Numerologie 2015 - Destinul tau in 2015

Numerologia, in general, aceste previziuni numerologice 2015, in particular, se bazeaza pe principiul asocierii dintre numere si destinul oamenilor. Chiar daca Sfantul Augustin era de parere ca "Numerele sunt limbajul universal daruit de divinitate oamenilor ca o confirmare a adevarului," poti lua mai mult sau mai putin in considerare acest tip de sistem divinatoriu in functie de felul cum crezi ca se potriveste vietii sau personalitatii tale.

Numerologie 2015
Numerologie 2015/Destinul tau in 2015
Valoarea numerologica a anului 2015, se calculeaza in acest fel: 2+0+1+5=8. Numarul 8, cifra sub semnul careia sta anul 2015, este asociat cu afacerile, succesul si averea, toate acestea obtinute insa prin numai prin perseverenta, prin continuitatea, repetitia si ciclicitatea sugerata de acest numar. Asociata cu karma, legea spirituala universala a cauzei si efectului, cu nodul nord al lunii, cu Saturn, cu zodia Leului (in anumite interpretari), cu cartea de tarot a Fortei, si cu argintul, cifra 8 este una a perfectiunii si infinitului (in matematica, 8 pozitionat orizontal este simbolul infinitului).

Pentru a sti ce previziune numerologica ti se potriveste pentru anul 2015, trebuie sa calculezi care este asa-zisul tau an personal. Pentru acesta, aduni toate cifrele corespunzatoare zilei, lunii si anului tau de nastere dupa care, reduci suma obtinuta la o cifra, prin adunarea cifrelor din acea suma. Numarul la care ai ajuns in acest fel se aduna cu 8, cifra anului 2015. Iata si un exemplu: presupunand ca te-ai nascut pe 27 martie 1996, procedezi in acest fel: 2+7 (cifrele din ziua de nastere) + 0 +3 (cifrele corespunzatoare lunii martie/03) +1+9+9+6 (cifrele din anul nasterii) = 37, 3+7=10, 1+0=1. Am obtinut asadar 1, pe care il adunam cu 8 (numarul anului 2015): 1+8=9. In acest exemplu, anul personal este 9.

Anul personal 1

In 2015, te lansezi intr-un nou ciclu de 9 ani al vietii al existentei tale. Cifra 1 tinde sa fie, impreuna cu 5, una din cele mai activizante, fiind asociata cu un surplus de vigoare si energie in urmarirea telurilor tale. Anul personal 1 este favorabil unor noi inceputuri, initierii de noi si ambitioase planuri, improspatarii fortei tale mentale si fizice. Indreapta-te spre ce iti doresti fara a lasa pe nimeni sa iti stea in cale. Pari sa fii sigur pe tine insuti si pe valorile tale, plin de indrazneala, putand prelua cu usurinta controlul asupra vietii tale profesionale si personale. Te poti simti mobilizat sa iti imbunatatesti toate aspectele existentei si, desi la inceput este posibil sa ai dificultati in focalizarea intensei energii cu care esti daruit, odata ce ai invatat sa o utilizezi, cu greu iti mai poate infrana cineva demersurile esentiale. Este important sa iti mentii o atitudine pozitiva fata de viata, sa eviti sa mai iei in seama esecurile trecute. Daca nu reusesti in 2015 sa profiti de oportunitatile unei transformari majore, va trebui sa astepti un astfel de climat favorabil vreme de inca un ciclu numerologic, adica timp de 9 ani.

Anul personal 2

In cazul in care 2014 a fost un an foarte dinamic, presarat cu numeroase evenimente, in 2015 ritmurile existentei devin mai lente. Tinzi sa te bucuri totusi de o mare stabilitate si sa te concentrezi asupra lucrurilor finalizate sau deja incepute, sa iti revezi proiectele si sa racolezi noi aliati de nadejde, capabili sa te sprijine in atingerea telurilor tale. In acest an , pari sa ai mai multa nevoie de oameni decat de obicei, si poti profita de pe urma unor legaturi de parteneriat din plan personal, social, profesional ori de afaceri. Este de asteptat sa iti pui la treaba abilitatile diplomatice, sa mediezi multe conflicte, sa joci frecvent rolul de negociator. Inzestrat cu o intensa sensibilitate emotionala, poti sa fii mai usor impresionat, uneori ranit, de reactiile, gesturile si cuvintele persoanelor din imediata ta apropiere. Se impune sa nu te risipesti in prea multe activitati numai pentru a le face pe plac altora si sa te straduiesti sa mentii un echilibru intre interesele tale si cele ale celorlalti.

