Barbatul Fecioara - Dragoste si cucerire

Atunci cand barbatul Fecioara, cel mai pretentios partener al zodiacului, gaseste un giuvaier de femeie si se hotaraste sa il ia in posesie, acest exemplar feminin trebuie sa fie o veritabila comoara! Mai mult decat atat, barbatul din aceasta zodie ajunge sa se simta atat de mandru de achizitia lui, incat isi doreste sa o expuna intregii lumi! Pe de alta parte, firea sa carcotasa il provoaca mereu sa caute defectele ascunse ale bijuteriei sale, examinand-o in lumina soarelui si cea a lunii, cercetandu-i fiecare fateta a frumusetii ei interioare si exterioare… "Este ea cu adevarat perfecta?" O intrebare ce ii da neincetat tarcoale, pentru ca Fecioara este intotdeuna in cautarea perfectiunii si, uneori, isi petrece intreaga viata explorand, incercand, experimentand... Desigur, cautarea acului in proverbialul car de fan pare a fi o simpla joaca de copii in comparatie cu aceasta stradanie necontenita si uneori lipsita de roade.



Un semn zodiacal de pamant, stapanit de planeta Mercur, barbatul Fecioara, asemeni celui din Gemeni, este guvernat in primul rand de minte , si apoi de inima. Spre deosebire, insa, de semnul de aer al Gemenilor, ce ajunge cu usurinta cu capul in nori, natura pamanteana a Fecioarei se exprima printr-un simt practic excerbat, manifestat in toate aspectele vietii. Cu toate acestea, sub aparenta scortoasa si materialista a barbatului din acest semn zodiacal, se ascunde o incandescenta erotica greu de imaginat. Inlauntrul sufletului sau se intretes fantezii fierbinti despre o zeita a pamanatului capabila sa il respecte, iubeasca, sa il seduca si sa il aduca pe culmile cele mai inalte ale extazului senzual. O astfel de zeita ai putea fi chiar tu!

Cei mai multi dintre nativii din zodia Fecioarei au darul de a manui cu mestesug cuvintele, sunt foarte inteligenti si creativi. In acelasi timp, ei te pot impresiona prin gandirea lor analitica si lipsita de partinire. Ai auzit poate de teoria ce spune ca una si aceeasi trasatura a personalitatii poate fi o calitate sau, din contra, un netarmurit defect... Ei bine, asa ceva se intampla cu abilitatea critica a Fecioarei. Patrunzatorul ei simt analitic, ce o face sa straluceasca  (si sa castige multi bani) la serviciu poate reprezenta o reala pacoste atunci cad ajunge acasa. Impulsul sau de a cauta nod in papura este nemaipomenit de enervant. Asta nu inseamna ca vrea sa dea dovada de rautate, ci, dimpotriva, dar (nu-i asa?) adeseori drumul spre iad este pavat cu bune intentii.

Ca aspect pozitiv, barbatul Fecioara este adeptul unei relatii de cuplu pe termen lung. In plus, creierul tau conteaza pentru el la fel de mult ca si frumusetea ta exterioara. Daca nu cumva si mai mult... Declaratiile de dragoste nu isi prea gasesc locul in vocabularul sau, insa atunci cand le da glas poti fi sigura ca sunt 100 % sincere.

Ce ii place barbatului Fecioara?

Reprezentantilor masculini ai acestei zodii le place sa aiba alaturi o femeie la fel de dedicata muncii, ca si ei. O femeie avand o tinta clara, un tel ambitios in viata!
Barbatul Fecioara este vestit pentru stradaniile de la care nu se da in laturi pentru a obtine tot ceea ce vrea. Daca se intampla sa dai peste un tip ce isi planifica minutios activitatea zilnica, acordand o (prea) mare atentie fiecarei responsabilitati sau sarcini pe care si-o impune, poti fi aproape sigura ca este un nativ din Fecioara. Un astfel de barbat tinde sa puna lucrurile la punct in legatura de cuplu la fel cum o face si in viata profesionala.

Intrucat se obisnuiesc a-l sti a fi de baza in orice imprejurare, superiorii uita adeseori sa aprecieze meritele barbatului Fecioara. El nu are nevoie neaparat de laude pentru ca isi face treaba, dar orgoliul sau personal ii macina uneori sufletul. In astfel de situatii, el are nevoie de o femeie careia sa ii impartaseasca gandurile, sa ii inteleaga temerile si sa ii revitalizeze optimismul. Indiferent cat de isteti sunt, multi baieti nascuti in zodia Fecioarei tind sa cada prada unui nejustificat sentiment de inferioritate.

Nu este de mirare ca nativii sexului tare din Fecioara sunt predispusi sa bea din cupa amara a dezamagirii. Ei tintesc spre perfectiune atat in ceea ce ii priveste pe ei, cat si pe ceilalti. Atunci cand trec prin momente dureroase din cauza idealismului lor, trebuie sa iti amintesti mereu sa ii alini si sa ii saruti acolo unde ii doare…

Inainte de a fi ispitit de trupul tau plin de fagaduinte, barbatilor Fecioara le place sa iti puna mintea sub microscop si sa iti disece fiecare trasatura a personalitatii cu aceeasi pasiune cu care sunt dornici sa iti dea hainele jos. Acesti psihologi amatori ar vrea sa stie cum anume iti functioneaza gandirea si sensibilitatea. De fapt, indiferent daca sunt constienti sau nu despre acest lucru, vor sa isi vindece, in acest fel, vechi rani si dureri afective. Asadar, chiar daca par a fi dornici sa iti scormoneasca trecutul, ei nu fac decat sa iti garanteze importantul lor rol in viata ta viitoare.

Ce nu ii place barbatului Fecioara ?

Mai presus de orice, barbatului Fecioara ii place curatenia si observa, cu un ochi de vultur, prezenta ori absenta acesteia inca din primele momente cand intra pe orbita fiintei tale. In acelasi timp, ordinea este un lucru care ar putea sa iti sara in ochi pe data atunci cand este vorba despre un asemenea exemplar masculin. O poti observa in modul cum inlatura cu palma orice cuta, cat de mica, de pe fata de masa sau cearsaf, in felul cum isi aranjeaza meticulos imbracamintea in sifonier si in sertare… Barbatul Fecioara are senzatia ca viata este, pur si simplu, mai usoara atunci cand ai toate lucrurile asezate in ordine. Drept urmare, daca ai tendinta de a fi neglijenta, aruncandu-ti, de exemplu, hainele claie peste gramada atunci cand te dezbraci, ar fi necesar sa iti revizuiesti obisnuintele ori tabieturile.

La fel ca si nativii din Gemeni, cei din Fecioara par a fi predispusi sa isi pastreze tonusul si aspectul tineresc, aratand, de obicei, mult mai tineri decat sunt cu adevarat. Problema este ca isi doresc ca partenera sa le fie asemenea, asa ca poti fi, in acest fel, mobilizata sa fii mereu in forma, sa iti supraveghezi cu mare atentie greutatea si alimentatia zilnica.


