Horoscop Rac noiembrie 2012

Horoscopul Racului din luna noiembrie 2012 marturiseste despre eliberarea unei eficiente creativitati, despre implicarea hotarata in destinul personal dar si despre o fericita regasire a poftei de viata si iubire.

Din 7 noiembrie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Sagetator si a sasea casa a Racului, te poti astepta la numeroase ruperi ale ritmului rutinei zilnice. Incerca sa iti pastrezi adaptabilitatea, mai ales ca ai putea avea astfel ocazia de a scapa de niste lucruri care te sacaie de ceva vreme. Ar fi indicat sa stai putin in rezerva si sa nu iei nici o importanta initiativa pana cand nu te convingi ca nu ai piedici in cale si ai deplina libertate de miscare. In acest fel, poti scoate la lumina noi mijloace de a-ti exprima cu eficienta creativitatea. Nu te baza numai pe pura ratiune, ci si pe indiciile oferite de glasul intuitiei.

Neptun revine in tranzit direct in Pesti si a noua ta casa odata cu 11 noiembrie. Intarit in convingerile tale de-a lungul calatoriei retrograde a lui Neptun, esti gata sa iti reiei calea spre evolutia personala si sociala cu improspatate forte. Daca ai avut pana acum curajul de a explora diversele zone ale existentei tale fara a te agata de conformism si aparente, ar trebui sa ai la indemana raspunsurile pentru cele mai fierbinti indoieli ale tale.

Pe 14 octombrie, Luna noua si eclipsa de Soare din Scorpion vestesc o vreme oportuna inceperii unor proiecte in care iti poti pune in evidenta inventivitatea si inspiratia creativa. Perspectiva pozitiva despre lume te sprijina in regasirea pasiunii  pentru frumusete si in delectarea printre placeri ce ti le-ai refuzat indeajuns de mult altadata. Nazuinta de a iesi in evidenta iti este satisfacuta, cu atat mai mult cu cat ai o mare capacitatea de te exterioriza si a trece peste barierele unor temeri subconstiente.

Parteneriatele de orice pot suferi din cauza unor lupte ale orgoliilor, si unii adversari doar banuiti pana in prezent sunt pe cale sa iti arunce in fata manusa unor riscante confruntari. In acest fel pare a se materializa, din 17 noiembrie,  influenta tranzitului lui Marte in regatul Capricornului. Foloseste-ti energia tumultoasa pusa la dispozitie de Marte mai curand pentru a te stradui sa colaborezi cu ceilalti. Poti descoperi ca ai mai multa nevoie decat credeai de unele persoane din imediata ta apropiere. Atunci cand se iveste o disputa, pari a nu mai avea suficienta rabdare pentru a o trece cu vedere, dorind sa faci cat mai clare lucrurile ce te leaga ori te despart de oamenii din jurul tau.

Din 21 noiembrie, prezenta Soarelui in Sagetator iti atrage atentia asupra responsabilitatilor sociale si profesionale. Nesiguranta zilei de maine se poate face simtita chiar atunci cand te astepti mai putin, un motiv in plus pentru a aborda cu seriozitate necesitatile si oportunitatile prezentului. Este, de asemeni, un interval de timp prielnic reexaminarii starii tale de sanatate si aducerii unor schimbari benefice in alimentatie si stilul de viata.

Spontaneitatea si placerea de a te juca, cu inima deschisa si gandurile libere de vremelnice framantari, par a te cuprinde din 22 noiembrie, gratie vizitei lui Venus in Scorpion. Ai prilejul de cutreiera prin lumea unei efervescente creativitati, punandu-ti in valoare talente neglijate sau uitate. Teatrul, filmele bune, o expozitie sau o carte revelatoare par a fi numai cateva din alegerile tale din aceasta perioada. Ingaduie-ti o mica vacanta sau acorda-ti cat mai mult timp pentru a te bucura de viata!

Un ciclu supus unor transformari si capricii chinuitoare pare a se finaliza din 27 noiembrie, ca efect al reintoarcerii lui Mercur in tranzit direct in Scorpion si a cincea casa a Racului. Ai ocazia de a culege graul de neghina si a te regasi pe drumul esential al destinului tau. Nu neglija sfere ale realitatii ce par a-si croi drum cu insistenta in viata ta.

Luna plina ivita pe 28 noiembrie in Gemeni si a douasprezecea ta casa are capacitatea de a-ti starni o covarsitoare dorinta de a te izola de lume. Poate ca ai fost bombardat, in ultime vreme, de nenumarate obligatii si cerinte ale celorlalti, si, pur si simplu, ai nevoie sa iti reconfirmi universul interior. Unele lucruri, nemarturisite fata de tine insuti, par a iesi la lumina. Este un interval potrivit cercetarii adevarurilor mascate de banale aparente. Un secret al tau sau al unei persoane apropiate tinde sa fie dezvaluit!


Horoscopul dragostei Racului in noiembrie 2012


Luna noua rasarita pe 14 noiembrie in a cincea casa a Racului iti daruieste indrazneala si farmec in reimprospatarea unei legaturi de iubire ori in initierea unei povesti de dragoste la care visezi de mult. Impetuozitatea te ajuta sa depasesti bariere altadata de netrecut. Atentie, totusi, la tendinta de a acorda intaietate placerilor tale, in defavoarea celor ale partenerului tau.

Dragostea pare a trece prin numeroase furtuni odata cu 17 noiembrie, ziua de debut a tranzitului lui Marte in a saptea ta casa. Efluviile martiene tind a da nastere unor infierbantate certuri cu persoana iubita, dar unor si mai infierbantate impacari si reinnoiri ale juramintelor de afectiune.

Din 22 noiembrie, Venus in a cincea casa a Racului te incarca cu o rara atractivitate si te aduce in preajma unor oportunitati romantice deosebite. Intr-un astfel de context, sentimentele isi gasesc o cale fireasca si neinfranata de nimic catre impartasire si reciprocitate. Racii aflati deja intr-o relatie de cuplu par a se rasfata intr-o viguroasa revitalizare a conexiunii cu fiinta indragita, iar cei singuri sunt pe punctul de a se implica intr-o promitatoare legatura de dragoste.


Horoscopul carierei si banilor Racului in noiembrie 2012


Odata cu 21 noiembrie, munca si obligatiile asociate cu ea devin orientari de baza ale existentei tale. Pari a te focaliza asupra carierei, cautand sa iti faci cat poti mai bine treaba, chiar fara a astepta recompense imediate. Nu mai ocolesti sarcinile laborioase ori plictisitoare, gasind placere chiar in preocuparea pentru cele mai mici detalii. Mai mult decat atat, poti uita de propriile-ti interese pentru a da o mana de ajutor unor colegi aflati intr-un moment de cumpana.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Rac 2013

Horoscop Rac octombrie 2012
Horoscop Rac noiembrie 2012 Horoscop Rac noiembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 29, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.