Despartirea in citate, aforisme, maxime

Aceste citate, aforisme, maxime ne vorbesc despre dureroasa senzatie de pierdere provocata de o despartire. Despre felul cum aceasta ne cutremura din temelii vietile. Despartirea este insa, in cele din urma, un lucru cu adevarat rau? Daca doi oameni aflati intr-o relatie nu mai contenesc sa-si faca reciproc viata amara, atunci despartirea poate fi ceva bun pentru ei. Este mai bine sa te desparti de un partener care iti face rau decat sa continui a trai sub semnul torturii emotionale. Desigur, poti avea probleme atunci cand te confrunti cu despartirea. Dar viata merge si trebuie sa mearga mai departe. Citatele, aforismele, maximele de mai jos te pot ajuta sa iti aduni toata taria sufletesca pentru a face fata provocarilor, incercarilor si dificultatilor unei despartiri.

"Pot iubi in continuare, ca pe o fiinta umana, un fost partener, indiferent cat de rea a fost despartirea de acesta. Nu doresc niciodata sa i se intample ceva rau. Imi ia mai multa energie sa il urasc decat sa-i doresc tot binele din lume."
Ashley Greene

"Uneori, cred ca cea mai rea parte a unei despartiri, daca cineva poate alege care e cea mai rea parte, ar fi sa iesi dintr-o relatie si sa nu te mai recunosti pe tine insuti intrucat acea relatie a schimbat o multime din tine."
Taylor Swift

"Dragostea este neconditionata, relatiile de dragoste nu."
Grant Gudmundson

"Dintre toate cuvintele triste ale penitei si limbii, cele mai triste sunt acestea, "Ar fi putut sa fie.""
John Greenleaf Whittier

"Relatiile de iubire sunt ca si sticla. Uneori este mai bine sa le lasi sparte decat sa te ranesti pe tine insuti adunandu-le la un loc."
Anonim

"Nu regreta niciodata nimic. Daca ceva este bun, e minunat. Daca ceva este rau, nu reprezinta decat o experienta."
Victoria Holt

"M-am despartit de cineva care mi-a zis, "Nu vei gasi niciodata pe cineva ca mine." Eu mi-am zis, "Sper ca nu!" Termina cineva cu o relatie proasta pentru a-i spune fostului partener, "Apropo, nu ai cumva vreun geaman?"
Larry Miller

"Inima a fost facuta pentru a fi franta."
Oscar Wilde

"Nu am avut niciodata rabdarea de a aduna fragmentele sparte, a le lipi laolalta inca o data si a-mi spune mie insami ca intregul astfel peticit este la fel de bun ca si cum ar fi nou. Ceea ce este rupt este rupt, si mai curand as pastra amintirea a ceea ce a fost cel mai frumos intr-un lucru decat sa sa-i vad peticile lipite toata viata."
Margaret Mitchell

"A existat vreodata o dragoste care sa nu-si cunoasca profunzimea decat in clipele despartirii?"
Kahlil Gibran

"Familiile se despart atunci cand oamenii sunt atenti la aluzii pe care nu le faci, si nu observa aluziile pe care le faci."
Robert Frost

"Refuz sa las sa ma amarasca ceea ce mi s-a intamplat. Continui sa cred intru totul in dragoste si sunt deschisa spre orice mi se va intampla."
Nicole Kidman

"Atunci cand te desparti, intreaga ta identitate este facuta tandari. Este ca si o moarte."
Dennis Quaid

"Despartirea reprezinta o evolutie naturala atunci cand incerci sa te gandesti ce iti doresti in viata. Daca esti alaturi de un om care nu merge in aceeasi directie cu tine si in acelasi pas ca si tine, nu are cum sa mearga."
Usher

"Atunci cand se inchide o usa, o alta se deschide; dar adeseori ne uitam atat de indelung si plini de regrete la usa inchisa incat nu zarim usa deschisa pentru noi."
Alexander Graham Bell