Copyright © diane.ro. 2012

Psihologia barbatului in dragoste si viata de cuplu

Horoscop Fecioara 2012

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Barbatul Fecioara - Dragoste si cucerire Barbatul Fecioara - Dragoste si cucerire Reviewed by Diana Popescu on aprilie 18, 2012 Rating: 5

114 comentarii:

  1. Dupa o analiza amanuntita...sunt de acord cu majoritatea punctelor tale de vedere.Dar nu uita ca lasand defectele noastre "analitice si perfectioniste" suntem printre cei mai de succes oameni de pe pamant din punct de vedere material si profesional ;).Felicitari oricum pt blog si succes ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu domnul Marian Tiniuc

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare exista vreo Fecioara care sa nu fie de acord cu domnul Marian Tiniuc? :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite eu,deloc o fecioara de succes dar categoric perfectionista(fapt care ma baga in belele mereu) si ca o completare,mi-a placut mult tenta "glumeata "din primele fraze ,mi-a starnit cateva zambete.

      Ștergere
    2. O data sau de doua ori,glumeam binenteles.

      Ștergere
  4. Exista o fecioara care sa il contrazica un pic pe domnul Tiniuc Marian.
    In primul rand viata noastra de fecioara,este una amara si grea din punct de vedere sentimental. Suferim in tacere, si in timditatea accentuata bine cunoscuta.Sunt anumite fecioare care exploateaza aceste defecte analitice extraordinar pana la punctul in care numai realizeaza care mai sunt calitatile persoanei in discutie,si deci urmand esecul de a iubi.Esecul este manifestat sfasietor asupra fecioarei facandu-l sa se inchida in el pana la limita nebuniei.Eu unu sunt trecut prin greseli puerile si totusi dureroase,total neasteptate care nu le voi mai putea indrepta poate niciodata.
    De aceea va sfatuiesc sa lasati uneori lucrurile sa curga de la sine.
    Orgoliul,aroganta si dispretul nu va vor face decat sa distrugeti personalitatea si asa afectata de tot felul de inconveniente.
    Nimic pe lume aceasta material sau fizic nu vor ajuta durerile si chinurile sufletului de fecioara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveţi mare dreptate, sunt fecioara şi mă ştiu extrem de bine şi vorba domnului Marian Tiniuc '' Nimic pe lume aceasta material sau fizic nu vor ajuta durerile si chinurile sufletului de fecioara. ''

      Ștergere
    2. Se spune despre Fecioare, ca au noroc de munca, bani si deloc in dragoste. Cand "li se pune pata" pe cate cineva, acel cineva e de regula o totala nepotrivire si de aici tot of-ul. Dar e drept ca sunt si teribil de posesive cand iubesc. Barbatii de orice varsta ar fi, cauta si culmea ca si gasesc, femei care intruchipeaza personalitatea mamelor. Le sta bine asa.

      Ștergere
  5. zau asa fratilor, eu sunt o tauroaica cu o rabdare infinita, dar "un" fecioara mi-a distrus viata la propriu ,cu toate ca mi-am bagat sufletul in iad ca sa nu-l supar cu nimic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate suntem razbunatori dar numai in cazul cand grasesti si iti bati joc de om..

      Ștergere
  6. Inafara de partea cu ordinea sunt de acord intru totul :D

    RăspundețiȘtergere
  7. BUNA! SUNT FECOARA SI STAU IN CONCUBINAJ CU "UN" FECIOARA; LA NOI E DIFERIT.EU SUNT EXACT CUM AU FOST DESCRISI BARBATI DIN ACEASTA ZODIE.EU SUNT CEA CARE CAUTA NOD IN PAPURA MEREU!SI NU E PREA SANATOS;DAR NU MA POT ABTINE;E IN AFARA PUTERILOR MELE!SUNT PREA PERFECTIONISTA SI NIMENI NU E PERFECT!STIU K NU E BINE DAR NU A INVENTAT NIMENI TRATAMENT PT ASTA!EL E TOTAL OPUS;DESI E "UN"FECIOARA:)NOROCUL MEU

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu sunt fecioara si crede-tima ca ma regasesc in tot

    RăspundețiȘtergere
  9. Intrebare pentru toti barbati din Fecioara , credeti ca un barbat din aceasta zodie poate iubi o femeie care le are pe toate mai putin cultura generala ???

    RăspundețiȘtergere
  10. Da poate...cunosc un barbat fecioara care face lucrul asta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Apreciez un barbat fecioara, tocmai pentru ca este analitic, critic, sau poate ordonat, meticulos cu un spirit al observatiei major, eu fiind o sagetatoare veritabila, iubesc punctualitatea si cuvantul dat, ceea ce am si gasit la acest barbat fecioara! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Barbatul fecioara nu este tocmai cel mai deschis om....dar si cand l-ai "deschis",acel barbat....este un inger pazitor pt orice femeie din orice zodie..:) bn inteles doar acele femei cu rabdare...caci suntem foarte greu de multumit :P stiti voi "perfectiunea"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehhehe ..cat adevar...suntem amandoi "fecioare" si e complicata situatia. Si am rabdare cu carul, dar uneori ma exaspereaza cu intrebarile lui si desicatul firului in patru.

      Ștergere
  13. Voi discutati despre barbatii fecioara in general, dar ce facem cu acei barbati care au ajuns la o maturitate deplina din toate punctele de vedere (fizica, psihica, emotionala ) ?
    E adevarat , majoritatea barbatilor de succes de pe mapamond (actori, artisti, bancheri, presedinti,etc) sunt fecioare dar asta nu inseamna ca apartinand aceleiasi zodii cu acestia devii peste noapte la fel ca si ei.
    Asadar un barbat fecioara evoluat tinde sa atinga perfectiunea insa rareori se intampla acest lucru, si nu pe toate planurile.
    Da i credit si intelegere, ofera i dragoste sincera si va fi al tau pentru toata viata.

    RăspundețiȘtergere
  14. da.marile fecioare.sunt f.aroganti,narcisisti,vor totul doar cum isi doresc ei.si in gen.barbatul fecioara divorteaza usor sau rupe relatia f.usor. am cunoscut prea multi din zodia asta si am vz.cum sunt.ceimai buni dupa mine sunt taurii,varsatorii,balante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le rup doar pentru ca sunt sinceri si nu le plac sa piarda timpul,inclusiv timpul tau.

      Ștergere
  15. Oricat ar fi de pretentiosi , e suficient sa arati bine si sa fii educata , iar daca nici asta nu merge atunci arata le ca esti fidela .Succes :>

    RăspundețiȘtergere
  16. sunt ascunsi?sunt materialisti?au doua sau mai multe relatii in acelasi timp?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt materialisti, dar nu prea se ascund dupa degete. Daca intr-adevar ajunge sa insele nu stie cand sa se mai opreasca.