Anul personal 3

Conform previziunilor numerologice 2015, in acest an nazuiesti sa iti exprimi cu forta si putere de sugestie personalitatea, opiniile si interesele. Esti mult mai optimist decat altadata, uneori nu te iei prea mult in serios (cel putin de ochii altora) si posezi un ascutit simt al umorului. Iti doresti sa fii cat mai mult timp in mijlocul oamenilor, sa te implici profund in viata sociala. Pari sa fii interesat de o larga diversitate de lucruri, asa ca trebuie sa te straduiesti sa-ti pastrezi focalizarea si sa nu-ti risipesti in cele patru vanturi creativitatea. Incearca sa fii cat mai practic si beneficiile nu vor intarzia multa vreme sa apara. Bogatul tau aflux creativ iti poate fi util inclusiv din punct de vedere financiar. Ai capacitatea sa atragi tot felul de oameni de partea ta, dar este recomandabil sa te inconjori de persoane insufletite de o sanatoasa gandire pozitiva.

Anul personal 4

Potrivit numerologiei, anul personal 4 este caracterizat de mari straduinte in munca, de hotararea de a reusi cu orice pret, insa rezultatele par a nu se ivi prea repede, putand fi inclinat, din acest motiv, sa cazi prada dezamagirii. Iti cladesti cu perseverenta viitorul si eforturile tale au drept scop asezarea unei solide fundatii pentru anul viitor. Uneori, poti fi tentat sa renunti, sa-ti lasi balta proiectele ambitioase, avand senzatia ca nu se va alege nimic din munca ta. Trebuie, totusi, sa mergi mai departe intrucat, in cele din urma, darzenia iti va fi rasplatita. Treci printr-o perioada prielnica concentrarii asupra vietii familiale, ameliorarii conditiilor tale de trai. Nu lasa sa se furiseze pe langa tine nici un fel de oportunitate, exploateaza fiecare sansa care ti se ofera, chiar daca roadele acesteia nu sunt imediate. Tinzi sa fii responsabil, practic si organizat, mobilizat sa te apropii de perfectiune in tot ceea ce faci.

Anul personal 5

Anul personal 5 este marcat de numeroase schimbari. Este nevoie sa te pregatesti pentru imprevizibil, sa te astepti mereu la neasteptat. Probabil, pentru tine, anul 2015 se va sfarsi in circumstante cu totul diferite fata de cele in care a inceput. Nu te sfii sa iti incerci norocul si sa te lasi in voia unei transformari. Daca te gandesti bine, poti realiza ca nu mai poti lasa lucrurile sa mearga de la sine, ca este necesar sa te eliberezi de inertie si obisnuinte. Ai la dispozitie o multime de oportunitati si numai de tine depinde cum ori cat te folosesti de ele. Este posibil sa calatoresti mai frecvent, sa te muti intr-o alta casa, ori sa fii mereu in preajma unei plecari. Se impune sa fii flexibil si gata sa te acomodezi oricarei schimbari. Daca te impotrivesti unei transformari majore, poti avea mari probleme. Incearca lucruri noi, priveste existenta din noi perspective si fii deschis catre noi oameni pe cale sa intre in viata ta.

