Horoscop Balanţă septembrie 2015

Horoscopul Balanţei septembrie 2015 aduce în prim plan cultivarea prieteniilor actuale şi închegarea unor noi amiciţii, necesitatea estimării şi analizării modalităţilor de comunicare cu oamenii şi a fructificării informaţiilor ajunse la tine, oportunitatea de a-ţi îmbunătăţi imaginea exterioară şi a-ţi promova personalitatea şi interesele, dezideratul de a te regăsi şi a-ţi limpezi opţiunile şi dilemele în singurătate.

Horoscop Balanţă septembrie 2015 | Horoscop general 


Balanta
După ce, de-a lungul mişcării sale retrograde, Venus te-a pus în faţa unor conjuncturi şi evenimente capabile să îţi demonstreze cine îţi sunt adevăraţii prieteni, din 6 august 2015, revenirea acestei planete în aspect direct în Leu şi a unsprezecea casă a Balanţei îţi sugerează să îţi învigorezi relaţiile cu oamenii care îţi sunt credincioşi şi îţi oferă oprtunitatea de a închega noi şi promiţătoare amiciţii. De asemeni, planuri şi aspiraţii care până mai ieri păreau să fie sortite eşecului îşi dovedesc viabilitatea şi te mobilizează să te dedici lor.

Cuadratul dintre Mercur şi Pluton de pe 9 septembrie îţi transmite nevoia acerbă de a găsi răspunsuri la întrebări ce plutesc de mult în aer şi îţi impune să descoperi ce se ascunde dincolo de aparenţe. În stare să-ţi expui cu expresivitate cele mai profunde dorinţe, poţi să aduci de partea ta oameni de nădejde, gata să te susţină până în pânzele albe. Comunicarea cu ceilalţi tinde să aducă la suprafaţă chestiuni importante, dar şi temeri adânci, cu care trebuie să te confrunţi pentru a-ţi fortifica sinele.

Pe 13 august 2015, Luna nouă din Fecioara şi a XII-a casă a Balanţei anunţă o zi potrivită retragerii din tumultul vieţii cotidiene, meditaţiei, receptării mesajelor subtile ale trupului şi sufletului. Ai ocazia să îţi dezvălui conexiuni nebănuite cu alţii, să te eliberezi de fantomele trecutului şi prezentului, să înţelegi semnificaţia unor coincidenţe recente, să afli noi căi de a-ţi croi destinul graţie imaginaţiei îmbelşugate pe care o ai la dispoziţie, să îţi transformi în aur comorile universului interior.

Mercur retrograd în Balanţă şi întâia ta casă te îndrumă, odată cu 17 august, să îţi regândeşti şi reevaluezi modul în care te oglindeşti în mediul înconjurător, în minţile celor din imediata ta apropiere. Pentru a-ţi mări impactul asupra lumii, este nevoie să-ţi pliveşti propria grădina, să smulgi din rădăcina buruienile care îţi răpesc energia şi îţi îngreunează evoluţia personală. După ce ţi-ai revizuit şi ameliorat arsenalul înzestrărilor şi resurselor individuale, poţi să te avânţi spre noi frontiere ale existenţei, fără a mai privi în urmă.

Interacţiunea cu oamenii şi ceea ce îţi doreşti de la aceasta par să se bată cap în cap începând cu 18 septembrie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Saturn în Săgetător şi a treia casă a Balanţei. Eşti cumva silit să analizezi felul cum te-ai conectat cu ceilalţi, cum ai acces la informaţii şi în ce fel profiţi de ele. Te poţi simţi presat să concepi noi idei, noi proiecte şi să le pui urgent în aplicare. Seriozitatea care te caracterizează te determină să fii oripilat de conversaţiile frivole, ce îţi secătuiesc timpul şi energia. Mia mult decât atât, poţi avea senzaţia că unele cunostiinţe şi rude îţi blochează dezvoltarea, relaţiile cu acestea fiind pe cale să se tensioneze. Toate aceste dificultăţi şi provocări au darul de a te face să câştigi o înţelegere profundă a relaţionării tale cu lumea, focalizându-te către mijloace de comunicare şi culegere de informaţii ce îţi eficientizează demersurile personale.

Preocuparea faţă de tine însuţi inspirată de Mercur este intensificată din 23 august, ca urmare a vizitei Soarelui în Balanţă. Eşti iarăşi motivat să îţi ajustezi imaginea exterioară şi comportamentul din plan social şi profesional, şi să îţi afirmi cu pregnanţă personalitatea. Năzuieşti să ieşi la rampă, să ajungi sub luminile reflectoarelor, să fii aplaudat şi ovaţionat. Ai la dispoziţie o perioada prielnică unor noi începuturi, explorării unor cărări nebătătorite ale existenţei. Eşti mai independent decât de obicei, dar şi mai centrat asupra persoanei tale, un lucru cât se poate de benefic în unele etape ale vieţii. Însufleţit de o revitalizantă îndrăzneala şi încredere în tine însuţi, eşti nerăbdător să iei ceea ce crezi că ţi se cuvine, fără a mai aştepta permisiunea ori ajutorul altcuiva.