      Ștergere
  17. Logodnicul meu e Fecioara si vad ca zi de zi ne certam dar sunt lucruri minore si pe mine ma oftica faptul ca la el sunt toate trecatoare. de exemplu ma face sa plang si sa sufar enorm si stie foarte bine k e vinovat si dp 2 min da totul uitari. eu sunt Taur si nu stiu exact cum e zodia mea dar pot sa zik ca nu prea pot sa iert si sa uit asa de usor cum o face el. adevarul e nu numai barbati din zodia Fecioara sunt asa, sa zic 99% pt k uni nu stie ce e aia iubire adevarata si sincera, si faza proasta e ca isi bate jok de sentimentele tale. ce simti pt el il doare-n currrr nici acolo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draguta iti raspund eu in primul rand sunt perfectionisti si le plac perfectiunea nu le plac slabiciunile minciunile falsitatile se uita mai mult la simplitatea persoanei,daca tu intradevar tii la el poate ar trebui sa incerci sa vezi care este problema poate este ceva care il deranjeaza,tu daca ai incerca sal faci sa vada k nu suferi sau k nui dai atentie la tot ce spune iti zic eu ca sar preocupa si poate ar trebui sa fii un pic mai atenta si cu dorintele lui nu doar prioritatile tale ai avea mult de castigat si nu de pierdut nu uita ca sunt pers razbunatoare si odata ce ii iesi din inima poate fi foarte nemilos si poate ar trebui sa fii un pic mai dulce ai sa vezi ca totul se schimba bafta...

      Ștergere
    2. Totul depinde de ambii parteneri. Sotul meu este fecioara si eu pesti, sincer, foarte foarte rar ne-am certat, desi el este cel care tipa si eu ii vorbeam cu calm, pana la urma el a venit sa-si ceara iertare, el a facut ca sa-mi treaca supararile sa nu mai fiu indispusa de ceea ce a spus la nervi. Cu toate ca inainte, in relatiile anterioare, a cautat perfectiunea la o femeie si asta l-a facut sa piarda, a suferit enorm. Nu conteaza perfectiunea, nu conteaza sa fi Miss Univers, conteaza sa ai SUFLET. Acum acea perfectiune pe care o avea, i-a trecut... e perfect de a fi in munca sa, atat ceea ce conteaza la amandoi. Desi in rest, relatia dintre noi doi este una fericita, comunicare, fara secrete si multa iubire din partea amandorura.

      Ștergere
    3. Fecioara si Taurul au o compatibilitate de 100/100, , tu draga nu te mai pune pe plans, ca doar nu esti in zodia Pestilor.

      Ștergere
    4. De bun simt raspunsul!

      Ștergere
  18. nu numai pe barb.fecioara ii doare n currrrrrr de fem.in general pe toti indiferent de zodie folosesc femeile,nu sunt monogami.barb.iubesc fem.,,la plural,,noi ne zbatem sa i schimbam,sa i iubim,sa le aratam asta in fapte si pe ei ii doare n cot de sentimentele femeii.barb.taur se spune ca e fidel, posesiv,comod.uite ca nu i asa.inseala si el,e f.ffffff.materialist si isi alege partenera dupa finantele acesteia.care barbat nu inseala,dragele mele????din zodie e sa stiu si eu.fie nu ne ainselat pana acum,fie nu stim dar toti o fac!!!absolut toti!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine sa alaturi si niste date de statistica la asa afirmatii serioase.

      Ștergere
    2. De acord cu tine. E usor sa zicem toti barbatii sunt la fel..toate femeile sunt la fel...statistic vorbind, din ce in ce mai multi barbati aleg loialitatea in cuplu si sunt sigura ca exista, intr-adevar, si barbati fideli asa cum, cu siguranta, exista destule femei infidele. Urasc globalizarea asta comunista a opiniilor: "toti barbatii sunt porci", "toate femeile-s c*rve". Nu exista asa ceva. Fiecare are personalitatea lui/ei si nu e corect fata de oamenii corecti sa-i introducem in "gloata" doar pentru ca s-au nascut barbati/femei. Daca ne-am respecta mai mult semenii am fi, cu siguranta, mult mai linistiti si mai multumiti!

      Ștergere
    3. Nu exista decat interese.Toti barbatii sunt o APA si un pamant.Nu am incredere in nici unul.Sunt o celibatara convinsa.

      Ștergere
  19. barbatii n au zodie!!!sunt la fel--sa manance bine,sa faca sex de cate ori manaca,mai schimba partenera,din plictiseala,pt.ca s a ingrasat,pt.ca alta e,,amanta,,mai buna sau are bani,sa stea cu prietenii ,,la barfa,,despre cum i a ,,tras o,,aleia si cat de,,buna,,esta si uite asa noi ne topim dupa ,,minciuni frumoase,,ei dupa ,,ambalaj..si atat!!!deci nu conteaza ca i fecioara,ca e taur,bou sau zimbru sunt la fel.unii sunt asa mai tineri,altii devin asa mai tarziu dar toti au la baza,,gena infidelitatii si a egoismului,,ei nu evolueaza,nu se perfectioneaza,pt.ca n au niciodata maturitate absoluta.n a nimic cu barb.nu sunt lesbiana,pur si simplu am o varsta la care mi permit sa fac afirmatiile astea!!!si care nu sunteti de acord cu mine atat va spun:fie nu stiti inca.....fie sunteti tineri,sau f.optimisti si naivi si de mom.e totul ok!!!veti vedea!!!pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi vine greu sa inteleg de ce unele femei afirma asa prostii cunoscind in viata sa doar citeva zeci de barbati.Aceeasi parere o am si despre afirmatiile barbatilor de fapt.

      Ștergere
    2. Bravo tie! Comentarii pertinente si obiective! Perfect de acord cu tine!

      Ștergere
    3. Daca cunosti cateva zeci de barbati si observi un model general cred ca totusi poti sa-ti formezi o idee destul de frustranta despre rasa masculina. Oricum, eu sunt una care sustine ca nu toti oamenii sunt la fel!!! Si sa mai terminam cu prostia asta ca batbatii sunt asa...femeile nu stiu cum. Suntem toti fiinte umane si punct! Vanatoarea asta intre sexe e o mare pierdere de timp si de energie. De fapt e pierdere si atat! Oricum, pari o persoana echilibrata!

      Ștergere
    4. Ce sa-ti fac daca ai incercat sa slefuiesti barbatul?Mai bine cautai unul slefuit gata si te bucurai de el.
      Lasand tonul ironic la o parte sa stiti ca suntem condusi prin viata de o multime de sisteme de credinte asa ca haideti sa le constientizam si sa scapam de cele rele daca vrem sa fim fericiti.Toate caracteristicile tuturor zodiilor sunt in fiecare persoana in parte si sunt scoase in evidenta de mediul inconjurator.Daca si planetele fac parte din mediu,ceva mai indepartat cei drept si au un rol in evidentierea unor caractere in oameni ramane de vazut caci astrologia de astazi ramane la nivel de marketing si nu prea face progrese.Sper ca nu v-am plictisit.

