Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscopul chinezesc 2015 cuprinde previziunile astrologice pentru toate zodiile chinezesti corespunzatoare anului Oii/Caprei de Lemn, ce debuteaza pe 19 februarie 2015 si se incheie pe 7 februarie 2016. Oaia/Capra este patrunsa de energia Yin, si este un simbol al pacii, coexistentei armonioase si al unor vremuri de dezvoltare si regasire a sinelui. Pentru a afla ce iti rezerva destinul potrivit astrologiei chinezesti in 2015,  da click pe linkul colorat corespunzator zodiei tale.

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile
Nazuintele esentiale ale Sobolanului nu vor fi ingradite ci, din contra, sprijinite de Oaia/Capra de Lemn.  Incertitudinile si nesiguranta vietii din trecut se vor risipi, permitandu-le nativilor din aceasta zodie sa stea ferm cu picioarele pe pamant. Cu toate acestea, ei nu trebuie sa se astepte sa le pice norocul din cer, fiind necesar sa aiba o perspectiva cat mai realista si mai echilibrata despre potentialul lor si sansele de a-si materializa visele.

Bivolul are la indemana o enorma energie, pe care trebuie sa o foloseasca cu pricepere si delicatete, astfel incat sa nu sparga bibelourile si simtamintele de portelan din pravalia vietii sale. Desi se simte mai puternic decat altadata, trebuie sa se poarte cu manusi cu cei din jurul sau, sa nu dea foc paielor de sub propria sa casa si astepte cu rabdare ca viata lui sa isi gaseasca matca, fara sa-si revarse vitalitatea intr-un potop de fapte nechibzuite si sa isi forteze cu orice pret norocul. Chiar daca este tentat sa faca asta, Bivolul nu are de ce sa isi transforme in mod radical viata, ci sa se lase cumva in voia ei, profitand de sansele miraculoase pe care i le ofera.

Conform horoscopului chinezesc 2015, in general, Tigrul se poate baza cu incredere pe instinctele sale de vanator fara a fi el insusi vanat sau prins in capcane de cei care isi doresc sa-i puna pielea in bat si sa-l transforme intr-un impresionant trofeu cinegetic. El nu pare a se lovi de mari esecuri, probleme ori piedici in nici un domeniu important al vieti sale. Cu toate acestea, nu ar fi rau, din cand in cand, sa observe cu acuitate ce se intampla in jurul sau si sa profite de oportunitatile din apropierea sa in loc sa alerge dupa cai verzi pe pereti si idealuri indepartate. Da, uneori, placerea unei indelungate vanatori face ca prada sa fie mai delicioasa, insa energia consumata in timpul harturii poate fi folosita mai curand si mai bine pentru noi, ambitioase si implinitoare demersuri.

Iepurele beneficiaza de o vreme de inflorire si prosperitate materiala. Universul pare sa ia seama, in cele din urma, la aspiratiile sale cele mai fierbinti legate de implinirea financiara. Acei dintre Iepuri care si-au cladit pana acum o solida fundatie a  demersurilor lor de a-si inalta nivelul de trai tind sa se bucure de o viata lipsita de griji si probleme. Oaia/Capra de Lemn, guvernatoarea acestui nou an chinezesc, nu are de ce sa se confrunte cu Iepurele, neavand nici un motiv sa alunge norocul din calea sa.

Dragonul nu trebuie sa-si impuna teluri inalte, extrem de ambitioase, pentru a nu cade prada unor amare dezamagiri. Oaia/Capra de Lemn, nu se da in vant dupa creaturile inaripate precum Dragonul, fiind de asteptat sa le infraneze zborul spre cerurile succesului. Capra/Oaia  nu se simte deloc bine in aer, asa ca, in 2015, nativii din Dragon se pot vedea nevoiti sa ramana cu picioarele pe pamant si sa se implice in proiecte realiste, de mica anvergura.

Potrivit horoscopului chinezesc 2015, nativii din Sarpe trebuie sa contureze granite cat mai distincte intre aspectele principale ale existentei lor. Sfera profesionala nu le aduce beneficii directe, asa ca nu ar fi rau, in acest caz, sa imbrace armura stocismului, a rabdarii si calmului, dar viata amoroasa ii solicita sa se deschida cat mai mult sufleteste si sa nu se fereasca sa isi marturiseasca si dovedeasca sentimentele.

Desi norocul ii va surade pe diferite si chiar neasteptate cai Calului, acesta va trebui sa stie sa il recunoasca si sa discearna in ce masura si in ce directie isi poate folosi cel mai bine abilitatile.

Nativii din Oaie/Capra trebuie sa aleaga intre castiguri mai mici sau mai mari, intre realizari de mai mica ori de mai mare anvergura, intre avantaje majore sau minore. Sortii de izbanda sunt de partea lor in aproape tot ceea ce fac si depinde numai de ei ce fel obiective isi aleg. Cel putin din punct de vedere teoretic, cei nascuti in aceasta zodie chinezeasca au parte de o conjunctura favorabila in anul dedicat lor, anul Caprei/Oii de Lemn.

In conformitate cu horoscopul chinezesc 2015, Maimuta ajunge la o importanta rascruce de drumuri, nefiind totusi pusa sa opteze pentru cel mai mic rau posibil ci, din contra, trebuind sa aleaga intre mai multe trasee oportune destinului ei, gratie generozitatii Oii/Caprei de Lemn ce guverneaza acest an.

Cocosul pare sa beneficieze o treptata eliberare de poverile anului trecut, o existenta de-a lungul careia lucrurile bune incep sa prevaleze asupra celor rele. Asta nu inseamna ca pentru nativii din aceasta zodie cainii vor umbla cu covrigi in coada, banii vor pica din cer si dragostea le va face cu ochiul dupa fiecare colt de strada. Oaia/Capra de Lemn este generoasa fata de Cocos, dar ii da o mana de ajutor mai ales atunci cand acesta isi ia viata in serios si se lupta cu darzenie pentru a obtine ceea ce isi doreste.

Cainele are la indemana un an mai bun sau mai rau in functie de felul cum stie sa se adapteze cerintelor Oii/Caprei de Lemn si sa interactioneze in mediul social. Exista, poate, circumstante in care este indicat sa maraie ori chiar sa latre, dar, in mod sigur, exista si imprejurari in care ar fi necesar sa isi demonstreze cu varf si indesat vestita sa loialitate si buna credinta. Totul este sa stie cum sa le deosebeasca si sa actioneze in conformitate cu credintele sale, fara a prejudicia voit interesele altora.  
Potrivit horoscopului chinezesc 2015, Porcul va pierde nitel din greutatea fizica ori sufleteasca, nu atat din cauza unei patimase povesti de dragoste ori a unei severe diete, cat din pricina unei intense implicari in sfera financiara si/sau profesionala.
Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on decembrie 31, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. faina exprimarea,optimista si clara ,trebuie numai sa verific unde ma incadrez

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiind Iepure in zodiacul chinezesc, sper sa se adevereasca anul acesta tot ce imi propun, mai ales pe plan financiar...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.