2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscopul anului chinezesc 2015 este promitator avand in vedere ca acest an este al Oii sau Caprei de Lemn, un consacrat simbol chinezesc al pacii, armoniei si seninatatii. Desi provocarile razboiului se fac simtite si auzite in numeroase parti ale lumii in prezent, inclusiv in imediata noastra apropiere, se pare ca anul 2015 este rezervat pacii, compromisurilor si unei relative acalmii in conflictele armate de pe glob.

Horoscop chinezesc 2015
2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn
Anul chinezesc 2015, inceput pe 19 februarie 2015, inspira catre prudenta si supravegherea granitelor individualitatii si posesiunilor noastre, materiale ori spirituale. Intr-o straveche legenda chinezeasca, se spunea ca un baiat pe nume Lěi, care avea o mare turma de oi, a pierdut o mare parte din ele neglijand ca ocolul sau avea un gard rupt. Pana la urma, a ramas cu o singura oaie din mareata lui turma. Abia atunci Lěi a realizat seriozitatea problemei sale, si si-a reparat gardul. Din acea clipa, turma sa de oi a crescut tot mai mult, fara a pierde nici macar o mioara.

Daca luam seama la aceasta invatatura, ar trebui sa constientizam cu mai mare atentie cine anume ne fura meritele si straduintele, arogandu-si un rol fals de prieten sau sprijinitor al nostru...

Nu trebuie sa fie neglijat faptul ca horoscopul chinezesc 2015 este conectat cu lemnul Yin (Oaia / Capra Yin). Elementul Yin ne vorbeste despre primavara, timpul cand noile ramuri incep sa se inalte spre cer gratie vigorii redesteptate de catre pamant. De fapt, intreaga vegetatie este simbolizata in elementulul Lemnului. Lemnul sugereaza preponderenta principiului feminin, creator, si a inceputurilor de tot felul.
Lemnul Yin reprezinta forta prin care noile mladite isi croiesc drum prin pamant, cea datorita careia pasarile abia nascute strapung cu ciocul coaja dura a oualui, forta ce ii permite copilului sa isi faca drum din pantecele mamei spre lume. Lemnul Yin intruchipeaza, de asemeni, dezvoltarea ori evolutia.

In acelasi timp, Oaia este un simbol al artei, asociat cu timpuri de liniste si evolutie spirituala. Oaia / Capra poate sprijini vindecarea unor rani ale trecutului provocate de oameni ce au respectat prea putin rasa umana si insasi viata. Horoscopul anului chinezesc 2015 poate prevesti asadar o unificare intru credinta ca binele va preleva asupra raului si ca fortele luminii pot invinge armatele intunericului si agresivitatii oarbe. Cei care cred cu adevarat in bunatate si justitie au sansa de a se bucura de fericire si succese. Nici trecutul, si nici superstitiile prost intelese nu au voie sa ne zagazuiasca izvorul prefacerilor noastre in bine.

Potrivit horoscopului anului chinezesc 2015, amplasarea planetei Saturn in Scorpion si continuarea drumului lui Pluton in Capricorn indeamna la o reanalizare a structurilor sociale, la intoarcerea catre fundamentele umanitatii si folosirea unei puternice intuitii pentru solutionarea problemelor ce si-au pus o amprenta negativa asupra lumii in ultima vreme.

In horoscopul 2015, in anul Oii / Caprei de Lemn, echilibrul economiei mondiale si armonia sociala depind in primul rand de pace. Provocarile spre razboi nu vor fi urmate cu una cu doua. Desi armele vor putea fi agitate cu fervoare in taberele adverse, atmosfera linistitoare conferita de Oaie / Capra se va asterne peste natiuni, sentimentele violente vor fi potolite si intelepciunea va tinde sa guverneze peste lume. Conjuncturile existentei vor putea fi in masura sa preschimbe amenintarile agresive in compromisuri, ingaduind instaurarea pacii. Reaua credinta, tendintele dominatoare, orgoliile si impulsurile catre violenta vor continua sa existe, insa vor fi infranate ori restrictionate.

Simtamintele pasnice isi vor croi drum si in relatiile familiale, dar si in rivalitatile economice. Multi oameni vor putea privi in adancul sufletelor lor, descoperindu-si cu neplacere trecutele si pasionalele lor rabufniri individualiste, dandu-si seama ca drumul spre armonie si vigoare economica este pavat mai curand de straduinta de mentinere a pacii decat de complacerea in violente adeseori desarte.

In familie, va fi o perioada de unificare, regasire a telurilor comune, organizare si colaborare. Maniile se vor aplana de la sine, iar actiunile si deciziile care au pus la incercare armonia familiala vor fi lasate deoparte, netezind drumul spre vindecarea mandriilor personale si increderii reciproce.

