Horoscop Gemeni mai 2014

Horoscopul Gemenilor mai 2014 marcheaza o evidenta invigorare a increderii in tine insuti si o relansare a efluviilor tale creative, oportunitatea de a te bucura de contactul cu oamenii si a-ti face numerosi aliati, de a-ti asuma o atitudine pozitiva, curajoasa si dinamica fata de viata.

Deviza Gemenilor in Horoscopul mai 2014: Intotdeuna fii tu insuti, exprima-ti autenticul sine, ai credinta in tine si nu te lasa ademenit de succese superficiale care nu cum a te reprezenta cu adevarat.

Horoscop Gemeni mai 2014 - Horoscop general

Prieteniile, stransele relatii sociale si personale reprezinta repere de baza odata cu 3 mai 2014, ca efect al tranzitului lui Venus pe meleagurile Berbecului. Distractiile, petrecerile, intalnirile cu amicii si persoanele indragite tind a-ti acapara mai mult decat de obicei timpul. Spontaneitatea si stilul direct in abordarea oamenilor iti inlesnesc inchegarea de noi contacte umane. Atentie, totusi, la inclinatia de a fi prea posesiv in legaturile de prietenie!

Incepand cu 7 mai, Mercur parcurge zona astrologica a Gemenilor, creand conditii extrem de favorabile unei bogate interactiuni sociale. Comunicarea cu ceilalti te stimuleaza mental, este caracterizata de sinceritate si nevoia de a te confrunta cu opinii si idei diferite, si acopera o gama larga de subiecte fara a te cufunda totusi intr-o mare profunzime intelectuala. Esti predispus sa-ti exprimi din plin increderea in tine insuti, prin intermediul unor competitii ale mintii, ori prin afirmarea intr-o pozitie de lider. Scurtele calatorii si vizitele sunt la ordinea zilei.

Cuadratul dintre Mercur si Neptun din 11 mai 2014 te pune in fata unei prea largi palete de optiuni. Intrucat poti face cu dificultate o alegere este posibil sa ratezi o mare oportunitate. Este o zi nepotrivita luarii unor decizii importante. Chiat daca nu esti tentat sa acorzi o mare atentie celorlalti, ti se recomanda sa fii cat mai discret pentru a nu lasa sa ti se intrevada niste secrete personale.

Pe 12 mai, Mercur in trigon cu Marte iti sugereaza ca ai mai multe de invatat implicand-te in actiune decat asumandu-ti rolul unui simplu spectator. Gandurile ti se armonizeaza cu comportamentul, si ai capacitatea de a-ti dovedi prin fapte spusele. Este o perioada prielnica conturarii unui proiect de anvergura, curajos si bine pus la punct.

Nevoia de a fi mereu in miscare sau a fi ocupat te stimuleaza sub influenta sextilului lui Mercur cu Uranus de pe 16 mai 2014. Relationarea cu oamenii iti daruieste perspective noi, dar complementare celor personale. Un nou inceput tinde a-ti inviora viata. Abilitatea de a intelege si a prinde din zbor noi idei aduce de partea ta numeroase avantaje si oportunitati.

Marte se intoarce in tranzit direct in Balanta odata cu 20 mai, un eveniment astral capabil a te scoate dintr-o indelungata criza de inspiratie si a-ti invigora creativitatea Se impune sa lasi deoparte lucrurile pe care le faci numai si numai din obligatie si sa deschizi larg fereastra spontaneitatii. Poti avea mai multe realizari notabile daca faci ceea ce iti doresti si nu ceea ce crezi ca ar trebui ori se cuvine. In plus, in cel dintai caz, ai prilejul de a te incarca cu energie pozitiva si a aborda cu usurinta chiar  si cele mai laborioase activitati.

Din 21 mai 2014, Soarele viziteaza teritoriile Gemenilor si intaia ta casa insuflandu-ti incredere in propriile forte, nazuinta de a te bucura de o sporita libertate si a de a-ti face mai accentuat simtita prezenta in lume. Acest aspect astral jaloneaza intrarea intr-un nou ciclu solar personal. Treci printr-o vreme prielnica urmaririi unor proiecte individuale si a initierii de noi actiuni, in general. Ai sansa de a-ti impune personalitatea si a-ti pune in valoare calitatile de lider. Vitalitatea iti ajunge la inalte cote, iar starea ta de sanatate pare a fi ireprosabila.

Tendintele anterioare sunt intensificate de Luna noua ivita pe 28 mai in cerurile Gemenilor. Te simti indemnat sa iti improspatezi modul de comunicare cu cei din jur. Ajustarea, adaptarea si investigarea de noi cai de a te apropia de oameni iti largesc orizonturile personale si sfera de conexiuni sociale si profesionale. Puterea de convingere ce te caracterizeaza acum reprezinta un atu deloc neglijabil in implinirea telurilor tale.