      Ștergere
    5. In calitate de barbat in fecioara o sa dau un sfat care sper sa fie cat de cat de ajutor.Eu mai degraba as parasi o femeie peste standardele mele oricat de atras as fi de un astfel de "giuvaier"poate doar in cazul in care ar avea rabdare cu defectul meu de cultivare.Acum depinde gradul de cultivare real al barbatului fecioara.Daca are aspiratii altruiste si rabdare cu femeia fecioara inseamna ca a atins cel mai inalt grad de cultivare si e pregatit sa impartaseasca:sentimente,bani,energie.Daca nu atunci e inca in "curs de perfectionare" si cel mai probabil o sa paraseasca femeia "mai putin pregatita" crezand ca aceata il va trage in jos.Acum daca tu esti femeia fecioara ce sa zic,studiaza-l,vezii roadele,comunica cu el sincer si fara prefacatorie(mojoritate fecioarelor urasc superficialitatea si prefacatoria) si vezii reactia.Trage linie, vezi ce nivel aveti si daca se merita relatia.Succes!

      Ștergere
  20. da aveti perfecta dreptate. toti barbatii sunt asa, sa se simta ei bine ca pe partenera sa o ia dracu adica ca si cum. te-am f si acum pleaca ca nu esti de nasul meu. barbatii istia nu merita nici-o cana de apa absolut nimik. dar ce sa facem , noi suntem proaste ca nu stim ce iubim si ascultam toate minciunile lor frumoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine ca fff multi barbati sunt asa! Mult prea multi! Dar nu sunt toti asa si nu-i corect fata de cei -probabil, putini - care nu-s asa sa-i " bagam in aceeasi oala" cu toate scursurile. Ar trebui ca si noi, femeile, sa fim mai selective si mai stapane pe noi si sa renuntam la cei care nu stiu sa ne respecte. Daca nici noi nu am mai accepta atatea mizerii s-ar mai da si ei pe brazda. Dar daca vad ca actiunile lor nu au nicio consecinta, continua sa calce in picioare. Dar toti facem asa...femei sau barbati. Din pacate! Calcam in picioare pe cine nu merita doar pt ca ne permit si nu ne parasesc. Daca situatiile astea nu ar exista am fi toti mai fericiti unii cu altii!

      Ștergere
  21. olla!intru si eu in acest club,nu pt. adenigra voit barb.ci pt.ca asa este.si fem.in ziua de azi au devenit parvenite si intretinute o mare parte din ele,dar sunt si fem.corecte,fidele,care muncesc pe rupte pt.a se intretine si mai ales fem.care....iubesc,sincer,adevarat!ce vreau eu sa spun e ca fem.mai iubesc dar barbatii,nu!in aceasta specie nu gasesti un mascul ,,viabil,,emotional!!!la ei absolut totul se reduce la ,,sex,,atat!!!barbatii nu iubesc,ei mint frumos,a veti dreptate d na!!si eu am 2 baieti dar cand vad ce fac cu fetele in pofida a ceea ce le am spus,imi vine sa le dau in cap.sunt fem.in primul rand!spunea mai sus o d na de fecioara si taur.exact asa s baietii mei si exact as se poarta cum s a descris zodiile astea!!!vai de fetele care ies cu ei!!!!plang,sufera si ei...rad si povestesc ce au facut cu ele!!!imi vine rau cand aud,va jur!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. o intrebare: sunt taur si sufletista si il iubesc mai mult decat toata fam mea, e posibil sa-si bata jok ca il iubesc prea mult? adk vezi doamne fata asta mai iubeste si profit de iubirea ei, este posibil? eu nu vreau sa-l pierd. denisa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu vrei cu adevarat sa-l pierzi trebuie sa iti mentii un standard, o limita pe care el nu are voie sa o depaseasca.

      Ștergere
    2. E posibil, probabilitatea ca o sa fie asa se cuprinde intre 50/50 si 1/99.Cu cit mai mult o sa asculti femeniste de pe forumuri (care afirma ca toti barbatii sunt la fel) o sa-yi maresti indoielile in partenerul tau si respectiv sansele de a nu mai fi impreuna.

      Ștergere
    3. Pavel Haiduc, pari o persoana destul de echilibrata si rationala. Felicitari!

      Ștergere
  23. e adevarat ca daca eu de ex ma ingras dp nastere, el ma va parasi? Denisa

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu, Denisa!
    Ce, el te-a luat pentru ca erai slaba si nu grasa? Sau pentru ca te iubea?
    Chiar daca unele femei se ingrasa dupa nastere si in timpul sarcinii, cu putina bunavointa, surplusul de greutate va disparea curand! Surplusul de greutate nu e un motiv de despartire intr-un cuplu!

    RăspundețiȘtergere
  25. te inseli,diana!n ar trebui sa fie dar din pacate daca gasesc una mai slaba,te lasa diana!pare strigator la cer motivul asta dar te lasa si pt.asta.

    RăspundețiȘtergere
  26. da asa e!n ar trebui sa fii parasita pt.ca te ai ingrasat sau ai imbatranit dar din pacate sunt barb.care te parasesc pt.motivul asta!

    RăspundețiȘtergere
  27. mai nu stiu exact cum e ca ink nu mau lasat ai mei sa locuim inpreuna dar ma voi convinge atunci cum va fi barb fecioara. denisa

    RăspundețiȘtergere
  28. nu a-ti mai scris nimik?????

    RăspundețiȘtergere
  29. Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi

    RăspundețiȘtergere
  30. SA AVEM SARBATORI LINISTITE<LUMINA N SUFLET si sa incercam sa fim mai buni!

    RăspundețiȘtergere
  31. buna..sunt Gabriela
    am avut si eu o relatie cu un barbat fecioara pana anul trecut de craciun. ce sa va spun--le place perfectiunea dar ei nu sunt perfecti. nu le place minciuna-- gresit ..mint foarte mult si cel mai rau este ca sunt foarte recalcitranti atunci cand i prinzi cu minciuna. sunt ascunsi .inselatori.afemeiati ce sa mai spun.....minic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Confirm cele scrise ....am avut 3 relatii cu barbat fecioara....Cei care au parti negative sunt fara valori morale,mincinosi ,foarte afemeiati si toti 3 m-au inselat,chiar daca spuneau ca :in momentul in care iubesc o femeie ,nu se mai uita la cele de alaturi....fals....sunt foarte inteligenti dar e o inteligenta foarte vicleana si mereu sunt pusi pe fapte rele,inselare vs inselaciuni in toate sensurile....Foarte iubitori si atenti la detalii ,dar totusi inseala si femeia pe care ei pretind ca o iubesc...intr-un singur cuvant:sunt afemeiati....

