Sangele din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Sangele din vise reprezinta, in general, viata, dragostea, si pasiunea, dar si dezamagirea ori deceptia. Cuvantul "sange" dintr-un vis  poate semnifica ca o anume conjunctura, situatie din viata ta este permanenta si nu poate fi schimbata. Daca visezi un alt cuvant scris cu sange, el poate sugera energia pe care ai depus-o intr-o actiune sau un proiect. Ai investit, poate, atat de mult in acel lucru incat nu vrei sa renunti nici in ruptul capului la el.  Atunci cand vezi in vis sange pe pereti ti se transmite un fel avertisment despre o situatie de viata cu care trebuie sa te confrunti si pe care nu o mai poti evita multa vreme. In cazul cand ai visat despre sange imprastiat pe peretii din baie, ti se indica ca ai de trecut printr-o incercare de natura emotionala sau sentimentala.

Visul in care sangerezi ori pierzi sange poate fi interpretat ca o epuizare fizica neconstientizata sau o secatuire emotionala. Poate de asemenea, denota o amara cearta cu unul dintre prietenii tai. Unele evenimente din trecut continua sa te bantuie...

Femeile viseaza adeseori sangele ori pe cineva sangerand putin inainte de a ajunge la ciclu sau in vreme ce sunt insarcinate. Cu precadere pentru o femeie gravida, sangele din vise constitue un simbol al vietii pe care o poarta in pantece. Un astfel de vis te indruma uneori sa nu actionezi in graba, ci sa lasi lucrurile sa evolueze in felul lor, la fel de natural cum se dezvolta un embrion.

Daca zaresti in vis alte persoane sangerand acest fapt semnifica un strigat emotional de ajutor. In cazul cand visezi ca donezi sange ti se sugereaza ca esti foarte obosit sau stresat. Visul in care sangele tasneste poate fi inteles ca un semnal al unui simtamant ce te roade ori te face foarte nefericit, sanegele tasnind metaforic din preaplinul ori marea intensitate a trairii tale.

Un vis nu chiar frecvent, in care te vezi band sange indica o brusca revitalizare sau reinvigorare. Daca te visezi scuipand sange, inseamna ca iti risipesti in van energia. Poate ca te ocupi prea mult de mult de niste lucruri ce nu au cum a fi cu adevarat fructificate.

Potrivit altei interpretari, sangele din vis este asociat cu o boala ori o suferinta, mai ales mentala. Psihoterapia subconstienta asociata cu visul ajuta astfel la eliminarea din radacina a unor obsesii nesanatoase.

Nu trebuie uitat ca sangele din vise este conectat cu ranile si chiar moartea, atat la nivel fizic, cat si psihic, ori chiar financiar. De asemeni, acest lichid al vitalitatii poate reprezenta in vis o metafora legata de sacrificarea rituala unui miel sau a unui alt animal. Poate ca iti spui in subconstient ca, pentru a-ti implini un ambitios tel, este necesar sa sacrifici un aspect sau o persoana de mare insemnatate in viata ta.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Mesajele din vise

Copiii din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Dictionar de vise | simboluri ale visului. Litera A , A - Alfabet
Sangele din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Sangele din vis  | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on iulie 27, 2013 Rating: 5

168 de comentarii:

  1. Din cate stiam eu sangele inseamna altceva... nu inseamna cumva bogatie?

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu stiam la fel ca sangele inseamna bogatie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu de cate ori visez sange am o problema, cearta, sau boala in familie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu stiu ca sangele inseamna veste.

    RăspundețiȘtergere
  5. am visat sange aseara,scuipam si binenteles ca am intrat pe net sa caut o semnificatie,ceva
    am fost ingrozita toata dupa ce am vazut mai multe interpretari cu moartea,accidente si iar deces.

    Pot sa va spun acum ce mi s-a intanplat dupa visul de aseara,deci este dovedit,cel putin pt mine!

    Am castigat 15 mii lei la slot machine,nu dau nume ca nu fac reclama.

    Deci sange egal CASTIG ! nu neaparat bogatie,dar...

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Diana, am visat ca aveam o gaura pe piept, in zona inimii, prin care mi-a iesit o coasta. am impins-o inauntru, si m-am inchis la haina. Am mai intalnit lume, cunostinte si la un moment dat am vrut sa vad daca s-a inchis rana. Nu numai ca nu se inchisese ci acum aveam 2 din care curgeau un lichid alb-galbui ca si plasma. nu ma durea, nu eram panicata ci doar stiu ca trebuia sa ma duc la spital. in visul acesta a mai aparut si fratele meu care statea pe un pat plin cu cearceafuri murdare si pline de sange, mai storceam si niste rufe la masina, iar asta nu mai avea rotatiile cum trebuie. in visul asta am fost in mai multe locuri in acelasi timp. ciudat. Ana Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am visat ca m-am taiat la fatza cu cun cutin si aveam taietura la spranceana si la buza de jos si imi era frica sa scot cutitul ca ma v-a durea iar rana sa deschis singura mai mult si nu mai era cutitul si am vazut cum imi curgea sange rosu deschis mai multicel..apoi am cerut la oglinga zicand ca am fata distrusa iar cnd m-am vazut in oglinda la buza era inchisa rana doar o cicatrice ce urma sa treaca iar la spranceana ochiul unpic umflat care la fel urma sa treaca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate insemna ca desi ai uneori impresia ca nu arati atat de bine precum ai vrea ori ai crede, in adancul sufletului tau stii ca nu este deloc asa, ca ai de fapt o frumusete aparte.

      Ștergere
  9. Am visat ca eu si copilul pe care il iubesc(nu este al meu) eram plini de sange.. O baba roscata ma alerga...sa vb.de 10 lei dar nu am vazut deloc bani.. Mama plangea langa baiat si ii spunea baiatului ca nu e bn cum a facut.ca trebuia sa faca altfelaltfel. Ce inseamn

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate reflecta un sentiment de frustrare in ceea ce priveste relatia ta cu copilul iubit. Poate ca simti ca cineva se spune in calea dragostei pe care o simti fata de acel copil si, din aceasta cauza ti se pare ca atat tu cat si el sunteti raniti din punct de vedere afectiv. Culoarea rosie prezenta atat la sange cat si la parul roscat al babei indica o mare incarcatura afectiva dar, eventual, si un pericol, o amenintare care ti se pare (subconstient) ca il pandeste pe copil. Banii babei pot reprezenta o forma de incercare de mituire a dragostei tale. In vis, mama plange si isi cearta baiatul intrucat acesta a facut sau poate face o greseala fata de tine.

      Ștergere
  10. Am visat azi ca aveam o hemorragie iar totzi pantalonii erau plini de sange iar sotzul meu ma ajuta sa ii spal..eram disperata dar nu aveam nici o durere ce poate insemna asta......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi vorba despre simtamantul subconstient ca esti epuizata fizic ori emotional, dar si despre faptul ca sotul iti este alaturi in depasirea acestei situatii.

