Taur - Leu: Compatibilitate in dragoste

Pamanteanul Taur si infocatul Leu pot fi adusi impreuna de o compatibilitate in dragoste facilitata de calitatea lor de semne zodiacale fixe. In pofida faptului ca aceasta relatia pare a fi una cu nabadai, exista un ceva inefabil care ii atrage unul catre celalalt. Desi Taurul si Leul formeaza un cuadrat pe roata zodiacului, un aspect care genereaza, de obicei, tensiune si conflicte, multe astfel de perechi continua sa inainteze catre viitor, alegand calea unei maxime rezistente.

La primele intalniri, Leul se simte extrem de satisfacut de prinderea in mrejele sale a unui iubit / unei iubite care isi arata dragostea prin daruirea unor pretioase cadouri materiale si spirituale. Amandoi cauta placerea fara a fi infranati de vreo inhibitie, momentele lor de fierbinte impartasire erotica avand darul de a-i tine aproape si a le oferi impliniri ce risipesc frustrarile ori dilemele din relatia lor de cuplu.

Maretul Leu isi leapada mantia regala de mandrie sau distantare, si traieste cu plenitudine clipa alaturi de senzualul Taur. Ambii stiu cum sa se desfete, orientandu-se catre delicii ale vietii cumva relaxante sau molcome, mai ales dupa o febrila activitate in plan social si profesional. Daca Taurul este atras de vreo placere ce il indeparteaza de partenerul sau, Leul urla din toate puterile, dezvaluindu-si agresivitatea de temut. Atunci cand Leul este neglijat ori dat deoparte, avand impresia ca dorintele si nevoile sale nu sunt luate deloc in consideratie, poate apare o mare problema in legatura de cuplu!

Taurul tinde sa-l vada pe Leu mult prea pretentios, poruncitor, mereu gata a profita de blandetea si pasivitatea sa aparenta. Intr-o astfel de pereche, cu toate ca cearta poate fi in continuu la ordinea zilei, cei doi inclina a-i pune capat intotdeuna cu un sarut si o imbratisare. Aceasta relatie nu este intotdeuna viabila, dar frictiunile care o strabat ii pot conferi un dinamism arareori intalnit la alte cupluri. Este vorba despre o dragoste si o viata traite pe muchie de cutit, asemeni echilibristului ce paseste, la o ametitoare inaltime, pe o funie aproape invizibila pentru privitorii de jos.

Uniti de o covarsitoare pasiune, o credinta si o incredere reciproca greu de zdrobit, precum si de toate lucrurile facute impreuna, de la copii la bunuri materiale, Taurul si Leul trebuie sa se fereasca de incapatanarea si spiritul combativ ce ii caracterizeaza pe amandoi.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei :

Taur - Taur: Compatibilitate in dragoste

Taur - Gemeni: Compatibilitate in dragoste

Compatibilitate Taur - Rac
Taur - Leu: Compatibilitate in dragoste Taur - Leu: Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on august 10, 2013 Rating: 5

6 comentarii:

  1. cand apare si taur-fecioara? felicitari pt acest blog minunat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi scrie despre compatibilitatea taur - fecioara pestre vreo saptamana, dupa ce termin cu horoscopu lunii septembrie pentru toate zodiile

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc frumos pentru raspuns!! Iti urmaresc blogul de multa vreme si as vrea sa te felicit pentru treaba excelenta pe care o faci!

    Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte adevarat.eu sint taur si partenerul meu este leu

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.