      Ștergere
    2. Cate ceva despre femei:ridica stacheta prea mult in alegerea barbatilor astfel prin modul general fantezist al femeii pierd legatura cu realitate si devin din ce in ce mai putin sincere in aspectul asta.Astfel nu imi explic cum ai dat fix peste cele 3 cazuri de barbati fecioare fara valori morale.O sa imprumut un pic din fantezia femeilor si o sa presupun ca sinele tau suprem ti-a dat o lectie din care sa inveti sa il alegi pe cel cu valori morale reale intocmai ca elasticul intins in partea negativa care lasat liber se indreapta accelerat in partea pozitiva.Ai experienta deci fa alegerea corecta pentru ca stiu ca vrei sa o faci,astfel nu ai fi postat.Si inca ceva:ce sa intamplat cand l-ai prins in fapt si l-ai iertat caci presupun ca nu ai omis sa il ierti?

      Ștergere
    3. Sunt total de acord cu cele spuse de voi. Barbatii fecioara sunt un dezastru din toate punctele de vedere: afemeiati, zgarciti, mincinosi, violenti, ingamfati, chiar nesimtiti si nu in ultimul rand materialisti. Cat despre femei inteligente ..habar nu au sa se comporte cu ele, pentru ei femeia e doar menajera si atat..Nicio femeie inteligenta nu face casa cu asemenea specimen! Nu vreau sa mai am de-a face in viata mea cu aceasta zodie!

      Ștergere
  32. daca nu le iese ce vor ei sa fi esti pa. iti da viteza

    RăspundețiȘtergere
  33. Florin Salam nu pleca de langa mine

    RăspundețiȘtergere
  34. pt.anonim.din 13ian,21;17,asa este!barbatul fecioara,este f.ascuns,parsiv!cere femeii,perfectiune,corectitudine si se ascunde n spatele acestor ,,mari cuvinte,,pana l prinzi!si nu sta,sa dea explicatii niciodata,fuge!si inca ceva,f.rar au o singura rel.de durata sau casnicie!se casatoresc si de3,4,5,ori!asta demonstreaza instabilitatea,emotionala si superficialitatea!am av.de a face cu zodia asta si era div.a treia oara,normal,nu m am grabit sa i dau ,,crezare,,evident fostele erau,,vinovate,,pana cand,am vazut cat de ,,pervers si parsiv,,poate fi!este o zodie dificila!

    RăspundețiȘtergere
  35. Bibi Printul - Esti iubirea vietii mele

    RăspundețiȘtergere
  36. buna. ma numesc Minodora Miruna, va rog frum sa nu va amuze ceea ce va zik ca nici mie nu-mi venea sa cred si pe bune chiar am crezut ca se intampla ceva grav. eu cu barbatimiu ne-am jucat intr-o noapte si mi-a luat din folie o pastila. voi fetelor stiti de care pastila. dati-mi un rasp daca dp aceea pastila ii se intampla ceva. va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  37. Barbatul fecioara pare ca si-a pierdut mintile pt o femeie tot fecioara , doar ca ea se teme ca el nu va putea trece peste faptul ca ea nu este prea cultivata. Astept un raspuns, sfat de la cei care au trecut prin asta dar mai ales de la barbatul fecioara. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Barbatul fecioara,nu si pierde mintile,decat daca este foarte satisfacut,,in campul de confruntare informativa,,...pe orizontala,ati inteles?Atunci,este ,,coplesit,,nicidecum,,cu minti pierdute,,!Cat despre lipsa de,,cultivare,,intelectuala a femeii,nu este nici o problema in prima etapa a relatiei,apoi in mod sigur,va cauta alta,daca femeia nu se straduieste ,sa evolueze!

      Ștergere
    2. Daca femeia fecioara nu-i atat de... "cultivata" sa o cultive el, sa o rafineze, sa aiba rabdare ca pe urma s-o gasi careva sa i-o sufle.

      Ștergere
  38. Barbatii din aceasta zodie sunt niste ciudati, frustrati, care merita sa imbatraneasca singuri si la fel sa treaca in nefiinta. Nimic din ceeace declara ei la inceputuri .

    RăspundețiȘtergere
  39. barbatul fecioara isi va dori o familie? eu cu el avem 3 ani si tot il rog sa ne mutam inpreuna si tot imi zice sa ai rabdare rabdare dar m-am saturat. eu sunt Taur. ast rasp urgent. Alexandra Izabela

    RăspundețiȘtergere
  40. am si eu nevoie de ajutor. o fata pe fb trecuta mona larisa cu o bluza albastra se saruta cu iubitul meu si vreau ca fb ei sa ajunga peste tot si as vrea ca sa il dati si voi mai departe. va multumesk

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna, mi-ar prinde bine cateva pareri... iubitul meu fecioara m-a parasit pt ca parintii lui nu sunt deacord cu rel noastra . El are un copil si sotia care sufera de alcolism( de 4 luni l-a parasit si acum sa intors) a depus actele de divort dar pt ca " mama" nu a fost deAcord nu a divortat... il manipuleaza ca pe o marioneta tinand copuilul ca un atu! Mi-a spus si mi-a demoonstrat ca ma iubeste de mii de ori dar nu stiu ce sa fac acum...sa insist, sa- l las? Mai are rost sa trag de el? Il iubesc mai mult ca pe mine ... va rog, un sfat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca il iubesti eu zic sa il lasi fara intri intr-o alta relatie.Astfel il ajuti si pe el sa isi puna ordine in sentimente iar avand si un copil situatia e deja prea incarcata.

      Ștergere
  42. Parerea mea este sa aveti o discutie cu d l(deschisa,sincera).Daca este manipulat de parintii lui (cu usurinta)si v a parasit pt.ca asa i a dictat(mamicuta),este o problema si nu una,minora.Barbatii,manipulati cu usurinta de ,,mamici,,pana la varste inaintate,nu prea mai au sanse de,,intarcare,,o spun din experienta mea(maritata de 18ani,el are 46)dar si acum ii sufla n iaurt,,mamicuta,,Concluzia;daca va iubeste cu adevarat,nu renunta la dvs.nici daca il influenteaza,,mamica,,nici,,fosta,,nimeni!Din pacate,barbati ,,stapani,,pe ei ,cu orgoliu,care stiu sincer,ce vor se gasesc f.rar.Poate nici nu are rost sa mai trageti de el,daca intr adevar nu vrea sa va piarda,lupta si nu renunta, el la dvs.Altfel,un sut ....in fund,pt.ca nu prea merita efortul.ilinca.Fecioarele(barbati)sunt de pe alta planeta,asa se spune.Inteligenti,aroganti,narcisisti,nesiguri pe ei,lasandu se influentati,asta este probl.lor majora.