Cuadratul dintre Soare si Neptun din 29 mai 2014 iti poate reduce potentialul energetic, te poate aduce in preajma unor mici dezamagiri ori a unei descurajari in infruntarea unor obstacole. Pari a fi inclinat sa evadezi din mijlocul responsabilitatilor, si sa te lasi in voia unor desfatari in singuratate. Imaginatia cunoaste un avant dar se poate bloca atunci cand este pusa in slujba unor activitati ambitioase. Fii prevazator fata de niste persoane ce sunt pe punctul de a te insela sau a profita de tine. De asemeni, incearca sa eviti un apasator sentiment de vina ori niste regrete care nu au cum schimba nimic din trecut.

Pe 31 mai, trigonul Soarelui cu Marte te inspira mai curand sa conduci decat sa te lasi condus. Instinctele te sprijina mai mult decat altadata si, odata ce te simti stimulat sa intri in actiune, tinzi a nu te mai opri decat pentru a-ti savura succesele. Pari a sti cu precizie incotro trebuie sa te indrepti si nu ai de gand sa pierzi nici o clipa pentru a-ti pune in aplicare planurile. Foloseste-ti forta ce te strabate astazi pentru a te concentra asupra obiectivelor tale esentiale, mai ales ca aproape tot ce iti pui in cap are mari sanse de a se materializa.

Horoscop Gemeni mai 2014 - Dragoste

Dragostea interfereaza cu prietenia din 3 mai, ziua de debut a calatoriei lui Venus in a unsprezecea casa a Gemenilor. Poti avea indrazneala de a transforma o relatie amicala cu cineva foarte atractiv intr-o adevarata idila romantica. Cuplurile casatorite sau de cursa lunga au sansa de a impleti conexiunea pasionala cu o jucausa insa sincera camaraderie.

Din 20 mai 2014, iesirea lui Marte din turnura retrograda in a cincea ta casa marcheaza, de obicei, depasirea unui confict intre indragostiti, a unei certe exacerbate de orgolii personale. Posezi, intr-o sporita masura, capacitatea de a intelege ce este in sufletul si mintea persoanei iubite, si pari a fi gata sa lasi de la tine ori sa faci niste sacrificii in favoarea acesteia.

Horoscop Gemeni mai 2014 - Bani si cariera

Luna plina rasarita pe 14 mai 2014 in Scorpion si a sasea casa a Gemenilor te imboldeste sa fii mai activ in viata profesionala. Poate fi nevoie sa faci mai multe eforturi pentru a-ti pastra statutul statutul de la serviciu sau poti fi motivat de dorinta de a obtine recunoasterea si rasplata meritelor si straduintelor tale.

Sextilul lui Mercur cu Venus de pe 16 mai te sprijina sa iti exprimi ideile cu elocventa, atingand punctele sensibile ale celor cu care ai de a face. Este o zi oportuna celor care lucreaza in relatiile cu publicul sau in vanzari. O intalnire de afaceri mai putin conventionala iti da prilejul de a atrage de partea ta niste oameni importanti. Schimbul liber de opinii despre bani ori o informatie de ultima ora iti ofera sansa de a face o investitie profitabila.

Odata cu 29 mai 2014, tranzitul lui Mercur in Rac si a doua casa a Gemenilor te aduce vrand-nevrand cu picioarele pe pamant si te focalizeaza asupra starii tale materiale. Trebuie sa iti analizezi la rece situatia financiara si sa faci niste pasi hotaratori pentru a ti-o imbunatati, cu atat mai mult cu cat poti fi afectat de niste neasteptate cheltuieli sau impasuri banesti.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Gemeni aprilie 2014
Horoscop Gemeni mai 2014 Horoscop Gemeni mai 2014 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 12, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Multumesc Diana!Pe cand zodia pesti? As vrea sa te intreb daca dupa varsta de 30 de ani esti influentat in mare parte de ascendent si foarte putin de zodia in care te nasti?
    Eu sunt in zodia pesti cu ascendent in gemeni (cred ca in gemeni,asa isi mai aminteste mama ,deoarece suntem mai multi frati si e mai greu pentru ea saracuta)Multumesc din suflet si iti doresc sarbatori fericite !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca in cateva zile sa ajung la zodia Pestilor. Da, ascendentul incepe sa isi spuna mai mult cuvantul dupa varsta de 30 de ani, mai ales in felul cum te impici in viata exterioara si esti vazut de ceilalti.

      Ștergere
  2. Multumesc din suflet Diana !!!Esti pretioasa si minunata! Iti doresc sarbatori fericite,cu sanatate,fericire si impliniri pe toate planurile !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc si eu, si iti doresc un Paste fericit si o viata plina de impliniri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti minunata in tot ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.