Horoscop Leu iulie 2016

Horoscop Leului iulie 2016 are drept principale repere armonizarea relaţiilor sociale şi personale, avantaje datorate comunicării eficiente cu cei din jurul tău şi atitudinii încrezătoare care te însufleţeşte, intensificarea spiritului tău competitiv şi posibilitatea extinderii sferei tale de influenţă, necesitatea de a-ţi ţine sub control pornirea de a te revolta împotriva conformismului traiului cotidian.

Horoscop general Leu iulie 2016 


Luna nouă apărută pe 4 iulie 2016 în Rac şi a douăsprezecea casă a Leului revarsă peste tine un potop de amintiri, doruri şi vise impresionante. Acest aflux emoţional te poartă spre o schimbare, către vindecarea unor răni sufleteşti. Secrete bine păstrate până acum de cei din imediata ta apropiere sunt pe cale să iasă la iveală.

Mult mai sensibil faţă de pulsul social decât de obicei, te integrezi de minune printre oameni din 12 iulie, graţie tranzitului lui Venus în Leu. Eşti ajutat în acest sens de disponibilitatea venusiană de a face compromisuri, bunăvoinţa şi sinceritatea cu care te apropii de ceilalţi. Oportunităţile ce se ivesc în acest ciclu sunt mijlocite de întâlnirea unor persoane influente şi al sprijinului pe care ţi-l oferă acestea. Deşi nu-ţi uiţi interesele majore, nu poţi să te abţii uneori să te bucuri din plin de viaţă, să trăieşti clipa prin desfătările furnizate de toate simţurile.
Leu

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile 

Începând cu 14 iulie 2016, planeta Mercur porneşte să străbată şi ea prima casă a Leului, insuflându-ţi încredere în propria persoană, în ideile şi credinţele tale, şi stimulându-ţi activitatea mentală. Expresivitatea cu care comunici îţi creşte puterea de convingere şi chiar îi determină pe oameni să-ţi recunoască o poziţie de lider. La ordinea zilei sunt vizitele şi călătoriile scurte, interacţiunea febrilă cu cei din preajma ta.

Conjuncţia dintre Mercur şi Venus din 17 iulie îţi accentuează abilitatea de a relaţiona cu lumea şi a-i captiva pe oameni prin prezentabilitatea ta şi cuvintele tale. Poţi fi înclinat să dai o importanţă mai mică aspectelor negative ale existenţei, să vezi mereu, în orice împrejurare, numai partea plină a paharului.

Pe 19 iulie 2016, Mercur în trigon cu Saturn te îndrumă să implementezi un plus de organizare şi sistematizare în demersurile tale principale, să îţi ierarhizezi preocupările. Responsabilităţile par să-ţi fie mai puţin apăsătoare, iar cei apropiaţi sunt gata să-ţi ia în serios nişte idealuri pe care altădată le considerau a fi pure fantezii.

Interacţiunea cu ceilalţi stă sub semnul unei griji, precauţii sporite în urma trigonului dintre Venus şi Saturn de pe 20 iulie. Tactul şi respectul cu care îi tratezi pe oameni îi conving să se încreadă tot mai mult în tine şi în ideile tale.

Soarele este amplasat odată cu 22 iulie 2016 în zona astrologică a celei dintâi case a Leului, stimulându-ţi spiritul competitiv, năzuinţa de a fi mai presus decât alţii, în special într-un domeniu care te pasionează. Stăpânit de dorinţa de a-ţi extinde libertatea personală, eşti totodată străbătut de o vitalitate efervescentă ce îţi măreşte încrederea în tine însuţi. Ies iarăşi la lumina abilităţile tale de lider, iar sfera de influenţă ţi se lărgeşte văzând cu ochii.

Horoscop Leu 2016

Intuiţia îţi este un aliat de nădejde pe 27 iulie, sub vibraţiile trigonului lui Mercur cu Uranus. Îţi dezvălui cu uşurinţă intenţiile nemărturisite ale altora, şi creativitatea aflată la cote înalte îţi mijloceşte realizări memorabile.

Mercur în cuadrat cu Marte în ziua de 29 iulie 2016 îţi facilitează obţinerea unor informaţii preţioase în materializarea obiectivelor tale. Trebuie totuşi să îţi înfrânezi tendinţa de a face totul după capul tău, fără să ţii cont de sugestiile unor persoane bine intenţionate.

Din pricina impactului aspectului retrograd preluat de Uranus din 30 iulie în Berbec şi a IX-a casă a Leului, poţi întâmpina dificultăţi în planificarea unei călătorii ori în decursul uneia. Fii cât se poate de atent ca pornirea de a sfida convenţiile din traiul cotidian să nu ajungă la o extremă şi să-ţi facă probleme pe termen lung!

Horoscop Leu iulie 2016 - Dragoste 


Viaţa sentimentală se împleteşte cu cea socială şi se îmbogăţeşte ca urmare a atractivităţii pe care o emani clipă de clipă. Venus păşeşte din 15 iulie 2016 în prima casă a Leului, inconjurandu-te cu o aură de farmec şi magnetism. Dacă eşti singur, o nouă idilă este pe punctul să se înfiripe cu prilejul unui eveniment monden, a unei petreceri, a unei agape cu prietenii. Relaţiile de cuplu deja statornicite sunt învigorate, împrospătate în această conjunctură astrală atâta timp cât nativii din Leu îşi îndepărtează un eventual narcisism insuflat de planeta iubirii.

Horoscop Leu iulie 2016 - Bani şi muncă 


Sub influenţa trigonului lui Venus cu Saturn de pe 20 iulie 2016, abordezi chestiunile financiare cu prudenţă, înţelepciune şi chiar niţel conservatorism. Preocuparea faţă de detalii reprezintă cheia succesului atât în întreprinderi financiare, cât şi profesionale.

Dacă eşti predispus să visezi cu ochii deschişi, Luna nouă poposită tot pe 20 iulie în Capricorn şi a şasea casă a Leului te trezeşte la realitate şi te încurajează să te pliezi rutinei zilnice de la serviciu. De fapt, pari să fii cu atât mai mulţumit, mai împlinit, cu cât le demonstrezi mai mult colegilor că ai rezultate tangibile, concrete în sarcinile încredinţate.

Horoscop Leu iunie 2016

În tranzitul demarat de Mercur în Fecioară odată cu 30 iulie, ale cărui efecte vor fi scoase în evidenţă în special în luna august, se prefigurează o perioadă în care ai capacitatea să te apleci asupra chestiunilor financiare cu simţ practic şi realism, să-ţi analizezi şi optimizezi balanţa de venituri şi cheltuieli. Ai de câştigat mai cu seamă prin intermediul unor informaţii valoroase accesibile datorită conexiunilor strânse cu oameni importanţi din plan social şi profesional.
Horoscop Leu iulie 2016 Horoscop Leu iulie 2016 Reviewed by Diana Popescu on iunie 18, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.