Femeia Berbec - Dragoste si cucerire

Esti un barbat cu o vointa puternica si te simti nemaipomenit de bine in propria-ti piele? Iti place sa tii pasul cu viata si sa fii la curent cu tot ceea ce se intampla in jurul tau? Ei bine, asta inseamna ca esti pregatit pentru o infocata relatie de dragoste cu o femeie Berbec! "Prima doamna / domnisoara" a zodiacului este adeseori caracterizata drept o femeie cu ambitii de barbat. Ea este sau se simte la fel de puternica precum stranepotii lui Adam, si poate sa ii egaleze fara nici o problema atunci cand este vorba despre increderea in sine ori indrazneala de a aborda existenta. Se implica fara menajamente in lumea barbatilor gasindu-si totusi timp si disponibilitate sufleteasca pentru o magica cina romantica. Potentialul acestei fete stand sub semnul elementului foc te poate da peste cap daca esti slab de inger!

Cum ar trebui sa porti cu o femeie ce tinde a zbura prin cenusia lume asemeni unui Superman? Nu uita ca este guvernata de Marte, zeul razboiului! Pentru unii, poate parea a avea un caracter prea puternic sau un interes exagerat de mare fata de propria-i persoana. Nerabdarea ei de a duce orice lucru, cat mai repede si mai bine, pana la capat, o face sa isi doreasca rezultate sau satisfactii cat se poate de vizibile si imediate. Daca isi doreste ceva, nu are obiceiul de a amana de azi pe maine, ci vrea acel ceva ACUM, asa ca nu precupeteste nimic pentru a-si implini nazuinta.

Pentru a cuceri o femeie Berbec, este nevoie de un barbat gata mereu sa intre in toiul actiunii si sa preia initiativa. Este necesara, totusi, o mica dar semnificativa distinctie. Ea trebuie sa il simta ca un egal si nu ca un partener dominant. Daca are impresia ca un barbat ii impune ceva, se anunta curand un devastator "tsunami"! Alaturi de un partener cu drepturi egale, este gata sa dea chiar si o lovitura la banca, insa, mai degraba, degusta cu placere singuratatea decat sa fie langa unul cu acre izuri de superioritate. Un barbat ce aspira la inima unei femei Berbec trebuie sa fie musai increzator in sine, dar nu arogant, desi chiar si acest pacat poate fi trecut cu vederea daca e condimentat de autoironie si simt al umorului.

Inteligenta si cutezanta ei dau in clocot atunci cand e in preajma unei povesti de dragoste. Flirtul poate fi a doua sa natura, daca nu cumva a si scris o carte pe aceasta tema! Este gata sa initieze o conversatie cu o autentica naturalete, facandu-si interlocutorii chiar sa roseasca. Femeia Berbec are capacitatea de a intelege cu usurinta daca un barbat se complace in flirturi, fara a dori de fapt sa se implice. Asadar, un adevarat curtezan al ei trebuie sa ii faca cu fermitate avansuri, fara a ezita sa ii ceara o intalnire. E bine ca un astfel de pretendent sa ii spuna ce isi doreste sa auda si sa ii marturiseasca ce isi doreste de la ea. Desigur, in limbajul special al iubirii! Un tip capabil sa ii demonstreze ca simte fiorul romantismului poate castiga lesne o prima batalie in razboiul amorului.

Cum spuneam mai inainte, un potential partener al unei fete din aceasta zodie are mari sanse de izbanda daca isi pastreaza un aer cat mai natural si increzator. Ea trebuie sa stie ca acesta este interesat de ea si ca merita atentia ei! In al doilea rand, spiritualitatea, simtul umorului, are darul de a aduce importante puncte pe tabela de marcaj. Femeii Berbec ii place sa rada, si apreciaza o gluma atata timp cat nu depaseste niste granite bine conturate.

Daca un barbat iese in oras cu o astfel de partenera, este imperativ sa faca aceasta intalnire de neuitat. Unei femei Berbec ii place mai curand sa faca jogging duminica decat sa iasa la plimbare impreuna cu un tip plicticos ori fastacit. Cel mai potrivit ar fi sa i se ofere ceva cu totul nou, o incursiune intr-un loc pe care nu l-a mai vazut sau intr-o activitate nemaiincercata. Pe de alta parte, o astfel de fata pare sa aprecieze o "miscare" indrazneata a unui baiat! Simplul fapt ca i s-a dat o intalnire nu reprezinta cine stie ce pentru ea. Se poate intampla sa ii placa de un tip, dar sa fie inca nehotarata. Tocmai de aceea, o initiativa curajoasa are potentialul de a-i risipi indoielile! Daca o astfel de initiativa consta in incercarea de a-i fura un pupic, este imperios necesar ca acel sarut sa fie ferm si extrem de pasional, avand capacitatea de a o face sa i se inmoaie genunchii! Chiar daca dupa aceea urmeaza o palma data peste fata "obraznicului" barbat, aceasta trebuie sa ii raspunda cu un zambet si un compliment despre memorabila atingere a buzelor lor.

