Horoscop Balanta iunie 2014

Horoscopul Balantei iunie 2014 atrage atentia asupra necesitatii supravegherii starii de sanatate si a mentinerii unei atitudini senine, pozitive si realiste indiferent de frustrarile ori confruntarile cu care ai de a face. Daca viata amoroasa iti poate darui o adevarata improspatare a sinelui, cea profesionala este incununata de succese numai prin perseverenta, motivare si obiectivitate.

Horoscop Balanta iunie 2014 - Horoscop general

Horoscop Balanta iunie 2014
Starea de sanatate se impune ca o prioritate incepand cu 13 iunie 2014, ca efect al trecerii lui Neptun in aspect retrograd in Pesti si a sasea casa a Balantei. Daca simti un constant disconfort sau ai indoieli in privinta unor simptome repetate in ultima vreme, nu ezita sa apelezi la un consult medical. Trece-ti in revista obiceiurile si tabieturile capabile sa-ti afecteze tonusul fizic si mental.

Sub efluviile Lunii pline rasarite in aceeasi zi de 13 iunie in Sagetator si a treia ta casa, in ciuda optimismului care pune stapanire pe tine, este necesar sa verifici orice veste sau informatie provenita din mediul inconjurator. Generoasele tale idei si promisiunile pe care ti le fac unii oameni pot fi inselatoare, avand nevoie de niste ajustari. Desparte graul de neghina in tot ceea ce ti spune si asigura-te ca-ti sustii prin fapte cuvintele. Un mesaj asteptat de mult timp poate fi amanat sau intarziat.

Cuadratul dintre Marte si Pluton din 14 iunie 2014 te face mai hotarat in orice intreprinzi, insa circumstantele sau actiunile unor oameni par a te pune la incercare mai mult decat de obicei. Tinzi sa fii perfectionist in demersurile tale principale si sa reactionezi violent atunci cand ti se pun piedici. Controleaza-ti predispozitia de a-i domina pe ceilalti pentru a nu te angaja in confruntari indelungate si sacaitoare. Dusmanii tai par a fi mai puternici decat oricand, asa ca nu are nici un rost sa ii provoci.

Odata cu 17 iunie, miscarea retrograda il aduce pe Mercur in sectorul astrologic al Gemenilor si al celei de-a noua case a Balantei. Se profileaza o adanca nazuinta de a-ti reconsidera filozofia de viata sau a cerceta in ce fel se reflecta aceasta in existenta ta zilnica. Treci printr-o vreme oportuna examinarii esecurilor si indreptarii unor greseli ale trecutului, recapatarii unei imagini de ansamblu a vietii tale. Daca pleci intr-o calatorie, revezi toate amanuntele legate de ea pentru a nu avea de a face cu intarzieri ori altfel de probleme.

Vizita Soarelui in Rac te provoaca incepand cu 21 iunie 2014 sa te focalizezi asupra locului tau in lume, a statutului tau social si a reputatiei tale. Acest ciclu solar te motiveaza sa realizezi ceva cu adevarat important, remarcabil.

Din 23 iunie, Venus tranziteaza meleagurile Gemenilor, retrezindu-ti la viata idealurile romantice, stimulandu-ti dorinta de a-ti extinde orizonturile mintii, a trai noi experiente, avand potentialul sa-ti largeasca cunoasterea si sa-ti permita sa le impartasesti si altora ceea ce ai invatat. Inspiratia te insoteste atat in scris cat si in exprimarea verbala.

Opozitia lui Marte cu Uranus de pe 25 iunie te poate tensiona atat mental cat si fizic. Este posibil sa fii confruntat cu  serie de probleme minore, dar care par sa te faca sa reactionezi disproportionat, sa te lasi cuprins de accese de manie ori de inutile incapatanari. Nu este cel mai bun timp pentru a negocia, a coopera sau a face compromisuri. In acelasi tmp, nu ar fi mirare daca te vei vedea nevoit sa ai de a face cu niste oameni egocentrici, inflexibili, incapabili sa-ti inteleaga punctele de vedere.

Horoscop Balanta iunie 2014 - Horoscopul dragostei

Sub impactul peregrinarii lui Venus in cea de-a noua casa a Balantei, odata cu 23 iunie 2014, poti fi pe cale de a intalni o persoana speciala, libera ca pasarile cerului, in stare sa te antreneze in incitante si surprinzatoare aventuri. Daca aceasta fiinta deosebita are si harul de a-ti pune pe jar mintea, a te face sa vezi altfel realitatea si a-ti dezvalui noi feluri de a trai, te poti simti indemnat sa o urmezi pana la capatul pamantului. Exista sansa sa inchegi o astfel de poveste de iubire de-a lungul unei calatorii, in strainatate sau intr-un loc indepartat de casa.

Horoscop Balanta iunie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Sub influenta tranzitului retrograd al lui Mercur in Rac si a zecea casa a Balantei, din 7 iunie 2014, lucrurile iti pot scapa, mai mult sau mai putin, de sub control in sfera profesionala. Uneori, chiar atunci cand ti se pare ca ai destule motive temeinice sa fii increzator in evolutia carierei, se poate intampla sa fii nevoit a face eforturi pentru a pune capat unor dispute legate de statutul tau profesional. Astfel de probleme pot fi determinate de faptul ca te-ai concentrat prea mult asupra unor detalii pierzand imaginea de ansamblu. Felul cum faci fata dificultatilor prezente iti deschide sau nu calea spre importante realizari.

Neptun retrograd in a sasea ta casa poate indemna, incepand cu 13 iunie, catre o visatoare delasare. Nu te abandona unor incantatoare vise despre un noi si profitabil loc de munca fara sa faci nici un pas concret in aceasta directie. Chiar daca tinzi sa visezi cu ochii deschisi, straduieste-te sa-ti pastrezi luciditatea si simtul practic la serviciu, pentru a nu provoca niste incurcaturi in relatiile cu colegii si superiorii. Cineva din preajma ta pare a fi cu ochii pe tine, gata sa profite de orice eroare sau stangacie de-a ta.

Nazuinta de a-ti ridica nivelul material pare a fi extrem de patrunzatoare pe 14 iunie, ca urmare a cuadratului lui Marte cu Pluton, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi atras in niste speculatii ori investitii financiare indoielnice.

Din 21 iunie 2014, tranzitul Soarelui in a noua casa a Balantei iti starneste aspiratia de a-ti fi recunoscuta competenta, de a iesi in evidenta pe plan profesional. Esti strabatut de o atitudine cat se poate de practica si vrei sa vezi rezultate clare, tangibile ale eforturilor tale. Este de asteptat sa ai mai multe intalniri, discutii cu sefii sau cu persoane influente. Recunoasterea meritelor tale nu va intarzia sa apara, dar va fi insotita, probabil, de sporite sarcini si responsabilitati.

Pe 27 iunie, Luna noua ivita in cerurile Racului si a zecea ta casa iti transmite ca ar fi cazul sa-ti iei in serios obligatiile. Exista posibilitatea sa iti extinzi preocuparile profesionale, dar mai intai tebuie sa te asiguri ca poti sa-ti asumi acest lucru. Bunele intentii sunt, desigur, laudabile, insa se impune sa iti intelegi foarte limpede rolul si abilitatile, astfel incat sa iti poti duce la bun sfarsit, cu inima usoara proiectele ambitioase.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Balanta

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Balanta mai 2014
Horoscop Balanta iunie 2014 Horoscop Balanta iunie 2014 Reviewed by Diana Popescu on mai 18, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.