Horoscop Varsator 2015

Horoscopul Varsatorului 2015 insista asupra dezvaluirii lucrurilor bune si rele ascunse in subconstientul tau, afirmarii valorilor personalitatii tale, fericitei integrari in lume si agilitatii tale mentale, reconfirmarii prieteniilor si oportunitatilor din relatiile tale de parteneriat.

Horoscop Varsator 2015 - Horoscop general

Horoscop 2015 - Varsator
Horoscop Varsator 2015
Pluton isi croieste drum si in 2015 in Capricorn si a XII-a casa a Varsatorului, neincetand sa scormoneasca prin cotloanele intunecate ale sufletului tau, straduindu-se sa aduca la iveala lucruri ferecate in lumea subconstientului tau, indiferent daca este vorba despre tendinte negative, obsesii, dorinte secrete ori inclinatii autdistructive. Este necesar sa te confrunti cu aceste simtaminte si emotii nemarturisite, sa iti recunosti partile slabe, vulnerabile ale personalitatii, sa inlaturi din viata ta toate sursele de haos si negativism, astfel incat sa iti dai deoparte din cale bariere create chiar de tine insuti. Poti fi impulsionat sa investighezi misterele existentei si credintele personale, sa iti dezvalui talente si inzestrari uitate sau insuficiente exploatate. In special intre 16 aprilie si 24 septembrie 2015, atunci cand Pluton este retrograd, trebuie sa iti supraveghezi cu grija marea sensibilitate emotionala, in stare sa te determine sa absorbi simtamintele negative si temerile oamenilor din jurul tau, sa te ispiteasca catre forte malefice ale lumii. In acelasi timp, se impune sa nu te lasi coplesit de durerile si problemele altora, ci sa pui umarul pentru a le inlatura fara a-ti neglija insa interesele si viata personala.

Tranzitul lui Neptun in Pesti si a X-a ta casa continua si in acest an sa iti starneasca nazuinta de a-ti examina valorile interioare si latura spirituala a existentei, sa iti reafirmi resursele personale, abilitatile native si sa le pui fara ezitare in practica, uneori pentru a-i sprijini dezinteresat pe oamenii mai putin norocosi decat tine. Desi Neptun se afla in casa banilor, aderarea la o cauza nobila, la un obiectiv umanitar, lipsa ta de egoism pot fi rasplatite in moduri neasteptate, ce par a suplini, intr-un fel sau altul, un cont impresionant la banca.

Uranus traverseaza pe mai departe sectorul astrologic al Berbecului si al celei de-a III-a case a Varsatorului inspirandu-te sa stralucesti prin libertatea sau deschiderea mintii, sa fii creativ, original, neconventional si cuprins de o curiozitate fara nesat. Sunt posibile surprize, in general placute, legate studii, educatie, calatorii, comunicare, relatiile cu rudele. Gandirea iti este agila, inventiva, capabila sa scoata la lumina aspecte neobisnuite, inedite, despre lume, ce par a-i debusola sau consterna pe unii dintre amicii tai. Nu este exclus sa te dedici studiului unui domeniu iesit din comun, avand potentialul sa it largeasca substantial orizonturile cunoasterii. De asemeni, poti fi strabatut de un soi de neastampar in comunicare, fiind mereu dornic sa afli noi informatii, sa discuti cu prietenii si colegii, sa te implici in conversatii incitante pe internet cu persoane de pe alte meleaguri, cu opinii si puncte de vedere mult diferite de ale tale. Calatoriile, mai cu seama cele scurte, tind sa te imbogateasca cu noi si nepretuite experiente de viata, avand capacitatea sa iti modifice felul cum apreciezi oamenii si conjuncturile existentei.
In intervalul 25 iulie-25 decembrie 2015, trebuie sa fii pus in garda asupra unor influente mai putin benefice ale lui Uranus retrograd. Nu te lasa captivat de prea multe lucruri deodata, risipindu-ti in acest fel energia si focalizarea, fereste-te de persoane extrem de excentrice la prima vedere, dar interesate de fapt sa profite de tine, si nu-ti permite sa fii posedat de incapatanare in profesie sau in principalul tau domeniu ocupational.

Pana pe 15 iunie si incepand cu 18 septembrie 2015, il aflam pe Saturn in Sagetator si a XI-a casa a Varsatorului, intr-un tranzit ce pune accentul pe natura ta sociala, pe nemijlocirea in interactiunea cu oamenii. Pari sa te simti ca pestele in apa in viata sociala, sa dai nastere celor mai ingenioase idei in special in compania persoanelor indragite sau apropiate. Saturn iti indica care iti sunt responsabilitatile din relatiile de prietenie ori de colegialitate, dar te trage de maneca si in privinta felului cum iti selectezi prietenii si asociatii. Nu intamplator, atata vreme cat aceasta planeta este retrograda in Sagetator, adica intre 14 martie si 15 iunie 2015, unii falsi amici isi pot da arama pe fata, iar altii, veritabili, iti pot demonstra ce inseamna cu adevarat loialitatea si sinceritatea.

In primele sapte luni din 2015, Jupiter parcurge zona astrologica a Leului si a VII-a ta casa, intr-un context favorabil parteneriatelor profesionale, sociale si de afaceri deja existente, inchegarii de noi asocieri, fertile in viitorul apropiat. Exista mari sanse ca in viata ta sa intre oameni noi, de la care ai ce invata, capabili sa iti fie alaturi in dezvoltarea ta individuala. Persoanele din imediata ta apropiere au o contributie remarcabila in extinderea viziunii tale despre lume si descoperirea unor noi posibilitati de a te implini in viata. Mare atentie in cel dintai trimestru al anului, cand Jupiter retrograd poate fi asociat cu o intensificare a problemelor pe care ti le fac dusmanii sau competitorii tai.

