Sarbatori ciudate pe 10 martie

Pe 10 martie, avem parte de nu mai putin de 4 sarbatori ciudate: Ziua extraordinarului, Ziua organizarii biroului de acasa, Ziua lui Mario, si Ziua impachetarii gustarii zilnice.

Ziua extraordinarului

Ziua extraordinarului


Ziua extraordinarului/excelentei (in engleza, "Day of Awesomeness") este una de celebrare a tuturor lucrurilor nemaipomenite, a tot ce ai facut extraordinar tu, prietenii tai sau oricine altcineva.

Ziua organizarii biroului de acasa
Ziua organizarii biroului de acasa


Nu este neaparat necesar sa ai o slujba independenta sau sa lucrezi acasa pentru a detine in locuinta ta un birou, cat de modest. Aceasta sarbatoare este dedicata sortarii facturilor, chitantelor, actelor si altor lucruri distractive de facut, de obicei, intr-o zi ploioasa. La fel ca si bucataria, sufrageria sau orice alta camera din casa, biroul tau poate deveni cu timpul prafuit, ravasit, dezorganizat si, drept urmare, isi poate pierde din utilitate. In Ziua organizarii biroului de acasa ai ocazia sa arunci tot ce-ti este nefolositor, inclusiv hartiile lipsite de importanta adunate cu timpul, sa cureti geamurile biroului, sa iti pui in ordine documentele, sau chiar sa iti introduci in birou o glastra cu flori avand darul de a reimprospatata atmosfera.

Ziua lui Mario

Ziua lui Mario


O sarbatoare inchinata celebrului personaj Nintendo. Aparut pentru intaia oara in Donkey Kong in anul 1981, Mario a devenit curand nu doar singura mascota a gigantului calculatoarelor Nintendo, dar si o senzatie in intreaga lume. Jocurile pe calculator Super Mario Bros, incluzandu-i pe Mario si pe fratele sau Luigi, au marcat anii 1980 si 1990, transformandu-l pe Mario in unul din cele mai adorati, renumiti eroi ai jocurilor pe calculator din toate timpurile.

Ziua impachetarii gustarii zilnice 
Ziua impachetarii gustarii zilnice


Multi dintre noi isi cumpara mai curand in fiecare zi o gustare pe drumul spre scoala sau serviciu, decat sa piarda 10 minute pretioase dimineata sau in seara anterioara pentru a-si pregati propriul pachetel cu mancare. Ziua impachetarii gustarii zilnice sarbatoreste modesta gustare pregatita acasa, indiferent daca este vorba despre niste sandviciuri, un borcan cu bors ori o caserola cu fasole. Avantajele pregatirii propriei gustari sunt evidente: poti manca ce iti doresti fara a fi limitat de ofertele din magazine sau chioscuri, stii cat se poate de bine ce este in mancarea ta, si poti economisi, totodata, niste banuti!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Nascut pe 10 martie – Horoscop general | Profil astrologic

10 martie – Sarbatori, traditii si obiceiuri religioase
Sarbatori ciudate pe 10 martie Sarbatori ciudate pe 10 martie Reviewed by Diana Popescu on martie 09, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.