Horoscop Berbec martie 2015

Horoscopul Berbecului martie 2015 este marcat de numeroase evenimente astrologice ce prefigureaza o gama larga de conjuncturi si provocari ale sortii. Daca ai de castigat prin reflectie, meditatie si extindere a cunoasterii, reimprospatare a sinelui si a felului cum interactionezi cu oamenii, este necesar sa iti tii sub control impulsivitatea, optimismul exagerat si inclinatia de a te culca pe laurii succeselor.

Horoscop Berbec martie 2015 | Horoscop general


Horoscop martie 2015 - Berbec
Horoscop Berbec martie 2015
Sub vibratiile sextilului lui Mercur cu Uranus din 1 martie 2015, mintea iti este guvernata de o rara originalitate si inventivitate, fiind in masura sa-i sochezi, mai in gluma, mai in serios, pe cei din jur cu opiniile si ideile tale trasnite. Te bucuri de tovarasia unor oameni capabili sa iti stimuleze interesele si ambitiile. Efervescenta energie care te strabate te determina sa fii mereu in miscare, sa iti gasesti cu greu locul.

Deschiderea mentala si sufleteasca fata de tot ce este nou ori neobisnuit iti rezerva placute surprize ca efect al trigonului dintre Jupiter si Uranus de pe 3 martie. Norocul te intovaraseste in aproape toate demersurile tale, in special atunci cand te ocupi de ceva iesit din tiparele cotidianului sau ale obisnuintelor. Paradoxal, uneori, cu cat te concentrezi mai putin pe o anumita activitate, cu atat ai mai mari beneficii in urma ei. Pari sa posezi darul de a te acomoda cu flexibilitate chiar si la cele mai surprinzatoare circumstante, recapatand astfel increderea in destinul tau. Desi riscurile luate acum tind sa aiba mari sorti de izbanda, poti avea sporite profituri daca te afli la locul potrivit in momentul potrivit si daca te apleci cu perseverenta asupra lucrurilor care te pasioneaza.

Pe 4 martie 2015, Venus in trigon cu Jupiter te inzestreaza cu un optimism contagios, ce iti permite sa aduci cu usurinta oamenii de partea intereselor si credintelor tale. Emani o imensa incredere in tine insuti, pari sa crezi ca totul iti va merge ca pe roate pana in panzele albe, fiind in acest fel tentat sa te culci pe lauri, sa actionezi prea putin pentru a-ti transforma visele in realitate. Ai o atitudine directa si sarmanta, si tinzi sa te implici in discutii fertile pe generoase teme sociale sau chiar filosofice!

Interactiunea cu oamenii este cu atat mai fericita cu cat este presarata cu oportunitati neanuntate de nimic ca urmare a conjunctiei lui Venus cu Uranus din aceeasi zi de 4 martie. Este posibil sa te intalnesti cu cineva extrem de incitant sau sa-ti iasa in cale un amic avand sa-ti dea niste stiri imbucuratoare. Oricum, ai prilejul sa fii incantat de o schimbare!

Sub impactul cuadratului dintre Venus si Pluton din 5 martie 2015, oamenii din jur tind sa scoata din tine tot ce ai mai bun si mai rau! Esti inclinat sa oscilezi intre extreme, sa fii foarte impulsiv in relatiile cu ceilalti. Punctele de vedere si optiunile tale nu ingaduie compromisuri si poti sa te implici fara a sta mult pe ganduri in certuri si confruntari infierbantate.

Daca te increzi in tine insuti si in cei care iti sunt adevarati prieteni, ai ocazia de a culege roadele acestei credinte pe 10 martie, atunci cand Marte ajunge in trigon cu Jupiter. Perspectiva ta pozitiva despre lume te conduce catre succese si esti indeajuns de motivat pentru a-ti eficientiza demersurile. Spiritul de initiativa si nazuinta de a-ti imbunatati viata sunt pe cale sa-ti deschida porti inchise cu o mie de lacate altadata. In aceasta zi, ti se recomanda sa iti fortezi norocul!

Pe 11 martie 2015, conjunctia lui Marte cu Uranus te poate provoca sa-ti incalci propriile reguli si sa fii receptiv fata de noi trasee ale destinului. Consecintele actiunilor tale sunt neprevazute si evenimente neluate vreodata in calcul iti pot transforma viitorul. Chiar daca nu se intampla asa ceva, astazi ai oportunitatea initierii unei metamorfoze notabile in viata.

Cuadratul dintre Marte si Pluton din 12 martie iti insufla vigoare si iti promite ca urmarirea cu perseverenta a obiectivelor tale te poate sprijini sa obtii tot ce iti doresti. Lucrurile nu se rezolva de la sine, fiind nevoie sa depasesti bariere deloc neglijabile. Oricum, daca nu intri in actiune, nazuintele febrile care nu iti dau pace tind sa iti creeze simtaminte de frustrare.

Incepand cu 13 martie 2015, Mercur isi croieste drum in sectorul astrologic al Pestilor si in a XII-a casa a Berbecului, intr-un tranzit ce are rolul sa diminueze dramatismul evenimentelor astrale anterioare si sa aduca in prim plan intuitia, contemplatia si meditatia. Poti fi tentat sa te izolezi un timp, sa iti orientezi preocuparile spre lucruri ascunse, misterioase sau chiar mistice.

