Berbec - Fecioara: Compatibilitate in dragoste

Compatibilitatea sau relatia in dragoste dintre Berbec si Fecioara tinde a fi pe muchie de cutit. De fapt, atat iubirea cat si ura sunt mereu pe cale de a se intalni intr-un astfel de contradictoriu cuplu. Atractia intre cei doi pare a fi, totusi, pur si simplu predestinata, fiindu-le imposibil sa o ignore sau sa i se impotriveasca.

Semn zodical de foc, Berbecul adora libertatea si riscurile, in vreme ce Fecioara, un semn de pamant, se remarca prin prudenta, simt practic si conformism. Aripile de fluture ale celei de-a doua sunt in pericol de a fi atinse si arse de focul Berbecului dar, cu toate acestea, Fecioara pare a zburda cu pasiune in mijlocul flacarilor.

O astfel de legatura de dragoste se poate focaliza asupra incercarii fiecaruia de a-l aduce pe celalalt catre stabilitate afectiva, ori dezvalurii unuia catre celalalt a noi cai de a trai. In primele sase luni, relatia dintre cei doi poate fi extrem de insufletita. Inflacaratul Berbec provoaca o retrezire a senzualitatii si erotismului Fecioarei, coplesind-o cu o pasiune si tandrete aparent infinite. Precauta Fecioara il invata pe impetuosul Berbec cum sa-si tempereze ritmurile vitale, instruindu-l sa se uite cu atentie in amandoua partile inainte de a traversa aglomeratul bulevard al existentei. In acest fel, fiecare dintre ei scoate la iveala noi fatete ale personalitatii celuilalt.

De indata insa ce suvoaiele caracterelor lor sunt gata de a sfarama digul conexiunii dintre ei, diferentele ce ii despart nu mai pot fi negociate cu una cu doua. Critica bine intentionata a Fecioarei este vazuta de Berbec drept un atentat la libertatea sa, iar egoismul Berbecului o face pe Fecioara sa se simta neglijata si neapreciata pentru eforturile sale. In acest punct, este posibil ca ambii parteneri ai cuplului sa realizeze ca au petrecut prea mult timp impreuna, pierzand in acest fel contactul cu lumea exterioara. Ar fi indicat asadar ca cei sa se desprinda putin de ardenta intimitate de cuplu, si sa se reconecteze cu prietenii, pasiunile si interesele lor individuale, guvernati fiind de o totala incredere reciproca.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Berbec -Taur : Compatibilitate in dragoste

Berbec- Gemeni : Compatibilitate in dragoste

Berbec - Leu : Compatibilitate in dragoste
Berbec - Fecioara: Compatibilitate in dragoste Berbec - Fecioara: Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on iulie 28, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Nu cred asa ceva, am crezut si eu in astfel de chestii dar nicidoata nu sa adeverit.

    RăspundețiȘtergere
  2. la mine da ,e suuper tare a mers

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba frate... eu sunt fecioara si nu sunt prudent..nu sunt conformist nici practic .. legaturile ti le faci tu singur nu va luati dupa astfel de chestii..

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.