Horoscop Sagetator decembrie 2012

Horoscopul Sagetatorului din decembrie 2012 iti sugereaza noi cai de a-ti perfectiona imaginea oferita lumii, proaspete mijloace de a-ti ameliora situatia materiala, dar vesteste si o perioada inselatoare, si chiar riscanta in viata amoroasa.

Incepand cu 11 decembrie, Mercur in tranzit prin Sagetator si prima ta casa vesteste o perioada prielnica unor majore schimbari ale fiintei tale. Revizuieste-ti infatisarea pe care o oferi lumii, cu atat mai mult cu cat pari a fi stapanit de o atitudine pozitiva fata de viata si tinzi sa gasesti noi mijloace de a-ti imbunatati tonusul fizic. Setea de a indrepta catre idealul persoanei tale iti starneste ambitiile, orientandu-te catre studii si invatatura. Poti realiza ceva cu adevarat important focalizandu-te catre exprimarea personalitatii tale, dar numai cu conditia de a-ti constientiza  prejudecatile si si obisnuintele intrate intr-un fagas aproape subconstient.

Cuadratul dintre Mercur si Neptun din 11 decembrie te invaluie intr-o ceata de iluzii si comploturi. Straduieste-te sa treci dincolo de aparente si sa iti dai seama cine si de ce te minte. Chiar daca esti inclinat sa vezi lumea printr-un voal de idealism, este necesar sa iti pastrezi cat de cat realismul. In acelasi timp, daca crezi indeajuns in visurile tale, ele sunt pe cale de a se materializa.

Pe 13 decembrie, Luna noua din Sagetator si intaia ta casa semnaleaza debutul unui ciclu selenar ce iti ofera oportunitatea de a aborda viata din cu totul alte perspective. Ai parte de cea mai norocoasa perioada a anului pentru a-ti imbunatati infatisarea exterioara si a te arata oamenilor in cea mai inspirata metamorfoza a fiintei tale. Noi conjuncturi de viata si noi oameni sunt pe cale a interveni in existenta ta, asa ca ar trebui sa te asiguri ca vei scoate la iveala tot ce ai mai bun in tine.

Trigonul lui Mercur cu Uranus din 14 decembrie iti intensifica vitalitatea si capacitatea de a obtine ceea ce iti doresti de la persoanele din jurul tau. Abilitatea de a observa ce se petrece in preajma ta, precum si intuitia extrem de sensibila te ajuta oriunde vrei sa izbandesti. Norocul iti este un bun aliat mai ales atunci cand explorezi cai iesite din comun ale realitatii inconjuratoare.

Cuadratul dintre Mercur si Neptun din data de 15 decembrie iti  tulbura cumva limpezimea gandurilor si te indeparteaza de o separare clara a iluziilor de adevar. Sunt de asteptat probleme in comunicarea cu ceilalti. Evita sa infiripi vreo legatura amicala sau amoroasa in urmatoarele zile.

Din 16 decembrie, calatoria lui Venus in Sagetator iti inlatura partial negativa influenta anterioara. Ai inclinatia de a avea mai multa initiativa in viata sociala si in lucrul in echipa. Aspectul tau exterior continua sa te preocupe. Nu incerca prea multe variante de a-ti exprima personalitatea pentru a nu te rataci si a nu mai gasi drumul spre autenticitatea fiintei tale. Muzica, teatrul, pictura, poezia par a te acapara, ca spectator dar, poate, ca si creator. Probabil ca , spre deosebire de alte timpuri, trecute, ai predispozitia de a evita cu orice pret situatiile neplacute, fiind dispus a face niste compromisuri.

O oarecare deruta tinde a se instala in mintea ta odata cu 17 decembrie, atunci cand Mercur ajunge in opozitie cu Jupiter. Nu mai ai chef de obligatiile cotiene si simti nevoia sa risti si sa aduci o picatura de aventura in viata ta. In aceste conditii, nu ar fi rau sa te indepartezi o vreme de ritmurile cotidiene, sa pleci intr-o excursie ori intr-o scurta calatorie.

Neasteptate distractii, noi prieteni sau explorarea unei noi perspective in viata amoroasa sunt orientarile prilejuite din 19 decembrie, de trigonul lui Venus cu Uranus. Simti, in continuare, nevoia de a lasa deoparte rutina zilnica, si a-ti experimenta spontaneitatea trairii.

