Horoscop Vărsător 2016

Horoscopul Vărsătorului 2016 îţi pune în vedere însănătoşirea perspectivei despre sine şi cei din jur, oportunităţi ţinând de ingeniozitatea minţii tale, de călătorii şi interacţiunea cu ceilalţi, având darul de a-ţi eficientiza drumul spre atingerea ţelurile tale esenţiale. Viaţa sentimentală îţi este favorabilă atâta timp cât nu neglijezi conexiunea autentică cu partenerul tău de cuplu, iar cea financiară îţi impune în continuare realism şi perseverenţă.

Horoscop Vărsător 2016 | Horoscop general 


Horoscop Vărsător 2016
Pluton parcurge pe mai departe sectorul astrologic al Capricornului şi a douăsprezecea casă a Vărsătorului, îndemnându-te să te retragi de sub luminile reflectoarelor şi să le permiţi şi altora să iasă în evidenţă. Asta nu înseamnă că ar trebui să te complaci în pasivitate în plan social sau profesional, ci că ar fi indicat să nu te mai implici decât rareori în proiecte de mare anvergură, fiind preocupat mai cu seamă de inamicii interiori, de impulsurile subconştiente care te sabotează şi de aspecte nerezolvate ale trecutului, îngropate adânc în subconştient. Acum le poţi identifica şi anihila efectele negative! Eşti mobilizat să îţi limpezeşti motivaţiile profunde ale sinelui şi ale celorlalţi, să te înţelegi cât mai bine şi să descifrezi mecanismele ce pun în mişcare lumea din jurul tău. Tovarăşul tău de viaţă pare să fie implicat într-o luptă pentru putere, având menirea de a-i pune la încercare forţa interioară.

Comunicarea şi călătoriile scurte sunt repere consacrate ale parcursului prelungit al lui Uranus în Berbec şi a treia casă a Vărsătorului. Este de recomandat să fii cât se poate de atent la ideile fulgerătoare şi inspirate care îţi cutreieră adeseori mintea, să le reţii şi să le fructifici, inclusiv pe plan financiar, compensand astfel influenţele negative ale lui Neptun din acest palier al existenţei tale. Inventivitatea şi atracţia faţă de ceea ce este ieşit din comun te sprijină să scoţi la lumină o nouă şi promiţătoare viziune asupra lumii. Dorinţa de a-ţi menţine o conexiune cât mai strânsă cu persoanele îndrăgite se poate bate cap în cap cu tendinţa de a te delecta cu o sporită libertate individuală. Dacă ai copii, pari să fii impulsionat să te ocupi cu perseverenţă de educaţia lor.

Dezideratul de a aborda cu realism visele şi speranţele tale rămâne actual şi în 2016, ca urmare a prezenţei lui Saturn în Săgetător şi a XI-a ta casă. De fapt, chiar dacă acest lucru nu este tocmai uşor, Saturn nu face decât să te îndrume să îţi urmezi năzuinţele şi să ţi le materializezi. Această orientare poate genera conjuncturi neplăcute îndeosebi între 24 martie şi 12 august 2016, sub impactul tranzitului retrograd al lui Saturn.

Jupiter este amplasat în primele opt luni ale lui 2016 în Fecioară şi a opta casă a Vărsătorului, vestind o vreme prielnică evoluţiei personale, extinderii sferei tale de influenţă, călătoriilor şi studiului. Cu atât mai mult, este cazul să nu rămâi amorţit în comoditate, ci să te pui pe treabă, profitând de aceste circumstanţe pozitive.

Relaţionarea cu părinţii devine tot mai intensă sub impactul tranzitului lui Marte, în intervalul 3 ianuarie - 6 martie 2016, în Scorpion şi a X-a ta casă. Eşti gata să le acorzi mai mult timp şi energie, sau ei îţi pot pretinde mai mult decât de obicei.

Sub influenţa tranzitului retrograd al lui Mercur în Capricorn şi a douăsprezecea casă a Vărsătorului, iniţiat pe 8 ianuarie şi încheiat pe 25 ianuarie 2016, dileme vechi, mereu evitate şi amânate îşi cer o rezolvare clară, definitivă. După 19 decembrie 2016, mişcarea inversată a lui Mercur în aceeaşi zonă astrologică reia aceste tendinţe.

Marte în Săgetător şi a XI-a ta casă în intervalul 6 martie - 17 aprilie 2016 te călăuzeşte să îţi pui în aplicare planuri de amploare şi să le vezi prin prisma unei viziuni cât mai apropiate de practică. Speranţele şi idealurile tale sunt stăvilite de oprelişti deloc neglijabile din 17 aprilie până pe 27 mai 2016, din pricina aspectului retrograd preluat de Marte. Nu are sens să îţi pui sub semnul întrebării proiectele ci, mai curând, să le găseşti noi soluţii. Planeta războiului îşi regăseşte tranzitul direct în Săgetător în perioada 2 august - 27 septembrie 2016, lăsându-te să întrezăreşti calea cea mai eficientă către scopurile tale.

