Horoscop Sagetator ianuarie 2013

Horoscopul Sagetatorului ianuarie 2013 iti prilejuieste o plimbare in lumea placerilor si dorintelor tale cele mai arzatoare, dar iti aseaza in fata si numeroase obligatii si responsabilitati ce nu suporta amanare.

Odata cu 9 ianuarie, sub impactul tranzitului lui Venus in Capricorn, pari a fi atras de lucruri rafinate si scumpe, de tot ceea ce iti poate face placere si iti sporeste comfortul personal. Pe de alta parte, se poate intampla sa iti ghidezi gusturile mai curand dupa ce iti dicteaza moda sau iti sugereaza prietenii decat dupa ceea ce preferi cu adevarat in adancul inimii tale.

Sensibilitatea fata de lume, explorarea existentei prin cele cinci simturi este la ordinea zilei ca efect al Lunii noi ivite pe 11 ianuarie in cerurile Capricornului. Simti imboldul de a-ti transforma cumva viata, astfel incat sa te bucuri cat mai mult de placerile si farmecele ei.

Gandirea si comunicarea clara, fara echivocuri, iti sunt buni aliati din 19 ianuarie, gratie tranzitului lui Mercur in Varsator si a treia casa a Sagetatorului. Ai la indemana un interval de timp prielnic comunicarii, scurtelor calatorii si studiilor. Poti avea mai mult de treaba decat de obicei atat casa, la serviciu ori la scoala. Asigura-te ca nu iei decizii grabite, de moment!

Tot pe 19 ianuarie, Soarele patrunde si el in sectorul Varsatorului, dand prilejul reinvigorarii relatiilor cu rude sau prieteni neglijati. Observa cu o mai mare atentie problemele si eforturile celor din jur, acorda-le mai mult timp si nu vei avea ce regreta. Sfera profesionala, sociala si personala tinde a te solicita peste masura. Telefoanele, vizitele, obligatiile, responsabilitatile dau toate navala peste tine, asa ca ar fi indicat sa iti rezervi din cand in cand un timp pentru relaxare si odihna. In caz contrar, stresul sau oboseala cronica sunt pe cale a te coplesi!

Luna plina, rasarita pe 17 ianuarie in Leu si a noua casa a Sagetatorului iti poate rapi concentrarea catre lumea logicii si responsabilitatii. Simti nevoia de te eliberezi de tirania existentei cotidiene si sa acorzi timp tie insuti si placerilor si pasiunilor tale. Partea aventuroasa a personalitatii tale isi cere cu incapatanare drepturile, asa ca nu ar fi rau sa iti permiti o mica pauza in lupta ta acerba pentru succes sau ambitioase obiective.

Drumul catre parteneriate viabile si castigarea prestigiului social iti este netezit odata cu 30 ianuarie de tranzitul lui Jupiter in teritoriile Gemenilor. Asocierile din plan personal social sau profesional sunt norocoase in aceasta perioada. Talentul de a negocia si simtul diplomatiei sunt pe punctul de a-ti crea importante avantaje. Popularitatea-ti crescanda in randul prietenilor si cunostiintelor te sprijina in materializarea unor teluri ce pareau a fi lipsite de realism cu putin timp in urma.

Horoscop Sagetator ianuarie 2013 - Dragoste

Vizita planetei Venus in cea de-a doua casa a Sagetatorului te face sa pretuiesti foarte mult, din 9 ianuarie, dragostea si prietenia. Esti gata sa faci orice pentru a ti le dovedi, dar incearca totusi sa nu le confunzi!

Nazuinta de a-ti imparti viata cu cineva special, capabil a te iubi si intelege se face simtita cu prisosinta din 30 ianuarie, ca urmare a parcursului lui Jupiter in a saptea ta casa. Ai ocazia de a invata multe despre tine prin mijlocirea persoanei iubite. Oricum, aceasta conjunctura astrala prilejuieste intarirea si armonizarea conexiunii din relatia de cuplu. Uneori, totusi, pot avea loc despartiri, ce se vor dovedi apoi a fi oportune, intrucat vor da prilejul intalnirii unei persoane cu adevarat potrivite ca partener intr-o stabila legatura de dragoste.

Horoscop Sagetator ianuarie 2013 - Cariera si bani

Din 9 ianuarie, prezenta planetei iubirii in cea de-a doua ta casa te indeamna sa te rasfeti, asa ca esti in pericol de a-ti spulbera, pe nesimtite, niste economii, sau sa iti dai peste cap balanta personala de venituri si cheltuieli.

Pe 11 ianuarie, Luna plina din a doua casa a Sagetatorului te focalizeaza asupra chestiunilor financiare. Ai la indemana o vreme auspicioasa punerii la punct a unor realiste teluri materiale. Totodata, poti fi inspirat in descoperirea de noi cai de a face bani.

Tranzitul Soarelui in cea de-a treia ta casa pune accentul, din 19 ianuarie, pe comunicare, comert, inovatie si planificare. Acest aspect astral este de bun augur pentru nativii din Sagetator avand de a face cu interactiunea ori comunicarea directa cu publicul.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88. 2012- 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Sagetator 2013

Horoscop Sagetator decembrie 2012
Horoscop Sagetator ianuarie 2013 Horoscop Sagetator ianuarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.