Horoscop chinezesc 2015 - Maimuta

In conformitate cu horoscopul chinezesc 2015, Maimuta ajunge la o importanta rascruce de drumuri, nefiind totusi pusa sa opteze pentru cel mai mic rau posibil ci, din contra, trebuind sa aleaga intre mai multe trasee oportune destinului ei, gratie generozitatii Oii/Caprei de Lemn ce guverneaza acest an.

Horoscop Maimuta 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Maimuta
Maimuta se scrie in chinezeste 猴, este o zodie Yang si un semn zodiacal de metal. In astrologia chinezeasca, cei care fac parte din zodia Maimutei s-au nascut (se vor naste) in intervalele: 2 februarie 1908-21ianuarie 1909, 20 februarie 1920-7 februarie 1921, 6 februarie 1932-25 ianuarie 1933, 25 ianuarie 1944-12 februarie 1945, 12 februarie 1956-30 ianuarie 1957, 30 ianuarie 1968-16 februarie 1969, 16 februarie 1980-4 februarie 1981, 4 februarie 1992-22 ianuarie 1993, 22 ianuarie 2004-8 februarie 2005, 8 februarie 2016-27 ianuarie 2017, 26 ianuarie 2028-12 februarie 2029, 12 februarie 2040-31 ianuarie 2041, 1 februarie 2052-18 februarie 2053.

Horoscop chinezesc 2015 - Maimuta | Horoscop general

Desi acest an este unul, in general, norocos pentru Maimuta, ce promite o sumedenie de vesti bune in comparatie cu cel anterior, iti poate pune uneori rabdarea la incercare si nu iti inlatura din cale un sir de iritante piedici sau dificultati. In cele din urma, va fi necesar sa selectezi o singura cale a viitorului din mai multe variante, care de care mai ispititoare si mai avantajoasa. Din fericire, Maimuta nu se blocheaza atunci cand are de luat o hotarare esentiala, fara a pierde astfel clipe pretioase, decisive pentru exploatarea unor oportunitati. Soarele, aflat in cerurile Maimutei in acest an, este asociat cu energia Yang, cu natura masculina, cu dinamismul si autoritatea. Daca stii cum sa ii acumulezi caldura si lumina, el poate dizolva aspectele negative din existenta ta la fel de nestanjenit precum topeste zapada.
Pentru a nu da cu bata in balta in 2015, Maimuta trebuie sa-si controleze cat mai strict marea sa impulsivitate. Daca te-ai obisnuit pana acum sa spui adevarul verde in fata si sa ii critici fara nici o jena pe oameni pentru defectele ori erorile lor,  trebuie sa schimbi foaia si sa recurgi mai des la diplomatie intrucat in anul Caprei/Oii de Lemn se pune accentul pe cultivarea unor cat mai bune relatii personale, sociale si profesionale, si pe inchegarea unor aliante ce isi vor dovedi utilitatea pe termen lung.

Horoscop chinezesc 2015 - Maimuta | Horoscop dragoste

Oaia/Capra anului 2015 este asociata cu norocoasa Stea a dragostei pentru nativii din Maimuta, vestindu-le acestora o fericita viata sentimentala. Mai mult decat atat, deoarece Metalul masculin si Lemnul din 2015 se afla intr-o relatie de atractie, se adauga inca o conjunctura favorabila legaturilor amoroase ale Maimutei. Nativii din acest semn zodiacal par sa aiba ocazia sa isi afle un partener potrivit mai cu seama prin mijlocirea multiplelor conexiuni si evenimente sociale din acest an.
Maimutele pot fi tentate sa se apropie de mai multi parteneri in acelasi timp, dar trebuie sa-si infraneze impulsul de gen Casanova, si sa faca isi indrepte atentia numai catre persoana care le intruneste cel mai autentic voturile mintii si ale inimii. Daca nu fac fata, insa, ispitei de a juca la dublu sau chiar la triplu pe terenurile iubirii, vor ramane cu buzele umflate si vor pierde pe toate fronturile. Asa cum precizam mai inainte, cei nascuti in zodia Maimutei, trebuie sa isi echilibreze sentimentele cu ratiunea intrucat par a fi panditi si de virusul violent al unei fierbinti pasiuni amoroase, tinzand sa ii orbeasca si sa ii faca sclavi ai simturilor. Daca un prieten de nadejde le pune in vedere ca persoana dupa care li s-au aprins calcaiele nu face decat sa profite de ei, trebuie sa ia in calcul aceasta posibilitate si sa nu ezite sa se bage sub dusul rece al luciditatii.
Maimutele aflate deja intr-o statornica relatie de cuplu au prilejul sa isi aprofundeze legatura afectiva, sa ia in considerare o logodna ori o casatorie. Cele deja cununate ar trebui sa se focalizeze asupra dragostei fata de tovarasul de viata, si sa planuiasca eventual o vacanta romantica impreuna cu acesta, capabila sa le reimprospateze sau sa le reaprinda simtamintele reciproce.

Horoscop chinezesc 2015 - Maimuta | Horoscop bani si munca

Pe langa Pamant, Oaia/Capra contine si Foc, un element asociat cu cariera Maimutei, ce implica o adanca implicare si o lipsa de tensiuni in munca. Pamantul specific Caprei/Oii ii faciliteaza Maimutei posibilitatea de a-si afirma talentele si a fi, din aceasta cauza, sprijinita si apreciata de colegi si superiori. Cariera tinde sa ti se dezvolte fara nici o opreliste, aducand avantaje si sefului tau, care, din acest motiv, nu are cum sa-ti refuze o avansare sau un alt notabil avantaj profesional. Straduieste-te totusi sa iti pastrezi obiectivitatea fata de competenta sau potentialul tau, nu te supraestima si, daca crezi ca iti poti pune in valoare atuurile profesionale intr-un alt job, cantareste cu minutiozitate argumentele pro si contra.
Oportunitatile financiare ale Maimutei par a fi fara numar in 2015. Nativii din acest semn zodiacal isi vor permite nu numai sa-si ridice nivelul de trai zilnic, dar si sa puna deoparte niste bani albi pentru zile ceva mai negre. Pari sa ai abilitatea nu numai de a face mai multi bani, ci si de a sti cum sa ii folosesti sau sa ii investesti, fara a uita sa oferi o parte din beneficii colaboratorilor ori partenerilor tai. Cu cat ti se mareste contul din banca, cu atat mai mult poti fi motivat sa te adancesti in munca sau in afaceri!

Horoscop chinezesc 2015 - Maimuta | Horoscop sanatate

Desi Maimutele tind sa se bucure de o buna stare de sanatate de-a lungul intregului an, pot fi pandite, uneori, de asa-zisa Stea a micii vatamari, ce le poate exploata stresul ori oboseala pricinuite de acerba lor lupta pentru avere.Drept urmare, se impune sa isi urmareasca si sa-si intretina cu grija tonusul fisic si psihic, si sa-si acorde indeajunsa odihna si relaxare.


Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Numerologie 2015 - Destinul tau in 2015

Horoscop 2015 - Toate zodiile

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Maimuta Horoscop chinezesc 2015 - Maimuta Reviewed by Diana Popescu on decembrie 28, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.