In ce tara ar fi fost cel mai bine sa te nasti?

TheEconomist.com a publicat recent niste statistici revelatoare despre "Unde ar fi fost cel mai bine sa te nasti in 2013", facand un top al tarilor ce ti-ar putea fi oferi cele mai mari avantaje legate de sanatate, siguranta personala si sanse de a prospera in viata in urmatorii ani.

WOND, un grafic foarte expresiv, a pus lalolalta cum s-au schimbat datele despre cea mai buna in tara in care ai vrea sa te nasti / sa traiesti in decursul ultimilor 25 de ani, adica, odata cu anul 1988 pana in prezent. Schimbarile pe care le puteti constanta sunt extrem de edificatoare... Daca in 1988 primele locuri erau ocupate de Statele Unite ale Americii, Franta, Germania de Vest, Italia, Canada si Japonia, in 2013 cele mai mari avantaje iti sunt aduse de Elvetia, Australia, Norvegia, Suedia, Danemarca. Surprinzator sau nu , Romania apare in 2013 pe pozitia 56, inainte de Lituania, Iran, Tunisia, Egipt, Bulgaria si El Salvador.

Vezi clasamentul de acum 25 de ani si de acum in graficul de la theEconomist.com (Da click pe poza pentru a o mari):




Copyright © diane.ro. 2013

Articole asemanatoare in Blogul Dianei:

Numerologia datei de nastere

Semnificatia semnelor din nastere – Superstitii si legende

Semnificatia culorilor in diferite culturi ale lumii
In ce tara ar fi fost cel mai bine sa te nasti? In ce tara ar fi fost cel mai bine sa te nasti? Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 21, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.