Horoscop Scorpion septembrie 2016

Potrivit horoscopului Scorpionului, în septembrie 2016 ai oportunitatea să treci printr-o purificare a sinelui, presupunând detaşarea de simţăminte şi circumstanţe păguboase, învechite. Îţi desluşeşti cu realism atuurile interioare şi exterioare, profiţi de o comunicare eficientă în toate planurile existente, iar viaţa sentimentală îţi este promiţătoare, indiferent dacă eşti singur sau nu.

Horoscop Scorpion septembrie 2016 - Horoscop general


Luna nouă găzduită pe 1 septembrie 2016 de Fecioară şi a unsprezecea casă a Scorpionului te poate inspira să găseşti o soluţie practică, ingenioasă de materializare a unei aspiraţii fierbinţi, pe termen lung. Nu mai rezişti să frecventezi de dragul aparenţelor nişte persoane ori grupuri sociale care nu se mai aliniază valorilor tale actuale şi te poţi alătura unei colectivităţi animate de un ţel înalt, generos, de mare anvergură.

Zodie Scorpion
Întărirea sau punerea bazelor unor credinţe personale, mai ales de natură spirituală reprezintă una din orientările majore ale tranzitului iniţiat de Jupiter, pe 9 septembrie, în Balanţă. Ai prilejul să te eliberezi de temeri, tendinţe autodistructive şi sentimente de vinovăţie adânc înrădăcinate, să te purifici interior, să intri în contact cu zona ta subconştientă şi să te înţelegi astfel mai bine. Eşti mai sensibil, mai empatic decât de obicei, aşa că nu mai poţi privi cu nepăsare suferinţele şi problemele celor din jur, fiind înclinat să te raliezi unor acţiuni de voluntariat, să-i ajuţi pe oameni dezinteresat, fără să te aştepţi la vreun folos personal.

Horoscop Scorpion 2016 

Spiritul generozităţii continuă să te stăpânească pe 16 septembrie, sub vibraţiile Lunii pline din Peşti şi a cincea casă a Scorpionului. Eşti gata să te dăruieşti altora, să te desprinzi de convenţii şi rigiditate, să te laşi în voia unor impulsuri spontane, în stare să-i farmece pe ceilalţi. Inocenţa copilului din interiorul tău şi umorul tău efervescent te sprijină într-un grad şi mai mare să spargi gheaţa în relaţionarea cu oamenii şi să înfiripi noi prietenii.

Începând cu 22 septembrie, vizita Soarelui în Balanţă înteţeşte influenţele lui Jupiter şi aduce iarăşi la lumină dezideratul de a arunca peste bord balastul fizic, mental, sufletesc al unor situaţii şi legături umane trecute. Nu ţii neapărat să ieşi în evidenţă, să fii remarcat de ceilalţi, preferând mai degrabă să te cufunzi în viaţa personală. Intuiţia crescândă îţi oferă indicii preţioase ţinând de evoluţia ta individuală.

Tot pe 22 septembrie 2016, Mercur pune punct turnurii sale retrograde din Fecioară, contribuind la asumarea unei viziuni realiste despre speranţele şi obiectivele tale. Ai, astfel, capacitatea să întrevezi cu limpezime cine şi ce te sprijină cu adevărat în demersurile tale esenţiale şi să-ţi eficientizezi în acest mod eforturile şi înzestrările.

Horoscop Scorpion august 2016

Venus pătrunde odată cu 23 septembrie în sectorul astrologic al Scorpionului, într-un tranzit ce-ţi diminuează vădit predispoziţia de a te izola ori a rămâne în penumbra existenţei. De fapt, planeta frumuseţii aduce sub lumina reflectoarelor atuurile şi calităţile tale, o atractivitate pe care nu ţi-ai contientizat-o până în prezent. Dacă nu eşti satisfăcut de look-ul tău, Venus te călăuzeşte spre alegerea unuia nou, care-ţi măreşte impactul asupra celor din preajmă. Eşti receptiv faţă de frumuseţile palpabile ale vietii şi pari să-ţi refuzi cu greu plăceri altădată amânate sau neglijate.

Comunicarea din sfera personală, socială şi profesională se clarifică, se îmbunătăţeşte din 26 septembrie 2016, ca urmare a reînscrierii lui Pluton în parcurs direct în Capricorn şi a treia casă a Scorpionului. Eşti capabil să te descătuşezi de sub dominarea cuiva sau să-ţi destrami impresia că ţi se întâmplă aşa ceva. Abilitatea de remarca punctele forte ale altora şi bunăvoinţa care te caracterizează îţi facilitează crearea unor conexiuni umane viguroase, utile în viitorul apropiat.

Marte străbate şi el, de pe 27 septembrie, teritoriile Capricornului sporindu-ţi oportunităţile din interacţiunea socială. Nu-ţi mai ţii sub obroc interesele şi năzuinţele, şi le dai glas cu elocvenţă, cu o expresivitate ce îţi permite să obţii mai uşor ajutorul altora. Mintea îţi este extrem de activă, însă trebuie să ţi-o canalizezi spre preocupări prioritare, să nu te pierzi în prea multe proiecte şi iniţiative.

Horoscop Scorpion septembrie 2016 - Dragoste si cuplu


Parcursul lui Jupiter în a XII-a casă a Scorpionului este asociat, din 9 septembrie 2016, cu posibilitatea de a te implica într-o poveste de dragoste cu tentă magică, spirituală, desprinsă de grijile şi obligaţiile cotidiene, de aspectele materiale ale existenţei. Poate fi vorba despre o iubire platonică sau una care capătă aripi într-o intimitate profundă, departe de activităţile sociale.

Pe 16 septembrie, Luna plină din a V-a ta casă indică o împlinire notabilă într-o relaţie de cuplu deja consacrată. Un eveniment din lumea exterioară ori o revelaţie din universul interior îţi confirmă că ai alături de tine tovarăşul de viaţă potrivit. Nativii singuri au iarăşi ocazia să fie atraşi într-o idilă, să intalneasca un veritabil suflet pereche.

Dragostea îşi află noi cai, nebănuite şi fericite totodată din 23 septembrie 2016, graţie călătoriei lui Venus în prima casă a Scorpionului. Dacă ţi s-a urat cu solitudinea, emanaţia ta de carismă, încredere în tine şi atractivitatea de zile mari îţi netezesc din nou drumul spre închegarea unei conexiuni în doi. În caz că ai un partener, împărtăşirea sentimentală cu acesta tinde să se aprofundeze, să se fortifice.

Horoscop Scorpion septembrie 2016 - Bani si muncă


Activităţile profesionale şi financiare din această lună par să nu iasă prea mult din matca lor obişnuită. Se pot ivi, totuşi, beneficii în special prin cooperarea cu alţii. Spre sfârşitul lui septembrie, ai avantaje graţie ameliorării abilităţilor comunicative şi a măritei tale forţe de persuasiune.
Horoscop Scorpion septembrie 2016 Horoscop Scorpion septembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on august 15, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.