2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Anul Sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se incheie pe 31 ianuarie 2014. Elementul primar specific  acestui an chinezesc este APA, caracterizata prin mobilitate, dinamism si schimbare, iar culoarea-i reprezentativa este NEGRU, tonalitatea cromatica a spatiului cosmic ori a abisului, a noptii polare si a adancilor, nepatrunselor ape oceanice.

Sarpele Negru de Apa aduce oamenilor schimbari profunde, instabilitate si imprevizibilitate. Din aceasta cauza, in 2013, este necesara o planificare riguroasa, o evaluare atenta inainte de initierea oricarei actiuni de amploare si o continua adaptabilitate. Trebuie sa fim mai prudenti, dar si mai receptivi fata de orice transformare surprinzatoare a lumii inconjuratoare. Grija fata de detalii ar trebui sa se impleteasca cu perseverenta in urmarirea telurilor dragi noua.

Sarpele prefera linistea singuratatii, indepartandu-se mereu de valmasagul si stridenta multimilor. Solitudinea calma, senina, este si optiunea statornica a lui Saturn. Nu este de mirare, asadar, ca Saturn are o mare influenta in anul Sarpelui Negru de Apa! In horoscopul anului 2013, Saturn este intr-o relatie armonioasa cu Mercur, planeta comunicarii, si cu Neptun, planeta ce ne asigura conexiunea cu intreaga fiintare a universului. Influentele intrepatrunse ale lui Saturn si ale acestor corpuri ceresti ne sprijina, deschizandu-ne calea spre nesperate oportunitati. Saturn ne indeamna totusi sa lasam deoparte comoditatea si sa ne straduim, mobilizandu-ne cat mai mult, sa obtinem ceea ce ne dorim. O noua ambitie de a ne dovedi potentialul poate sa se faca simtita in 2013, insotita insa si de necesitatea, specific saturniana, de a ne asuma sporite responsabilitati.

Inclinatia Sarpelui de a produce bruste metamorfoze este sustinuta de Uranus, gata sa ne dezbare in noul an de false reflectari ale realitatii, cutremurand fundatiile convingerilor si credintelor noastre. Iesirile neanuntate de nimic din ritmul vietii cotidiene creaza transformari marcante. Marte este nerabdator sa se implice in astfel de tumulturi existentiale, iscand mari tensiuni, dar si un benefic neastampar, prielnic evolutiei personale.

Inselatorul an chinezesc 2013 necesita abordarea cu prudenta a tuturor aspectelor carierei, in special in ceea ce priveste semnarea si gestionarea documentelor si contractelor. Anul Sarpelui Negru de Apa este favorabil inceperii unui proiect important mai ales din punctul de vedere al detaliilor. Sunt sprijinite cu precadere cercetarea si investigarea. Energia iscoditoare si vicleana a Sarpelui poate fi folosita in exploatarea unor oportunitati neglijate sau trecute cu vederea in trecut.

Transformarea profunda si vindecarea, atributuri reprezentative ale Sarpelui, constitue tendinte esentiale, cu atat mai mult cu cat, in horoscopul anului 2013, Pluton este in masura sa scoata la iveala numeroase lucruri bine ascunse, mai cu seama prin relevarea unor impulsuri adanci ale subconstientului. Putin cate putin, avem ocazia de a descoperi originea unor disfunctiuni interioare si exterioare. Asemeni, sarpelui, ne putem lepada de pielea unor vechi ori inveterate obisnuinte si mecanisme de gandire, pentru a straluci in soarele unei reimprospatate atitudini fata de viata si oameni.

Noul an este oportun regandirii felului cum ne punem la adapost acumularile de pana acum, lucrurile si fiintele dragi. Sarpelui ii place sa se simta protejat, are nevoie sa se stie in siguranta pentru a-si pune in valoare abilitatile analitice. Drept urmare, 2013 ar putea fi o perioada potrivita unor demersuri mai lente, dar mai bine calculate, sustinute de altfel si de Saturn. Cladirea temeinica a prezentului iti permite in acest fel sa te focalizezi, fara nici o urma de ezitare, catre viitor.

Asa cum spuneam mai inainte, Sarpele nu suporta zgomotul inutil si agitatia fara rost. Din acest motiv, se spune ca cel mai bine este sa sarbatoresti noul an chinezesc 2013 in mijlocul familiei si a oamenilor apropiati. In vremea acestei celebrari trebuie sa te relaxezi, sa iti uiti toate temerile si gandurile intunecate. Lasa-ti sufletul cuprins de o atitudine clar pozitiva. Imbraca-te in negru, albastru inchis, sau verde. Potrivit traditiei, este benefic sa iti decorezi casa cu o ramura de brad reprezentand Sarpele, sau sa asezi pe masa o crenguta de brad semnificand longevitatea. Un mic talisman in forma de sarpe ar putea fi si el de bun augur. In mitologie, adeseori, sarpele desemneaza vindecarea trupeasca printr-o inaltare spirituala. Asteapta-te la o eliberare a blocajelor trecute odata cu anul chinezesc 2013. Energia astrala iti este alaturi daca te straduiesti sa faci lucrurile cu temei si pe indelete!

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013
2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa 2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa Reviewed by Diana Popescu on octombrie 09, 2012 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Un an pe care il astept de ceva vreme . Mi se potriveste ca si trend in viata personala. Ma simt incurajata de previziunile tale,Diana.

    Multumesc ,

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  2. Si daca profetia mayasha se adevereste si nu va mai fi niciun 2013 :)

    Ia-l in calcul si pe 21.12.2012

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa fie!Viata merge mai departe....!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca 2013 a inceput bine, linistit, sa vedem de acum inainte cum o sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am sa-mi tin gura inchisa, in fata sefilor, pentru binele meu, ceea ce este o Premiera.
    Va mulţumesc
    Marius Petrut
    Dragon de lemn
    Rac

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.