Intr-o alta legenda chinezeasca legata de Oaie / Capra, se zice ca viteazul Sòng Dìng Bó, un barbat ce imbratisa cu dragoste invatarea artelor martiale, a mers odata sa-si viziteze un prieten ce isi avea casa in afara zidurilor cetatii sale. EI s-au bucurat indelung de compania lor , dar, dupa ce noaptea se facuse de mult simtita, amicul lui l-a sfatuit sa nu plece inapoi pe un drum vestit ca fiind bantuit de stafii. Desigur, Sòng Dìng Bó nu a tinut cont de aceasta povata, si a pornit sa calatoreasca dupa miezul noptii. Nu a durat mult, si a intalnit pe drum o stafie, dar nu una foarte isteata, care nu stia ca cel mai mare rau i se putea trage atunci cand era scuipata in fata de un muritor. In cele din urma, chiar inainte de a se ivi zorile, stafia a vrut sa se faca nevazuta, dar Sòng Dìng Bó  a inclestat-o in bratele lui pana cand nu a mai avut ce face si s-a transformat intr-o OAIE! Sòng Dìng Bó era istet, si stia bine ca acea oaie se putea transforma din nou in stafie, asa ca a scuipat-o in fata si a dus-o la targ pentru a o vinde (un alt fel de Pacala).

In horoscopul anului chinezesc 2015, influentele Oii / Caprei se vor impune treptat peste intreaga lume. Vor exista totusi niste intervaluri de turbulente in perioada Dragonului (incepand cu echinoxul de primavara de pe 21 martie 2015, pana pe 21 aprilie), si mai ales in cea a Bivolului (odata cu solstitul de iarna din 22 decembrie 2015, pana pe 20 ianuarie 2016).

2015 este un an care indeamna la folosirea abilitatilor mentale contra fortei brute, a ingradirii agresivitatii prin punerea in valoare a bunului simt si a strategiei intelepciunii.


Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Microsoft va lansa o noua versiune Windows in 2015

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Evenimente astrologice in horoscopul 2015
2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015 2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn  | Previziuni horoscop 2015 Reviewed by Diana Popescu on iulie 12, 2014 Rating: 5

49 de comentarii:

  1. Asta inseamna ca sunt vizate in principal,semnele zodiacale ce au ca element-lemnul...?Este un an de bun augur pt acestea,cred(sper!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate, asa cum vei putea constata de altfel in horoscopul chinezesc al zodiilor, ce va urma in curand.

      Ștergere
    2. Si care sunt zodiile care au ca element, lemnul?Cele de pamant/?

      Ștergere
    3. Trebuie sa va cautati data nasterii completa , si anul , in zodiacul Chinezesc , si acolo veti gasi in ce element va incadrati , adica , iepure de apa , cal de foc , capra de pamant etc.

      Ștergere
  2. " In familie, va fi o perioada de unificare, regasire a telurilor comune, organizare si colaborare. Maniile se vor aplana de la sine, iar actiunile si deciziile care au pus la incercare armonia familiala vor fi lasate deoparte, netezind drumul spre vindecarea mandriilor personale si increderii reciproce. " ..... sa inteleg ca acest e un trend comun tuturor zodiilor , urmeaza o preioada mai calma, de reconciliere , de bunavointa pana la urma..?? In anul Oii/ Caprei de Lemn , va fi bine pt. un Cal de Foc ?? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este vorba despre un trend general. In curand, voi scrie despre horoscopul fiecarei zodii chinezesti in anul Oii / caprei de Lemn.

      Ștergere
  3. Practic și concis. Totu-I bine. Totu-i Înainte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu chiar .Nicaieri in lume oaia,cu capra nu sunt egale .Va indrum catre pctul de vedere biblic.Au o filozofie intreaga ,raportat la oaie si capra .In China e la fel .Astrologii consacrati sa stea mai atenti la didactii chinezi .
    Au atat calitati cat si defecte .Im materie de razboi ,invingatorul trebuie studiat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar, ori este oaie ori este capra, sa se decida cumva.

      Ștergere
    2. Invata-i pe chinezi cum sa faca aceasta deosebire, si, poate, vom ajunge la un consens.

      Ștergere
    3. Din pacate la chinezi este structura bine definita, fixa..., problema este la romani, intrepretarea este gresita de noi... .Apropo care este LUNA OI ? Exista fiecare luna cu denumirea de animal iar eu am gasit o exprimare si anume LUNA DE OAIE, care este luna asta ? Banuiesc ca fiecare luna are denumirea ei in raport de animal.

      Ștergere
  5. buna ziua...eu sunt nascuta in 24 februarie 1954, deci cal de lemn...in anul 2015...Anul caprei de lemn...sper sa fie de bun augur...??? multumesc...Petruta

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru informatiile de pe blog ,sunt nascuta in data de 28.8.1967 ora 3.00 am, in Braila credeti ca anul 2015 este de bun augur? Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Si daca sunt capra de metal ce e mai bun pentru mine in 2015, aurul sau argintul, care sunt provocarile, pericolele, si oportunitatile ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce aur, ce argint, clopotei de vant, asta trebuie sa poarte o capra, ca sa-i mearga bine si sa o asculte si pe ea cineva, ca de vazut...

      Ștergere
  8. O persoana nascuta pe 6 februarie 1958 este caine sau cocos?este neclar fiind la limita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am verificat mai multe surse pentru a fi sigura. 6 februarie 1958 corespunde zodiei chinezesti a Cocosului, un semn de foc in zodiacul chinezesc.