      Ștergere
  11. Hey..... am visat ca aveam hemoragie si peste tot era numai sange........ pot spune ca era o balta mare de sange. Nu dupa mult timp am inceput sa vomit sange, in acel moment am strigat dupa ajutorul mamei mele, dar era prea tarziu. M-am vazut lesinata si fara suflare. Ce inseamna?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate insemna doua lucruri. Fie te simti coplesita de un simtamant extrem de puternic, de patimas, careia ti se pare ca nu ai cum sa i te impotrivesti, fie ca te simti cumva epuizata fizic si/sau sufleteste de niste recente evenimente.

      Ștergere
  12. eu am visat azi ca eram pe sosea mergeam acasa cu mama si fratele. Dupa un timp ea ramasese in urma si m.am oprit sa vad ce are, am vazuto cu mult sange la gura. mi.a zis ca a calcat.o masina. apoi am sunat la salvare si mi.au spus ca nu pot veni. Ce inseamna ? te rogg raspunde.mi, mie tare frica..

    RăspundețiȘtergere
  13. Azi noapte am visat ca o asistenta imi scotea singe din mina stinga (cumva dintre degete) , avea niste seringi si le umplea pe toate, apoi il introducea in mina dreapta, in aceleasi locuri, la baza fiecarui deget. Ma durea putin dar eram linistita, aveam sentimentul ca stie ce face.
    In ultimele saptamini mi-am dat seama ca am o mare sensibilitate bioenergetica, am mereu furnicaturi in palme si cind le tin pe un loc dureros, al meu sau al altcuiva, se reduce durerea. Ar putea avea legatura visul meu cu acest aspect? Mie asa mi se pare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cineva iti soarbe vitalitatea, atat afectiva, cat si mentala. pe delata parte, poate fi si o reflectare, si nu numai, a sensibilitatii tale marite din punct de vedere bioenergetic.

      Ștergere
  14. Sotul meu a visat baietelul nostru cum era strivit sub un tractor si era plin de sange..ce semnifica?sunt preocupata pt copil...e un semn rau??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul sotului tau reflecta grija lui fata de baiat. Pe de alta parte, poate oglindi ingrijorarea fata de felul cum un viitor eveniment major il poate afecta pe baietel din punct de vedere emotional.

      Ștergere
  15. Am visat aseara k o persoana era pe moarte eu ai trăgeam sângele din gura sil scuipam afara ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subconstientul iti transmite ca este nevoie sa te ocupi de o parte bolnava a fiintei tale, o parte care iti rapeste cumva vitalitatea. Poate fi vorba despre un simtamant bolnavicios sau o atitudine negativa fata de oameni, lume.

      Ștergere
  16. Am visat ca eram insarcinata, cam in 6 luni, si sangeram. Ce inseamna? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Poate fi vorba despre o reflectare a temerii ca ai putea sa ramai insarcinata.

      Ștergere
  17. Am visat ca mama care era PE racla a inviat SI a inceput Sa sangereze.strigam disperata dupa o salvare dar parca cele 2 femei care erau acolo nu ma luau in serios ca e vie.mama se tinea de mama SI piciorul meu.eram plina de sange SI EU.mama este moarta de jumarate de an.ce plate insemna?multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In interiorul tau, in sufletul nu poti accepta inca moartea mamei tale. Iubirea ta fata de ea se tine de tine si te face sa suferi. Intr-o alta interpretare, poate fi vorba despre reflectarea unui situatii din viata reala, o situatie in care cineva (poate niste femei) au vorbit-o de rau pe mama ta.

      Ștergere
  18. Buna. Am visat doo persoane cu sange pe ele iar io doar vedeam ma uitam una era lovita . Dar dupa cica nu era sange ca era o gluma. Ce inseamna.? M.am speriat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Marian. O problema cu care ai de a face este mai simpla decat crezi sau nu este, de fapt, deloc o problema.

      Ștergere
  19. Salut.spune mi te rog ce inseamna dc am visat ca sotul meu ma tinea in brate si eu am sangerat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut. Poate fi vorba despre simtamantul subconstient ca el iti face intr-un fel rau sau despre dorinta/temerea (refulata sau nu) de a avea un copil cu el.

      Ștergere
  20. 1)Eu am visat ca m-am taiat la mana si curgea sange...si erau si vreo 2 prieteni cu mine
    2)Am visat ca am vazut o cunostinta cum s-a taiat la calcai si curgea sange

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu imi dau seama daca cele doua lucruri s-au petrecut in cadrul aceluiasi vis sau in doua vise diferite. Faptul ca ai visat ca te-ai taiat la mana in prezenta unor prieteni poate semnifica fie ca nu te simti in stare sa daruiesti ceva important unor oameni apropiati (amici poate), fie ca nu reusesti sa te descurci asa cum ai vrea, sa te impui asa cum iti doresti in cercul tau de prieteni. Visul despre cunostiinta care s-a taiat la calcai poate prezenta simtamantul tau ca aceasta are o mare vulnerabilitate sau ca tu isnuti esti vulnerabil dintr-un anumit punct de vedere, care te impiedica sa ajungi ("mergand") acolo unde iti doresti.

      Ștergere
  21. Am visat azi noapte ca eram într-o casa străină era o casa prin pădure și mam ridicat sa merg la baie și tot doi băieți necunoscuți au intrat peste mine cu o lama de bărbierit și vroiau sa ma taie, am reușit sa vad pe lama ca era un pic de sânge da nu era almeu, și vroiau sa ma tundă cu lama aia, nu știu cum am reușit sa fug din casa aia și mam trezit speriata... Oare ce poate însemna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Esti atrasa sau esti pe cale sa fii atrasa intr-o conjunctura de viata cu care nu esti obisnuita, care te ia prin surprindere prin turnura sa neobisnuita, te izoleaza cumva de lumea cu care esti familiarizata si iti poate face rau sau iti poate deforma felul in care esti privita de altii.

      Ștergere
  22. Am visat ca o persoana draga mie, mai precis fostul meu iubit avea nevoie de cineva sa ii doneze inima si eu m-am oferit si i-am donat-o...ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana. Visul tau pare sa reflecte ca tii inca la fostul tau iubit si ca poti faci sacrificii pentru el.

      Ștergere
    2. Buna Am visat ca eram mai cu cineva si un barbat a fost legat de o femeie cred nu mai tin minte de cap apropiat de ceva si se freca la cap si cand mam uitat in urma era sange pe jos

      Ștergere
    3. astept raspuns va rog

      Ștergere
    4. Raspund numai la comentariile celor inscrisi pe Gogle+ sau/si pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii)!