Horoscop Varsator 2015 - Horoscop dragoste

Viata sentimentala este binecuvantata pana pe 8 august 2015 de vizita lui Jupiter in cea de a saptea casa a Varsatorului, intr-o serie de imprejurari norocoase in casatorie si in relatiile de cuplu, favorizate de o sporita deschidere si onestitate fata de persoana iubita. Daca a existat o oarecare tensiune intre tine si tovarasul tau de viata, sunt mari sanse sa ajungeti din nou sa va intelegeti, sa va depasiti probleme sau crizele, si sa reinstaurati o atmosfera armonioasa si stabila de sinceritate si calda impartasire afectiva. Se impune, totusi, sa te indepartezi de o atitudine aroganta fata de partenerul tau si sa eviti sa te lasi purtat de inertie, fiind gata sa te acomodezi unei schimbari semnificative a conexiunii tale din dragoste.
Nativii singuri din Varsator, mai cu seama cei dornici sa se avante intr-o clocotitoare viata sociala, au prilejul sa-si gaseasca alesul/aleasa inimii, si chiar sa isi uneasca destinul cu acesta/aceasta intr-o casatorie. Este posibil sa se infiripe o promitatoare idila pe parcursul unei calatorii ori impreuna cu cineva proaspat sosit de pe alte meridiane ale lumii.

Odata cu 8 august 2014, Jupiter in Fecioara si a VIII-a ta casa insista asupra increderii si daruirii reciproce din legaturile amoroase. Simtamintele de iubire pot fi mai usor marturisite si dovedite in aceasta conjunctura astrala, si o fierbinte senzualitate tinde sa-si puna pecetea peste autenticele legaturi de cuplu.

Horoscop Varsator 2015 - Horoscop bani si munca

Ca urmare a tranzitului lui Pluton in a XII-a ta casa, pari sa te bucuri de beneficii materiale picate asupra ta ca din cer. Iti poti imbunatati situatia financiara gratie unor investitii, banilor impartasiti cu altcineva sau unor parteneriate de afaceri. Pari sa ai un "nas fin," capabil sa te aduca in preajma unor profituri neintrezarite de nimeni din jurul tau.

Prezenta lui Neptun in a II-a casa a Varsatorului, aduce, uneori, cu un fel de joc de v-ati-ascunselea cu banii. Este posibil ca intr-o zi sa te trezesti la un apogeu financiar, pentru ca intr-o alta sa pasesti sovaielnic pe pragul unui iminent dezastru material. Neptun te atrage printr-un labirint in care iluziile se impletesc subtil cu realitatea, dar, asa cum am aratat mai inainte, Pluton iti poate fi un aliat de nadejde, in stare sa iti releve ce se ascunde sub masca aparentelor. Oricum, mai cu seama in perioada 11 iunie - 18 noiembrie 2015, marcata de miscarea retrograda a lui Neptun, trebuie sa privesti cu scepticism propunerile financiare prea promitatoare, potentialii parteneri de afaceri ce-ti promit marea si sarea in speranta ca le vei pune la dispozitie resursele tale banesti si oamenii care iti devin prieteni peste noapte numai si numai pentru a-ti cere un imprumut considerabil.

Saturn iti poate oferi niste insemnate lectii despre viata ta profesionala, abilitatile tale de lider si autentica cale catre succesele din cariera din 15 iunie, ziua de debut a calatoriei sale in Scorpion si a X-a ta casa. Cu precadere pana pe 1 august 2015, pe parcursul tranzitului sau retrograd, Saturn iti poate dovedi ca beneficiile straduintelor tale nu isi fac aparitia pe atat de repede pe cat te-ai fi asteptat. Aceasta planeta are doua fete, in functie de eforturile tale in munca de pana acum. Daca unora dintre Varsatori Saturn le rezerva oportunitatea de a-si consolida si chiar inalta reputatia si pozitia ierarhica pe care si-au cladit-o cu greu de-a lungul timpului, altora, care si-au tratat cu dezinteres sfera profesionala, le poate aduce frustrare, dezamagire, necesitatea de a trece peste niste teste dure si a-si asuma niste impovaratoare responsabilitati.

Avantajele banesti generate de un parteneriat de nadejde sunt aduse din nou in prim plan din 8 august, sub impactul tranzitului lui Jupiter in a VIII-a casa a Varsatorului. Oportunitatile financiare se ivesc in special din demersuri extraprofesionale, ce nu au de a face cu venituri salariale sau alte castiguri obisnuite. Cu toate acestea, este de dorit sa te concentrezi asupra unor investitii prudente, care nu fagaduiesc mari si rapide profituri, ci avantaje stabile, de lunga durata.

Horoscop Varsator 2015 - Horoscop sanatate

Pluton iti pune in fata, cu pregnanta, obiceiurile paguboase, tabieturile nesanatoase de care nu esti constient ori pe care nu vrei, de obicei, sa ti le constientizezi. Poti fi astfel extrem de motivat, de exemplu, sa te lasi de fumat, sa renunti la sedentarism, sa abandonezi placerile care iti fac rau si sa iti ameliorezi astfel tonusul fizic si mental.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Evenimente astrologice in horoscopul 2015

Barbatul Varsator - Dragoste si cucerire

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop Varsator 2015 Horoscop Varsator 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 02, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. NEPTUN e in casa a doua a VARSATORULUI,,,,,,nu in xasa zexe cine munceste greseste,,,,,

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.