Horoscop Capricorn ianuarie 2013

Horoscopul Capricornului ianuarie 2013 lasa sa se intrezareasca o lupta acerba intre idealuri si realitate. Totul depinde de modul cum reusesti sa distingi intre destinul tau autentic si iluziile ce tind a te indeparta de tine insuti.

Cuadratul dintre Mercur si Uranus din 3 ianuarie te stimuleaza mental, si iti inspira o sumedenie de idei si idealuri. Comunicarea cu ceilalti este abrupta, iar stresul iti este pe aproape intrucat atunci cand te lansezi intr-o activitate tinzi sa uiti de barierele timpului si oboselii. Ingaduie-ti cate o mica pauza pentru a intelege cu adevarat ceea ce este important pentru tine. 

Pe 6 ianuarie, sextilul lui Mercur cu Saturn pare a-ti pune la dispozitie timp pentru tot ce vrei sa faci, cu conditia de a-ti planifica judicios actiunile. Multumita concentrarii si capacitatii de analiza, ai posibilitatea de a lua cele mai potrivite decizii, in special in situatii dificile. Probleme care te apasa de mult sunt pe cale astfel sa isi gaseasca rezolvarea.
Sensibilitatea fata de frumusete ajunge la cote inalte din 9 ianuarie, gratie tranzitului lui Venus in Capricorn. Iti doresti sa traiesti intr-un mediu plin de armonie, sa iti infrumutesezi lumea inconjuratoare, sa te bucuri de fiecare clipa a vietii. Aprecierea propriei persoane, focalizarea pe un stil personal si descoperirea acelor aspecte ale existentei care conteaza cu adevarat pentru tine ajung in prim plan. Farmecul tau, atitudinea ta prieteneasca tind sa atraga multi oameni de partea ta, cu atat mai mult cu cat pari a te orienta catre aspecte ale personalitatii tale ce au potentialul de a-ti pune in valoare cele mai pretioase dimensiuni ale sinelui. 

Luna noua aparuta pe 11 ianuarie in Capricorn si intaia ta casa tinde a-ti accentua aspiratia de a te reinventa, a-ti investiga modul de armonizare a universului tau interior cu ceea ce lasi sa se vada in afara. Energia si vioiciunea ta iti consolideaza increderea in propriile forte si te indeamna sa faci pasi cutezatori in evidentierea personalitatii tale. Ai la indemana numeroase conjuncturi pentru a-ti pune la incercare si a-ti afirma resursele individuale.

Venus in cuadrat cu Uranus din 13 ianuarie prilejuieste o confruntare intre potentialul emotional si artistic furnizat de Venus si eruptia catre fantezie si libertate sugerata de Uranus. In acest context astral poti trece prin inedite experiente de viata, ce te pot conduce catre stralucite reusite sau enorme esecuri.

Pe 27 ianuarie, Luna plina din Leu te provoaca sa gasesti noi retete de a te darui si a darui. Este o perioada propice punerii la punct atat a unor datorii financiare, cat si a altora, de alta natura. 

Sanatatea pare a ti se imbunatati in acest an, ca efect al tranzitului lui Jupiter in Gemeni. Ai vointa necesara pentru a renunta la obiceiuri vicioase, dar trebuie sa te feresti sa pui pe tine niste kilograme in plus! 


Prezenta planetei Venus in prima casa a Capricornului te provoaca sa iubesti, dar mai ales sa te lasi iubit. Poti cade prada simtamantului ca totul ti se cuvine, dar nu incerca sa te lansezi intr-o poveste de dragoste in  care ti se pune totul la picioare, insa nu exista o veritabila afectiune reciproca. 

Pe 13 ianuarie, cuadratul lui Venus cu Uranus te imboldeste sa cauti noi si provocatoare modalitati de a-ti reimprospata dragostea. Viata ta amoroasa pare a fi in mijlocul unei lupte intre nevoia de libertate si aspiratia de a ti se demonstra ca esti iubit neconditionat. 

Conjunctia dintre Venus si Pluton din 17 ianuarie iti starneste emotii extreme, atat negative, cat si pozitive. Temeri ascunse, gelozii sau resentimente bine tainuite pana acum sunt pe cale sa iasa la lumina. In aceste conditii, poti simti o atractie nemasurata fata de cneva care ulterior iti va insela increderea. Pe de alta parte, daca reusesti sa iti tii  in frau sentimentele, ai sansa de a te apropia foarte mult de persoana iubita. 

Horoscop Capricorn ianuarie 2013 – Cariera si bani

Banii si proprietatile iti acapareaza atentia odata cu 19 ianuarie, sub impactul calatoriei lui Mercur in Varsator si a doua casa a Capricornului. Poti fi insirat sa descoperi noi cai de a-ti imbunatati situatia financiara. Fereste-te totusi de impulsul de a face cheltuieli necugetate!

Soarele, prezent din aceeasi data de 19 ianuarie in Varsator si a doua ta casa accentueza focalizarea ta catre finante, venituri, posesiuni, cumpararea unui bun de lunga folosinta. Poti scoate la iveala noi mijloace de a te sustine financiar, mai ales pentru cumpararea sau reutilarea unei case. 

Din 30 ianuarie, vizita lui Jupiter in a sasea casa a Capricornului iti netezeste drumul spre satisfactii majore in viata profesionala. Calitatile tale ies in evidenta, iar activitatea de la serviciu se indeparteaza de rutina ori plictiseala. Mai mult decat atat, poti gasi un nou si avantajos job, ori te poti bucura de o avansare. Onestitatea si munca fara nici un fel de rabat par a-ti furniza oportunitati la care nu te-ai gandit pana in prezent. 


Copyright © godessdiana88. 2012- 2013


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2013 - Toate zodiile
Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":



Horoscop Capricorn ianuarie 2013 Horoscop Capricorn ianuarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 30, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.