      Ștergere
  23. Buna! Am visat doua fete moarte intr o balta de sange si dupa un barbat care omora oameni si era sange peste tot. Ce poate insemna? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Oana. sangele inseamna durere in acest caz, iar fetele moarte reflecta doua dimensiuni, fatete ale vietii ori personalitatii tale care sunt pe cale sa dispara din cauza relatiei pe care o ai cu un anumit barbat (poate fi vorba despre iubit, prieten, tata sau frate).

      Ștergere
  24. Buna! Am visat ca fata mea de 4 ani avea sange menstrual pe chilotei si eu incercam sa ascund acest lucru fata de altii. ce poate insemna?

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu am visat casa unde am lucrat,trebuia sa fac curatenie intr-o camera si am inceput cu a face patul...in timp ce am dar covertura la oparte lejeria era murdara de sange...si patroana mi-a dat de inteles ca e vina mea ca iam murdarit patul cu sange cand am avut menstruatiile,iar eu ca sa o consolez iam spus ca iau lejeria si o spal la mine acasa,dupa care am sa io aduc inapoi.Ce inseamna visul meu ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce inseamna cand visezi ca te pisi sange

    RăspundețiȘtergere
  27. Fac o exceptie cu tine. Am spus clar ca nu le raspund anonimilor! Visul pe care il descrii denota ca ai o mare durere interioara, sufleteasca, careia trebuie sa ii afi o solutie cat mai repede

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce inseamna daca vezi pe cineva ca plange,dar in loc de lacrimi e sange?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Patris. Inseamna ca acea persoana se elibereaza de o mare tensiune sau povara interioara provocata de un eveniment sau o circumstanta din lumea reala. Lacrimile din sange dovedesc ca respectiva tentiune sau povara o secatuiesc sufleteste, ii rapesc vitalitatea.

      Ștergere
  29. am visat pe bunicul meu ca era plin de sange pe urechi , era uscat , nu curgea .
    Ce inseamna ?
    Va rog sa imi raspundeti .
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  30. Aseara mi.am visat copilul..era la o vecina si cand m.am dus sa il iau era plin de sange peste tot il vomitase si imi zicea vecina ca la intors pe o parte pe baiat ca sa nu se inece si imi dadea de inteles ca nu mai are mult sau ceva de genu si baiatu era parca lesinat ce inseamna asta?? Ps: acum 2 zile a murit bunica sotului meu oare o avea vreo legatura? Adica subconstientu leaga ceva? ..

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna Diana!Eu visez mult si des dar aseara am avut doua visuri ciudate.Am visat ca am gasit aur mult si il tineam intr-o punga.La mana in care tineam punga ,degetul mare avea o gaura din care iesiau viermi.Apoi am visat un templu mare cu marmura alba,coboram o scara mai mult plutind,iar jos erau niste oameni cu capurile acoperite care se injunghiau.Nu inteleg nimic.Te rog sa ma ajuti!Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Carmenuta. Faptul ca visezi mult poate fi un indiciu ca ai o legatura stransa cu subconstientul tau. Primul vis poate fi un avertisment fata de posibilitatea de a fi bogata trecand peste constiinta sau moralitatea ta. Cel de-al doilea, pare sa semnifice ca nu trebuie sa te "cobori" de la standardele tale, valorile tale spirituale, pentru a nu poposi intr-o lume in care oamenii sunt gata sa se ucida intre ei pentru valori materiale.

      Ștergere
  32. Buna, Diana! Am avut un vis cel putin ciudat care m-a zbuciumat destul de tare. L-am visat pe tatal meu ( decedat de 3 ani) ca abia cum murea, iar in timplu inmormantarii era plin de sange, intr-un material alb si il duceau spre cimitir multi cai. Atangandu-l m-am murdarit si eu pe maini de un sange vascos si inchis la culoare. Mentionez ca nu eram speriata , ci mai degraba nelinistita. Iti multumesc anticipat pentru ajutor! :) O zi cat mai faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Claudia. Da, este ub vis dureros, care dovedeste ca nu te-ai impacat inca cu moaerea tatului tau. Sangele care maculeaza albul poate reprezenta totusi faptul ca te-a ranit foarte mult la un moment dat, fie ca te simti vinovata fata de el dintr-un anume motiv,

      Ștergere
    2. Buna... eu am visat ca eram cu o prietena pe strada si dintr-o data a inceput sa-i tasneasca sange din cap. Imi poti spune te rog ce inseamna asta?

      Ștergere
  33. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna,aseara am visat ka un prieten alerga dupa mine shi ma taiat cu cutitul la ambele mani,manile singerau,ce semnifica? Ms mult*)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ganna. Poate fi vorba despre un prieten cu doua fete, care sub aparenta onestitatii vrea sa-ti faca rau, sau despre faptul ca ii dedici prea multa energie si afectiune unui amic, fara sa fii rasplatita in aceeasi masura.

      Ștergere
  35. Am visat ca faceam dus, si in loc de apa iesea sange cu cheaguri si ma murdarisem toata pe picioare.Ce inseamna??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Treci poate printr-o perioada foarte epuizanta sau te simti cu constiinta incarcata, te simti impovarat de un pacat de care nu te poti "curata" deocamdata.

      Ștergere
  36. Bună, am visat ca urma să mă pun să dorm și când am dat pătură la o parte, am văzut pe cearsaful alb o pată mare de sânge care îți dădea impresia ca e pictată, era rotundă și simetrica. Dar eu nu m-am speriat, am considerat ceva banal, normal, și am zis ca lăsa ca spăl mâine cearșaful și am dormit pe cearșaful pătat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuza-ma pentru micile greșeli, dar telefonul mi le modifica când scriu...

      Ștergere
    2. Scuza-ma pentru micile greșeli, dar telefonul mi le modifica când scriu...

      Ștergere
  37. Bună Diana,

    Și eu visez foarte mult...uneori cate patru visuri diferite pe noapte, și mi le amintesc aproape întotdeauna.

