Horoscop Balanţă august 2016

Horoscopul Balanţei august 2016 reliefează oportunităţi datorate interacţiunii înteţite din sfera socială şi profesională, dar şi cufundării în universul tău interior, presupunând o relativă însingurare. Viaţa amoroasă îşi află căi ascunse, secrete sau este favorizată de o strânsă intimitate în cuplurile consacrate.

Horoscop Balanţă august 2016 - Horoscop general 


Mintea îţi este tot mai agilă şi mai curioasă, iar dorinţa de a comunica cu alţii tot mai intensă începând cu 2 august 2016, atunci când Marte începe să străbată Săgetătorul şi a treia casă a Balanţei. Nu mai ai nici răbdarea, nici voinţa de a mai amână vreo convorbire cu cei din jurul tău, şi cuvintele tale au un impact sporit asupra oamenilor. Efervescenţa gândirii nu îţi dă deloc pace, însă eşti înclinat să te ocupi de prea multe proiecte dintr-o dată, existând riscul să duci puţine până la capăt. Obligaţiile personale, sociale şi profesionale te solicită mai mult decât de obicei, iar călătoriile, în special cele pe distanţe scurte, sunt la ordinea zilei.
Balanţă

Tot pe 2 august, Luna nouă apărută în Leu şi a XI-a ta casă îţi inspiră idealuri înalte, îţi dăruieşte o perspectivă mai cuprinzătoare asupra lumii, aşa că îi poţi înţelege mai bine pe alţii, îi poţi încuraja şi susţine cu generozitate în activităţile lor. Întâlnirile cu amicii te energizează şi îţi pot facilita focalizarea pe obiective comune, de amploare.

Bogăţia de vise, năzuinţe şi fantezii furnizată din 5 august 2016, graţie tranzitului lui Venus în Fecioară şi a douăsprezecea casă a Balanţei, îţi deschide în faţă căi nebănuite până acum de explorare a universului şi a sinelui. În această conjunctură astrală, poţi să te relaxezi, să te eliberezi de presiunile din lumea exterioară, să intri în contact cu cea interioară, să-ţi regăseşti latura spirituală a vieţii.

Horoscop Balanţă 2016

Odată cu 13 august, Saturn părăseşte aspectul retrograd din Săgetător şi a III-a ta casă, fiind de aşteptat să beneficiezi de o detensionare în sfera socială, să fii mai puţin expus unor situaţii şi evenimente imprevizibile, în stare să te scoată din ritm şi să te deconcerteze. De asemeni, este posibil să te simţi eliberat de contacte umane care îţi îngrădeau dezvoltarea. Ai şansa să te focalizezi în mod eficient asupra comunicării şi informaţiilor din mediul tău înconjurător.

Luna plină răsărită pe 18 august 2016 în cerurile Vărsătorului şi a cincea casă a Balanţei îţi stârneşte dorinţa şi îţi dăruieşte oportunitatea de a te bucura din plin de viaţă, cu prilejul unor petreceri şi evenimente sociale. Este vremea închegării unor prietenii, îndeosebi cu oameni ieşiţi din comun, incitanţi. Nu eziţi să îţi pui la treabă creativitatea crescândă, chiar dacă în acest fel îi şochezi ori nemulţumeşti pe alţii.

Horoscop Balanţă iulie 2016

Tendinţele venusiene sunt reluate pe un alt palier din 22 august, ziua de debut a tranzitului Soarelui în Fecioară. Este un ciclu solar prielnic debarasării de probleme din trecut, purificării mentale, fizice şi spirituale. Unele persoane par să-ţi secătuiască energia, simţindu-te îndreptăţit să le ocoleşti. Sensibilitatea emoţională înaltă te poate face să preferi să eviţi luminile reflectoarelor, să nu mai atragi atenţia asupra ta. Fluxul intens al intuiţiei îţi poate prilejui descoperiri năucitoare despre sine şi alţii.

Ziua de 30 august 2016 este marcată de două evenimente astrale contradictorii, ce îşi reverberează efectele în special în luna septembrie: Venus pătrunde în Balanţă, iar Mercur preia o mişcare retrogradă în Fecioară şi a XII-a ta casă. Având în vedere că cel de-al doilea tranzit este sprijinit de Soare, acesta are capacitatea să îl oblitereze cumva pe al doilea. Aşadar, cu toate că Venus îţi crează o aură de atractivitate şi eşti preţuit de oameni, pari să fii prins în mrejele siguratatii, să meditezi, să fii receptiv mai curând faţă de ceea ce are să-ţi spună sinele, subconştientul, spiritualitatea, decât persoanele din preajma ta. Te eliberezi astfel de poveri sufleteşti şi te energizezi din punct de vedere mental şi fizic.


Horoscop Balanţă august 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea se ascunde în spatele culiselor existenţei şi poate lua, uneori, o turnură mai puţin fericită. Odată cu 5 august, prezenţa lui Venus în a douăsprezecea ta casă este asociată pentru unii nativi cu naşterea unui sentiment de iubire pentru o persoană inaccesibilă ori aflată deja într-o legătură de cuplu. Alţii pot fi luaţi prin suprindere de o declaraţie de dragoste a cuiva din imediata lor apropiere sau se pot lansa într-o idilă secretă, nemărturisită nici măcar prietenilor. Balanţele implicate într-o conexiune de cuplu pot simţi nevoia să aibă o sporită intimitate cu partenerul lor, să petreacă cât mai mult timp numai alături de acesta.

Sub vibraţiile Lunii pline din a V-a casă a Balanţei, pe 18 august 2016 viaţa sentimentală câştigă în limpezime şi poţi fi îndreptat către o poveste de dragoste desfăşurată la lumina zilei, fără să mai fii nevoit să te piteşti de alţii. În plus, eşti însufleţit de o îndrăzneală de zile mari, ce te sprijină să cucereşti, fără vreo ezitare, inima cuiva care te-a fermecat de câtva timp.

Horoscop Balanţă august 2016 - Muncă şi bani 


Activitatea profesională din această lună nu este cutremurată de circumstanţe deosebite pozitive sau negative, dar pare să fie favorizată de o relaţionare strânsă, camaraderească cu colegii şi superiorii.
Horoscop Balanţă august 2016 Horoscop Balanţă august 2016 Reviewed by freelancergabe2 on iulie 21, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.