Horoscop chinezesc 2015 - Oaie/Capra

Potrivit horoscopului chinezesc 2015, nativii din Oaie/Capra trebuie sa aleaga intre castiguri mai mici sau mai mari, intre realizari de mai mica ori de mai mare anvergura, intre avantaje majore sau minore. Sortii de izbanda sunt de partea lor in aproape tot ceea ce fac si depinde numai de ei ce fel obiective isi aleg. Cel putin din punct de vedere teoretic, cei nascuti in aceasta zodie chinezeasca au parte de o conjunctura favorabila in anul dedicat lor, anul Caprei/Oii de Lemn.

Horoscop Oaie 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Oaie/Capra
Oaia se scrie in chinezeste 羊, este o zodie Yin si un semn zodiacal fix de pamant. In astrologia chinezeasca, cei care fac parte din zodia Oii/Caprei s-au nascut (se vor naste) in intervalele: 13 februarie 1907-1 februarie 1908, 1 februarie 1919-19 februarie 1920, 17 februarie 1931-5 februarie 1932, 5 februarie 1943-24 ianuarie 1944, 24 ianuarie 1955-11 februarie 1956, 9 februarie 1967-22 ianuarie 1968, 28 ianuarie 1979-15 februarie 1980, 15 februarie 1991-3 februarie 1992, 1 februarie 2003-21 ianuarie 2004, 19 februarie 2015-7 februarie 2016, 6 februarie 2027-25 ianuarie 2028, 24 ianuarie 2039-11 februarie 2040, 11 februarie 2051-31 ianuarie 2052.

Horoscop chinezesc 2015 - Oaie/Capra| Horoscop general 

In noul an, norocul pare sa te insoteasca oriunde si in orice iti propui, incepand de la micile chestiuni domestice si pana la cele mai inalte visuri si aspiratii. Indiferent daca nazuiesti sa ti se daruiasca iubire, sa-ti burdusesti cu bani portofelul sau ca oamenii apropiati sa se bucure de sanatate, dorintele sunt pe cale sa ti se indeplineasca. Asta nu inseamna ca poti sta cu mainile in san, asteptand sa-ti pice tot ce vrei din cer. Este necesar sa depui un minimum de efort si sa faci pasi fermi catre materializarea obiectivelor tale. Daca nu joci la loto, nu ai cum sa castigi, daca nu studiezi atent piata de imobiliare, nu ai cum sa prinzi ocazia de a gasi la un pret nemaipomenit de mic o casa mult visata, daca nu te angajezi intr-un ambitios proiect profesional, nu ai cum sa iti asezi pe cap laurii unei notabile reusite in cariera, daca nu te perfectionezi atat pe dinaluntru cat si in afara, nu ai cum sa castigi popularitate in sfera sociala. Este important sa iti privesti cu realism potentialul si sa iti prioritizezi optiunile. Nu ai cum sa iti atragi acelasi reusite atunci cand escaladezi Varful Omul, si nu Everestul!
Oricat de norocoase ar fi Oile, viata nu le poate fi numai lapte si miere in 2015. Ele nu trebuie sa se culce pe laurii victoriilor, sa nu se lase in voia unui pagubos exces de optimism, ci sa isi pastreze luciditatea si sa-si mentina ochii larg deschisi asupra a ceea ce se petrece in imediata lor apropiere, sa solutioneze orice problema imediat ce apare, nelasand-o sa capete proportii. De asemeni, se impune ca unele Oi/Capre sa-si lase deoparte timiditatea sau complexele, sa nu dea inapoi dinaintea oportunitatilor si darurilor care le sunt oferite, intrucat arareori vor mai intalni in viitor circumstante atat de prielnice!