    Noaptea trecuta am visat ca eram detectiv și urmăream un criminal extrem de violent.Criminalul se ascundea într-un hotel mare și suna conducerea hotelului pt șantaj. Eu împreună cu conducerea hotelului și câteva ajutoare din politie eram în camera de supraveghere video așteptând următorul apel.A sunat și proprietarul hotelului a răspuns (era un telefon fix de prin secolul trecut, de culoare crem). Se auzea un zgomotul de fundal, însă proprietarul nu a reușit sa îl identifice. Astfel ca i-am luat telefonul și am ascultat, era un zgomot produs de mașinile de spălat. Următoarea lui victima urma sa fie o menajera, însă am reușit sa ajung înaintea lui și luând un mop,l-am rupt în doua și am ucis criminalul cu ascuțisul cozii rupte (din lemn).Mi-am chemat ajutorul(partener) și improvizand o targa dintr-un sac alb de rafie i-am pus cadavrul, ca sa îl scoatem din clădire, era foarte mult sânge la locul unde l-am ucis pe criminal, cat și pe corpul acestuia. Urcând din subsolul clădirii (spălătoria hotelului) îmi amintesc menționând (în engleza -locuiesc în Anglia de ceva timp) cu teama ca sper ca acesta este criminalul pentru ca nu mi-ar plăcea sa merg la închisoare.
    Criminalul și-a revenit și s-a mai tăiat singur de la bust în doua, iar după autopsie, cadavrul devenise mult mai ușor, avea încă suflare în el și s-a tăiat singur în și mai multe bucatele. Ciudat.... Nu ii știu semnificația.

    Menționez ca m-am visat bărbat detectiv, dar nu sunt nici bărbat și nici detectiv, dar cred ca îmi doresc în secret sa fiu amândouă.

    Multe mulțumiri pentru citire și publicare. Iar dacă ați avea câteva idei cu privire ar fi geníiiiiiial!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mihaela. Dincolo de turnura politista a acestui vis poate exista o semnificatie mai personala. Hotelul poate simboliza o cladire in care locuiesti in realitate impreuna cu alti oameni sau chiar scoala unde mergi. In unul din aceste locuri se intampla (in realitate) ceva rau caruia vrei sa ii pui capat. Cu toate acestea, probabil ca nu percepi decat vag deocamdata care este acest rau dar pare sa fie ceva "murdar" (de aceea apar in vis masinile de spalat) ceva ascuns, "subteran" (subsolul hotelului). Poate ca pana la urma, acest lucru rau se poate autodistruge, poate sa dispara de la sine (criminalul care se taie singur).

      Ștergere
    2. Mulțumesc pentru răspuns,Diana

      Ștergere
    3. Mulțumesc pentru răspuns,Diana

      Ștergere
  38. Bună, am visat cum mama îl înjunghia pe tata în spate, în partea dreapta,sunt însărcinată, mi-e teama, oare ce sa insemne?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Nu interpretez visele anonimilor, ci numai ale celor care sunt inscrisi pe site-ul meu. Am sa fac o exceptie cu tine pentru ca spui ca esti insarcinata. Nu trebuie sa-ti fie teama, nu trebuie sa crezi ca s-ar putea intampla in realitate ceea ce ai visat. Mai curand poate fi vorba despre o neintelegere intre parinti (poate observata, dar neconstientizata de tine). Poate fi vorba despre dezacordul mamei tale fata de o decizie, un gand de-al tatalui tau, o dezaprobare pe care nu i-o arata pe fata, incercand sa se opuna acelei decizii/acelui gand indirect, pe cai ocolite.

      Ștergere
    2. Mulțumesc mult :*

      Ștergere
  39. Am visat ca iubitei mele ii curgea sange din nas..
    Oare ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  40. Am visat ca mi-am taiat gura pe interior cumva, cazuse conturul buzolor jos, dar fara nici un pic de sange, am pus-o la loc, dar nu statea, incercam sa vorbesc dar nu ma auzea nimeni, pana la urma am vrut sa ajung la spital cu un coleg cu masina, dar nici asta nu s-a putut, ca toata zona era blocata de armata, nu mergea decat masinile armatei, am incercat pe ocolite printre blocuri dar tot nu am reusit sa trec de armata, totul era blocat, asa ca m-am intors inapoi de unde am venit.
    Apoi mi se facuse rau, vomitam si a trebuit sa bag mana sa pot sa scot greu din gura, cea ce parea un ghem par, apoi m-am trezit.
    Desi este groaznic visul, in el parea ca sunt speriat dar constient si analizez optiunile decizilor, dar ca nu am nici o sansa sa le realizez, ceva deasupra mea i-mi contrajuca sansele.

    RăspundețiȘtergere
  41. AM VISAT CA IMI CURGEA SANGE DIN URECHI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Crina. Acest lucru poate semnifica ca ai de suferit din cauza faptului ca nu esti atenta la mesajele transmise de cei din preajma ta, la ceea ce inseamna ele in profunzime. Este necesar sa fii mai putin subiectiva, sa fii receptiva fata de ceea ce altii vor sa iti spuna cu adevarat.

      Ștergere
  42. Am visat ca eram cu prietenul meu de mina in casa si am vazut ca pe podeau din baie era singe, ce poate insemna?Va rog un raspuns repede :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Marysha. sangele din baie semnifica faptul ca trebuie sa te confrunti cu o situatie emotionala sau sentimentala extrema in relatia cu prietenul tau.

      Ștergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna Diana! Am visat ca mi-a venit menstruatia mult mai devreme.. si pe chilotul meu era o dunga de sange inchisa la culoare...in acelasi vis mai apare o fosta colega de clasa aducandu-mi absorbante...Te rogastept un raspuns. ..Oare e posibil sa fiu insarcinata? ??��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea. Poate fi vorba despre o posibila sarcina, dar, mai curand, despre teama ta de a nu ramane insarcinata.

      Ștergere
  45. Am visat o persoana .. nu i.am vazut fata ca era intoarsa cu spatele .. in timp ce se indeparta lasase o balta de sange in urma .. ce inseamna asta ?

    RăspundețiȘtergere
  46. Bună, eu am avut un vis mai ciudat...eram mai mulți pe un drum și un miel alb blând a venit spre mine sa îl mângâi mă simțeam liniștită..După a mai venit unul mai mic sa îl bag în seama și se baga intre mine și primul de parcă voia sa ne despartă si un lup a sărit și a muscat mielul cel mic tasnind mult sânge

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Cineva incearca sa se interpuna intre prietenul tau actual (sau cel pe care ti-l vrei prieten) si tine. Chiar daca nu realizezi acest lucru pe plan constient, nu ai de gand sa ii permiti acelui intrus sa se puna in calea iubirii tale, fiind gata sa actionezi agresiv, daca nu ai de ales, in acest sens.

      Ștergere
  47. Buna Diana! Eu sunt logodita, dar am un alt baiat pe care il iubesc enorm si stiu ca si el ma iubeste. Aseara l.am visat ca s.a aruncat de la etaj, dar nu a murit. Mana stanga ii era plina de sange, apoi a urcat din nou si s.a mai aruncat o data. Imi poti spune te rog ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau exprima temerea ca il vei pierde, in pofida faptului sau tocmai din cauza faptului ca te iubeste. Hotaraste-te ce faci cu viata ta. Pentru a ascapa de orice fel de conflict interior, renunta eventual la logodna si ramai cu cel pe care il iubesti.

