Berbec -Balanta: Compatibilitate in dragoste

Berbecul si Balanta formeaza unul din acele cupluri a caror relatie se poate inchega intr-o contradictorie si riscanta zona romantica, in care dragostea si ura tind mereu a se intrepatrunde. Compatibilitatea celor doua zodii este asadar relativa, depinzand intr-o mare masura de respectul reciproc si preocuparile intelectuale care le pot favoriza sau nu conexiunea. Berbecul isi face intrarea intr-o astfel de idila intr-un mod navalnic, coplesitor, aratandu-si afectiunea cu surle si trambite, determinand in acest fel Balanta sa creada ca si-a gasit in sfarsit alesul. Balanta adora sa fie implicata intr-o tumultuoasa poveste de dragoste, iar Berbecul ii daruieste infiorarea erotica de care are atat de mare nevoie prin iubirea pasionala cu care o inconjoara.
Primele intalniri dintre cei doi pot fi extrem de incitante, Balanta avand sansa de a straluci in lumina orbitoare imprastiata asupra ei de personalitatea Berbecului. Atasamentul total de care pare a da dovada acesta nu are cum a fi altfel decat intens de atractiv pentru Balanta.

Este vorba despre o relatie de dragoste infierbantata, intrucat Balanta are capacitatea de a prinde irezistibil in mreje un partener, iar Berbecul are inclinatia de a se adanci cu nerabdare si impetuozitate intr-o legatura romantica. Mai presus de orice, acest tip de compatibilitate sta sub semnul intrebarii, a atractiei contrariilor, intrucat cele doua semne zodiacale se afla la extreme ale zodiacului.
Balanta pare a admira trasaturile de independenta ale Berbecului, cautand sa si le insuseasca. Berbecul beneficiaza de ochiul vigilent al Balantei, care adeseori ii ofera importante observatii si indicii despre el insusi. Acest lucru este cu atat mai mult de bun augur cu cat Berbecul reuseste cu greu sa se vada asa cum este privit de ceilalti. Balanta poate reprezenta asadar pentru el o oglinda in care isi poate recastiga cunoasterea sinelui.

Atunci cand relatia dintre cei doi se prelungeste, depasind faza patimasa de inceput, tendinta constanta a Berbecului de a da lucrurile peste cap poate provoca tulburare sau chiar iritare in sufletul iubitor de echilibru al Balantei. Nu este deloc usor sa fii acea parte a unui cuplu ce trebuie intotdeuna sa tina pasul cu partenerul sau!

Se poate spune ca nativii din cele doua zodii au inclinatii cu totul opuse: unii aspira catre armonie, iar ceilalti se delecteaza lasandu-se in voia unor mereu noi si stridente provocari ale vietii. Cei din Balanta simt in continuu ca in aceasta relatie le disturba echilibrul existentei, iar acei din Berbec isi pot iesi din fire din pricina predispozitiei Balantei de a multumi pe toata lumea. Berbecul poate pare prea dur si lipsit de tact Balantei, care nu se poate opri sa se gandeasca ce cred cei din jur despre ea si partenerul sau. Balanta poate sa-i dea Berbecul impresia ca este prea slaba din cauza obiceiului ei de a cantari cu grija orice orice actiune proprie astfel incat sa nu ii prejudicieze pe oamenii din preajma.

Cele doua zodii formeaza o pereche in cadrul careia fiecare are mult de invatat de la celalalt. Daca Berbecul poate imboldi Balanta sa isi vada de propriile interese, aceasta are posibilitatea de a-l face pe Berbec sa se puna in pielea altora. Acest cuplu are prilejul de a se dedica vreme de o viata evolutiei reciproce atat timp cat cei doi reusesc sa-si armonizeze pornirile contrarii. Daca nu se intampla acest lucru, ei pot trece doar printr-o scurta dar memorabila poveste de dragoste.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Berbec- Gemeni : Compatibilitate in dragoste

Berbec - Leu : Compatibilitate in dragoste

Berbec - Fecioara : Compatibilitate in dragoste
Berbec -Balanta: Compatibilitate in dragoste Berbec -Balanta: Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on iulie 29, 2013 Rating: 5

7 comentarii:

  1. eu sint berbec sotul meu este balanta sintem de 14 ani in preuna dar nu avem comunicatie ce po face

    RăspundețiȘtergere
  2. compatibilitate mica,este intre berbec-balanta!primul este pasional,deschis,posesiv putin,dar comunicativ!balanta,barbatul mai ales este destul de inchis,retras discret.acest barbat este la inceput f.afectuos,atent,galant,oarecum de moda veche,dar se plictiseste repede!tot timpul trebuie sa fie stimulat,atras,incitat!din pacate femeia trebuie sa se gandeasca la asta,pe langa toate prob.vietii,sa te gandesti si cum sa vii cu ceva nou,incitant,sa l atragi din nou pt.ca domnul,s a plictisit!si isi va gasi alta,daca nu are cumva,deja si de aia nu comunica cu dv!unul dintre semnele infidelitatii(indepartarea de partenerul actual).eu,am 18ani de casnicie!s a plictisit si al meu,de m ar da imediat pe o pitipoanca!asa fac!distrug relatii vechi,consolidate cu greu,numai noi stim,cu cat efort atatia ani si te lasa pt.una mai tanara care le face tot,,tacamul,,sau,,menajul,,!asta e viata!femeia imbatraneste,barbatul face burta si cheleste,dar daca vine cu portofelul la inaintare......are.....TRECERE!sa vedeti doamna,sa nu aiba pe cineva deja in viata lui!atunci ramane sa decideti dv!multa bafta,sa va ajute d zeu,sa nu fie asta!ca e grav,altfel!

    RăspundețiȘtergere
  3. mai tineti post, mergeti la biserica si nu mai cautati raspunsuri pe internet...zodiile sunt niste ABERATII

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar te ai oprit și tu sa citești ce scrie pe aici , tu care vrei sa pari așa milostiv/a , Ia uitate în curtea dumitale !!!

      Ștergere
  4. Asta este nu suntem vrajitori sa vd ce se va antampla in viitor si intradvar barbati balanta asa sunt am patru barbati in viata mea care fiecare au o particica din ce spune zodiacul trei frati toti balanta si sotul meu si fiica mea cinci asa ca da sunt romantici tandri sunt mamosi familisti dar se iubesc prea mult e urat si intradevar au cv special ei eu sunt berbec si ma cert aproape in fiecare zi cu el daradta ne tine inpreuna si gata ada cum sunt sunt ai mei ai iubesc la nebunie de parca eu sunt perfecta

    RăspundețiȘtergere
  5. eu sunt indragostita de un baiat si el este berbec. ce credeti o sa ma inteleg bine cu el?

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este uneori chiar si eu nu ma inteleg prea bine cu prietenul meu eu sunt berbec si sunt indempendenta iar el e balanta si ne certam din orice feac !! Cateodata nu ma pit opri sa nui spun ca ma enerveaza dar nu o fac pt ca il iubesc !!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.