Horoscop Rac 2013

Horoscopul Racului din anul 2013 prilejuieste o viata amoroasa dramatica, strabatuta de suisuri si coborasuri, o cariera plina de framantari, dar si de solutii promitatoare, precum si o intarire a credintei in destinul personal.

Din 29 ianuarie 2013, intoarcerea planetei Jupiter in aspect direct in Gemeni si a douasprezecea casa a Racului te gaseste mult mai constient de temerile si tendintele tale negative, avand astfel reali sorti de izbanda sa ti le infrangi. Ai sansa de a-ti recladi esentialele credinte personale si a te reimprospata spiritual. Adeseori, nu te poti opri sa nu ii ajuti, cu vorba sau cu fapta, pe cei din imediata ta apropiere. Unii Gemeni pot avea parte de o magica poveste de dragoste, desfasurata insa in spatele cortinei cotidianului, la adapost de privirile indiscrete ale cunoscutilor.

O blocare sau o infranare a potentialului creativ este de asteptat sa apara odata cu 18 februarie 2013, sub infuenta trecerii lui Saturn in tranzit retrograd in Scorpion si a cincea casa a Racului. Poti constata ca esti ceva mai lent in rezolvarea unor probleme , si ar fi de recomandat sa iti verifici de doua ori orice lucrare sau actiune ajunsa in pragul finalizarii. Dintr-o alta perspectiva, Saturn iti poate cere sa iti redefinesti felul cum iti exprimi creativitatea,sa iti pui intrebari despre utilizarea eficienta a talentelor tale si despre sinceritatea sentimentelor tale in iubire. Uneori, acest aspect astral da nastere unor amanari in logodne si casatorii, sau unor dificultati in mariaje.

Incepand cu 12 aprilie 2013, tranzitul retrograd al planetei Pluton in Capricorn si a saptea casa a Racului prilejuieste, de obicei, o moarte si o renastere a relatiilor de dragoste, afectand mai cu seama legaturile de cuplu stabile. Asadar, in acest context, poti trece printr-o cearta de proportii cu partenerul tau, sau printr-o criza ce are scopul de a va redefini impartasirea afectiva, si a va determina sa pasiti intr-o noua faza a relatiei voastre. In acelasi timp, se poate intampla ca unii Raci sa se desparta definitiv de un partener, pentru a redescoperi dragostea alaturi de altcineva. Nativii singuri au ocazia sa isi intaneasca un mult asteptat suflet pereche. Casa a saptea este si casa inamicilor, asa ca nu este exclusa ivirea in viata ta a unui puternic dusman.

Calatoriile in lumea din afara devin tot mai rare sau mai putin apreciate, in favoarea explorarii lumii interioare. In acest fel se manifesta, din 7 iunie 2013, intrarea lui Neptun in turnura retrograda in Pesti si a noua casa a Racului. Ai inclinatia sa iti neglijezi prietenii sau chiar persoana iubita, numai si numai pentru a te lasa in voia unor incursiuni imaginare pline de culoare si parfum. Incearca sa fii cu ochii in patru atunci cand este vorba despre interesele si responsabilitatile personale!

Odata cu 26 iunie, Jupiter patrunde in Rac si intaia ta casa, imboldindu-te sa traiesti viata din plin si sa te bucuri de tot ce ti-ai refuzat in ultimul timp. Este o vreme a experimentelor, a descoperirii de noi oportunitati in viata. Iti poti dori sa adopti un nou stil de viata, capabil sa iti confere o sporita intelegere a lumii si posibilitatea unei evolutii neingradite a fiintei tale. Uneori, un nativ din Rac este ispitit, in aceasta perioada, sa ia o hotarare majora, necesitand atat curaj cat si credinta in sine.

Saturn isi regaseste aspectul direct in Scorpion si a cincea ta casa din 8 iulie 2013, asa ca inspiratia pare a nu te mai ocoli cu incapatanare ca pana acum, dandu-ti sansa de a te exprima cu claritate si ingeniozitate nu numai in viata profesionala, ci si in cea sociala si personala. O noua intelegere a personalitatii tale si a drumului pe care il ai in fata iti cere o disciplinare a felului cum iti reversi creativitatea. Constientizarea surselor dificultatilor din relatia de cuplu, obtinuta in timpul cat Saturn a fost retrograd, te poate ajuta sa faci pasi importanti in armonizarea conexiunii cu persoana iubita.

Tranzitul retrograd al lui Uranus in Berbec si a zecea casa a Racului te poate mobiliza, din 17 iulie 2012, sa iei considerare noi trasee ale carierei si posibilitatea de a fi propriul tau sef. Inzestrarile profesionale si modul cum le poti exploata la maximum par a deveni prioritati. Oportunitatile din acest interval de timp pot apare acolo de unde te astepti mai putin, cu precadere prin cai de actiune neconventionale sau neobisnuite.