Senzualitatea unei femei Berbec poate fi la fel de naucitoare precum un foc de artificii ivit din senin pe cerul noptii. Daca in afara dormitorului, ea actioneaza precum o femeie alfa, in spatele usilor bine inchise ale unui iatac pare a fi dornica ca altcineva sa "number one". Oricum, erotica acestei femei impune ca partenerul ei sa aiba flexibilitate atat fizica cat si mentala. sugestiile despre ce si-ar dori ea trebuind prinse din zbor, cu ajutorul intuitiei si receptivitatii tuturor simturilor. Iubita Berbec adora sa fie adorata si dorita. Cu cat i se ofera mai multa pasiune, cu atat mai multa va darui ea!

Daca cineva spune ca femeia Berbec este greu de pastrat, nu greseste deloc in cazul unui partener comod, inclinat sa se lase in voia rutinii si a obisnuintelor. Chiar daca isi spune ca nu are nevoie neaparat de un anumit barbat,  este nevoita sa se predea dragostei atunci cand ajunge sa si-l doreasca mereu.

Cand o femeie Berbec vrea ceva cu tot dinadinsul, ia imediat masuri in aceasta privinta. Si obtine aproape intotdeuna ceea ce isi doreste! Ea este motivata si incununata de succese. Poate face in asa fel incat iubitul ei  sa starnesca o amara invidie in randul altor barbati. Tot ce isi doreste este sa fie inteleasa! Asemeni altor semne de foc, are o fire inflacarata dar plina de loialitate. Daca un barbat reuseste cu adevarat sa ii cucereasca inima, poate fi aproape sigur ca aceasta va fi a lui pentru totdeuna.


Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu:

Berbec - Berbec : Compatibilitate in dragoste

Cum stii ca o femeie te place ? | Semne ca o femeie este atrasa de tine

Barbatul Berbec - Dragoste si seductie
Femeia Berbec - Dragoste si cucerire Femeia Berbec - Dragoste si cucerire Reviewed by Diana Popescu on februarie 05, 2013 Rating: 5

11 comentarii:

  1. Am mai fost indragostit dar acum pur si simplu sunt bolnav de dragoste, nu credeam sa ajung sa simt asa ceva, dar o femeie din aceasta zodie pur si simplu m-a dat peste cap, am ajuns ca singura mea dorinta sa fie prezenta ei, simt cu adevarat ca este jumatatea mea, alaturi de ea ma simt implinit, alaturi de ea simt ca am tot ce mi-as putea dori vreodata. uneori cred ca sunt intr-un vis din care nu vreau sa ma mai trezesc. Daca ar fi sa aleg cea mai importanta zi din viata mea, aceea este ziua in care am intalnit aceasta femeie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa te fereasca d zeu,de asa dragoste cum spui(bolnav de drag)nu este sanatos,pt.ca devii dependent de ,,ea,,si pe viitor se pot intampla....multe.Femeia berbec este frumosa,pasionala,f.pretentioasa,selectiva,dar.....f.greu de multumit.crezi ca este fericita si multumita si brusc constati ca.....nu i asa!Sa fiti iubit asa cum meritati,dar cu atentie si grija cand sunteti ...la extrema,sa ...fie totul bine!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt indragostita de un tip din zodia pesti eu fiind berbec. Este mai invarsta decat mine si de luni de zile se joaca cu mine.cum as putea sa-l seduc? Sa-l determin sa faca insfarsit pasul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa-l pui in fata unei alternative clare, serioase: ori, ori. Ori isi asuma o relatie serioasa cu tine, ori nu ii mai permiti sa se apropie de tine.

      Ștergere
  4. Fa l gelos!Pestele reactioneaza la asta,dar nu intinde coarda!Nu este buna compatibilitatea deloc peste-berbec,dar intotdeauna,iubirea,,cea oarba,,nu vede pana cand.........se trezeste!

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce trebuie sa l seduci tu?Daca te observa,te place,lasa l pe el sa faca pasul acesta,daca si doreste!De ce trebuie femeile sa ,,vaneze,,ele mai nou,asta fiind caracteristica barbatilor.Le luati si,,asta,,??????????

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai perfectă dreptate, femeile nu trebuie să ,,vâneze" sau să cerşească iubirea, mai devreme sau mai târziu vor avea de suferit, dacă vor aplica ,,principiul de seducţie forţată", a-şi spune eu. O femeie care se respectă, va ştii întodeauna, care-i sunt limitele. O relaţie adevărată, se bazează în primul rând pe respect reciproc, încredere şi binenţeles iubire. Dar în momentul când forţezi ,,mâna cuiva" să te aştepţi la repercusiuni nu tocmai plăcute.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos ca sunt nascuta in zodia berbec si tin sa recunosc cs sunt multe realitati.Felicitari Diane.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sint cele mai inselatoare femei cele mai scirboase in a face Sex le place numai secxul si nu le place sa munceasca sa insele barbati care auch bani fac orce Sex murdar pentru bani

    RăspundețiȘtergere
  9. Nevrotice, schimbatoare, stiu sa indeparteze cu comportamentul lor sefos iar cand realizeaza ca au ramas singure plang si se plang, dau vina mereu pe altii, cheltuie banii ca si cum nu ar exista ziua de maine, vanitoase si pline de ele, nu au masura in nimic, cam dezechilibrate...aaaa si in fata ta rad si zambesc iar in spatele tau fac mutre, ochi peste cap, teatrale, numai cum vor ele, subjuga barbatul la greu pana la desfiintarea personalitatii si impunearea propriului "eu" in tot.
    Pot sa vad si calitatile, ca au...dar cateodata e prea mult din partea negativa.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.