      Ștergere
  48. Buna Diana! Am visat ca fratele meu isi taia obrajii si eu ii mancam, curgandu-i sange din obraji deasemenea. Poti oare sa imi spui ce ar putea smenifica acest vis? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Georgian. Poate ca simti un fel de invidie fata de fericirea ori o realizare importanta a fratelui tau. Intr-un fel sau altul, este necesar sa-ti afli propria cale spre succes, diferita de cea a fratelui tau...

      Ștergere
  49. Buna Diana , eu am visat ca vei deveni prietena mea ! Ce crezi , se v-a indeplini visul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Vasile. Probabil ca eu simbolizez in visul tau pe cineva din realitate, din imediata ta apropiere de care vrei sa te apropii. Incearca sa-ti dai seama despre cine este vorba...

      Ștergere
  50. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  51. Bună, mă poți ajuta cu interpretarea acestui vis: am visat cum imi curgea sânge din urechi, ziceam ca sunt racita și în timp ce mă ștergeam cu bețișoare de urechi observam sânge de fiecare data...nu cantitate mare de sânge dar bețișoarele erau cu sânge mereu...ce ar putea semnifica? multumesc și Crăciun fericit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun fericit si tie! Visul tau poate semnifica niste vorbe urate, niste calomnii ori barfe care iti vor ajunge sau ti-au ajuns deja la urechi. Nu trebuie sa te simti ranita de aceste vorbe sau, cel putin, sa nu ii lasi pe altii sa creada ca le dai importanta.

      Ștergere
  52. acum doua zile , m-am visat dormind si visand . aveam un vis in care pamantul se surpa si se formase o gaura, erau oameni morti in jurul meu si plini de sange ..mai vazusem si un om spanzurat . cand m-am trezit din vis (eu inca visam in realitate ) eram confuza si incepeam sa verific daca totul era o realitate si deodata am vazut colturile peretilor crapate ca si cumn totul ar fi fost real

    RăspundețiȘtergere
  53. eu am visat ca eram intrun bar si gasisem multe lantişoare si cercei dar erau foarte colorate si foarte frumoase nu vazusei niciodata asa ceva ( nu era aur di nici argint) si tot odata eram fericita ca le gasisem si ii spuneam lui unchiul mru ca le-am gasit si le iau eu sunt ale mele si el mia spus ca pot sa le iau..ce inseamna asta? si poi am visat ca aveam micul meu pisic care se lovisa la nas dar nu ii curgea sange din nas ci din partea anterioara si eu plangeam ca se vedea ca murea? cineva ma poate ajuta? vreau sa imi cer scuze daca am gresit vreo un cuvanta dar nu sunt in tara sunt crescuta inafara de mica, multumesc mult pt cine ma poate ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Gabriela. Lantisoarele si cerceii gasiti in bar semnifica nevoia ta de a fi frumoasa, de a fi apreciata de persoanele de varsta ta, fara a incalca insa vointa familiei. Pisicul ranit indica temerea ca daca te avanti prea tare in viata sociala poti avea parte de suferinte.

      Ștergere
  54. Noaptea trecuta am visat ca pierdeam sânge menstrual...era peste tot,pe pantaloni pe gresie pe picioare...erau picături de sânge roșun,iar eu eram panicata.Acest vis l am avut fix la o zi după ce am avut o întrerupere de sarcina.As vrea sa știu ce înseamnă.Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  55. hei..ma poti ajuta te rog cu interpretarea acestui vis: eram urmarit de un tip care voia sa ne omoare si trebuia sa imi apar 2 prietene asa ca am inceput sa ma opun si am tras cu pistolul in el fara rezultat in schimb nasul meu era rupt in 2 si sangera, incercam sa il pun la loc cumva si nu puteam si in acelasi timp ma si durea. Merci!

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna! Am visat ca eram beata si am murdarit toata baia unui hotel de sange.Si peretii erau plini de sange.Era oribil.Din mine iesea sange la greu,ma durea si plangeam.Sotul era treaz si ma astepta pe scaun.Ce ar insemna toate astea? Mutumesc

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna ! Eu sunt la menopauza (din motove medicale , nu ca as avea varsta)si am visat azi-noapte ca am mers la wc si imi curgea sange mult.....😟

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Emanuela. Visul tau poate fi o reflectare a problemei tale, a amaraciunii provocate de aceasta.

      Ștergere
    2. Multumesc Diana de raspuns ! 😘

      Ștergere
  58. Buna..am visat ca am o pata pe piept,sangeranda,desi o stergeam,ramanea la fel..multumesc anticipat pt raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pata sangeranda de pe piept poate simboliza o rana a inimii, o dezamagire in dragoste care continua sa te afecteze.

      Ștergere
  59. Bună. Am avut un vis ciudat,am visat cuvântul moarte scris pe o hârtie cu roșu si cu litere mari,erau mai multe cuvinte în jur,ceva gen o scrisoare.ce înseamnă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar asa cum am mentionat pe blog, daca vrei sa-ti raspund, iesi din anonimat si inscrie-te pe site-ul meu (vezi rubrica de la subsolul paginii).

      Ștergere
  60. Bună ziua! În această seară am visat că am omorât un om...deși nu am conștientizat,la un moment dat eram cu fratele meu geamăn și cu alți prieteni ai lui și voiam să ieșim în oraș dar am realizat că pantalonul meu undeva pe picior era plin de sânge și în momentul acela mi'am spus "am omorât un om" și plângeam în hohote și fratele meu îmi spunea să uit și să o las balta. Oare ce poate însemna ? Vă mulțumesc anticipat. O zi bună vă doresc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea. Un astfel de vis poate sugera ca esti strabatuta (poate subconstient) de un sentiment de vinovatie. Simti ca ai gresit cu ceva, poate chiar fata de fratele tau geaman, desi acesta iti poate ierta cu usurinta (daca deja nu ti-ai iertat) greseala. Totodata, poate fi vorba despre un sentiment e vinovatie fata de tine, de simtamantul ca ai innabusit, "ucis" ceva pretios din tine insati.

      Ștergere
  61. Buna, Diana. Am visat de curand cateva picaturi de sange pe vasul de wc. Ce poate sa insemne? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Elena. Un astfel de vis poate avea legatura cu ciclul sau poate oglindi simtamantul (subconstient) ca esti ranita inlauntrul tau, in strafundul sufletului tau. intr-o alta varianta, sangele de pe vasul de wc poate exprima renuntarea ta la ceva care indragesti sau ti-a fost drag.

      Ștergere
  62. am visat ca imi curgea sange de pe tot corpul si ma uitam in oglinda cum mi se scrurge sangele pe fata si mi am saltat si pantalonii sa vad daca si pe picioare imi curgea
    Nu aveam rana imi iesea pur si sinplu din piele
    Nu ma durea dar eram speriata si confuza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Intr-o prima interpretare, visul tau poate exprima temerea fata de o schimbare ce se petrece in tine insuti sau in corpul tau. Intr-o alta interpretare, la mijloc poate fi senzatia ca esti foarta obosita, epuizata, ca iti pierzi cumva vitalitatea.