    RăspundețiȘtergere
  43. Barbatii(fecioara)au multe relatii la activ,intr o viata(pt.ca nu sunt adeptii casatoriei).Cine reuseste sa duca la altar o fecioara(barbat)merita o medalie,iar cine face casa adevarata(copii,rel.de lunga durata)cu un astfel de om,merita....o statuie.Este foarte greu sa convingi,apoi sa mergi alaturi mult timp,cu ....o fecioara.Sunt ingrozitor de influentabili,instabili si meschini(de multe ori).Succes mult,aveti nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  44. Atentie la ortografie...''Reprentantilor masculini'' ... ziceai ceva de atentie la detalii ? :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Barbatii fecioara sunt in general de doua feluri ...unii de succes si sinceri ,model in familie ....iar altii care doar se cred asa si sunt de fapt insuportabili ,mincinosi ,manipulativi...

    RăspundețiȘtergere
  46. Pffffuuuuu....eu sunt indragostita de un barbat fecioara,imi place atat de mult si ne intelegem perfect,eu sunt varsatoare visatoare...dar este o problema eu sunt cu cineva,el stie,ne intelegem din priviri fffoarte buni prieteni si cofidenti,ce ma fac si pe deasupra mai lucram si impreuna...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din proprie experienta pot sa iti spun ca o sa te critice toata viata pentru cealalta relatie...in fine ma cam sperii cum sunt catalogati barbatii fecioara pe aici.eu sunt cu un barbat fecioara de aprox 8 luni nu pot sa spun ca a fost totul miere intre noi au fost si certuri si critici si inclusiv momente in care a devenit agresiv dar asta doar cand am adus in discutie despartirea sau planuri in care nu l-am inclus si pe el...sincer este o fire foarte rece dar stie sa si arate afectiune.eu una sunt pesti si nu inteleg ce l-a putut atrage atat de mult la mine incat sa ma rog de el sa ne despartim si el sa nu vrea.am citit peste tot despre compatibilitati intre zodiile noastre si nu am gasit aproape nimic sa ma incurajeze sa lupt in continuare dar nu pot sa scap de el....viseaza inclusiv la o casatorie...nu stiu ce sa mai cred despre barbatii fecioara oricum eu care sunt de o calmitate rara cateodata cedez psihic si nervos...succes tuturor in relatiile cu fecioarele

      Ștergere
  47. Sunt in zodia Rac iar feciorul meu ma scoate uneori din minti, in ultimul timp am incercat sa il ascult mai mult, ce am invatat dupa aproape 2 ani de relatie e ca atunci cand o fecioara vorbeste, 100% spune exact ce vrea doar ca fie pe un ton mai soptit fie impartial, adica isi alege fix un cuvant ce descrie o fraza de 5 randuri.fie iti zice intr-un moment in care nu esti tocmai atenta, aici te supune la testele lui enervante sa vada de ex daca il asculti....adica cand iti e tie lumea mai draga se trezeste cu un cuvant de genul "da nu poti sa taci"..complicat da stiu, si asta inseamna cel putin in cazul meu cel mai recent ca : am vorbit prea mult , ca am dat sfaturi oamenilor si ca am incercat sa socializez prea mult cu prietenii lui...Ce ma streseaza pe mine e ca desi la inceput primele catevaluni parea iubitul perfect pt firea mea romantica, sensibila si dragostoasa, de la un moment totul s a rupt, acum se supara tace iar eu incerc s arup cate un cuvant de la el...cu greu inteleg ce vrea si totusi da-ti-mi va rog sfaturi, alte doamne/domnisoare in zodia rac despre cum ati reusit sa ii apropiati si sa ii faceti sa comunice!

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna... Nu stiu de ce dar de la un timp atrag asupra mea numai persoanele cu zodia fecioara,femei si deopotriva barbati,eu sunt in zodia varsatoarei,cu toate ca in general nu ne potrivim de nici o culoare îi atrag asupra mea precum un magnet feciarele,da itradevar simpatizez o fecioara defapt pe toti barbatii fecioara ma atrag si îi atrag dar nu ne potrivim delok avem altfel de conceptii asupra vieti,eu find o varsatoare imi este foarte greu sa gandesc precum fecioarele sunt prea conservatoare ptr gustul meu,mie imi place prezentul si viitorul,imi place sa traiesc clipa fi ea cu bani sau fara ei,sunt o persoana libera in sensul liber sa gandesc si sa actionez cand simt nevoia fara sa ma stapanesc in vreun fel,pot spune ca sunt si putin rebela cand mi se ridica parul in cap sau daca cineva ma enerveaza foarte tare,imi place sa fiu inconjurata de multe persoane si sa socializez mai ales sa vorbesc,vorbesc foarte mult si imi place sa dau argumente,dar fecioarele sunt prea linistite si posace pot spune,in general ma atrage foarte mult doat inteligenta lor si felul in care se comporta cu o femeie,dar daca ar avea si un pic de adrenalina si un pic din neprevazut ar fi fost perfecti,nu.mi plac oamenii plictisitori in general,fecioare sunt persoane plictisitoare dar na atrag pur si simplu,o fi un semn....?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ma faci sa rad , cine te-a mintit fetito? Mai pune si tu pana si citeste, ai ramas in urma cu lectura.Iti place sa vorbesti mult? Excelent , cunosc o multime de tipe , la fel de libertine ca si tine , care vorbesc mult si prost. Ah , am uitat , tu esti cea care a sarit cu parasuta , ultima data sau te-ai dat cu sacul in zapada. Si pun pariu ca ai pica la testul "prezentei scenice", indezirabila , iritabila, respingatoare, hidoasa

      Ștergere
  49. Salutare:D...am citit fiecare comentariu in parte,unele mi sau parut amuzante altele fara rost:D..am ajuns la acest articol din pura intamplare..eu nu sunt adeptul horoscopului sau cum am vazut in unele comentarii "el e fecioara eu zodia X nu am avem trasaturi comune..nu ne potrivim,nu stiu ce sa fac"...sunt un barbat in zodia fecioara si vreau sa va zic ca am o relatie cu iubita mea de aproape 5 ani si e in zodia sagetator(nu cred ca zodiile au vreo importanta) vreau sa zic ca o iubesc enorm si DA ca in orice relatie au fost suisuri si coborasuri dar toate astea le-am vazut ca pe un obstacol si am trecut peste toate..ea este putin orgolioasa dar stie inntotdeauna cand a gresit si nu are dreptate iar eu iau vina asupra mea si ea desi nu zice atunci pe moment eu stiu ca dupa o perioada imi arata ca a gresit si ii pare rau..am ajuns sa vorbim despre casatorie si viata de familie desi prioritatea amadurora este acum facultatea si fiecare intelege asta perfect..sfatul meu e sa nu mai dati atata importanta zodiacului si vai draga doamne ne-am certat "pai normal daca el e in zodia x eu in y" si din cauza asta...nu cred ca poate vrun "zodiac sau orice alta informatie de genul" sa va faca sa descoperiti o persoana mai bine decat decat voi insiva mai latai "prostiile"astea si bucurativa alaturi de partenerul de viata nu mai gasiti scuza in zodiac pentru problemele vietii..si sa stiti DOAMNELOR ca nu toti barbatii sunt la fel cu nici toate FEMEILE nu sunt la fel..cum o femeie poate iubi la fel o poate face si un barbat..si in opinia mea un Barbat adevarat(indiferent de asa zisa zodie) e acela care demonstreaza partenerei de fiecare data cand are ocazia ca e singura din viata lui si nu cel care cu fiecare ocazie o inseala..stima si respect:D

    RăspundețiȘtergere
  50. Si eu sunt fecioara si ex era gemeni 20de ani de chin nu ne-am potrivit an nimic,doar atat avea bn ca tacea si nu ma certa dar an rest nula,,Salut pe toti barbatii fecioara si sa fie tot timpul cine sunt!!parerea mea suntem cei mai buni,stim sa ne comportam cu femeile asta daca ele neu ofera ce noi ne dorim..

