Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Nativii din toate zodiile chinezeşti se pot aştepta la tot ce este mai neaşteptat în 2016. Anul 2016 stă sub semnul Maimuţei de Foc, aşa că, ar trebui să ne pregătim pentru cutremure de mare anvergură în viaţa noastră, bune ori rele, în funcţie de cum ne aliniem lor, reuşim să trecem peste prejudecăţi şi să fim cât mai deschişi spre schimbare. Maimuţa de Foc ne învigorează , dar ne şi derută prin false ori autentice trasee ale existenţei noastre. Dă click pe zodia ta chinezească, si vei afla ce iti rezervă viitorul an!

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile
Horoscopul chinezesc al Şobolanului lasă să se întrezărească în 2016 (anul chinezesc al Maimuţei de Foc) o viaţă fericită, o binecuvântată poftă de a te bucura de traiul zilnic, relaţii strânse cu familia şi prietenii, oportunităţi în dragoste şi o mulţime de treabă în plan social şi profesional.

Horoscopul chinezesc 2016 al Bivolului vesteşte dinamizarea în toate planurile existenţei tale, necesitatea de a te desprinde de conservatorism şi inerţie, a fi cât mai flexibil şi mai deschis faţă de noi idei şi aspecte ale realităţii. Influenţele favorabile ale anului Maimuţei de Foc din viaţa sentimentală, cea financiară şi cea profesională trebuie să fie însoţite de prudenţă şi responsabilitate.

Horoscopul chinezesc al Tigrului dîn 2016 prezice dezideratul de a fi cât se poate de prudent în orice demers al tău, de a te feri de transformări spectaculoase şi a avea grijă să păstrezi un echilibru cât mai stabil în viaţa personală, socială şi profesională. Răbdarea, precauţia şi perseverenţa sunt atuurile de bază ale Tigrului în anul chinezesc al Maimuţei de Foc.

Potrivit horoscopului chinezesc 2016, sporita influenţă de care profită Iepurele în sfera socială se reflectă în oportunităţi atât profesionale cât şi financiare. Deşi face o tovărăşie bună cu Maimuţa de Foc, această nu se poate împiedica să îi joace nişte feste, fiind necesar aşadar să fie cât mai adaptabil. Relaţiile cu prietenii, cu familia şi viaţa sentimentală sunt marcate de satisfacţii şi împliniri.

Horoscopul chinezesc 2016 previzionează pentru Dragon prosperitate, câştiguri financiare importante, optimizarea relaţiilor cu familia şi prietenii, o viaţă amoroasă plină de făgăduinţe şi necesitatea de a recunoaşte şi a respinge oameni dornici să profite de tine sau să-ţi facă rău pe plan social, profesional şi financiar.

Horoscopul chinezesc 2016 anticipează pentru Şarpe o abordare încrezătoare, pozitivă şi inovativă a lumii, căreia trebuie să i se adauge o atitudine relaxată şi flexibilă faţă de circumstanţe imprevizibile ale existenţei. În anul Maimuţei de Foc, norocul este de partea ta în special în sfera financiară şi în viaţa sentimentală.

Horoscopul chinezesc al Calului din 2016 sugerează obţinerea de beneficii importante graţie inventivităţii şi agerimii minţii şi necesitatea de a-ţi struni cu grijă ambiţia astfel încât să nu le aduci prejudicii celor din jurul tău. În anul Maimuţei de Foc sunt avantajaţi mai ales Caii implicaţi într-o relaţie de cuplu, iar sfera profesională şi cea financiară îţi sunt înconjurate de bune auspicii atâta timp cât nu eziţi să-ţi pui umărul la treaba şi nu te aventurezi în întreprinderi riscante.

Horoscopul chinezesc 2016 vesteşte pentru Oaie un an deloc comod, de-a lungul căruia este necesar să-şi echilibreze caracteristicile de bază ale semnului său zodiacal cu o implicare mai dinamică în viaţa socială şi profesională. Anul Maimuţei de Foc pune accentul pe oportunităţi generate de o interacţiune armonioasă cu cei jur şi pe un suflu împrospător, de îndrăzneala şi spontaneitate, în dragoste

Horoscopul chinezesc 2016 al Maimuţei lasă să se întrevadă dezideratul de a-ţi asuma un rol mai puţin important pe scena vieţii, de a sta cumva în expectativă şi a desluşi cu limpezime circumstanţele exterioare înainte de a te avânta într-o acţiune decisivă. Anul Maimuţei de Foc este unul dedicat mai degrabă consolidării realizărilor de până acum şi punerii bazelor unor viitoare demersuri ambiţioase pe termen lung.

Horoscopul chinezesc 2016 dă întâietate pentru Cocoş dezideratului de a fi cât mai răbdător şi mai deschis în interacţiunea cu lumea. În anul Maimuţei de Foc este de bun augur să îţi fortifici relaţiile cu prietenii şi familia, să fii prudent în dragoste şi în muncă, şi să profiţi din plin de oportunităţile financiare pe care le ai la dispoziţie.

Horoscopul chinezesc 2016 prefigurează pentru Câine o activitate socială intensă, stabilitate în sfera profesională şi noroc în cea financiară. În anul Maimuţei de Foc ai ocazia de a forma numeroase prietenii şi este necesar să fii cât mai flexibil şi mai conciliator în viaţa amoroasă.

Horoscopul chinezesc 2016 anunţă pentru nativii din Porc o vreme norocoasă în viaţa sentimentală, în sfera profesională şi cea financiară atâta timp cât nu ţin cont de provocările Maimuţei de Foc, îşi pui la punct cu prudenţă şi realism iniţiativele majore, îşi păstrează seninătatea în tumultul unor evenimente imprevizibile şi îşi selecţionezi cu grijă prietenii şi aliaţii.
Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on decembrie 07, 2015 Rating: 5

3 comentarii:


  1. Un fotbalist se duce la popa,si al intreaba
    Parinte in rai se joaca fotbal?
    Parintele:-Vino maine sa ma documentez
    Zis si facut ….a 2 zii..fotbalistu
    Ei parinte ce ai aflat?
    Parintele:-Pei fiule am 2 vesti una buna si una proasta ..cu care sa incep
    Fotbalistu:-Pei cu aia buna parinte..
    Parintele:-Da bai fiule se joaca fotbal…
    Fotbalistu:-Si cea proasta?
    Vezi continuarea http://goo.gl/7tT5n3

    RăspundețiȘtergere
  2. Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: dbr59@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. buna ziua ce implica acest job?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.