Cuadratul lui Uranus cu Pluton de pe 17 martie este asociat si el cu o infuzie de forta care te imboldeste sa iti demonstrezi fara echivoc vointa si sa demolezi odata pentru totdeauna oprelistile de pana acum. Daca actiunile tale intampina rezistenta, ai abilitatea de a nascoci inedite strategii de a-ti vedea visele cu ochii. In acelasi timp, se impune sa iti dozezi cu grija energia, astfel incat sa nu cedezi la jumatatea drumului. Impactul acestui cuadrat poate fi resimtit pe termen lung si poate necesita schimbari avand drept scop rectificarea modului de abordare a existentei si eliberarea de balastul lucrurilor neesentiale.

Luna plina ivita pe 20 martie 2015 in cerurile Pestilor si a XII-a casa a Berbecului te imbie inca o data sa ridici piciorul de pe pedala de acceleratie a traiului cotidian si sa iti revezi fiinta si aspiratiile dintr-o perspectiva spirituala totcuprinzatoare, in stare sa iti releve insignifianta unor activitati ori legaturi umane. Este o vreme potrivita integrarii in primavaratecile ritmuri ale naturii, absorbirii unei energii improspatoare.

Soarele isi initiaza tranzitul in Berbec si intaia ta casa din 21 martie, punand si el accentul asupra unei renasteri a sinelui. Siguranta pe tine ajunge la inalte cote, mai ales ca ai harul de a-ti redescoperi potentialul, punctele forte si a-ti pretinde fara vreo sovaiala drepturile si recompensele eforturilor tale de pana acum. Nazuintele si visele tale devin navalnice si cu greu iti poate sta cineva in cale. Oamenii par sa-ti aprecieze cutezanta si ai posibilitatea sa iti faci aliati puternici.

Trigonul dintre Soare si Saturn de pe 25 martie da frau liber abilitatii de a distinge cu acuitate ce este si ce nu este important in existenta ta. Capabil sa faci fata oricarei responsabilitati, castigi in eficienta atunci cand ai trasate sarcini bine definite. Ai sansa sa iti cladesti, cu rabdare, fundatiile unor ambitioase planuri pe termen lung. Succesele iti sunt conditionate de straduinte constante.

Odata cu 31 martie, tranzitul lui Mercur in Berbec si cel al lui Marte in Taur isi pun amprenta mai cu seama asupra horoscopului aprilie 2015. Cel dintai aspect astral da intaietate aspiratiei de a te perfectiona si a te impune din punct de vedere intelectual, ce se reflecta in asumarea unei pozitii de lider si angajarea in competitii ale mintii. Curiozitatea si nevoia de a-ti largi cunoasterea te pot provoca sa iti aloci mai mult timp lecturii, unor scurte calatorii si schimbului de idei cu ceilalti. Gandirea pozitiva reprezinta in atu major in aceasta perioada.

Horoscop Berbec martie 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Berbec, asa cum este descris in Horoscopul dragostei Taurului februarie 2015, continua sa isi faca simtite influentele in prima jumatate a acestei luni.

Din 17 martie 2015, Venus isi face simtita prezenta in Taur si a II-a casa a Berbecului, indemnandu-te sa iti clarifici relatia cu persoana iubita, sa elimini orice urma de indoiala si suspiciune din conexiunea afectiva cu aceasta. In acelasi timp, pari sa traiesti cu o sporita intensitate deliciile vietii amoroase si sa satisfaci cu generozitate dorintele si aspiratiile partenerului tau.

Horoscop Berbec martie 2015 | Horoscop bani si munca


Banii par sa-ti intre in buzunare cu usurinta pe 4 martie, gratie trigonului dintre Venus si Jupiter. Desi zeita Fortuna nu este deloc zgarcita cu tine in aceasta zi, este indicat sa te concentrezi cu seriozitate pe tranzactiile sau chestiunile financiare, fara  astepta sa-ti pice milioanele din cer.

Munca iti ofera mari impliniri sub efluviile Lunii pline rasarite pe 5 martie 2015 in Fecioara si a VI-a casa a Berbecului. Plin de temeritate, ai sansa sa faci importanti pasi in cariera daca iti stapanesti tendinta de a te angaja in frictiuni cu colegii, inspirate de cuadratul lui Venus cu Pluton.

Vizita inceputa de Marte pe 31 martie 2015 in cea de-a II-a ta casa scoate in evidenta o serie de demersuri legate de bani. Din nefericire, planetei razboiului nu ii prea pasa daca banii iti intra/iti ies din cont, asa ca se impune sa iti monitorizezi cu grija cheltuielile. Nu este perioada cea mai auspicioasa recurgerii la mari riscuri financiare si implicarii in afaceri in stil mare intrucat tinzi sa supralicitezi. Mai curand, iti poti mari veniturile prin aplecarea asupra unor laborioase activitati individuale, in care prudenta nu are cum sa-ti fie pusa la incercare.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Berbec 2015

Horoscop Berbec februarie 2015
Horoscop Berbec martie 2015 Horoscop Berbec martie 2015 Reviewed by Diana Popescu on februarie 05, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.