    RăspundețiȘtergere
  51. Sub nici un chip nu poti schimba un barbat Fecioara.E interzis sa accept asa ceva pentru cineva matur , cu o personalitate si un caracter puternic E probabil zodia cu cei mai atragatori barbati din zodiac , iar sexualitatea lor e debordanta.Prostia ne face rau , de orice fel ar fie ea , ne povoaca greata.E adevarat , sunt femei (putine) pentru care merita sa iti revizuiesti gandirea dar oamenii au mai multe fete si falsitatea e prezenta pretutindeni. E greu sa ajungi la inima unui barbat Fecioara , dar cel mai greu e sa tii flacara iubirii aprinsa pentru mult timp, Dar sunt femei care stiu cum si in ce fel sa se poarte sau sa duca un stil de viata placut , ca sa fie preferata lui.Succes fetelor! :D

    RăspundețiȘtergere
  52. Barbatii din zodia fecioarei sunt falsi si mincinosi.Sunt afemeiati si ce e mai rau te FAC sa te indragostesti de ei.Apoi dupa ce te folosesc te arunca la gunoi ca PE o carpa.Sunt ipocriti si ii intereseaza doar contul de la banca.Apoi te si barfesc cu nerusinare peste tot.Sunt miste ordinari si infecti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spui asta probabil pentru ca ai intalnit unul pe care nu ai stiut sa-l pastrezi. Toate lucrurile se intampla cu un scop ,trebuie sa intelegi asta.Daca tu nu ai mintit niciodata, el de ce ar face asta.Contul de la banca nu inseamna mai mult decat sentimentele pentru un barbat fecioara dar asta nu inseamna ca nu-i aduce satisfactie.In plus daca tu te-ai simtit folosita de ce ai mai stat cu el ...mmmm nu cred ca te-a tinut cu forta.Asa ajungand la ultimul punct:barfa;de obicei acesti nativi se inchid mai mult in ei in urma unei despartiri din iubire si prefera sa nu comunice nimanui detalii.Oricum e parerea ta si o respect!

      Ștergere
    2. EU am rupt legatura exact atunci cand am realizat ca ma foloseste.Nu-l interessa decat banii mei si sa faca sex gratis.Nu mi-a facut nici un cadou niciodata.Atata voia de la mine sex bani si sa-i fiu menajera.Am aflat ca de fapt o iubeste PE alta.Ei ii cumpara cadouri cu banii nei.PE EA o scotea la distractii.Si nu mint l-am prins cu EA in patul meu!!!A poi el a inceput sa ma bata tot PE mine...Si atunci EU un am stiut sa-l pastrez??!

      Ștergere
  53. Absolut toti mint!!!Indiferent de zodie.Toti sunt o APA si un pamant.Exista femei omorate de mana lor.Sexul duce la crima.Nu exista decat destrabalare violuri si crime.Unele mai orribile ca altele.Un exemplu este uciderea MADALINEI MANOLE de sotul ei instigat de amanta.El cu ma-sa a vrut sa Ramana cu vila si cu banii ei.Un adevarat escroc sentimental si un ucigas nemilos este PUIU MIRCEA!
    .


    RăspundețiȘtergere
  54. EU am iubitul in zodia fecioarei.
    E un partener tandru si sensibil.In functie de posibilitati imi face mofturile.Ma rasfata si mergem peste tot.Suntem nebuni unul dupa altul.Cand facem dragoste ne topim si ne contopim.E o alchimie intre noi minunata.Nu exagerez deloc.Ne casatorim la vara.

    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa mi spui ce zodie esti domnisoara/doamna ?

      Ștergere
    2. Sunt o sagetatoare infocata.Ador dragostea.

      Ștergere
    3. Sunt o sagetatoare care adora dragostea.

      Ștergere
    4. Sunt o sagetatoare infocata.Ador dragostea.Adevarul e ca ma armonizez bine de tot cu iubitul meu din zodia superba a fecioarei.

      Ștergere
    5. Sagetatoare infocata.

      Ștergere
    6. Daca o Sagetatoare stie cum sa isi infinga bine sageata in inima unui barbat din Fecioara, ii poate castiga pentru totdeuna dragostea!

      Ștergere
  55. E corect d.p.d.v. etic sa aveti pareri pro si contra dar un lucru e cert: o femeie iubita de un barbat Fecioara se poate considera norocoasa Terrei. Personal pot sa spun ca nu sunt afemeiat si nu posed niciun viciu (aviz libertinelor de mai sus).Stiu sa respect , sa tratez corect si sa pretuiesc un suflet bun si iubitor ceea ce aduce destula invidie vampelor care au primit "Ignore".Fetelor va dau un sfat , indiferent din ce zodie sunteti voi (mai putin varsatoare) daca iubiti sau sunteti iubite de un Fecior nu mai pierdeti timpul si traiti intens fiecare clipa alaturi de cavalerul vostru, fara frica de a fi parasite sau inselate (putine Fecioare actioneaza astfel)
    Va doresc multa fericire alaturi de alesul inimii!

    RăspundețiȘtergere
  56. Salutare! Tin enorm la un barbat fecioara. Ii ador sinceritatea, modul in care isi doreste perfectiunea, onestitatea si pe el ca persoana. Iubeste enorm si are un suflet imens, problema este ca a a renuntat la a mai pune sentimente atunci cand nu i-a fost impartasita dragostea. Pur si simplu a renuntat... Eu sunt o femeie in gemeni, si pot spune ca m-a schimbat enorm de cand ne-am apropiat. Vorbim absolut orice, si foarte deschis si des. Desi imi este teama sa-i fiu alaturi, deoarece consider ca pot sa-l ranesc( ceea ce nu vreau), consider ca ma maturizeaza si aduce pe linia de plutire. Acum, ce pot face? Nu-i pot cere, si nici nu vreau, sa o uite pe fata respectiva. Dar cum pot, macar, sa-i reinvii sperantele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un barbat Fecioara dezamagit de cineva poate fi readus cu greu la o veche dragoste. Fiind in Gemeni, ai capacitatea de a-l deschide catre o noua sansa in iubire. Daca vrei sa afli mai mult, te rog sa te inscrii pe acest blog (in partea cea mai de jos a blogului meu). In mod normal, nu rapuns la comentarii anonime!

