Horoscop Balanţă septembrie 2016

În horoscopul Balanţei septembrie 2016 prevalează o atitudine pozitivă, încrezătoare în sine, ce atrage oportunităţile de partea ta şi îţi înlesneşte creşterea popularităţii şi a impactului personal în sfera socială şi, spre sfârşitul lunii, regăsirea valorilor, importanţei căminului şi familiei. Viaţa amoroasă tinde să fie fericită, iar preocupările financiare sunt înconjurate de bune auspicii.

Horoscop Balanţă septembrie 2016 | Horoscop general 


O zi de bun augur retragerii din lume şi ascultării mesajelor subtile ale minţii şi trupului este 1 septembrie 2016. Luna nouă din Fecioară şi a douăsprezecea casă a Balanţei te îndeamnă să intri în acord cu energiile subconştientului şi ale visării, să extragi aurul şi să elimini plumbul din universul tău interior, să izgoneşti stafiile trecutului, ale unor gânduri şi evenimente ce nu-şi mai au rostul în viaţa ta.
Zodie Balanţă

Pe 7 septembrie, ca efect al sextilului dintre Venus şi Saturn, responsabilităţile ţi se par a fi mai puţin apăsătoare decât de obicei, mai ales că le apreciezi rolul în existenţa ta, şi ţi le îndeplineşti fără nici un fel de dificultăţi. Te simţi mai bine într-un cerc restrâns de prieteni decât în mijlocul unui grup mare de oameni şi poţi închega o relaţie specială cu o persoană animată de aceleaşi convigeri ca şi tine.

Conjuncturile lumii exterioare lucrează din ce în ce mai mult în favoarea ta graţie tranzitului iniţiat de Jupiter, odată cu 9 septembrie 2016, în zona astrologică a Balanţei. Eşti stăpânit într-o sporită măsură de încrederea în tine însuţi, de optimism şi entuziasm, însă trebuie să-ţi supraveghezi impulsul de a fi prea plin de sine, prea orgolios, convins din cale afară că meriţi toate lucrurile bune pe care ţi le oferă viaţa. Interacţionezi cu uşurinţă în sfera socială, oamenii îţi caută des compania şi îţi acceptă, uneori, chiar şi o poziţie de lider. Îţi promovezi cu succes interesele şi ai şansa de a-ţi materializa cu rapiditate obiectivele majore.

Horoscop Balanţă 2016

Venus în cuadrat cu Pluton pe 11 septembrie te determină să îţi doreşti cu înfierbântare totul sau nimic! Tinzi să oscilezi între atitudini, idei extreme, şi eşti gata mereu să te lansezi în dispute şi certuri pentru a-ţi susţine punctele de vedere. Nu ar strica să îţi impui un plus de calm şi obiectivitate în relaţionarea cu ceilalţi.

Corpul îţi oferă din nou indicii preţioase, de astă dată având menirea de a-ţi optimiza tonusul fizic şi psihic, sub vibraţiile Lunii pline răsărite pe 16 septembrie 2016 în Peşti şi a VI-a casă a Balanţei. Poţi să-ţi redescoperi, în acelaşi timp, dimensiuni fundamentale ale fiinţei interioare, ce-ţi facilitează o transformare esenţială, orientată spre valorile tale autentice.

Relaţiile cu cei din preajma ta îţi rezervă surprize adeseori neplăcute în urma opoziţiei lui Venus cu Uranus din 18 septembrie. Se pot petrece schimbări bruşte în parteneriate sau asocieri, şi nu ţi se recomandă să faci vreo înţelegere ori să semnezi vreun constrct în această zi. Incitat să deraiezi de la rutina cotidiană, ai prilejul să întâlneşti oameni neobişnuiţi, ieşiţi din comun.

Sextilul dintre Venus şi Marte de pe 20 septembrie 2016 îţi înlesneşte să găseşti fericirea atâta vreme cât nu şovăieşti să o cauţi cu adevărat. Eşti energizat de ceva ori cineva din imediata ta apropiere, şi eşti dornic să-ţi împarţi norocul cu persoanele apropiate. Îi atragi de partea ta pe alţii prin ceea ce faci şi nu prin ceea ce spui că vei face, şi te poţi descoperi în fruntea unui grup într-o acţiune umanitară.