Horoscop chinezesc 2015 - Oaie/Capra | Horoscop dragoste

In acest an, dragostea pluteste in aer si isi deschide larg portile pentru nativii din Oaie/Capra. Cei singuri sunt pe punctul sa intalneasca, in fine, acea persoana speciala, la care viseaza de mult, capabila sa le dea un nou sens vietii, sa ii inteleaga, sa le aprecieze valoarea sinelui si sa iubeasca sa cum sunt. Cuplurile deja inchegate sau casatorite isi vor revendica noi si mai inalte trepte ale conexiunii afective, vor putea sa intampine cu bucurie sosirea pe lume a unui copil ori isi vor gasi locul intr-o casa mult dorita. Sunt in masura sa apara niste schimbari majore in viata amoroasa, niste transformari ce nu trebuie sa fie intampinate cu teama sau ezitare, ci sa fie asumate ca reale oportunitati. Pe de alta parte, o asa-zisa Stea a Certei pare sa isi faca loc pe cerurile Oii/Caprei, asa ca este necesar ca cei nascuti in acest semn zodiacal sa nu incerce sa forteze limitele partenerilor lor ori sa le raneasca sentimentele, ci sa apele cat mai des la compromisuri si negocieri, la acea fina diplomatie pe care numai dragostea o cunoaste.

Horoscop chinezesc 2015 - Oaie/Capra | Horoscop bani si cariera

Lemnul caracteristic acestui an chinezesc reprezinta cariera Oii/Caprei, vestindu-se astfel o viata profesionala extrem de promitatoare in 2015. Talentele iti vor isi cu pregnanta la iveala, ingaduindu-ti sa faci cutezatori pasi inainte. Nu sovai sa te angajezi in proiecte de amploare si sa atragi astfel atentia superiorilor tai. In acelasi timp, trebuie tinut cont de un fel de intersectare a doua Oi: cea corespunzatoare nativilor din aceasta zodie si cea care guverneaza anul 2015. Intalnirea a doua Oi sugereaza o competitie! Nativii din Oaie intra, simbolic, pe teritoriul unui inamic, si trebuie sa-si mobilizeze fortele pentru confruntari profesionale uneori dure si o atmosfera cumva tensionata la serviciu. Daca crezi ca esti in stare sa rezisti tensiunii din zona profesionala, atunci eforturile tale vor fi rasplatite prin importante succese. Daca, insa, crezi ca asa ceva este prea mult pentru tine, nu ezita sa ceri ajutorul altei Oi si sa lucrati impreuna intr-o echipa ce se poate impune cu usurinta in concurenta cu simpli indivizi. Un alt factor de bun augur in cariera constitue asumarea unei atitudini cat mai amiabile si mai cooperante in relatia cu colegii si colaboratorii.
Competitia isi pune amprenta si asupra sferei financiare a Oilor, indicandu-se, din acest motiv, necesitatea unui plus de mobilizare si de prudenta in abordarea chestiunilor legate de bani. Daca sunt apreciate cu discernamant, investitiile din acest an par a aduce mari si stabile profituri. Pe de alta parte, bogata viata sociala pe care o ai la indemana in 2015 poate sa solicite atat tie, cat si prietenilor tai, niste insemnate cheltuieli suplimentare. In acest context, daca iti doresti sa mentii bunele relatii cu ei, nu ti se recomanda sa imprumuti bani amicilor tai, si nici sa nu le ceri sa te imprumute!

Horoscop chinezesc 2015 - Oaie/Capra | Horoscop sanatate

Cu toate ca ai la dispozitie un mare potential energetic, din pricina competiei din cariera si a intensitatii implicarii tale sociale, poti sa cazi prada mai frecvent oboselii fizice si psihice. Totodata, in 2015, nativii din Oaie/Capra au capacitatea sa se refaca foarte repede in cazul cand se imbolnavesc, cu conditia de a nu neglija odihna si relaxarea. Excesul de pamant specific acestui an poate produce probleme legate de sistemul digestiv si semnaleaza posibilitatea implicarii in niste accidente, asa ca ti se recomanda sa iti conduci cu precautie masina si sa te feresti de sporturi periculoase.


Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Numerologie 2015 - Destinul tau in 2015

Horoscop 2015 - Toate zodiile

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Oaie/Capra Horoscop chinezesc 2015 - Oaie/Capra Reviewed by Diana Popescu on decembrie 28, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.