      Ștergere
    2. Cum? E enervant faptul ca a ajuns la concluzia ca trebuie doar sa-si satisfaca poftele trupesti, considerand ca nimeni nu e capabil sa-l inteleaga si iubeasca in adevarata lui profunzime. Si stiu ca in ciuda acestei idei formate din suferinta, si in ciuda atitudinii insensibile pe care o expune fata de altii e un om extrem de bun...

      Ștergere
  57. Eu am avut o relatie minunata la inceput cu un barbat fecioara.familia lui a incercat mereu sa ne desparta, si de unde la inceput ii tratata cu indiferenta , a devenit apoi catelusul lor. Le spunea tot ce se intampla in relatia noastra iar ei ii dadeau "sfaturi" , sfaturi care ne-au adus in pragul divortului.cativa ani a zis ca el vrea altceva, o alta femeie. Acum cand in sfarsit am bagat separare si i-am lasat cale libera sa se duca sa-si ia pe alta, nu mai pleaca. Sta cu mine in aceeasi casa si desi imi racneste ca nu ma mai iubeste, ca m-am ingrasat, ca nu-mi mai suporta mirosul....nu pleaca!!! I-am facut o data bagajul, si s-a suparat foarte tare ca incerc sa-l injosesc si-l arunc afara din casa.cand il intreb pentru ce sta , imi zice ca pentru copii...copii cu care el inainte petrecea maxim 15 minute. E adevarat le cumpara de toate, dar atat eu cat si copiii suntem terminati psihic din cauza lui.deci spuneti-mi ce-l tine aici??? Eu am tot asteptat , poate poate sotul meu se trezeste la realitate, dar am obosit sa mai astept.

    RăspundețiȘtergere
  58. Hai sa va spun si povestea mea.... sunt balanta ,am langa mine o fecioara de ceva timp.... este prima mea iubire, atat de mult il iubesc incat nu pot sa spun in cuvinte.... La inceput credeam ca e cel mai cel.... m.a invatat multe lucruri , mi.a dat sfaturi extraordinare, vorbeam mai tot timpul, cu el mi.am inceput viata sexuala... insa dupa un timp a devenit mai indiferent,monoton, ba mai mult m.a inselat , defapt ma inseala de ceva timp,dar sunt numai aventuri.... are conceptia aceea ca cea la care se intoarce e cea desteapta si importanta....nu prea vorbim ,zice ca e ocupat ca munceste mult, relatia noastra e pe ultimul loc in planurile lui, vrea sa fie totul secret, imi zice ca inca nu e mpmentul sa schimbam ceva si ca cea mai mare dovada de iubire e faptul ca a ramas langa mine.... si de fiecare data eu sunt cea snoaba ce nu il intelege ,nu crede in iubirea lui,.... e greu de inteles , toti imi spun ca isi bate joc de mine si nu ma merita ,dar ceva ma tine langa el.... si tot timpul ma intreb de ce e rau daca doare atat de bine ? ��

    RăspundețiȘtergere
  59. Eu sunt scorpion iar el este fecioara.
    Ma bucur ca l-am intalnit.M-a schimbat in bine si a ajutat foarte mult in procesul meu de maturizare.
    Singura problema este ca imi taie entuziasmul direct de la radacina ... sunt genul de om : acum/aici,contrar lui.Uneori ma gandesc ca este o relatie fortata...

    RăspundețiȘtergere
  60. Povestea noastra a inceput acum 15 ani cand noi eram adolescenti.Intre noi a fost o iubire pura fara conotatii sexuale.Nu a mers ceva...eu m-am casatorit..
    la fel si el.Nu ne-am mai vorbit timp de 12 ani.Acum ne-am intalnit pe mes si ne-am dat seama ca ne-am iubit in toti anii astia si nu ne-am uitat.Eu sunt casatorita ...dar nu imi e bine...iar el a divortat.Eu sunt gemeni iar el e fecioara.Intrebarea mea este...ce se petrece in mintea lui acum???dupa atatia ani...Care sunt sansele de cuplu pentru noi?V-as ruga sa nu ma judecati prea aspru...va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma tem ca tu esti "de vina" un pic ca nu ai actionat prima si nu ai insistat in tinerete caci fecioarele nu fac primul pas de obicei dar....acum ca v-ati maturizat amandoi sar putea sa aveti sanse reale.De fapt ce zic eu e ca a trebuit sa vedeti amandoi ce inseamana nefericirea in cuplu ca sa puteti recunoaste acum adevarata dragoste dintre voi....dar tu stii foarte bine viata ta asa ca nu lua de garantat tot ce ti-am scris.

      Ștergere
  61. Buna seara!Eu sunt varsatoare, iar el e fecioara!Am fost colegi in clasele primare si gimnaziale, iar cand am ajuns la liceu nu prea am avut contact unul cu celalalt, dar ne-am reintelnit prima data la un majorat, iar acolo pot spune ca s-a aprins scanteia.Problema este ca nu stiu ce are in cap, el e super afectuos cand ne vedem la petreceri si sta deobicei numai cu mine, doar ca la capitolul comunicare nu prea vorbeste, adica pare ca nu vrea sa gasesca subiecte de discutat sau daca gasesc unul nu intretine conversatia (cei drept ne stim foarte bine, dar mi-as dori sa ascult niste opinii, va rog).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea. Poate ca este prea rational, prea inclinat sa traiasca in cap si sa-si exprime liber ideile, simtamintele. In acest caz, nu ar fi rau sa il provoci prin intrebari incitante, capabile sa il faca sa se deschida. De asemeni, pentru a-l determina sa-si dea "arama pe fata,"poate ca ar trebui sa ii demonstrezi ca ai deplina incredere in el si in idealurile sale...

      Ștergere
  62. Buna,
    * Aveți finanțări proaste?
    * Căutați investiții sau împrumuturi personale?
    * Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile și a plăti datoriile?
    * Aveți nevoie de împrumut de afaceri fără stres și aprobare rapidă?
    * Ai nevoie de împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă.

    Nu căutați mai mult pentru că sunteți acum în locul potrivit.
    "REGINA FINANCE" este aici pentru a vă oferi zâmbetul financiar pe față.

    Oferim toate tipurile de împrumuturi la o rată a dobânzii la prețuri accesibile și ieftine.
    Capitalul nostru este garantat și sigur, fericirea clienților noștri este forța noastră,
    suntem un furnizor de asigurări cu reputație, legitimă și acreditată.
    Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar.
    Contactați-ne prin e-mail: (reginafinance90@gmail.com).

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.