o grava greseala!!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.