Horoscop Varsator octombrie 2012

Horoscopul Varsatorului din luna octombrie 2012 prefigureaza o vreme dedicata punerii la punct a unor ambitioase planuri, atat in ceea ce priveste evolutia personala, cat si implinirea profesionala si financiara.

Odata cu 4 octombrie, trecerea planetei Jupiter in aspect retrograd in Gemeni aduce oportunitati celor ce doresc sa isi desavarseasca studiile in strainatate. Relatiile cu rudele se intensifica si dau prilejul unor reuniuni pline de cordialitate. Poti trece printr-o iluminare sau o revelatie spirituala de exceptie.

Tranzitul initiat de Saturn pe 6 octombrie in Scorpion are potentialul de a te face extrem de constient despre cine esti si cum esti privit in lume. Ai acum oportunitatea de face o impresie foarte pozitiva prin reliefarea individualitatii tale. Pe de alta parte, poti culege roadele amare ale energiile negative pe care ti le-ai eliberat in trecut. Astfel de aspecte nesatifacatoare pot fi provocate de opozitia sau dusmania cu persoane sau grupuri puternice. De asemeni, daca ti-ai neglijat personalitatea pana acolo incat ai lasat in adormire resursele tale interioare, te poti astepta la deloc neglijabile repercursiuni. In acelasi timp, daca te-ai concentrat intr-o prea mare masura asupra lumii exterioare, in detrimentul celei interioare, poti fi cuprins de o senzatie de inutilitate a eforturilor tale, indiferent cat de mari realizari ti-au furnizat ele.

Din 7 octombrie, Marte aflat in Sagetator si a unsprezecea casa a Varsatorului iti sugereaza sa apelezi la noi metode pentru a-ti duce la indeplinirile cele mai dragi obiective. Este necesar sa te eliberezi de persoanele ori conjuncturile sociale care iti ingradesc exprimarea, sa iti pui cat mai mult in valoare creativitatea si sa iti trasezi niste planuri pe termen scurt cat mai realiste. Este vremea sa iti faci noi prieteni, mai ales printre oameni capabili sa iti sprijine aspiratiile.

Un indemn viguros de a-ti largi orizonturile, a explora aspecte obscure si incitante ale existentei, iti este transmis, pe 15 octombrie, de Luna noua rasarita in cerurile Balantei. Poate ca viata de toate zilele nu te mai satisface si vrei sa faci un lucru remarcabil. Spiritualitatea ta poate trece printr-o transformare, facandu-te sa te explorezi noi credinte si filozofii de viata. Poti avea prilejul de face o calatorie lunga. Nu este momentul cel mai bine ales pentru a-ti face proiecte pe termen indelungat, asa ca nu te angaja in nimic serios in aceasta zi.

Vizita lui Venus in sectorul Balantei da startul, din 28 octombrie, unui interval de timp prielnic activitatilor din plan cultural, religios si educational. Daca ai de trecut un test sau un examen, ai mari sorti de izbanda. Totodata, pari a fi cutreierat de nazuinta de a-ti intelege dintr-o mai inalta perspectiva relatiile cu oamenii, cu prietenii, persoana iubita sau tovarasul de viata.

Mintea iti devine zglobie, inventiva, fara astampar, odata cu 29 octombrie, sub impactul tranzitului lui Mercur in Sagetator si a unsprezecea casa a Varsatorului. Impartasirea gandurilor tale pare a fi o prioritate. Cei din preajma ta tind sa iti aprecieze verva si incandescenta gandurilor. Intuitia si cordialitatea par a fi atuurile tale de baza.

Pe 29 octombrie, Luna plina din Taur si a patra ta casa marcheaza, de multe ori, finalizarea unui proiect legat de casa sau incheierea unei dispute in familie. Simti nevoia sa aduci un echilibru intre timpul petrecut acasa si cel dedicat slujbei. Chiar daca esti strabatut de dorinta de a te izola, straduieste-te sa fii cat mai deschis si mai comunicativ cu familia ori fiinta iubita.


Horoscopul dragostei Varsatorului in octombrie 2012


Din 3 octombrie, tranzitul lui Venus in Fecioara si a opta casa a Varsatorului prilejuieste o intensificare a impartasirii intime, pasionale, dintr-o relatie de dragoste. Unul dintre parteneri aspira la o conexiune mult mai profunda in iubire.

Turnura retrograda a lui Jupiter in a cincea ta casa aduce pace si armonie in cuplurile casatorite sau in legaturile de iubire destinate unui lung parcurs. Unii nativi din Varsator sunt pe cale de a primi o veste fericita despre un copil.

Patrunderea lui Marte in a XI-a ta casa te poate lua prin surprindere, la un moment dat, prin transformarea unei autentice prietenii intr-o si mai autentica legatura amoroasa. De fapt, se spune ca iubirile inchegate astfel sunt cele mai fericite si mai stabile!


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in octombrie 2012


Initiativele financiare si afacerile sunt favorizate odata cu 3 octombrie, ca efect al calatoriei planetei Venus in a opta ta casa. Poti obtine avantaje in aceste domenii mai ales prin intermediul unor prieteni sau a unor conjuncturi sociale norocoase. Pari sa fii extrem de mobilizat sa iti implinesti ambitiile materiale.

Incepand cu 4 octombrie, Jupiter isi paraseste aspectul direct din a cincea casa a Varsatorului, vestind, de obicei, perspectiva unei promovari in cariera sau a unei mutari promitatoare a locului de munca. Se intrevad castiguri prin mijlocirea rudelor si a unor mosteniri.

Parcursul lui Mercur in sectorul Scorpionului si a zecea ta casa te poate ajuta sa aduci cateva schimbari benefice in viata profesionala. Gandeste-te la noi cai de a te remarca si a-ti pune in evidenta simtul responsabil. Profita de intalnirea cu niste persoane importante pentru cariera ta. Oamenii aflati in varful ierarhiei si receptarea corecta a unor informatii te sprijina in castigarea unor bani in plus.

Odata cu 6 octombrie, tranzitul planetei Saturn in a zecea casa a Varsatorului poate reprezenta fructificarea la maximum a straduintelor tale din ultimii ani. Daca ai perseverat cu adevarat, te asteapta realizari de exceptie, daca nu, cateva probleme isi vor gasi cu greu rezolvarea. Aceste orientari sunt valabile atat din punct de vedere profesional, financiar cat si social.

Din 23 octombrie, Soarele ce traverseaza Scorpionul si a zecea ta casa te refocalizeaza asupra nazuintelor din sfera profesionala. In aceste conditii, pari a fi inclinat sa iti configurezi un plan ambitios si detaliat de transformare a carierei. Daca esti pe punctul de a aplica pentru un nou job, a ti se mari salariul sau a primi un semn al aprecierii superiorilor, acest tranzit este in masura sa iti mareasca sansele de succes.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013

Horoscop Varsator septembrie 2012
Horoscop Varsator octombrie 2012 Horoscop Varsator octombrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 04, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.