Horoscop chinezesc 2015 - Bivol

Potrivit horoscopului chinezesc 2015, Bivolul are la indemana o enorma energie, pe care trebuie sa o foloseasca cu pricepere si delicatete, astfel incat sa nu sparga bibelourile si simtamintele de portelan din pravalia vietii sale. Chiar daca se simte mai puternic decat altadata, trebuie sa se poarte cu manusi cu cei din jurul sau, sa nu dea foc paielor de sub propria sa casa si astepte cu rabdare ca viata lui sa isi gaseasca matca, fara sa-si revarse vitalitatea intr-un potop de fapte nechibzuite si sa isi forteze cu orice pret norocul. Chiar daca este tentat sa faca asta, Bivolul nu are de ce sa isi transforme in mod radical viata, ci sa se lase cumva in voia ei, profitand de sansele miraculoase pe care i le ofera.

Horoscop 2015 - Bivol
Horoscop chinezesc 2015 - Bivol
Bivolul se scrie astfel in chineza, 牛 (丑), este o zodie Yin si semn zodiacal fix de apa. Cei care fac parte din zodia Bivolului conform astrologiei chinezesti sunt nascuti (se vor naste) in intervalele: 6 februarie 1913- 25 ianuarie 1914, 24 ianuarie 1925- 12 februarie 1926, 11 februarie 1937- 30 ianuarie 1938, 29 ianuarie 1949, 16 februarie 1950, 15 februarie 1961- 4 februarie 1962, 3 februarie 1973- 22 ianuarie 1974, 20 februarie 1985-8 februarie 1986, 7 februarie 1997- 27 ianuarie 1998, 26 ianuarie 2009-13 februarie 2010, 11 februarie 2021-31 ianuarie 2022, 31 ianuarie 2033-18 februarie 2034, 17 februarie 2045-5 februarie 2046.

Horoscop chinezesc 2015 - Bivol | Horoscop general

Zodia Bivolului este cea de-a doua in zodiacul chinezesc, aflandu-se din aceasta cauza in opozitie cu cea a Oii/Caprei care guverneaza anul 2015. Acest lucru poate da nastere unor probleme atata timp cat nu se pune in joc simtul adaptabilitatii, intrucat, in filosofia chinezeasca, extremele pot da nastere unor evenimente abrupte, dar pozitive atunci cand stim cum sa le abordam. Tocmai de aceea, rabdarea este o arma pe care nu ar trebui sa uite sa o foloseasca Bivolii in acest an. Chiar daca apar unele dificultati, ele tind sa fie minore si sa nu fie mari motive de ingrijorare. Desi este vazuta drept prostanaca in viziunea occidentala, Oaia are capacitatea sa iti confere echilibru si perseverenta in urmarirea telurilor tale. Lasa bulgarii vietii sa mearga la vale si observa cele mai mici semne ale unor avalanse inainte de a face o actiune decisiva. Nu te lua dupa parerile dusmanilor tai si nu te lasa antrenat in jocul lor de marionete!

Horoscop chinezesc 2015 - Bivol | Horoscop dragoste

Daca esti deja intr-o autentica relatie de cuplu, nu ai de ce sa te ingrijorezi in 2015, deoarece Oaia daruieste, de obicei, stabilitate si armonie in casatorie si in viata de familie. Daca esti solo, cu toate ca esti imprejurat de o magica aura de atractivitate in acest an, nu ai voie sa te predai exceselor! Da, este posibil sa te simti ingradit de inertia ori monotonia din viata ta amoroasa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te avanti in numeroase aventuri fierbinti ci, mai degraba, sa te cufunzi intr-o profunda conexiune sentimentala cu cineva care pare a fi sufletul tau pereche. Nu este bine sa arunci prea multe lemne in caminul vietii tale sentimentale, bucurandu-te, mai curand, de focul constant al unei iubiri recunoscute. Daca iti place totusi sa risti in dragoste, nu uita sa iti fixezi cum trebuie centura de siguranta intrucat un partener nestatornic iti poate intoarce lumea cu fundul in sus!

Horoscop chinezesc 2015 - Bivol |  Horoscop bani si munca

Sfera profesionala nu pare sa se remarce prin evenimente senzationale in 2015. Din contra, te poti simti coplesit de rutina si plictiseala. Nu te lasa amagit de aceasta turnura de suprafata, ci invigoreaza-ti relatiile cu colegii si sefii, chiar daca nu te simti motivat sa faci asta. Daca apar probleme in acest an, ele nu se vor evidentia la prima vedere, ci isi vor afla samanta in niste chestiuni aparent neglijabile. Tocmai de aceea, se impune sa nu treci cu vederea peste lucruri de amanunt, cumva insignifiante la suprafata. Pune-ti la treba simtul diplomatic si nu iti afirma prea insistent opiniile. Lasa-le sa ti se limpezeasca, si asteapta momentul potrivit pentru a le scoate la iveala! Oricum, in anul Oii, trebuie sa fii cat se poate de sigur ce anume iti doresti si cat de realiste iti sunt obiectivele profesionale. Daca iti pastrezi o minima prudenta, banii isi vor gasi loc in buzunarul tau, fie din cariera, fie dintr-un loc neasteptat, eventual dintr-o mostenire. Nu te aventura intr-un nou job daca nu stii, cu siguranta, ce oportunitati iti mai poate oferi cel actual.

Horoscop chinezesc 2015 - Bivol | Horoscop sanatate

Oaia pune accentul asupra echilibrului, armoniei dintre trup si minte. Chiar daca poti ajunge in niste situatii tensionate din punct de vedere psihic, este necesar sa iti pastrezi stapanirea de sine, sa nu iti lasi gandurile sa iti afecteze starea fizica. Gandeste pozitiv si nu vei avea de ce sa devii prizonierul unor apucaturi proaste, cu un impact negativ asupra sanatatii tale. Conform astrologiei chinezesti, in acest an ar trebui sa te focalizezi asupra intretinerii si ameliorarii starii dintilor tai.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Numerologie 2015 - Destinul tau in 2015

Horoscop 2015

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Bivol Horoscop chinezesc 2015 - Bivol Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.