Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscopul dragostei 2014 anunta pentru nativii din Gemeni o perioada de ajustare a senzualitatii cu profundele repere ale zonei afective, marcata de nevoia de a aduce un stabil echilibru intre placerile si responsabilitatile vietii in doi.

In 2014, Pluton continua sa tranziteze Capricornul si a opta casa a Gemenilor, sectorul intimitatii si pasiunii amoroase, schimband imperceptibil dar plin de fermitate perspectiva ta despre impartasirea erotica si facandu-te mai putin amator sa te implici in aventuri superficiale, lipsite de autenticitate si forta emotiva.

In ianuarie 2014, prezenta lui Venus in regatul Sagetatorului anticipeaza totusi un debut favorabil al anului, in care pare a se instaura un climat de armonie si camaraderie mai ales in relatiile de cuplu pe termen lung.

Viata sentimentala se vede adeseori silita sa se conformeze regulilor dure ale lui Saturn, sau poate fi traversata de mai multe neintelegeri decat de obicei de-a lungul calatoriei sale in Scorpion si a patra casa a Gemenilor, rezervata mai cu seama familiei. Mai cu seama intre martie si iunie, atunci cand Saturn este retrograd, pot apare restrictii legate de dragoste datorate impotrivirii unui membru al familiei fata de actuala ta relatie sau unor conjuncturi ale existentei ce iti impun sa te concentrezi asupra unor probleme familiale. In a doua jumatate a anului, este posibil sa te indrepti spre un alt partener in iubire, dar, daca nu actionezi cu in conformitate cu propriile tale valori, Saturn este mereu gata sa te atentioneze sau chiar sa te sanctioneze atunci cand te astepti mai putin!

Incepand cu decembrie 2013, si pana la jumatatea anului  2014, Marte petrece mai mult timp decat de obicei Balanta, transmitand o consistenta energie catre a cincea casa a Gemenilor, casa dragostei si a romantismului. Cu deosebire, nativii singuri par a fi coplesiti de nevoia de a iubi si a fi iubiti, dar trebuie sa se fereasca a se angaja intr-o noua poveste de dragoste intre 1 martie si 30 mai 2014, atunci cand Marte tranziteaza retrograd Balanta. In acest interval de timp, ar trebui ca si nativii casatoriti ori avand o veche si promitoare relatie de iubire sa recurga cat mai mult la rabdare si simt diplomatic pentru a evita ardente si putin justificate contradictii cu persoana iubita!

Din 16 iulie 2014, parcursul lui Jupiter in Leu iti netezeste calea spre placeri ce depasesc granitele obisnuite impuse existentei tale, dand nastere unor nesperate oportunitati de a intalni un suflet perche sau o persoana speciala, un potential si promitator parter, in decursul unei calatorii ori intr-o zona a vietii indepartata de cenusiile ritmuri cotidiene. Acest aspect astrologic are insa si partile sale mai putin prielnice… Poti simti, la un moment dat, ca o legatura amoroasa nu inseamna nimic mai mult decat distractie si amuzament, fara a te imbogati in vreun fel din punct de vedere personal ori existential.

Aspectul retrograd al lui Mercur dintre 10 si 26 octombrie 2014 poate insemna, frecvent, necazuri in intanirile in doi, dar si reinchegarea unei idile cu un fost iubit / o fosta iubita.

Potrivit horoscopului dragostei Gemenilor din 2014, odata cu 22 decembrie, Saturn paseste in Sagetator, in sectorul parteneriatelor tale, sugerandu-ti sa abordezi cu o si mai mare seriozitate legatura ta de cuplu. Poti sa iti examinezi la sange conexiunea amoroasa, delimitand cu precizie ceea ce merge si ceea ce nu merge, ajungand, in cele din urma, sa iei o decizie importanta, ce nu exclude casatoria sau, din contra, despartirea!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre viata ta sentimentala din 2014 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop dragoste 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Femeia Gemeni - Prietena, iubita, sotie, mama

Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire

Horoscop Gemeni 2014
Horoscop dragoste 2014 – Gemeni Horoscop dragoste 2014 – Gemeni Reviewed by Diana Popescu on octombrie 09, 2013 Rating: 5

6 comentarii:

  1. super articol, i-a placut foarte mult surori mele

    RăspundețiȘtergere
  2. Deja am constatat ca sa cam adeverit totul pana acum. Minunat articol

    RăspundețiȘtergere
  3. Cata contradictie si stupizenie!!! Cica odata cu jupiter in leu putem intalni un suflet pereche DAR va fi ceva care nu te vva imbogati personal, si ca e o simpla distractie. Pai plm ori e suflet pereche ori e distractie???

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.