Horoscop Gemeni octombrie 2013

Horoscopul Gemenilor octombrie 2013 insista asupra implinirilor facilitate de prietenii si creativitate, mai ales in sfera profesionala si cea de afaceri, si a preocuparilor asociate cu familia si starea de sanatate.

O autentica sarbatorire a vietii, pofta de joaca, placerile si distractia stau sub semnul Lunii noi rasarite pe 5 octombrie in cerurile Balantei. Este o vreme a entuziasmului, de-a lungul careia esti plin de indrazneala, te simti nemaipomenit de bine in pielea ta si iti pot recladi nestanjenit de nimic increderea in tine insuti. Creativitatea iti ofera reale avantaje, mai cu seama ca mijloc de a te afirma si a fi pretuit de ceilalti.

O perioada propice infiriparii sau invigorarii unui parteneriat in plan personal, social sau profesional este vestita din 7 octombrie 2013 de patrunderea lui Venus in sectorul Sagetatorului. Asocierile inchegate in acest ciclu sunt fertile si iti lumineaza orizontul existentei cu incurajatoare, pozitive perspective.

 Din 15 octombrie, Marte isi incepe tranzitul in Fecioara si a patra casa a Gemenilor, dandu-ti prilejul de a adasta mai indelung in preajma casei. Pari a fi in stare de orice pentru a-ti pune la adapost fata de orice fel de vitregii caminul, famila sau persoana iubita. Cu toate acestea, impulsivitatea inspirata de Marte te poate imboldi sa te implici in niste infierbantate certuri cu oameni apropiati tie. Vechi proiecte legate de reamenajarea locuintei isi cer cu inistenta materializarea.

Luna plina aparuta pe 19 octombrie 2013 in Berbec si a unsprezecea ta casa iti sporeste afectiunea si onestitatea fata de prieteni si iti netezeste drumul spre noi camaraderii. Vechi amici par a fi inzestrati cu o rara sensibilitate, ce le permite sa iti ghiceasca, fara a mai fi nevoie de cuvinte, gandurile si simtamintele. Talentul de a socializa ti se remarca atat pe plan profesional cat si personal. Poti atrage neasteptate sanse financiare prin intermediul prietenilor si a asociatilor din afaceri. Treci printr-un interval de timp prielnic aderarii la organizatii ori grupuri de oameni ce iti impartasesc idealurile si interesele. Nu ar fi rau sa-ti reevaluezi totusi visurile pentru a descoperi care dintre ele se conformeaza viitorului pe care ti-l doresti acum.

Incepand cu 11 octombrie, Mercur retrograd in Scorpion si a sasea casa a Gemenilor poate sa iti dea peste cap programul sau rutina de zi cu zi. Ai prilejul de a te dezbara de metehne ori obiceiuri paguboase asociate atat cu sanatatea cat si cu munca. Nu te grabi din cale afara sa-ti urmezi ambitioasele teluri, acordandu-ti ragaz pentru a cerceta dificultati sau piedici ce iti pot stanjeni evolutia. Descopera noi metode de a-ti pune la treaba creativitatea si lasa-te condus cat mai mult de intuitie in tot ceea ce faci.

Starea de sanatate pare a fi mai mult decat satisfacatoare odata cu 23 octombrie 2013, gratie tranzitului Soarelui in Scorpion. Totodata, ai ocazia de a te alinia unor noi mijloace de a-ti mentine la inalte cote tonusul fizic si psihic. Poti fi motivat sa cerni cenusa de diamantele experientelor de viata din ultimele luni, sa constientizezi ce iti sprijina si ce iti impiedica dezvoltarea.

Horoscop Gemeni octombrie 2013 - Dragoste

Odata cu 7 octombrie, tranzitul lui Venus in a saptea casa a Gemenilor iti starneste nazuinta de a te dedica unui suflet pereche, unui veritabil partener de cuplu, si te indeamna sa faci acest lucru cat mai repede! Poti intalni o persoana speciala, careia nu ii este teama de o relatie serioasa, inzestrata cu gratie si farmec atat in clipele intime cat si in societate. Este posibil sa faci cunostiinta cu un astfel de promitator tovaras de viata prin mijlocirea cuiva apropiat sau intr-o conjunctura avand de a face cu cultura ori arta.

Horoscop Gemeni octombrie 2013 - Bani si cariera

Parcursul Soarelui in cea de-a sasea casa a Gemenilor te poate determina, din 23 octombrie, sa iti masori respectul fata de propria persoana in functie de realizarile din viata profesionala. Este un ciclu solar de bun augur pentru dezvoltarea abilitatilor si talentelor ce te sprijina in munca. Detaliile semnificative din cariera se cer reexaminate de urgenta, mai cu seama ca iti doresti sa te apropii cat mai mult de perfectiune si sa te indrepti spre o meritata recunoastere a competentei tale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Gemeni 2014

Horoscop Gemeni septembrie 2013
Horoscop Gemeni octombrie 2013 Horoscop Gemeni octombrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 19, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.