      Ștergere
    2. Cocosul imi pare o zodie buna din multe puncte de vedere, sunt hotarati si ajuta pe ceilalti fara a astepta ceva in schimb, familisti convinsi si iubitori de sinceritate si frumos
      Am prieteni si de sex feminin si masculin.
      Numai sanatate si noroc. Lucia.

      Ștergere
  9. Va rog mult....sunt nascuta pe29.10.1983, cum va fi anul ce vine pemtru mind????...mersi...

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna,sunt nascuta in data de 10 martie 1975 .Cum va fi anul caprei de lemn pentru mine .Multumesc mult,astept raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt nascuta pe 3.03.1982.la ora 3 si 45a.m. imi puteti spune daca ar trebui sa accept o propunere de job facuta luna asta? Va multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ,multumesc pentru previziunile anului 2014, mistret ,s-au petrecut intocmai. Sunt nascut in 17.02.1971 si abia astept previziunile pe 2015.Multumesc si sarbatori fericite !

    RăspundețiȘtergere
  13. Bună seara. Sunt născută pe data de 19.11.1979, ora 14.in ce tip de zodiac chinezesc mă încadrez? În ce tip de zodiac chinezesc mă încadrez, și Cum va fi anul 2015 pentru mine? Va mulțumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt nascuta pe"30 05 1976 sunt dragon de foc,va rog frumos sa-mi spuneti cum va fi anul ptr dragoni??CU RRSPECT!!!Mirela.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu indraznesc sa cer detalii personalizate,astrograme,etc. As indrazni sa intreb doar cum se pozitioneaza intreaga Romanie anul viitor. Avem un nou presedinte...Vor fi schimbari majore in anul 2015? Va fi un inceput promitator sau dimpotriva...? E bine de stiut pentru noi toti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna seara, puteti sa-mi spuneti si mie ce ma asteapta in 2015 - in linii mari? 21/03/1966 ora 14:30. Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna seara,sunt nascuta pe 19.07.1953 ,va fi bine in 2015?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna ziua sunt nascuta pe 13 iulie 1982 caine de apa, cum o sa fie 2015 pentru noi catelusii pentru ca 2014 a fost istovitor de stresant.... Sarabatori fericite va doresc si va multumesc anticipat!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. 07.04.1975, 10h 30' imi iau casa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine i-ati casa decat sa astepti raspunsul Dianei ea nu are cand sa iti raspunda

      Ștergere
  20. 09.01.1910 ora ...?imi cumpar niste ani?

    RăspundețiȘtergere
  21. buna sunt nascuta in 21.09.1990.cum imi va merge anul viitor?

    RăspundețiȘtergere
  22. si eu daca sunt oaie de pamant,cum ma descurc??

    RăspundețiȘtergere
  23. doresc sa-mi spuneti si mie la ce sa ma astept din partea acestui an 2015. data nastere 4 iunie 1971.
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  26. sunt nascuta in 2 iulie 1956, mama mi-a spus ca pe la pranz, 2013 si 2014 au fost ani cu multe necazuri, piedici, retineri, frustrari, pot spera in 2015?

    RăspundețiȘtergere
  27. din sulfet va rog,ce puteti sa-mi spuneti despre aceasta zi de nastere:7.07.1974 ,ora 4.45,stiu sunt rac cu ascendent in rac(cum nu se poate mai prost).Dar are vreo semnificatie cifra 7 in toata povestea asta???De ce nimeni u-mi spune nimic?

    RăspundețiȘtergere
  28. Sunt Cal de Foc. ( 18.06.1966) ...la ce sa ma astept in 2015?

    RăspundețiȘtergere
  29. sunt nascuta pe o3.o6.1067 nu stiu ora si nici nu mai am pe cine sa intreb cum va fi acest an pentru mine mukltumesc

    RăspundețiȘtergere
  30. Presupun ca ai vrut sa scrii 03.06.1967. Aceasta data de nastere corespunde zodiei Gemenilor in astrologia occidentala, si zodiei chinezesti a Oii/Caprei. Poti gasi horoscopul 2015 pentru aceste zodii la aceste linkuri: http://www.diane.ro/2014/12/horoscop-chinezesc-2015-oaiecapra.html, http://www.diane.ro/2014/10/horoscop-gemeni-2015.html

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna seara ! Sunt nascut pe 12:04:1979 , ce zodie sunt , ce imi puteti spune desprea ea ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  32. buna seara....din ce am citit cocosul nu va avea un an bun...sunt ingrijorata pentru ca eu sunt cocos....21.11.1969 adresa mea este irinuk.riri@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna seara,am si eu marea rugaminte,daca puteti,sa-mi spuneti cum va fi 2015 pentru mine. Sunt nascut pe 29.03.1990.Va multumesc anticipat! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  34. Sunt capra de lemn si sigur va fi un an bun pt capre IUBESC OAMENII DAR IN MOD EXCEPTIONAL CAPRELE/ Va doresc tuturor un an reusit.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.