Horoscop Taur februarie 2013

Horoscopul Taurului februarie 2013 pune accentul pe intimitatea cu oamenii apropiati, inaltarea statutului social ori profesional, si oportunitatea initierii unor promitatoare obiective.

Desi, odata cu 2 februarie, sub efectul tranzitului lui Marte in Pesti si a unsprezecea ta casa, poti simti imboldul interior de a-i domina nemijlocit pe cei din jur, trebuie sa iti afirmi cu diplomatie abilitatile de lider, fara a-i calca pe bataturi pe oameni. Cutreierat de numeroase si inovatoare idei, ai la dispozitie energia necesara pentru a le materializa, facand apel cat mai mult la colaborarea cu ceilalti. Totodata, pari a intelege mai adanc rolul pe care il joci in viata altora, fiind gata sa dai o mana de ajutor celor aflati la nevoie, chiar daca asta presupune sa iti neglijezi interesele.

Mintea iti devine alerta, poate chiar sclipitoare, din 5 februarie, sub impactul vizitei lui Mercur in Pesti si a XI-a casa a Taurului. Inventivitatea continua sa te sustina, iar opiniile tale tind a fi bine primite de cei din imediata ta apropiare. Mai mult decat atat, persoanele din preajma par a fi inclinate sa ti se marturiseasca sau sa iti ceara sfatul. Fericirea si telurile tale pe termen lung se constituie in preocupari prioritare.

Prestigiul tau in societate si obiectivele vizand dezvoltarea personala sunt principalele orientari ce te strabat gratie Lunii noi aparute pe 10 februarie in cerurile Varsatorului. Este vremea sa te focalizezi pe acele dimensiuni ale personalitatii tale avand darul de a pune in prim plan printre semeni.

Simtamantul de fericire interioara si spontaneitatea din relationarea cu ceilalti iti sunt buni aliati incepand cu 18 februarie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Pesti si a unsprezecea casa a Taurului. Poti fi atras intr-un grup de oameni ce iti impartasesc intersele, iar contactele mai vechi par a-ti furniza mari avantaje. A fi parte a unei comunitati, a unui cerc de prieteni reprezinta un lucru esential pentru tine in acest interval de timp. Pe de alta parte, poti fi starnit de tot ce este neconventional si iesit din tiparele cotidianului. Ai la indemana posibilitatea de a pune bazele unor mari impliniri din viitor.

Parcursul senin al existentei tale poate fi zdruncinat din 23 februarie de intrarea lui Mercur in aspect retrograd in Pesti si a XI-a ta casa. Este posibil sa nu ii poti ajuta pe cei apropiati sau sa nu fii sprijinit de vechi prieteni in care te incredeai de mult. Astfel de lucruri te pot aduce in pragul derutei, asa ca ar fi indicat sa te intrebi daca nu cumva te-ai lasat prea mult absorbit de propriile-ti planuri, fara a mai tine cont de autenticele valori ale prieteniei.

Din 25 februarie, Venus paseste in Pesti si cea de-a unsprezecea casa a Taurului, inabusind cat de cat tendintele negative anterioare. Relatiile apropaite cu oamenii capata intaietate si poti avea noi ocazii de a-ti face amici sau te integra intr-o larga colectivitate.

Luna plina ivita in aceeasi zi de 25 februarie in Fecioara te indeamna sa iti lasi deoparte putin ambitioasele teluri, sa te distrezi si sa-ti traiesti din plin viata. In acest aspect astral, expresivitatea comunicarii ajunge la un maximum, iar creativitatea iti deschide cai norocoase, nebanuite pana acum.

Horoscop Taur februarie 2013 - Dragoste

Lumea de la serviciu te inconjoara cu pretuire, iar oportunitatea de a sociala intr-o sporita masura in sectorul profesional are potentialul de a te implica intr-o poveste de dragoste asociata cu o persoana din zona carierei tale. In acest fel se poate manifesta, din 2 februarie, calatoria lui Venus in a zecea casa a Taurului.

Odata cu 25 februarie, tranzitul planetei Venus in a XI-a ta casa prilejuieste o depasire a granitei dintre dragoste si prietenie. Pasionalitatea unei legaturi amoroase poate fi intarita de o comunicare amicala sau o veche prietenie se poate transforma intr-o neasteptata idila romantica.

Tot pe 25 februarie, Luna plina din a cincea casa a Taurului netezeste drumul unei depline marturisiri a sentimentelor fata de partenerul de cuplu. Unii nativi din aceasta zodie pot trai o iubire platonica, in care fiinta iubita este inzestrata cu calitati celeste ori ideale.

Horoscop Taur februarie 2013

Din 2 februarie, planeta dragostei aflata in Pesti si a X-a ta casa iti daruieste o atmosfera calda si plina de promisiuni la serviciu. Farmecul personal iti deschide noi perspective in munca. Simtul responsabilitatii si competenta ta ies la iveala, apropiindu-te de persoane aflate in pozitii de conducere. Poti avea parte de succese cu precadere prin intermediul calitatilor tale manageriale sau a unui talent artistic.

Luna noua din a zecea casa a Taurului iti pune la dispozitie din 10 februarie un timp prielnic dezvoltarii de noi planuri si idei de afaceri. Reinvigorarea ori reimprospatarea fiintei te sprijina atat vreme cat nu te lasi pe tanjeala si iti impui o cat mai stricta disciplina in viata profesionala.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : februarie 2013 - Toate zodiile
Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Horoscop Taur 2013

Horoscop Taur ianuarie 2013
Horoscop Taur februarie 2013 Horoscop Taur februarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 22, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.