Trigonul lui Jupiter cu Saturn din 17 iulie 2013 reprezinta, de cel mai multe ori, un ciclu de progres evident, de-a lungul caruia reusesti sa iti integrezi demersurile zilnice in planurile tale de mare amploare. Este o perioada buna din punct de vedere material, favorabila extinderii afacerilor, dar in decursul careia trebuie sa fii foarte atent cum iti cheltuiesti banii. Singuratea nu te apasa si o preferi pentru a-ti pune ordine in ganduri fata de urmatorii pasi ambitiosi pe care trebuie sa ii faci in viata.

Tot pe 17 iulie, trigonul dintre Jupiter si Neptun poate semnifica bruscul tau apetit pentru un subiect religios sau filozofic. Acest aspect astrologic tinde, totusi, sa iti rapeasca concentrarea fata de lumea cotidiana.

Opozitia lui Jupiter cu Pluton din ziua de 7 august 2013 te provoaca sa iti extinzi cunoasterea si campul experientei, insa te poti confrunta cu dificultati din cauza unor impulsuri extreme ce iti cutreiera fiinta. Aceasta opozitie este asociata cu o credinta fanatica, nerabdare si chiar aroganta. Fii cat mai tolerant cu cei din preajma si lasa-ti loc mereu pentru un ”buna ziua”.

O stare de revolta se impleteste din 21 august 2013 cu iscarea unor surprize si evenimente neplacute, ca urmare a cuadratului dintre Jupiter si Uranus. In aceste conditii, este bine sa iti pastrezi o perspectiva echilibrata asupra realitatii si sa te bazezi numai pe lucrurile adevarate si verificate in trecut. Fii prudent cu banii! Nu te avanta in speculatii sau prea promitatoare afaceri. Nu forta nota in nici un fel. Daca impingi lucrurile prea departe in orice domeniu al existentei, esti pandit de ghinioane. Niste vesti neasteptate sau schimbari bruste de planuri iti pot da peste cap increderea in tine insuti.

Din 20 septembrie 2013, gratie revenirii lui Pluton in tranzit direct in Capricorn si a saptea ta casa, relatiile cu oamenii apropiati castiga in stabilitate si armonie. Schimbarile continua sa se faca simtite in dragoste, insa par a lua, de aceasta data, a lua o turnura pozitiva. Este o perioada norocoasa pentru casatorii.

Jupiter paseste si el in aspect retrograd, in Rac si prima ta casa, odata cu 7 noiembrie 2013, deschizandu-ti in fata noi drumuri de invigorare a increderii in tine insuti. Ce-i drept, tranzitul retrograd al lui Jupiter iti aduce mai putine oportunitati si iti infraneaza nitel castigurile financiare, dar este in masura sa iti dea niste lectii extrem de utile prin experientele in care te angajeaza.
Adeseori, aceasta conjunctura astrala indica un excesiv rasfat al propriei persoane, manifestat prin prea multa bautura, mancare sau satisfactii senzuale impreuna cu parteneri provizorii. Pentru a contracara aceste influente negative, trebuie sa te concentrezi asupra valorilor tale esentiale. In acelasi timp, pari a cere prea mult de la tine si de la cei din jurul tau. Fii mai realist si adu-ti aminte ca nimeni nu este perfect.

Din 13 noiembrie 2013, tranzitul direct al lui Neptun in Pesti si a noua ta casa nu iti rapeste intru totul focalizarea asupra universului interior, insa iti intredeschide benefic poarta catre lumea exterioara. Desi poti fi preocupat, pe mai departe, de aspecte mistice ori spirituale ale, existentei, nu mai ai cum fi la cheremul celorlalti din punct de vedere material.

Framantarile legate de cariera continua sa existe din 17 decembrie 2013, insa, ai la indemana noi solutii si idei despre ceea ce ar trebui sa faci. Uranus direct in Berbec si a zecea casa a Gemenilor te ajuta sa iti redescoperi si pui in valoare abilitati uitate ori neglijate. Atentie la conflictele cu superiorii!

Nota. Previziunile din acest horoscop s-au realizat pe baza evenimentelor astrale majore din urmatorul an. Pentru aspecte detaliate puteti consulta, pe acest blog, horoscoapele lunare ale Racului pentru anul 2013.

In curand, pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Racului in 2013

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88 . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop Gemeni 2013

Barbatul Rac - Dragoste si cucerire

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013

Horoscop Rac 2013 Horoscop Rac 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 08, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Nu suna deloc rau. Multumesc de informatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. cool...super horoscopul...a fost un an oribil pt mine, din toate punctele de vedere
    insa te felicit pt exactitate
    merci diana

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.