Unele neînţelegeri cu rudele sau un şir de necazuri ţinând de casă îţi pot umbri existenţa între 28 aprilie şi 22 mai 2016, atunci când Mercur retrograd parcurge Taurul şi a patra casă a Vărsătorului. Comunicarea cu membrii familiei se înceţoşează, dând naştere unor interpretări greşite, aşa că trebuie să faci un efort în plus pentru a fi cât mai deschis şi mai înţelegător.

Din 9 septembrie, Jupiter situat în Balanţă şi a IX-a ta casă îţi furnizează şanse în viaţă corelate cu religia, filosofia şi relaţiile cu prietenii. Credinţele tale esenţiale sunt cumva confirmate şi amici de demult îşi fac din nou simţită prezenţa în viaţa ta, dându-ţi o mâna de ajutor atunci când te aştepţi cel mai puţin şi ai cea mai mare nevoie de ei.

Horoscop Vărsător 2016 | Horoscop dragoste 


În cele dintâi opt luni ale lui 2016, călătoria lui Jupiter în Fecioară şi a opta casă a Vărsătorului îţi netezeşte calea îmbunătăţirii şi întăririi relaţiei de cuplu. Nu mai ai nici un fel de probleme în a te deschide emoţional către persoana iubita, a-i mărturisi acesteia sentimentele care te leagă de ea. Poţi, astfel, să te înalţi pe o nouă treaptă a împărtăşirii afective, să te muţi în casa partenerului tău, să faci paşi hotărâţi spre o logodnă sau o căsătorie (în cazul în care nu ai oficializat încă conexiunea ta amoroasă). Pe de altă parte, tovarăşul de viaţă se poate bucura de oportunităţi profesionale legate de călătorii sau studii, un lucru având darul de a-ţi deschide şi ţie noi orizonturi.

Nu este de neglijat tranzitul retrograd al lui Mercur în Fecioară şi a VII-a ta casă, ce are loc între 30 august şi 22 septembrie 2016, şi care are potenţialul să te deraieze de pe drumul comun cu partenerul tău. Indiferent dacă acest lucru se petrece din pricina unor impulsuri conştiente sau subconştiente, este necesar să ţi le recunoşti, şi să nu le permiţi să te marcheze negativ în viaţa amoroasă.

Horoscop Vărsător 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Neptun traversează în continuare în 2016 tărâmul Peştilor şi a doua casă a Vărsătorului, aşa că banii nu îşi fac loc cu uşurinţă în buzunarele tale, poate şi din cauza faptului că nu le mai acorzi o mare importanţă sau te concentrezi pe alte aspecte ale existenţei. În acelaşi timp, poţi fi mai puţin atent la chestiunile de detaliu ale întreprinderilor tale financiare ori mai uşor de tras pe sfoară de manevrele lipsite de onestitate ale unor oameni. Se impune să fii cât mai realist, să nu te încrezi în oricine îţi propune o afacere şi să-ţi îndrepţi banii către investiţii solide, de încredere, chiar dacă acestea nu îţi făgăduiesc beneficii nemaipomenite într-un timp foarte scurt.

Vizita lui Saturn în a XI-a ta casă este asociată cu câştiguri financiare datorate tatălui sau provenite din sfera profesională. Aceşti bani nu îşi găsesc calea către tine cu una cu două, fiind nevoie să faci faţă unor cerinţe ori responsabilităţi majore.

În intervalul 3 ianuarie - 6 martie 2016, Marte îşi croieşte drum în Scorpion şi a zecea casă a Vărsătorului, aşa că începi noul an ambiţionat să faci progrese în carieră şi să îţi duci la bun sfârşit ţeluri profesionale tergiversate.

Într-un ciclu mai puţin oportun în muncă, între 27 mai şi 29 iunie 2016, Marte devine retrograd în Scorpion. Chiar dacă eşti predispus să pici în plasa unor dezamăgiri, nu abandona o perspectiva matură, serioasă asupta jobului tău şi fă eforturi pentru a-ţi menţine focalizarea pe sarcinile cele mai importante.

Pe 29 iunie 2016, planeta războiului se întoarce în tranzit direct în a X-a casă a Vărsătorului, oferindu-ţi prilejul să reintri pe făgaşul normal al carierei, şi chiar să ajungi iarăşi pe vârful valului în demersurile tale de la serviciu.

După 19 decembrie 2016, Marte poziţionat în Peşti şi a doua ta casă te îmbărbătează să îţi pui în valoare oportunităţile financiare, să îţi măreşti veniturile şi să îţi ameliorezi situaţia financiară.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Vărsător 2015 

Evenimente astrologice în horoscopul 2016

2016: Anul chinezesc al Maimuţei de Foc / Previziuni horoscop 2016
Horoscop Vărsător 2016 Horoscop Vărsător 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 25, 2015 Rating: 5

4 comentarii:

  1. imi puteti spune va rog care este a XI casa a varsatorului? va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. As dori sa afla ce spun astrile in 2016 zodia varsator fiecre luna aparte despre munca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Anatolie. Poti accesa pe blogul meu Horoscopul Varsatorului 2016 sau sa urmaresti horoscoapele lunare ale Varsatorului, care cuprind si cate o sectiune legata de munca.

      Ștergere

Un produs Blogger.