      Ștergere
  63. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  64. Bună. Eu mi-am visat cățelușul pătat de sânge...ce înseamnă ? 😐
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  65. Bună Diana,

    am avut un vis un ciudat, am visat că vindecam alte persoane , că oamenii veneau la mine iar eu îi ajutăm să scape de diferite afecțiuni.

    Ai idee ce ar putea semnifica visul meu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mircea. Ar putea insemna ca simti (suconstient) nevoia de a-i ajuta pe oameni sau ca te poti insanatosi tu insuti de o afectiune interioara, sufleteasca sau spirituala.

      Ștergere
    2. Ai dreptate Diana, la o săptămână după vis, am intrat într-o perioadă de recuperare. Acum pot să spun că m-am vindecat de acea dependență.
      Sunt o altă persoană. Un mare mulțumesc pentru timpul tău !

      Ștergere
  66. Buna! Am visat ca eram insarcinata si erau 2 persoane care ma loveau cu picioarele in burta .... A doua zi de dimineata am facut un test si am aflat ca sunt insarcinata! Dar ma tot gandesc la visul pe care l'am avut... Cand ma pun in pat si inchid ochii imi revin imaginile cu acele 2 persoane dandu'mi cu picioarele in burta... Imi poti spune ce inseamna te rog?

    RăspundețiȘtergere
  67. Diana spune mi te rog ce inseamna cand visezi sange eram cu cineva cu un barbat nu lam vazut bine la fata si ai curgea sange din nas si sangele veneai pe corpul meu te rog frumos spune ce inseamna sunt ingrijorata tare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Sunt doua variante de interpretare. Fie o problema emotionala sau de alta natura a unui barbat din apropierea ta ajunge sa te afecteze si pe tine, fie poti incerca un oarecare sentiment de vinovatie fata de un barbat devitalizat sau suferind.

      Ștergere
  68. In noaptea de Inviere am visat singe cumva inchegat,probabil menstrual,parca prin vis era si disconfort abdominal,tatal meu care nu mai este ma ajuta sa curat; o aparitie tranzitorie a avut si maica-mea,moarta si ea,care parea suparata.Boala sau moarte ? Sint oricum intr-o situatie urita de citeva saptamini...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mona. Nu am cum sa stiu despre problema ta urata... Sangele si disconfortul abdominal par sa oglindeasca o rana sufleteasca, una provocata de o schimbare din viata ta care te afecteaza inca. Supararea din vis a mamei tale pare sa reflecte propria ta suparare (poate si o autoinvinovatire), iar tatal din vise poate sa fie un indiciu ca ai nevoie de ajutorul unui barbat apropiat.Multa bafta!

      Ștergere
    2. Am visat ca mio intrat un cui in picior si curgea singe ca pe vena...ce inseamna???

      Ștergere
    3. Buna. Ai grija pe unde "calci." Chiar daca ti se pare ca o situatie de viata in care te implici este sigura, poate sa-ti rezerve surprize neplacute. daca te aventurezi cu inima deschisa in niste circumstante esti pe cale sa fii ranit adanc.

      Ștergere
  69. Buna Diana!Am visat ca un barbat taia gatul unor persoane..toate necunoscute...tasnea sange din gatul lor. Apoi am taiat si eu gatul ultimei persoane care era o femeie si pe care incercam sa o linistesc si ca in curand nu va mai simti nici o durere! Groaznic...imi poti spune te rog ce ar putea simnifica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Roxandra. Atat barbatul din vis, cat si gestul tau visat semnifica impresia ca nu te simti inteleasa de cei din jurul tau, dar si o posibila incercare subconstienta de a-ti anula personalitatea numai si numai pentru a le face pe plac altora. Nu ceda tendintei de a fi uniformizata, adusa la acelasi numitor comun cu persoanele sterse din preajma ta.

      Ștergere
  70. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  71. buna diana in dimineata asta am visat ca imi curgea sange din degetele de la maini si eram cu mama mea care spunea nu te speria va trece ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar pentru a-ti raspunde trebuie sa nu fii anonim. Te poti inscrie pe siteul meu in partea de jos a paginii.

      Ștergere
  72. Bună ziua aseara am avut un vis mai interesant in prima parte a visului am visat ca eu și iubitul meu ne-am întâlnit cu niște prieteni iar acei prieteni mai era un băiat pe care noi nu îl cunoșteam noi trebuia sa mergem undeva cu eu cu mașina iar la un moment dat iubitul meu mi-a zus sa fugim la început am fugit in direcții diferite el spunandu-mi ca eu sa plec pe acolo sa scap deoarce acel băiat avea ceva cu el iar după aceea a venit și el in aceeași direcție cu mine crezand ca wi am mers după el in cealaltă direcție la un moment dat acei băieți veneau dupa noi cu mașina pe care o conducea acel băiat necunoscut (zic necunoscut deoarece nu stiam cum îl cheamă) la un moment dat ne-au prins am reușit sa ne ascundem iar băiatul acela a coborât si s-a uitat după noi prietenii nostri erau foarte speriați am reușit sa fugim din nou iar el ne-a văzut si a fugit după noil eu uitanduma in spate acel băiat mia zis ca sa stau sa îmi arate ca iubitul meu nu ia dat atâția bani cați el ia cerut eram in apropierea unei curți pe care eu o stiam si iam spus iubitului meu sa intram acolo sa ca este un beci si sa ne ascundem in el (eu stiam acel beci din copilarie deoarece acolo ne ascundeam când jucam va-ti ascunselea ) el a reușit sa intre iar eh când am dat sa intru acel băiat mă văzut si mam oprit gandinduma ca mai bine stau sa vb cu el ca sa nu afle unde e iubitul meu ca sa nu îl găsească sa ii facă vreun rau el a venit spre mine si mi-a arătat ca iubitul meu ia dat doar 1 mil jumate iar el ia cerut 2 mil eu iam explicat ca ia dat doar atata deoarece dacă ii dădea cat a cerut el noi rămâneam cu foarte puțini iar in cea de a doua parte a visului am visat ca mergeam la bunica la tara si eram in mașină mai mulți iar acolo la drumuri lucrau niște oameni iar acei oameni sau luat de el el a coborât jos la ei nervos sa se bata cu ei cu el a mai cobarat si unchiumio care era la volan ca sa nu se bata cu ei la un moment dat am coborât si eu iar când eu coborât el îl lovea pe unu dintre ei iar celălalt ia tăiat mâna cu o secure ii curge foarte mult sânge din din mâna eu alergam spre el plangand iar el a murit ��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Loredana. Acest vis lasa de inteles ca te ingrijorezi pentru iubitul tau din cauza unor probleme pe care le are sau le poate avea acesta (poate chiar financiare sau legate de o neintelegere cu cineva din apropierea lui). Chiar daca incerci sa-l sprijini, el pare sa nu ia in seama asta si sa continue sa se implice in ceva ce i-ar putea aduce necazuri.