Anul personal 6

In acest an, iti asumi sporite responsabilitati si nu ai nici un fel de problema sa te angajezi in proiecte laborioase, necesitand concentrare si atentie fata de detalii. 2015 tinde sa fie extrem de promitator din punct de vedere financiar, sa te aduca simtitor mai aproape de obiectivele din cariera sau chiar la implinirea unora dintre ele. Sfera financiara pare si ea favorabila, fiind posibil sa faci mai multi bani decat de obicei. Relatiile personale impun o mare atentie, mai ales ca poti fi pus in situatia sa ii sprijini mai consistent pe oamenii apropiati. Este de dorit sa nu te lasi acaparat de viata profesionala in dauna celei sentimentale sau de familie. Chiar daca beneficiile de la serviciu sunt insotite de numeroase responsabilitati, nu trebuie sa iti neglijezi persoana iubita. Acest an pune accentul asupra optimizarii relatiilor cu familia sau oamenii indragiti.

Anul personal 7

In conformitate cu interpretarea numerologica, anul 2015 te afla mult mai interiorizat, mai dornic sa iti petreci timpul in singuratate si sa te adancesti in investigarea mintii tale si a sufletului tau. Pare sa iti pese mai putin de relatiile personale si de telurile profesionale. Evenimentele din lumea exterioara se desfasoara in favoarea ta, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in aceasta privinta. In prim plan se gaseste focalizarea catre tine insuti, spre dezvoltarea ta personala. Poti avea de a face cu aspecte ori probleme trecute, a caror reactualizare tine sa-ti atraga atentia asupra unor lucruri importante din prezent si viitor. Ai sansa sa evoluezi spiritual si sa te fortifici fizic si mental. Transforma-ti viata in asa fel incat sa te simti cat mai bine in pielea si in mintea ta. Pari sa te relaxazi mai mult, sa castigi in seninatate si sa reinveti bucuria de a trai.

Anul personal 8

Totul tinde sa concure spre reusite profesionale in 2015. Daca anul trecut a fost dedicat tie insuti, reflectiei si reevaluarii parcursului tau in viata, planurile bine puse la punct in acea perioada se cer puse in aplicare si fructificate. Poti avea neasteptate oportunitati de afaceri, aparand astfel posibilitatea sa iti imbunatatesti situatia financiara. Munca sarguincioasa, eforturile si sacrificiile din acest ciclu numerologic de 9 ani incep sa se justifice si sa-ti ofere ocazia sa le culegi roadele. Esti foarte motivat si ambitios, gata sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a-ti implini aspiratiile. Poti prelua fraiele vietii tale, mai cu seama ca stii foarte bine ce ai de facut si pari sa primesti din jur tot ajutorul de care ai nevoie.

Anul personal 9

Acesta este ultimul an al ciclului tau numerologic, asa ca accentul se pune asupra bilanturilor, finalizarii unor proiecte importante, rezolvarii problemelor amanate ori trecute cu vederea, clarificarii existentei tale sub toate aspectele sale, astfel incat sa poti lasa loc noilor nazuinte si proiecte din urmatorul ciclu de 9 ani. Este cazul sa abandonezi ce nu-ti mai este de folos si sa fii cat se poate de atent la oamenii din preajma ta. In 2015, ai posibilitatea (uneori chiar datoria) sa acorzi intr-un mai mare grad ajutor celor aflati la nevoie, mai ales ca in ultimi doi ani te-ai concentrat preponderent asupra ta. Poti descoperi ca ajutorarea altora sfarseste, de fapt, prin a te ajuta pe tine insuti.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Semnificatia secreta a numelui in numerologie

SEMNIFICATIA SI ORIGINEA NUMELUI - DICTIONAR DE PRENUME DE LA A LA Z

Numerologia datei de nastere

Horoscop 2015
Numerologie 2015 - Destinul tau in 2015 Numerologie 2015 - Destinul tau in 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 25, 2014 Rating: 5

24 de comentarii:

  1. 01.04.1981 = 24 / 2+4 =6 / 6+8 = 14 in cazul asta care este anul personal corect ? 14 sau 4+1 adica 5

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suma cifrelor din data de nastere: 1+4+1+9+8+1= 24, 2+4=6, 6+8=14, 1+4=5. Asadar, anul tau personal este 5.

