Horoscop Balanţă februarie 2016

Horoscopul Balanţei februarie 2016 are drept principale orientări o forţă creativă efervescentă, pofta şi posibilitatea de a te distra şi a degusta cu nesaţ plăcerile lumii, o abordare responsabilă şi ambiţioasă a existenţei. Viaţa ta sentimentală este bogată şi intensă, şi se desfăşoară in general sub auspicii bune, încărcate de făgăduinţe.


Horoscop Balanţă februarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Balanţă februarie 2016
Mercur, amplasat din 4 februarie 2016 în sectorul Vărsătorului şi a cincea casă a Balanţei infuzează vigoare efluviilor tale creative, aşa că te poţi remarcă prin idei ori soluţii inovatoare, fără a fi, totuşi, prea motivat să le transpui în practică. Poţi să te canalizezi spre un hobyy nou sau să te ocupi de unul vechi pentru care nu ai avut timp până acum. Mult mai prietenos şi mai sociabil decât altădată, ai ocazia să te distrezi din plin alături de prieteni.

Setea ta nemăsurată de a te bucura de viaţă tinde să-i molipsească pe cei din jur, şi te integrezi, pe mai departe, cu brio în orice conjunctură din viaţa socială. Începând cu 17 februarie, tranzitul lui Venus în Vărsător îţi insuflă totodată dorinţa de a ieşi cu orice preţ în evidenţă, fiind impulsionat să te dedai unor gesturi şi fapte memorabile având drept scop unic culegerea de aplauze. Eşti înclinat să te dezbraci de armura prudenţei, să îţi asumi riscuri nemaiîncercate, inclusiv la jocuri de noroc. Creativitatea nu conteneşte să ţi se înteţească, fiind vădită mai cu seamă într-un domeniu artistic.

După atâta joacă şi cufundare în plăceri, vizita Soarelui în Peşti şi a VI-a casă a Balanţei, iniţiată pe 19 februarie 2016, te readuce cât de cât cu picioarele pe pământ. Treci printr-un ciclu solar ce-ţi pune pe foc ambiţia, în special pe plan profesional. Te simţi mobilizat să îţi organizezi cu rigoare existenţa, să-ţi perfecţionezi talentele, abilităţile, să te apleci asupra detaliilor esenţiale ale obiectivelor tale principale. Deşi nu eşti afectat de vreo boală majoră, dai întâietate stării tale de sănătate, armonizării relaţiei dintre trup şi minte.

Pe 22 februarie, Luna plină din Fecioară şi a douăsprezecea ta casă te inspiră să te dedici unor activităţi spirituale şi fizice menite să îţi aducă linişte în minte şi suflet. Îţi poţi impune o relativă singurătate, ce îţi facilitează căutarea şi descoperirea unor comori ascunse adânc în tine. Nu este exclus să beneficiezi de o călătorie spirituală, să afli, pe neaşteptate, indicii preţioase pentru evoluţia ta personală.


Horoscop Balanţă februarie 2016 | Horoscop dragoste 


Luna nouă răsărită în 8 februarie în a cincea ta casă este asociată cu debutul unei idile împreună cu o persoană specială, capabilă să-ţi releve dimensiuni diferite ale lumii. Fecioarele aflate într-o relaţie beneficiază de un plus de romantism şi se pot simţi îndemnate să-şi invite partenerul la o cină deosebită, la lumina lumânărilor, sau într-o escapadă în doi, departe de cercul lor social.

Dragostea îmboboceşte şi chiar înfloreşte prin seva comunicării sincere, deschise, neîngrădite de bariere interioare şi exterioare. Din 14 februarie 2016, Mercur poposeşte în a V-a casă a Vărsătorului, aşa că, dacă eşti singur, ai oportunitatea să fii antrenat într-o poveste de iubire graţie ferventei tale activităţi sociale. Poţi, de asemeni, să cunoşti un viitor tovarăş de viaţă, eventual mai tânăr decât tine, prin intermediul internetului, a unei rude sau a unui amic.

Viaţa amoroasă devine şi mai favorabilă, mai intensă, odată cu 17 februarie, sub impactul călătoriei lui Venus în a cincea ta casă. Farmecul în care te învăluie planeta frumuseţii poate fascina persoanele de sex opus, transformându-te dintr-o dată într-un Don Juan ori într-o nimfă înzestrată cu o atractivitate irezistibilă. Este de aşteptat ca şi tu să fii prins cu uşurinţă în mrejele dragostei, impunându-se să-ţi compensezi această predispoziţie cu o mai mare luciditate, să nu te azvârli cu capul înainte într-o aventură superficială ori periculoasă.


Horoscop Balanţă februarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Din 19 februarie, Soarele tranzitează a şasea casă a Balanţei şi te determină să acorzi prioritate vieţii tale profesionale. Ţii neapărat să te perfecţionezi în muncă, să îţi eficientizezi activitatea de la serviciu şi, din această cauză, te străduieşti să îţi dezvălui ce anume te trage înapoi, îţi împiedică afirmarea.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Balanţă 2016

Horoscop Balanţă ianuarie 2016
Horoscop Balanţă februarie 2016 Horoscop Balanţă februarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.