Ziua de 22 septembrie este marcată de două evenimente astrale: Soarele începe să străbată meleagurile Balanţei, iar Mercur îşi părăseşte turnura retrogradă din Fecioară şi a XII-a ta casă. În această circumstanţă, îţi înţelegi mai pătrunzător mediul înconjurător şi necesitatea de a te baza pe forţele proprii şi a te lua mai puţin după alţii în deciziile tale cele mai importante. Acorzi prioritate look-ului tău, modalităţilor prin care să-ţi lărgeşti sfera de influenţă în activitatea socială, să-ţi asiguri independenţa, libertatea de mişcare. Este o perioadă prielnică unor noi începuturi, înscrierii pe un traseu nou al destinului tău.

Horoscop Balanţă august 2016

Sub influenţa conjuncţiei Soarelui cu Jupiter din 26 septembrie 2016, universul îţi refuză iar cu greu ceva atunci când nu te sfieşti să îi ceri. Dacă te gândeşti la tot ce poate fi mai bun, poţi face să ţi se întâmple un lucru bun. Îţi limpezeşti perceperea sinelui, personalităţii tale, şi pari să te mobilizezi spre autoperfecţionare şi/sau extinderea orizonturilor individuale.

Începând cu aceeaşi dată de 26 septembrie, Pluton revine în tranzit direct în Capricorn şi a patra casă a Balanţei, armonizandu-ţi preocupările din alte planuri ale existenţei cu cele ţinând de cămin. Ai capacitatea să te ocupi de chestiunile presante referitoare la casă sau familie fără să-ţi mai prejudiciezi interesele sociale şi profesionale.

Cu toate astea, odată cu 27 septembrie 2016, vizita lui Marte tot în Capricorn insistă şi mai mult asupra căminului şi familiei. Chiar dacă trebuie să dai Cezarului ce este al Cezarului, să-ţi îndeplineşti obligaţiile sociale, te simţi cel mai confortabil acasă, înconjurat de cei dragi. Nu eşti fascinat de lucruri noi, preferând mai curând să te implici în ceea ce ştii să faci şi ai făcut şi mai înainte. Ai grijă faţă de înclinaţia de a te lăsa în voia subiectivităţii şi nu desconsidera punctele de vedere şi opiniile altora.

Horoscop Balanţă septembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală stă sub semnul unei dăruiri impetuoase, unei generozităţi crescânde între partenerii din cuplurile consacrate sub vibraţiile prezenţei lui Venus, din 23 septembrie 2016, în Scorpion şi a doua casă a Balanţei. Învăluiţi de o atmosferă romantică, aceştia sunt ispitiţi să-şi împărtăşească din plin bucuria de a trăi, plăcerile lumii materiale, să se răsfeţe reciproc în delicii nemaiîncercate, poate de-a lungul unei călătorii sau într-un loc exotic, îndepărtat de casă. Nativii singuri pot demara o idilă cu o persoană impresionată de personalitatea lor, care le înţelege şi preţuieşte calităţile şi aspiraţiile.

Horoscop Balanţă septembrie 2016 - Bani şi muncă 


Luna plină ivită pe 16 septembrie în a VI-a ta casă te ajută să faci schimbări inspirate în rutina de la serviciu, având potenţialul de a-ţi eficientiza munca. Este posibil să afli un (nou) job, extrem de promiţător ori să-ţi relevi surse de bani suplimentare care, deşi ţi-au fost şi până acum la îndemână, nu le-ai băgat de seamă.

Un ciclu oportun măririi veniturilor tale, îndeosebi dacă ai o afacere pe cont propriu,, este vestit odată cu 23 septembrie 2016, în urma tranzitului lui Venus în a II-a casă a Balanţei. Este posibil să primeşti un cadou valoros ori să profiţi de o reducere substanţială de preţ la achiziţionarea unui bun de folosinţă îndelungată. Dacă nu eşti angajat, ai posibilitatea să afli o cale nouă, inedită de face bani!
Horoscop Balanţă septembrie 2016 Horoscop Balanţă septembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on august 15, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.