Horoscop Pesti decembrie 2013

Horoscopul Pestilor decembrie 2013 anunta oportunitati bazate pe marile resurse oferite de imaginatie, intuitie si prietenie, o benefica apropiere de familie, si o intensa activitate profesionala si financiara.

Cuadratul dintre Mercur si Neptun din 6 decembrie vesteste o scazuta energie mentala, deloc prielnica angajarii in proiecte de detaliu sau necesitand o gandire extrem de logica. Ai inclinatia de a sari cu usurinta de la un subiect la altul, a visa cu ochii deschisi si a evada din incorsetarea rutinei cotidiene. Imaginatia ajunge la o inalta cota, asa ca este de recomandat sa te orientezi spre o activitate creativa. Poti fi foarte sensibil si chiar subiectiv fata de parerile ori opiniile celorlalti, impunandu-se sa nu te lasi stapanit de (gresite) impresii de moment.

Incepand cu 7 decembrie 2013, Marte in tranzit prin sectorul astrologic al Balantei iti permite sa deslusesti cu o sporita limpezime intentiile celor din jur, cu precadere cele ale partenerilor tai din plan profesional, social ori personal, avand astfel posibilitatea de a te bucura de mai multe avantaje in interactiunea cu ceilalti. Treci printr-un interval de timp propice identificarii nevoilor tale cele mai importante si primirii de ajutor din partea celor apropiati. O veste neasteptata te poate afecta sau impresiona profund.

Sextilul dintre Marte si Neptun din 13 decembrie pune accentul pe rolul intuitiei, si nu al planificarii stricte, in dezvaluirea de noi oportunitati in viata. Cu cat esti mai deschis la minte si mai putin rigid, cu atat ai la indemana mai multe optiuni pentru a face o buna alegere. Imaginatia si creativitatea te aduc mai aproape de autenticul tau sine, si destaiunuie celorlalti aspectele cele mai frumoase ale personalitatii tale. Pari a fi predispus sa intelegi problemele altora si sa le dai, fara nici o ezitare, o mana de ajutor.

Luna plina aparuta pe 17 decembrie 2013 in Gemeni si a patra casa a Pestilor iti inspira o adanca si onesta comunicare cu familia. Poate ca era si timpul pentru asa ceva! Este posibil ca viata profesionala si cea sociala sa te fi absorbit prea mult in ultima vreme, indepartandu-te, vrand-nevrand, de un contact intim cu oamenii apropiati. Pentru a recupera timpul pierdut, nu este exclus sa te implici in mai multe activitati ale familiei si sa pleci cu aceasta intr-o calatorie (poate pentru a sarbatori Craciunul undeva departe de casa?). Curiozitatea pare a te imboldi sa investighezi secrete bine pazite ale unei rude la care tii cu adevarat, dar care te evita de catava vreme.

Reusite de zile mari, gratie conexiunilor bazate pe prietenie, tind a se ivi odata cu 21 decembrie, ca efect al calatoriei Soarelui in Capricorn si a unsprezecea ta casa. Amicii par a-ti fi mai aproape ca oricand, si, mai mult decat atat, ai prilejul de a infiripa noi si utile contacte umane. Simtul responsabilitatii si al onoarei cimenetaza legatura cu vechi prieteni si iti fagaduieste o serie de evenimente colective de bun augur. Orientarea catre ambitioase teluri pe termen lung pare a-ti furniza o adanca satisfactie.

Tot pe 21 decembrie, intrarea lui Venus in miscare retrograda in zona Capricornului si a unsprezecea casa a Pestilor iti semnaleaza inca o data ca prietenia este asemeni unei flori care, daca nu este ingrijita asa cum trebuie, poate sa se ofileasca si sa piara. Se impune, asadar, sa nu iti neglijezi mai vechii si mai noi camarazi, ci sa le fii mereu aproape la bine, dar mai ales la rau. In acest context astrologic, pot apare probleme din pricina unor relatii prietenesti destramate ori lipsite de un real fundament de sinceritate reciproca.

Mercur patrunde si el, pe 24 decembrie 2013, in Capricorn, intensificand tendintele de mai sus. Se configureaza nu numai o ameliorare a legaturilor de amicitie, ci si o transformare a unora din ele. Gandirea practica si realista care te defineste acum iti poate sugera sa pui bazele, impreuna cu unul sau mai multi prieteni, unei intiative lucrative, unei afaceri promitatoare. Nu risti sa cazi, totusi, in capcanele pragmatismului, intrucat intuitia nu inceteaza sa iti releve simtamintele celorlalti si sa iti puna la dispozitie idei inedite, novatoare.

Horoscop Pesti decembrie 2013 - Dragoste

Din 7 decembrie, prezenta lui Marte in a opta casa a Pestilor marturiseste despre impartasirea erotica cu persoana iubita. Redescoperirea senzualitatii proprii poate duce atat la un conflict cu partenerul de cuplu, chiar la despartirea de acesta, cat si la inchegarea unei noi relatii in doi, in care senzualitatea se suprapune unei veritabile afectiuni reciproce.

Horoscop Pesti decembrie 2013 - Bani si cariera

Gandirea pozitiva si perspectiva de ansamblu te sprijina in dezvoltarea de noi planuri de afaceri si obiective din cariera sub efluviile Lunii noi rasarite pe 3 decembrie in Sagetator si a zecea casa a Pestilor. Este timpul sa dai deoparte barierele interioare si sa profiti din plin de calitatile personale ce au un impact direct asupra vietii profesionale. Se anunta o vreme aglomerata de responsabilitati, experiente profesionale avand de a face cu niste calatorii ori perfectionari ale competentelor.

Din 5 decembrie 2013, tranzitul lui Mercur in Sagetator si a zecea ta casa accentueaza trendurile anterioare, si te indreapta catre o larga gama de preocupari asociate cu sfera profesionala, ce sunt reliefate in cadrul unor dialoguri constructive cu amicii sau tovarasii de munca. Optimismul si credinta in fortele proprii nu iti rapesc simtul realitatii si te indeamna sa iti trasezi planuri de anvergura in cariera. Inzestrat cu o mare putere de convingere, poti sa-ti faci un aliat dintr-unul din superiorii tai.

Posibilitatea aparitiei unor conflicte legate de bani sau posesiuni detinute in comun cu altii se intrezareste odata cu 7 decembrie, ziua de debut a parcursului lui Marte in a opta casa a Pestilor. Atentie la chestiunile financiare impartasite cu un partener si la predispozitia de a face prapad in cardul de credit. Da, sarbatorile de iarna pot presupune sa te indatorezi pentru a face cadouri persoanelor indragite, dar incearca sa nu depasesti masura!

Pe 17 decembrie, revenirea lui Uranus in aspect direct in Berbec si a doua ta casa netezeste calea spre un mult asteptat echilibru financiar. Craciunul si Anul Nou  necesita, ca de obicei, multe cheltuieli, asa ca este posibil sa te mobilizezi mai mult pentru a gasi noi metode de a castiga un ban in plus. Nu lasa, totusi, ca goana dupa bani sa te faca orb si surd fata de prieteni aflati in nevoie sau care au nevoie de sprijinul tau.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop decembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diana.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Pesti 2014

Horoscop Pesti noiembrie 2013
Horoscop Pesti decembrie 2013 Horoscop Pesti decembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 16, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.