Dacă ai fost cât de cât impulsionat de dorinţa de a te izola de lume împreună cu cei dragi, a trage obloanele, a închide telefoanele, a întrerupe internetul şi a tăia orice punte de comunicare cu lumea exterioară, acesta tendinţă dispare odată cu 24 august 2015, sub influenţa întoarcerii lui Pluton în aspect direct în Capricorn şi a IV-a ta casă. Ai, în acest fel, şansa să profiţi într-o sporită măsură de avantajele din viaţa socială şi cea profesională.

Mercur în cuadrat cu Pluton pe 25 septembrie îţi insuflă scrupulozitate, voinţa de a te concentra asupra celor mai mici detalii, un lucru folositor într-o activitate implicând studiu sau cercetare, dar care poate reprezenta un impediment în demersurile obişnuite, de zi cu zi. Vorbele tale au o forţă ieşită din comun, aşa că trebuie să le foloseşti cu mare grijă, mai ales că unele persoane par să ţină neapărat să te scoată din fire prin tentativele lor de a-ţi schimba opiniile şi a-ţi impune punctele lor de vedere.

Tărâmurile Fecioarei şi ale celei de-a XII-a case a Balanţei sunt parcurse, din aceeaşi zi de 25 septembrie 2015, de Marte, o planetă a cărei agresivitate poate face ravagii dacă este lăsată în voia sa. Restricţiile resimţite pe plan personal şi dilemele psihologice specifice acestei zone astrologice trebuie să fie tratate cu precauţie, nu pe câmpul de luptă, nici în arena publică, ci într-o cât mai strânsă intimitate cu tine însuţi. Din acest motiv, poţi fi încă o dată sugestionat să faci un pas înapoi de pe scena socială, să renunţi o vreme la rolul principal şi să te mulţumeşti cu unul secundar ori chiar cu cel de spectator. Cel mai bine este să utilizezi acest ciclu marţian pentru a-ţi pune la punct în amănunţime un nou proiect, pe care îl vei putea lansa, cu o mare probabilitate de a te bucura de succes, peste câteva săptămâni, atunci când Marte va paşi în prima ta casă.

Luna plină răsărită pe 28 septembrie în Berbec şi a şaptea ta casă te poate pune în situaţii conflictuale, în contact cu oamenii iritabili sau insuportabili, ori te provoacă să îţi asumi un grad mai mare de libertate într-un parteneriat personal, social ori profesional.

Conjuncţia Soarelui cu Mercur din 30 septembrie 2015 îţi imprimă o neostoită sete de a comunica, a te angaja în discuţii cu aproape oricine îţi iese în cale. Îţi exprimi cu uşurinţă încrederea în planurile şi gândurile tale, şi poţi să te dedici unor activităţi presupunând împărtăşirea ideilor, cunoştiinţelor, scrisul sau învăţarea. Pari să fii asaltat de o avalanşă de telefoane şi întâlniri, fiind necesar să veghezi că intensul aflux informaţional să nu te aducă pe marginea stresului sau a unei oboseli mentale excesive.

Horoscop Balanţă septembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Încheierea tranzitului retrograd al lui Pluton în a IV-a casă a Balanţei este asociată, din 24 septembrie, cu deschiderea relaţiei de cuplu către lume. Dacă unii nativi au simţit până acum nevoia să se întemniţeze împreună cu partenerul lor într-un cuib al dragostei şi să arunce cheia afară, printre gratii, întoarcerea lui Pluton în mişcare directă îi lămureşte că o astfel de claustrare poate fi păguboasă. Eşti stimulat, aşadar, să ieşi cât mai des, împreună cu persoana iubita, în oraş, să va distraţi alături de prieteni şi să luaţi parte la cât mai multe evenimente sociale. Integrarea printre ceilalţi are potenţialul să echilibreze conexiunea afectivă, iar teama de a nu da cep astfel geloziei trebuie să fie înfruntată pentru a consolida stabilitatea şi respectul reciproc din iubire. Balanţele singure continuă să aspire spre o idilă serioasă, încununată eventual de o căsătorie, dar nu se mai lasă în voia unei exigenţe exagerate, oferindu-şi în acest mod mai mulţi sorţi de izbândă în a-şi vedea visele cu ochii.

Horoscopul Balanţă septembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Odată cu 24 septembrie 2015, turnura directă a lui Pluton în a patra ta casă prefigurează frecvent profituri obţinute din activităţi ţinând de amenajări interioare şi exterioare ale caselor, ori din cumpărarea, vânzarea sau închirierea unei proprietăţi sau locuinţe. Este posibil să iniţiezi o afacere sau un demers lucrativ individual având drept punct de referinţă casa ta.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Balanţă 2015

Horoscop Balanţă august 2015
Horoscop Balanţă septembrie 2015 Horoscop Balanţă septembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on august 13, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.