Horoscop Berbec septembrie 2016

Horoscopul Berbecului septembrie 2016 lasă să se întrezărească optimizarea interacţiunii sociale, a relaţiilor parteneriale, atragerea unor aliaţi puternici în demersurile tale majore, o viaţă sentimentală favorabilă în ciuda unor aparenţe adverse, o activitate financiară profitabilă şi una profesională marcată de stabilitate şi ambiţie.


Horoscop Berbec septembrie 2016 | Horoscop general 


Bunăstarea ta fizică şi mentală capătă întâietate pe 1 septembrie, ziua când Luna nouă îşi face apariţia în Fecioară şi a şasea casă a Berbecului. Eşti îndemnat să îţi sărbătoreşti fiinţa, să-ţi vezi trupul ca un templu ce trebuie să fie onorat şi purificat prin îndepărtarea de tabieturi şi obiceiuri nesănătoase.

O perioadă favorabilă parteneriatelor şi câştigării aprecierii şi respectului oamenilor debutează pe 9 septembrie, graţie tranzitului lui Jupiter în Balanţă şi a IX-a ta casă. Ai posibilitatea să-ţi armonizezi relaţiile de asociere existente şi să formezi altele, noi şi promiţătoare. Cei din preajma ta îţi caută mai des sfatul şi îndrumarea şi, la rândul tău, poţi beneficia de consilierea onestă, dezinteresată a altora.
Zodie Berbec

Alinierea la tendinţele subtile generate de Luna plină ivită pe 16 septembrie 2016 în Peşti şi a douăsprezecea casă a Berbecului te conduce către o însănătoşire spirituală sau sufletească. Poţi să te debarasezi de temeri şi complexe inspirate de alţii care nu te reprezintă cu adevărat. Potrivit astrologiei tradiţionale, sub vibraţiile acestei Luni pline, visele au darul să-ţi furnizeze indicii preţioase în evoluţia ta personală.

Pe 17 septembrie, trigonul dintre Marte şi Uranus îţi măreşte puterea de concentrare şi te mobilizează să faci un lucru important chiar dacă este nevoie să-ţi asumi pentru asta mai multe riscuri decât altădată. Năzuieşti să-ţi lărgeşti libertatea de mişcare, iar ideile originale izvodite în această zi pot înfrânge inerţia altora în recepţia înzestrărilor tale, a potenţialului tău nativ.

Horoscop Berbec 2016

Existenţa ta şi preferinţele tale tind să se orienteze spre cărări neobişnuite pe 18 septembrie 2016, sub impactul opoziţiei lui Venus cu Uranus. Lumea exterioară şi cea interioară iau o turnură imprevizibilă, îţi rezervă un eveniment în stare să cutremure rutina zilnică şi să-ţi ofere o perspectivă diferită despre destinul tău.

Data de 22 septembrie stă sub semnul a două aspecte astrale: Soarele păşeşte pe tărâmul Balanţei, iar Mercur pune capăt tranzitului său retrograd în a şasea casă a Berbecului. Situaţiile încurcate, incoerente din interacţiunea socială, şi mai ales cea profesională se destramă de la sine şi comunici din ce în ce mai bine, mai eficient cu cei din mediul tău înconjurător. Eşti productiv şi îţi fructifici proiectele în special în relaţiile parteneriale din toate planurile existenţei tale. Ştii să îţi promovezi interesele recurgând la compromisuri şi negocieri ce aduc avantaje comune, în activităţi de colaborarea din care toată lumea are de câştigat.

Influenţele anterioare sunt amplificate din 23 septembrie 2016 datorită călătoriei lui Venus în Scorpion. Planeta frumuseţii îţi furnizează farmec şi instinctul de a te integra armonios printre oameni, aşa că poţi continua să închegi alianţe de nădejde, utile în viitorul apropiat. Această circumstanţă astrală te aduce vrând-nevrând sub luminile reflectoarelor, un lucru inconfortabil câteodată, dar care te sprijină să-ţi relevi, să-ţi pui la treabă punctele forte!


Horoscop Berbec septembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Un partener de cuplu capabil să te înţeleagă şi să te ajute să te înţelegi este pe cale să între în viaţa ta din 9 septembrie 2016, în decursul vizitei lui Jupiter în a IX-a casă a Berbecului. O poveste de dragoste iniţiată în acest context astral este, de obicei, fericită şi împlinitoare. Legăturile intime în doi deja formate au în faţă două extreme, fie o învigorare datorată focalizării crescânde pe obiective comune, fie o despărţire în spatele cărei aparenţe negative se ascunde de fapt o binecuvântare, întâlnirea cuiva cu mult mai compatibil cu tine.

Din 23 septembrie, tranzitul lui Venus în a VIII-a casă a Berbecului imprimă în viaţa amoroasă un plus de patimă, senzualitate. În acelaşi timp, persoana iubită pare să fie mai deschisă, mai generoasă cu tine, să-ţi reconfirme ataşamentul şi chiar disponibilitatea de a face sacrificii pentru a-ţi înlesni atingerea ţelurilor esenţiale. Întrucât Venus este amplasată în casa intimităţii profunde şi a resurselor împărtăşite, relaţiile de cuplu serioase pot fi înălţate pe treapta unei căsătorii!


Horoscop Berbec septembrie 2016 - Muncă şi bani 


Prezenţa lui Jupiter în Balanţă este asociată, odată cu 9 septembrie, cu câştiguri şi avantaje materiale prin intermediul unor parteneriate de afaceri, a tovarăşului de viaţă, a unor negocieri şi înţelegeri financiare. Sunt însoţiţi de noroc îndeosebi nativii care lucrează într-un domeniu ţinând de relaţiile cu publicul.

Venus traversează pornind cu 23 septembrie 2016 zona astrologică a Scorpionului, aşa că este de aşteptat să te descurci tot mai bine din punct de vedere financiar. Banii îşi află mai uşor făgaş către tine, poţi găsi un investitor pentru o idee îndrăzneaţă de afaceri sau un împrumut avantajos.

Zona ta profesională este caracterizată de o sporită stabilitate din 23 septembrie, ziua întoarcerii lui Pluton în aspect direct în Capricorn şi a X-a casă a Berbecului. Nu mai eşti derutat de schimbări imprevizibile la serviciu, ai posibilitatea să-ţi consolidezi realizările de până acum, să-ţi dovedeşti competenţa şi perseverenţa.

Horoscop Berbec august 2016

Începând cu 27 septembrie 2016, drumul lui Marte pe acelaşi tărâmuri ale Capricornului îţi insuflă temeritate în carieră, te însufleţeşte să te avanţi spre ţeluri înalte, pe termen lung. Ambiţia fierbinte ţi se impleteşte cu o abordare realistă şi sârguincioasă a proiectelor profesionale. Acest ciclu marţian este propice avansării, demarării unei afaceri şi lansării pe un nou traseu profesional.
Horoscop Berbec septembrie 2016 Horoscop Berbec septembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on august 23, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.