Nascut pe 10 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti serbezi aniversarea nasterii in ziua de 10 decembrie , inseamna ca esti un Sagetator aflat sub guvernarea lui Jupiter si a Soarelui.

Aceste influente astrologice ar trebui sa semnifice ca ai o predispozitie naturala catre afaceri si negocieri. Gandesti la scara mare , ai planuri marete si aspiratii foarte ambitioase. Poti fi considerat drept un impatimit vizionar , dar in nici un caz un visator.Daca adopti o noua idee, oricat de simpla , ai tendinta de a o urma pana in panzele albe, chiar daca altii sunt inclinati sa o abandoneze prematur.Capacitatea de a te descurca cu investitiile si resursele altora , de a le pune in valoare si a le insoti de mari beneficii , te indreptatesc sa ajungi in fruntea unei mari organizatii , fie din impulsul de a-ti pune in valoare abilitatile , fie din dorinta de a avea un cuvant de spus in reformarea sociala.

Foarte multi si faimosi lideri sunt guvernati de cele doua astre , Jupiter si Soarele .Esti nascut intr-o vreme a anului foarte auspicioasa !

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai cu un mare impact in viata sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73 and 82.

Personalitati nascute in ziua de 10 decembrie : Cesar Franck , Cristian Teodorescu, Dorothy Lamour , Emily Dickinson , Eugene Sue , Kenneth Branagh, Leopoldina Balanuta , Liv Ullman , Nikolai Nekrasov , Sile Dinicu , Toni Grecu.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 8 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 9 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 10 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 10 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 09, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.