      Ștergere
    2. Gresit. Anul personal se calculeaza din adunand cifrele din ziua si luna nasterii cu suma cifrelor din ANUL CARE TE INTERESEAZA !!!!.

      Ștergere
    3. Ce calculezi tu e cifra destinului draga domnisoara

      Ștergere
    4. Draga "Anonim 17 dec 2014, 14:59"... imi pare rau ca trebuie sa va trimit la inceputul acestei pagini unde scrie "Numerologie 2015 - Destinul tau in 2015", deci exact asta a scris Diana : Cifra Destinului, draga domn/domnisoara "Anonim 17 dec 2014, 14:59"... este bine sa socializam, dar nu trebuie sa aruncam cu noroi in cineva care, dupa parerea mea, are curajul sa scrie un astfel de blog.. nu credeti? Dupa siguranta care denota din comentariul d-voastra se pare ca sinteti foarte sigur/sigura pe aceasta tema.. nu va mai ramine decit sa va creati un blog.. ;-) Va dorescmult succes! Multumesc , aida

      Ștergere
  2. NAMASTE !!! Desigur ca acest asazis horoscop este credibil atat cata credibilitate ii dai personal. De ce sa mai fim directionati de aranjamente numerologice cand anul care urmeaza este un an FARA CEAS ? Singurul aspect interior care ,fiecare OM CONSTIENT este util sa il faca este acela de a intra in interiorul intimsi a -si analiza,apoi re-aranja prioritatile corelationand mult mai UMAN CU SEMENII IN DIALOGUL INIMII.A ne intalni in portalul sufletesc este startul succesului ca UMANITATE IN VIITOR. IMPARTASITI-VA,DARUITI-VA NECONDITIONAT .SCHIMBATI DIRECTIA ENERGIILOR IN SINERGIE,DATI VECTORUL PRIN DIRECTIA SI INTENTIA REUNIFICARII CU SUBLIMUL SPIRITELOR PROTECTOARE ALE MAMEI PAMANT.EA STIE CEL MAI BINE IN SFINTA INTREIRE DE CE ARE NEVOIE TOT OMUL CURAT IN LUMINA INALTARII.DUMNEZEU ESTE TOTDEAUNA IN CEL DE LANGA TINE. GeorgedeDrobeta,cu iertare daca am gresit cu ceva .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista nici o posibilitate reala de prevedere viitorul. Cand se fac predictii pe un eveniment acesta este provocat; e fenomenul pe care psihologia il numeste "profezie autoavverantisi".Orice predictie figureaza un destin, forzand cursul natural al vietii.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Credeam ca am fost destul de clara cu felul cum se fac aceste calcule, asa ca am sa-ti raspund numai la aceasta intrebare. 3+0+0+4+2+0+0+9=18. 1+8=9, 9+8=17, 1+7=8. Asadar, in acest caz, anul personal este reprezentat de cifra 8.

      Ștergere
  4. Sunt nascuta intr-o zi de 6, duminica seara si in acte m-au trecut in 7; care nr se ia in calcul?

    RăspundețiȘtergere
  5. 03.02.1972
    Ajutati-ma, va rog!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Unii dintre postacii de mai sus sunt cam retardați după cum văd eu.Ce dracu nu sunt în stare să adune niște cifre?

    RăspundețiȘtergere
  7. DRAGA "ANONIM"DACA TOT JICNESTI,DE CE NU-I INVETI ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua?
    Exista an personal 22?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Daca, la final, ai ajuns la suma de 22, trebuie sa faci adunarea: 2+2=4. In acest caz, anul personal este 4

      Ștergere
  9. Buna ziua.

    Care formula corecta pt calcularea anului personal, adunand anul nasterii sau nu?
    Am gasit pagini unde nu se aduna, http://www.numereledestinului.ro/calculeaza-ti-numerele/

    RăspundețiȘtergere
  10. ma ajuta si pe mine cineva 08031977 in sapte drumuri din orasul celor sapte coline si am studiat generala sapte ce destin ham

    RăspundețiȘtergere
  11. Ajutatima si pe mine va rog ms mult.04031994 sotia08111994 baieatul23092015

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.