      Ștergere
  73. Explicați-mi vă rog, ce înseamnă cand visezi că plangi, iar din lacrimile căzute pe pămant, cresc flori, copaci, iarbă și izvorul secat s-a umplut cu apă?

    RăspundețiȘtergere
  74. am visat azi noapte mult, dar imi amintesc doar sfarsitul visului si anumepe Isus plin de sange pe cap (exact ca si in icoana de pe cruce)care m a prins cu putere de cap, mai tare pe partea stanga, m a ridicat in sus iar apoi m a injunghiat. Motivul? nu mi l amintesc, poate ma ajutati dvs. Tin sa precizez ca m am trezit in noapte speriata tare de tot!! va multumesc pt ajutor!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar nu ofer interpretari ale viselor anonimilor. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii).

      Ștergere
  75. ce inseamna adresa URL? ce trebuie sa scriu acolo?? ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a nu semna ca anonim in blogul Dianei iti scrii adresa url a siteului/blogului tau daca ai unul. Daca, nu iti trebuie un cont Google sau trebuie sa te inscrii pe blogul Dianei (in partea inferioara a paginii).

      Ștergere
  76. Am visat ca un barbat ciudat tinand un bebelus in brate tot incerca sa ma opreasca in strada sa semnez o foaie,fara sa imi spuna ce era in ea. Si nu ma lasa deloc in pace,iar la un moment dat m-am enervat si am tipat la el sa ma lase in pace. Dupa ce am traversat strada (mentionez ca mergeam spre casa) am auzit o bubuitura uriasa. Cand m-am intors ,un camion lovise acel barbat impreuna cu copilul lui, pe barbat aruncandu-l la cativa metri inaltime iar pe copil in alta directie. Dupa care l-am vazut pe barbat plin de sange iar pe copil il ridicase un trecator si inca varsa sange, dar in jeturi. Si iesea extrem de mult sange din el,a umplut chiar toata parcarea si strada. Iar eu ma speriasem,dar in acelasi timp ma tot uitam de parca acel copil varsa intentionat sange doar ca eu sa nu plec si sa ma uit. Speriata,am fugit spre casa, dupa m-am trezit. Ce ar putea insemna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună dimineata Diana . Am visat azi noapte ca sunt patata cu sange menstrual pe absorbant si pe chilot culoare rosie normala . ( eu am menstruatie de 2 zile) te rog raspunde .

      Ștergere
    2. Buna, Dawn. Visul tau poate semnifica un sentiment de vinovatie neconstientizat tinand poate de faptul ca anu ai ajutat pe cineva care ti-a cerut acest lucru intr-un demers nou, intr-o initiativa. Intr-o alta interpretare, poate fi vorba despre un nou drum al tau in viata, pe care te temi sa o apuci din cauza temerii ca vei avea de suferit sau a celei ca nu vei reusi sa te descurci.

      Ștergere
    3. Erica, cisul tau poate reflecta ce ti se intampla de fapt sau o frica fata de angajarea intr-o relatie foarte, poate prea pasionala.

      Ștergere
  77. Bună! Am visat sange. Am visat ca mi-a curs din nas, am vazut picaturile de roşu aprins pe asfalt, si pe urmă am pus mana ca sa nu mai patez asfaltu'(eram intr-o institutie, cred ca într-o şcoala) si cand am ajuns la baie sa ma spal,m-am uitat in palmă, si aveam mai mult un lichid, ce semana a saliva, si un pic rosiatic, adica mai puţin sânge.
    Deci, am visat sange in 3 "locuri":
    1.imi curgea din nas.
    2.curgea pe asfalt.
    3.l-am avut in palma.
    Si cum am citit eu semnificatia sângelui in vis, am aflat ca acesta se interpretează in mai multe moduri.. Si era explicatie pentru sangele din nas, sangele pe asfalt si maini cu sange.
    Eu care explicatie sa o iau? Sangerarea din nas, sangele pe asfalt sau pe maini?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In interpretarea unui vis trebuie sa cuprinda toate aspectele acestuia. Asadar, ca tot unitar, visul tau poate exprima o stare de tensiune interioara ce este simtita, perceputa de altii. Sangele spalacit pe care ti-l vezi in palma indica faptul ca, daca iti examinezi cu atentie, indeaproape, cauzele tensionarii tale, pot descoperi ca nu este decat foarte putin justificata.

      Ștergere
  78. Dau cu anonim pentru ca am uitat parola contului de Google . Deci am visat ca eram cu verișorul meu și el era în apă, vorbeam cu el și când am coborât privirea avea o zgârietură pe piept, iar eu îi țineam mâna fix acolo. I-am spus că sângerează, și când am luat mâna de pe zgârietură, era plină de sânge și mă curățăm cu apă foarte greu. Ce poate însemna? ! Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

    RăspundețiȘtergere
  79. Diana ! Sunt tare speriat , am visat ca eram intr un scandal cu 2 baieti (numai stiu daca erau prieteni sau nu ) unul a venit si parca a aruncat sau m a injunghiat (numai stiu exact) cu un cutit mic sau o brisca in piept , si le am zis ca nu trebuia sa faca asa ceva pentru ca vroiam sa i despart , dupa care unul a zis ca si cere scuze , a venit a scos mi a scos lama din piept si m a luat de mana dreapta si m a taiat de la incheietura pana la cot dintr o data si a inceput sa mi
    Curga sange , eram plin pe toata mana , si atunci m am trezit eram tot speriat ... , am citit pe internet ca ar insemna necazuri moarte boala ? Adica eu ... ? Da mi te rog un raspuns rapid ! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, nu cred ca ai de ce sa fii speriat. Nu e vorba despre neaparat despre necazuri ori boala. De fapt, eu vad in visul tau doua interpretari... 1- Este necesar sa nu te implici in discutii confruntari dintre oameni care nu te privesc in mos personal, ci sa-ti asumi o oarecare detasare. 2 - In interiorul tau poate avea loc o lupta intre doua tendinte contrarii care te raneste, iti provoaca durere, si se impune sa iei o decizie ferma, sa nu te mai lasi macinat de contradictii.