"Dupa o despartire, este nevoie de doua saptamani pentru ca ceata sa se aseze, insa aceste doua saptamani constitue intotdeuna o perioada de prioritizare si dezvoltare a sinelui. Viata iti propune atat de multe decizii. Adeseori, se afla chiar langa tine si sunt cu adevarat dificile, dar ele trebuiesc luate."
Brittany Murphy

"Trebuie, pur si simplu, sa plang dupa o despartire, si apoi ma pot impaca cu ea destul de repede."
Brittany Murphy

"Hainele noi reprezinta un mod nemaipomenit de a te descurca dupa o despartire. Un CD cu un bun mixaj de muzica te ajuta de asemeni sa treci prin asta, plus... stii tu, 72 de ore cu inghetata."
Jennifer Love Hewitt

"Nu stiu de ce lumea ii spune frangere a inimii. Se simte, mai curand, ca si cum fiecare parte a trupului meu pare sa fie, de asemeni, franta."
Missy Altijd

"Cea mai grea parte a unei despartiri este sa-ti dai seama ca cealalta persoana deja s-a separat de tine."
Anonim

"Cea mai fierbinte dragoste are cel mai rece sfarsit."
Socrates

"Am de gand sa zambesc si sa te fac sa crezi ca sunt fericita, am de gand sa rad, astfel incat sa nu ma vezi cum plang. Am de gand sa te las sa pleci in liniste si, chiar daca acest lucru ma ucide, am de gand sa zambesc."
Anonim

"Nu ai cum muri din cauza unei inimi frante, ci numai iti doresti sa se intample asta."
Anonim

"Durerea este inevitabila. Suferinta este optionala."
M. Kathleen Casey

"Daca trebuie sa ne despartim,
Daruieste-mi doar un singur cuvant bun la care sa ma gandesc,
Si multumeste-ma cu el, in vreme ce inima mi se frange."
Thomas Otway

"Dragostea incepe cu un zambet, creste cu un sarut si se sfarseste cu o lacrima."
Anonim

"Cel mai greu lucru atunci cand visezi la cineva pe care il iubesti este ca trebuie, in cele din urma, sa se trezesti."
Anonim

"Indiferent de cine ti-a frant inima sau de cat timp iti va lua pentru a te vindeca, nu vei putea niciodata trece prin asta fara prietenii tai."
Oscar Wilde

"Fiecare cuplu fericit are in trecut o despartire."
Anonim

"Daca iubesti pe cineva cu adevarat da-i libertate. Daca vine inapoi la tine, este al tau, daca nu se intoarce inseamna ca asa a fost sa fie."
Anonim

"Nu-mi este dor de persoana iubita, imi este dor de cine credeam ca este."
Anonim

"Nimic nu doare mai mult decat sa iti dai seama ca o persoana a fost totul pentru tine, si tu nu ai insemnat nimic pentru ea."
Anonim

"Dragostea este ca un joc de puzzle. Atunci cand iubesti toate piesele se potrivesc intr-o clipa, insa cand inima iti este franta iti ia ceva vreme sa le asezi asa cum trebuie."
Anonim

"Trebuie sa ierti pentru a uita, si sa uiti pentru a simti din nou dragostea."
Anonim

"Este mai bine sa fii iubit si apoi respins decat sa nu fii iubit deloc."
Alfred Lord Tennyson

"Rezerva-ti o secunda sau doua ca sa te gandesti la asta: in viata ta cauti si cauti persoana potrivita pentru tine. De fiecare data cand te desparti de cineva nu faci decat un pas inainte pentru a gasi acea persoana. Trebuie sa treci mai departe si sa te apropii de persoana potrivita."
 Ian Philpot

"Imi place sa fac cumparaturi dupa ce inchei o relatie proasta. Nu stiu de ce. Imi cumpar niste haine noi si lucrul asta ma face sa ma simt mai bine. Uneori, cand vad niste haine nemaipomenite, ma despart de cineva pentru a mi le cumpara."
 Rita Rudner


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Cum sa te desparti elegant de cineva?

Cele 7 stadii ale despartirii de persoana iubita

Citate, aforisme, maxime despre DIVORT
Despartirea in citate, aforisme, maxime Despartirea in citate, aforisme, maxime Reviewed by Diana Popescu on martie 15, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.