Incepand cu 26 decembrie, parcursul lui Marte in Varsator si a treia casa a Sagetatorului iti ascute mintea si te face sa reactionezi foarte rapid in imprejurari neasteptate ale vietii. Comunicarea cu ceilalti tinde a deveni foarte directa, chiar egoista. Simti nevoia sa iti duci cat mai repede la indeplinire obiectivele. Evita sarcasmul sau ironia excesiva in relatiile cu cei din jurul tau. Daca nu iti pastrezi rabdarea, poti fi victima unor accidente atat la propriu, cat si la figurat.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in decembrie 2012


Pe 11 noiembrie, cuadratul lui Mercur cu Neptun te predispune unor paguboase idealizari a vietii tale amoroase. Constientizeaza tot ce ti se intampla in relatia de cuplu, astfel incat sa nu pici mai tarziu prada unor amare deceptii.

Instabilitatea din relatia de cuplu este pe punctul de a dispare odata cu 13 decembrie, ca urmare a revenirii lui Uranus in tranzit direct in a cincea casa a Sagetatorului. Viata amoroasa poate deveni exuberanta, reprezentand uneori o cale de a te elibera de povara grijilor cotidiene. Uneori, prietenia se poate transforma pe neasteptate in iubire, dar ai mare grija ca sentimentele sa iti fie cu adevarat impartasite.

Farmecul, subtilitatea comunicarii si afectiunii sunt mijloacele pe care ti le pune la indemana planeta Venus, aflata din 16 decembrie in prima ta casa. Ai tendinta de a te lasa in voia placerilor de moment, a afectiunii venite din partea partenerului tau, fara te stradui sa aduci vreo dovada clara a sentimentelor tale.

Tot pe 16 decembrie, cuadratul dintre Venus si Neptun iti furnizeaza o influenta cumva contrarie, amplificandu-ti visele si fanteziile despre dragoste. In acest context astral, este posibil sa te indragostesti de cine nu trebuie, si sa ai de trecut, nu peste mult timp, peste crunte dezamagiri in dragoste. Mare atentie la sentimentele tale si la oamenii catre care se indreapta acestea!

Armonia din relatia de cuplu sau chiar debutul unei noi povesti de dragoste sunt, frecvent, semnele opozitiei aparute pe 23 decembrie, intre Jupiter si Venus. Ai mare nevoie de iubire, si esti gata sa o daruiesti cu generozitate. Pe de alta parte, aceasta conjunctura astrala, poate da nastere unei contradictii intre nazuinta de atasament sentimental si dorinta de libertate individuala.

Pe 28 decembrie, Luna plina din a opta ta casa te expune emotional si sentimental unor aparent promitatoare conjuncturi in dragoste. Daca esti deja intr-o relatie de cuplu, evita sa devii prea gelos sau posesiv!


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in decembrie 2012


Dimensiunea materiala a existentei iti intra in vizor din 21 decembrie, sub impactul tranzitului Soarelui in Capricorn si a doua casa a Sagetatorului. Trebuie sa reinveti sa iti folosesti banii si resursele personale intr-un mod cat mai eficient, si nu numai in propriile-ti interese. Ai nevoie de independenta financiara si ai la indemana mijloacele necesare pentru a ti-o asigura. Avantajele materiale pot reprezenta nu numai un tel personal, ci si o cale de a le demonstra altora ca poti reusi in viata. Fereste-te de inclinatia de a risipi banii numai pentru a-i impresiona pe ceilalti.

Luna plina, ivita pe 28 decembrie, in  Rac si a opta casa a Sagetatorului, te calauzeste vrand-nevrand catre situatia ta financiara. Ai la dispozitie o perioada oportuna punerii in ordine a unor probleme financiare mult timp amanate. Nu te lasa atras in investitii sau intreprinderi financiare ce iti promit a te imbogati peste noapte.

Din 31 decembrie, tranzitul lui Mercur in Capricorn si a doua ta casa iti impune sa iti analizezi cu mare grija veniturile si castigurile financiare. Tinzi a fi mult mai practic in abordarea vietii. Banii si posesiunile conteaza mai mult decat oricand, la fel ca si valorile tale personale. Ai la dispozitie o abordare intuitiva de a descoperi noi metode de a face bani!


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : decembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Sagetator 2013

Horoscop Sagetator noiembrie 2012
Horoscop Sagetator decembrie 2012 Horoscop Sagetator decembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.