      Ștergere
  80. Buna,
    Azi noapte am visat ca sora mea venise cu fetita mea in varsta de 9 ani, toata plina de sange. Sora mi-a aratat chilotii fetitei patati cu sange. Fetita mea sangera din nas,gura(foarte mult) si bineintels din partea intima. Sora mea imi spunea ca tocmai a luat-o de langa sotul meu, ca asa a gasit-o, plina de sange. Fetita era lesinata si eu am intrat in panica si ma invinovateam ca am lasat-o singura, cu tatal ei sa aiba grija de ea, in timp ce eu dormeam. Eram deznadajduita ca nu am fost langa ea, sa o apar de tatal ei, care ii produsese ranile.Ma uitam la ea si la un moment dat era toata manjita de sange, care se inchegase. Am ridicat-o de pe pat sa alerg cu ea la spital si m-am speriat cand am vazut ce pata mare de sange, inchis la culoare, era sub ea. M-am trezit foarte tulburata si ingrijorata.
    Va rog mult, o interpretare a acestui vis.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Lotus. Visul tau poate fi o reflectare a faptului real resimtit de tine in subconstient, si nu numai, ca sotul tau este mai aspru cu fata ta, ca incerca sa o disciplineze prea mult. In aceasta eventualitate, daca crezi ca ii face rau, ar trebui sa ai o discutie cu el sau sa recurgi la o alta metoda de a-ti mentine in siguranta fetita!

      Ștergere
  81. Buna Diana! Am visat noaptea trecuta ca urinam sange. Trec printro perioada foarte naspa. Doar ce am pus punct unei relatii e 4 ani si sunt foarte deprimat. Visul asta m-a pus pe ganduri mai rau, stiind ca visand sange insemnifica o oarecare boala! Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna Diana. Am visat noaptea trecuta ca aveam gura plina de sange si scuipam afara. Multumesc anticipant.

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna Diana, am visat ca fratele meu vomita sange si ii iesea si din ochi si urla. Ce poate insemna, sunt chiar foarte speriata.

    RăspundețiȘtergere
  84. Buna Diana! Nu stiu de ce, dar am ramas conectata cu gandul la vis, iar acum caut raspunsuri. Am visat ca, cineva ma atentiona ( probabil barbat) ca am o rana la genunchi din care curge sange. Ma simteam rusinata, dupa care m-am aplecat si am pus o bucatica de hartie de servetel ca sa se opreasca. Ziceam, "gata s-a rezolvat, o sa treaca". Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna, Diana, am visat că incepuse sangerarea lunara mai devreme decat trebuia, iar sangele era negru si cu cheaguri

    RăspundețiȘtergere
  86. Buna am visat ca ma spalam in gura si ca imi curgea sange intruna.sangele era foarte inchis la culoare are vreo o legatura ca sunt insarcinata

    RăspundețiȘtergere
  87. Buna ziua doamna Diana...ma confrunt cu o problema si v-as fi foarte recunoscator dca m-ati putea ajuta. Mai exact azi-noapte am visat ca mi-a cazut o masea iar apoi sangera locul de unde a cazut maseaua... sangera si scuipam sangele ce curgea de acolo...va rog sa-mi spuneti ce ar putea insemna ca sunt foarte nelinistit, va rog sa ma credeti... va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavostra... o zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  88. Buna ziua, Florian. Pierderea dintilor in vis este, de obicei, asociata cu sentimentul de neputiinta si pierderea controlului in viata personala. Visul tau poate fi premonitoriu, daca esti ingrijorat cu privire la pierderea unei relatii, a unui loc demunca sau a ceva important pentru tine. Nu uita insa, ca in viata sunt suisuri si coborasuri. Reevalueaza-ti valorile si nu dispera.

    RăspundețiȘtergere
  89. Hei diana. L am visat pe sotul meu ca vomita sange..imi poti spune ce inseamna acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
  90. Buna diana. Mama mea l a visat pe tatal meu vomind sange. Imi poti spune ce inseamna? El este plecat din tara si imi este teama sa nu fie ceva mai rau...

    RăspundețiȘtergere
  91. Buna Diana,

    Am visat ca eu si o prietena am fost plecate, iar cand ne-am intors fetita acesteia de 3 anisori (fetita care nu exista in viata reala) avea manutele manjote cu sange. Am inceput sa cautam prin casa de unde si am gasit fete de pisici reale (alb cu negru daca ar conta culoare) taiate si aplicate pe un perete si pe usa unui dulap, iar din ele curgea sange pe perete/usa. Ce crezi ca semnifica acest vis?
    Multumesc, Claudia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Claudia. Acest vis poate reprezenta simbolic pierderea unei sarcini. Pe de alta parta, poate simboliza simtmantul ca ti-ai diminuat cumva o latura a simtamantului ca esti atractiva. Este necesar sa iti recapeti increderea in feminitatea ta sau in sursa autentica a individualitatii, personalitatii tale. Poate ca ai trecut printr-o deceptie, dezamagire, care te-a facut sa te indoiesti de valoarea ta.

      Ștergere
  92. Am visat aseară ca îmi curgea sânge de la operația de apendicita ce înseamnă asta ????

    RăspundețiȘtergere
  93. Buna sunt însărcinată in 5 luni jumate cu sarcina gemelara si mam visat plina de sange pe pantaloni eram foarte speriata ce se poate intampla cu copii, spunemi te rog ca nu se va intampla nimic cu iei

    RăspundețiȘtergere
  94. Buna Diana. Am visat ca sotul meu era injunghiat de doua femei iar eu nu inteleg de ce nu il ajutam. Cand acestea au plecat speriate (nu stiu daca de mine sau de altceva), sotul meu sangera si m-a rugat sa ii aduc niste bandaje. Eu am mers mai intai sa stau cu fiul si mama mea in loc sa ma ocup de bandaje. Cand m-am intors la sotul meu, acesta sangera destul de abundent si ma ruga sa ii aduc bandaje iar eu repetam continu ca am sa sun la salvare insa tot nu il ajutam.
    In viata reala eu imi iubesc sotul foarte mult. Suntem impreuna de aproape 18 ani si inca il iubesc ca la inceput. Fac aproape orice doar pentru a-mi vedea sotul si fiul fericiti. Nu inteleg de ce am avut un vis in care viata sotului meu era in pericol iar eu nu il ajutam... As aprecia foarte mult daca mi-ai putea spune ce inseamna. Multumesc. x

    RăspundețiȘtergere
  95. Bună Diana.Te rog sa-mi spui si mie ce semnifica faptul ca azi noapte am visat ca mi-a venit ciclul si eram suparata ca nu am ramas gravida desi eu si sotul ne dorim foarte mult acest lucru.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oarta-ma ca iti raspund asa de tarziu... Precum in vise, in viata reala, lucida, ne temem de ce asteptam cu adevarat. Inlatura-ti frica si poate ca visele tale vor deveni reale!

      Ștergere
  96. Am visat că în patul meu era dungi de menstruație. .EsteEste eu aștept să vestea că rămân gravida. .mie frica

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.